Vastuullisuus - Iso sana, pieniä tekoja

Osa vastuullisuutta on paikallisuus.

Yksi iso osa JALO Kitchen & Loungen vastuullista toimintaa on lähialueen tuottajien kanssa toimiminen. Näihin kuuluu tottakai paikallinen panimo Hiisi jonka kanssa meillä on historiaa useammalta vuodelta.

Kysyimme kesän vierailukäynnillä Hiisin Mikko Mäkelältä kuinka vastuullisuus näkyy heidän toiminnassaan.

Vastuullisuus on käsitteenä laaja mutta pyrimme miettimään yhteistyöprojektejamme siltä kannalta. Esimerkkeinä mäskin hyötykäyttö biopolttoaineeksi, Järki Särjen syötiksi, Jalon mallasleivän aineeksi sekä hevosille vatsavaivoihin. Vastuullisuuteen sisällytetään toki myös tavoite tehdä Hiisistä hyvä ja reilu työpaikka kaikille. Paikallisuus toiminnassamme näkyy yhteistöiden kautta kuten Jalon kaltaisten ravintoloiden tai hieman erikoisempien kuten naapurileipomon munkkien tai paikallispaahtimon kahvin käyttö oluessa.

Jalosta löydät Hiisin tuotteita ympäri vuoden niin pullosta kuin hanasta, unohtamatta mäskistä valmistettua Jalon mallasleipää!

Vieraile myös https://hiisi.beer

Restaurangkedjor

  • Amarillo
  • Babista Kebab Revolution
  • Bacaro Doppio Cafe & Deli
  • Bistro
  • Chico's
  • Coffee House
  • Frans & les Femmes
  • Grill it!
  • Hesburger
  • Hophaus
  • La Famiglia
  • Leiketupa logo
  • Oksa
  • Oluthuoneet
  • PizzaBuffa
  • Presso
  • Prisma Cafe
  • Public Corner
  • Rosso
  • Rosso Express
  • Rosso Pizza
  • Spaghetteria
  • Trattoria
  • VENN
S-Restauranger logo

SOK Styrenheten för rese-, hotell- och restaurangbranschen

Besöksadress:

Flemingsgatan 34, 00510 Helsingfors

Postadress:

PB 1 00088 S-GRUPPEN

FO-nummer:

0116323-1

Försäljingstjänst, huvudstadsregionen

0300 870 020 (vardagar kl. 8.00-18.00)

51 cent/min + lna/msa

Alla försäljningstjänster

SOK

010 76 8011 (vardagar kl. 8.00-17.00)

lna/msa

Respons


Responslänkarna till de enskilda restaurangerna finns på respektive restaurangs webbsida.