Sadepäivän terassivinkit Helsingissä

Helsingin terassiopas 2024

Suomen kesäsää osaa välillä yllättää, mutta ei anneta sen lannistaa! Tässä lista paikoista, joissa voit nauttia terassikesästä sateisenakin päivänä.

1. Salve

Tori, kauppahalli ja meri – Salven terassi sijaitsee upeassa paikassa Hietalahden rannassa. Todellinen must see -ravintola, jos Kampin ja Hietalahden merihenkinen historia ja aito suomalainen ruokakulttuuri kiinnostavat. Sadepäivänä voit nauttia herkuista terassilla tunnelmallisessa ruokamajassa.

Tutustu »

2. Bistro Manu

Kampissa sijaitsevan Bistro Manun viihtyisällä terassilla olet suojassa sateelta, mutta nautit Helsingin keskustan vilkkaasta katuelämästä. Terassilla voit nauttia juomien lisäksi Bistro Manun mestarillisella otteella valmistetuista ruoka-annoksista. Listalta löydät annoksia pieneen ja suureen nälkään, erikoisruokavalioita unohtamatta.

Tutustu »

3. Vltava

Vltavan terassilla Helsingin ytimessä voit nauttia ihmisvilinästä ja mahtavasta seurasta säällä kuin säällä. Vltava tunnetaan rennosta tunnelmasta, herkullisista tsekkiläisistä mauista ja suurenmoisesta olutvalikoimasta.

Tutustu »

4. VENN Helsinki

Vaikka taivas näyttäisi epävakaalta, VENNin viehättävän rempseä ilmapiiri lupaa aina hyvää! Tule nauttimaan viinistä ja ystävistä Helsingin keskustaan Mikonkadulle. Terassin ruokamajassa siemaillaan kesäjuomia ja napostellaan suolaisia herkkuja sateelta suojassa. Varattavissa 2–6 hengelle.

Tutustu »

5. Konepaja

Lähde maistelemaan paikallisten panimoiden uutuusmakuja Vallillaan. OlutHuone Konepajan katettu terassi sijaitsee inspiroivassa kaupunkimiljöössä Meiran paahtimon vieressä. Laaja valikoima erikoisoluita, luomuviinejä, kombuchaa ja muita juomia ei jätä ketään kylmäksi – edes sadepäivänä!

Tutustu »

6. Memphis Hakaniemi

Täydellinen yhdistelmä kesäistä kaupunkielämää ja kaunista luonnonrauhaa Tokoinrannan maisemissa. Ympyrätalolla sijaitsevan Memphis Hakaniemen värikkäällä terassilla viihtyy vaikka pidempäänkin herkkujuoman, ruoan ja hyvän seuran kera. Sateen sattuessa voit nauttia terassihetkestä ruokamajan suojissa.

Tutustu »

Katso myös: Helsingin TOP 5 maisematerassit »

Helsingin terassiopas 2024

Löydä lisää lähelläsi olevia terasseja ja inspiroidu Raflaamon terassivinkeistä.
Katso terassiopas

Ravintolaketjut

Amarillo
Babista Kebab Revolution
Bacaro Doppio Cafe & Deli
Bistro
Chico's
Coffee House
Frans & les Femmes
Grill it!
Hesburger
Hophaus
La Famiglia
Oksa
Oluthuoneet
PizzaBuffa
Presso
Prisma Cafe
Public Corner
Rosso
Rosso Express
Rosso Pizza
Spaghetteria
Trattoria
VENN