A´la Carte A´la Carte
Alkuruokia Alkuruokia Kipon kömmänässä kylmäsavustettua kirjolohta, vuohenjuustomoussea, piparjuurimajoneesia,
marinoitua punasipulia, tatsoita sekä Pekka Heikkisen tervaleipää ja voita.
Saunapalvattuja lihoja, puutarhurinhilloa, syksyn sieniä, tryffelimajoneesia,
poron pallerojäkälää ja nokkosnäkkäriä.
Aarnimetsän siimeksestä L
Pris: 11,50 €
Ägarkundspris: 9,90 €
Kermainen ja täyteläinen keitto kauden sienistä, paahdettua
pellavansiementä ja Pekka Heikkisen tervaleipää.
Tiristettyä kukkakaalta G L
Pris: 8,90 €
Ägarkundspris: 7,00 €
Taikinoitua ja friteerattua kukkakaalta ja piparjuurimajoneesia.
Valikoima kotimaisten juustoloiden juustoja, puutarhurinhilloa, lähellä tuotettua
hunajaa ja nokkosnäkkäriä.
Pääruokia Pääruokia Taikinoitua ja uppopaistettua Sapsojärven kuhaa, juuresmuusia, sitruskastiketta ja vihannespikkelsiä.
Kauden kermaista kalakeittoa, Pekka Heikkisen tervaleipää ja voita.
Suppilovahvero-siemenpihvit G VE
Suppilovahvero-siemenpihvit, punajuurikastiketta, kaskijuureksia ja uuniperunaa.
Ylikypsää palvisauna-possunkylkee, jallupippurikastiketta, hapankaali-coleslawta, uuniperunaa ja voita.
Savuburger L
Pris: 32,00 €
Ägarkundspris: 29,90 €
Perunasämpylän välissä mehevän mureaa oman palvisaunan briskettiä, marinoitua punasipulia,
puolukka-bbqkastiketta, hapankaali-coleslawta, kipparijuustoa ja maalaislohkoperunoita.
Kauriin mureasta sisäpaistista paistetut noisetit, riistakermakastiketta, kaskijuuresta, uuniperunaa
ja Kipon marjahyytelöä.
Parasta pöytään savupirtistä G L
Rotusonnin hienointa pihvilihaa, kaskijuuresta, punaviinikastiketta, röstiperunoita ja poronpalvipateeta.
Jälkiruokia Jälkiruokia Kipon jäätelömestarin tekemää jäätelöä, marjakastiketta ja kermavaahtoa. Vaihtuva kausimaku.
Lakkakuksa G L
Pris: 9,90 €
Ägarkundspris: 8,50 €
Vaniljakermavanukasta, lakkahilloa ja kermavaahtoa.
Kipon perinteistä tervakermassa haudutettua juustoleipää
suoraan pannulta lakkahillon kera.
Valikoima kotimaisten juustoloiden juustoja, puutarhurinhilloa, lähellä tuotettua
hunajaa ja nokkosnäkkäriä.
Menu Menu Saloilta ja vesiltä
Pris: 51,30 €
Ägarkundspris: 47,90 €
Aarnimetsän siimeksestä L
Pris: 11,50 €
Ägarkundspris: 9,90 €
Kermainen ja täyteläinen keitto kauden sienistä, paahdettua
pellavansiementä ja Pekka Heikkisen tervaleipää.
Taikinoitua ja uppopaistettua Sapsojärven kuhaa, juuresmuusia, sitruskastiketta ja vihannespikkelsiä.
Lakkakuksa G L
Pris: 9,90 €
Ägarkundspris: 8,50 €
Vaniljakermavanukasta, lakkahilloa ja kermavaahtoa.
Menu Menu Syksyn satoa
Pris: 61,70 €
Ägarkundspris: 56,60 €
Kipon kömmänässä kylmäsavustettua kirjolohta, vuohenjuustomoussea, piparjuurimajoneesia,
marinoitua punasipulia, tatsoita sekä Pekka Heikkisen tervaleipää ja voita.
Kauriin mureasta sisäpaistista paistetut noisetit, riistakermakastiketta, kaskijuuresta, uuniperunaa
ja Kipon marjahyytelöä.
Annan omena-murupiiras G L
Pris: 11,90 €
Ägarkundspris: 9,90 €
Paikallisista omenista tehtyä piirakkaa,
kaneli-artesaanijäätelöä ja marjakastiketta.
Menu Menu Sienimetsä
Pris: 45,90 €
Ägarkundspris: 41,90 €
Tiristettyä kukkakaalta G L
Pris: 8,90 €
Ägarkundspris: 7,00 €
Taikinoitua ja friteerattua kukkakaalta ja piparjuurimajoneesia.
Suppilovahvero-siemenpihvit G VE
Suppilovahvero-siemenpihvit, punajuurikastiketta, kaskijuureksia ja uuniperunaa.
Annan omena-murupiiras G L
Pris: 11,90 €
Ägarkundspris: 9,90 €
Paikallisista omenista tehtyä piirakkaa,
kaneli-artesaanijäätelöä ja marjakastiketta.
LF = laktosfattig, L = laktosfri, G = glutenfri, GB = glutenfri på begäran, VE = vegansk, VEB = vegansk på begäran, E = Eldig, M = Mjölkfri, NÖ = Innehåller nötter V = Vegetarisk rätt. För mer information om portioner, vänligen kontakta personalen. Livsmedelsverket rekommenderar att köttfärsbiffar alltid ska ätas helt genomstekta. Även högklassig mediumstekt köttfärs kan innehålla EHEC-bakterier, som kan orsaka allvarlig matförgiftning särskilt hos barn och äldre människor.
kontaktuppgifter kontaktuppgifter Restaurangen är tillgänglig med rullstol Keittiömme sulkeutuu päivittäin puoli tuntia ennen ravintolan sulkemisaikaa
Keittiömme sulkeutuu päivittäin puoli tuntia ennen ravintolan sulkemisaikaa
Restaurangkedjor Restaurangkedjor