Arvontojen säännöt Hophaus Tahkon Facebookissa sekä Instagramissa

Arvontaan voi osallistua Hophaus Tahkon Facebook ja Instagram -sivustoilla tykkäämällä sekä kommentoimalla julkaisua.

1. Järjestäjä: Hophaus Tahko. Facebook ei ole osallisena arvontaan.

2. Osallistumiskelpoisuus: Arvontaan voi osallistua tykkäämällä sekä kommentoimalla arvontajulkaisua osallistumisaikana. Osallistua voi vain 18 vuotta täyttänyt henkilö. Osallistumalla arvontaan osallistuja hyväksyy arvonnan ehdot, sekä vakuuttaa täyttävänsä osallistumiskelpoisuuden ehdot. Arvontaan voi osallistua julkaisussa erikseen mainittuna aikana.

3. Palkinnot: Arvontaan osallistuneiden kesken arvotaan julkaisussa erikseen ilmoitettu palkinto/palkinnot.

4. Voittajien valinta ja julkistus: Järjestäjä arpoo arvontaan osallistuneiden joukosta voittajan. Arvonta suoritetaan osallistumisajan päätyttyä. Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

5. Rekisteritiedot: Arvonnassa ei kerätä osallistujien nimi- ja henkilötietoja. Arvonnan voittajalle ilmoitetaan yksityisviestillä.

6. Järjestäjän vastuu: Järjestäjä maksaa lakisääteisen arpajaisveron näissä säännöissä mainituista palkinnoista. Palkinnon voittaja vastaa muista mahdollisista palkinnon vastaanottamiseen tai käyttämiseen tai kampanjaan osallistumiseen liittyvistä kustannuksista. Palkinnon voittaja vapauttaa Järjestäjän kaikesta vastuusta ja kuluista, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen tähän kampanjaan osallistumisesta tai palkinnon vastaanottamisesta. Palkinnon voittaja vapauttaa Järjestäjän myös kaikesta vastuusta liittyen palkinnon myöhempään käyttöön tai siinä ilmeneviin vikoihin sekä kaikesta vastuusta, joka koskee vammaa tai vahinkoa, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän kampanjaan tai palkinnon lunastamisesta tai käyttämisestä. Tämä vastuuvapaus ei kuitenkaan heikennä kuluttajalle kuluttajansuojalain nojalla kuuluvia oikeuksia. Järjestäjän vastuu osallistujia kohtaan ei ylitä näissä säännöissä mainitun palkinnon arvoa tai määrää. Järjestäjä ei vastaa osallistumisista, jotka eivät teknisistä syistä ole tulleet perille tai joissa on puutteelliset tunnisteet tai yhteystiedot.

Restaurangkedjor

Amarillo
Babista Kebab Revolution
Bacaro Doppio Cafe & Deli
Bistro
Chico's
Coffee House
Frans & les Femmes
Grill it!
Hesburger
Hophaus
Jyvänen
La Famiglia
Oksa
Oluthuoneet
PizzaBuffa
Presso
Prisma Cafe
Public Corner
Rosso
Rosso Express
Rosso Pizza
Spaghetteria
Trattoria
VENN
logo

SOK Styrenheten för rese-, hotell- och restaurangbranschen

Besöksadress:

Flemingsgatan 34, 00510 Helsingfors

Postadress:

PB 1 00088 S-GRUPPEN

FO-nummer:

0116323-1

Försäljingstjänst, huvudstadsregionen

0300 870 020 (vardagar kl. 8.00–18.00)

51 cent/min + lna/msa

Alla försäljningstjänster

SOK

010 76 8011 (vardagar kl. 8.00–17.00)

lna/msa

Respons


Responslänkarna till de enskilda restaurangerna finns på respektive restaurangs webbsida.