Osuuskauppa Suur-Savo valmisti yhteistyössä enonkoskelaisen Karvilan Panimon kanssa kiertotalousoluen. Oluen valmistukseen käytettiin Osuuskauppa Suur-Savon kauppojen ruisleipähävikkiä.
‒ Strategiamme kannalta tässä toteutuu kolme asiaa: lähiruokayhteistyö paikallisen toimijan kanssa, hävikin hyödyntäminen sekä toimialojen rajat ylittävä yhteistyö. Vastuullisuus on avaintekijä, sanoo ravintolajohtaja Ulla-Maija Myllymäki tyytyväisenä. ‒ Olutta valmistettiin aluksi rajoitettu erä, hän lisää.
Olutta pääsee maistamaan kuudessa Osuuskauppa Suur-Savon ravintolassa: Mikkelissä Gastropub Einossa, Frans & Michellessä ja Pruuvissa sekä Savonlinnassa Majakassa, Perlina di Castellossa ja Olavinlinnan ravintoloissa. Uuden oluen nimi valikoitui keväällä järjestetyn nimikilpailun ehdotuksista.
Pullokoko 33 cl, 5,0%
Tervetuloa maistamaan!