Alla RESTAURANGER PÅ ORTEN
Villa Sandviken

Efter fyra decenniers stillhet blomstrar Villa Sandviken åter. Den kulturhistoriskt intressanta ståtliga villan med många historier öppnar dörrarna för allmänheten på valborg 2017. Nya Villa Sandviken bjuder in dig i stämningen för att skapa nya oförglömliga historier och lyckliga minnen.

Bar & Lounge Totikivi på första våningen i Villa Sandviken hälsas gästerna välkomna. Här kan man sjunka ner i en läderfåtölj och njuta av en drink eller en perfekt espresso.

Restaurang Villa (ca.110 platser) serveras det lunch och á la carte, på lördagar bjuds det även på brunch. Utrymmet kan bokas för stora eller små tillställningar, invid finns Spegelsalen med kapacitet för ca. 20 personer.

Villans källare öppnas en helt egen värld: innanför de massiva stenväggarna råder en känsla av en lönnkrog. Där får man i bistrostil njuta av matportioner med hög kvalitet samt av  vinkällarens skatter.

Villans lyxiga lokaler Pavlova, Sibelius, Sanmark och Sommarvillan passar som konferens- eller festutrymmen. På plats finns modern konferensutrustning, och kapaciteten är mellan 8-16 personer beroende på utrymmet i fråga.

Terrassen med plats för 230 personer bjuder in för att njuta av sommaren och fräscha drycker i en avslappnad miljö. Parken runt villan samt närheten till havet gör detta till en ypperlig plats att ordna olika utomhustillställningar på.

Mer information och bokningar: +358 20 780 8850 myynti@villasandviken.fi

Villa Sandviken

 

 

Butcher & Banker, Vasa

Tristess kan ibland kännas lika oöverkomlig som midvintern: hopplös och deprimerande utan hopp om något bättre. Till all lycka finns det nu ett ställe där du kan vrida domedagsuret bakåt till ackompanjemang av gott öl, spännande drinkar och levande musik. Kom till Butcher & Banker, ett ställe där goda tider, gott sällskap och ljuva toner sprider lycka som en pandemi. I vår meny hittar du knepen för att komma över tristessens midvinter. 

Händelser
Musikalisk kväll Villa Sandviken Vaasa Paalanen Lytts Nyqvist
19.12.2018 onsdag

Christmas at the Villa - en musikalisk kväll i Villa Sandviken, Vasa!

Villa Sandviken

Hietalahden Puisto, Vasa
20 EUR
En garanterad vit jul!