Alla RESTAURANGER PÅ ORTEN
Grill it! Marina, Åbo

Grill it! Marina kombinerar traditionell grillning med förstklassiga råvaror på ett fräscht och inspirerande sätt. Menyn bjuder på skandinaviskt rena smaker i kombination med kryddor från världens alla hörn. Den varma stämningen och unika musikpaletten styr oss in på en kulinarisk resa till vinernas och matens värld med en fantastisk utsikt över Aura å året om. Grill it! Marina finns på Radisson Blu Marina Palace Hotellets gatunivå.

Submarina

Vill du uppleva någonting spektakulärt? I Submarina lyckas din tillställning alltid!

Radisson Blu Marina Palaces nya tillägg, Submarina, bjuder på utrymmen som inte lämnar sina gäster suktande efter någonting annat. Oavsett vad du ordnar, har detta glamourösa utrymme allt du letar efter! Lokalens stilrena inredning lämpar sig för likväl stora som små bjudningar och partyn. Önskar du dig en fest som dina gäster talar om länge? Med hjälp av taket med en otrolig palett av färger, ett tillägsutrymme som lätt omvandlas till scen och det tjusiga marmorgolvet ordnar vi din drömfest!

Vill du ordna en företagsfest där klackarna inte bara nuddar taket, utan där dansgolvet regerar? Kanske en överraskningsfest till din partner eller ett praktfullt och oförglömligt bröllop? Submarina har kulisserna, personalen gör jobbet och maten smakar garanterat gudomligt! Efter festen är det lätt att fortsätta natten i Marinas stämningsfulla Bar & Lounge och avsluta den med att dra ett fluffigt täcker över sig i våra ursköna Magic Dream -sängar.

I vårt hotell finns allt som behövs för den som älskar att njuta av livet!