En kaffepaus piggar upp   

Presso är en positiv glimt under dagen och en lugn stund som får dig att stanna upp. I det mysiga cafét är det trevligt att stanna till på färskt kaffe varje dag. Doften lockar dig till färska bakverk och du kan äta dig mätt på rejält fyllda baguetter. En del av Presso-caféerna erbjuder även en omväxlande lunchbuffé.

Kundnöjdhet

4,1

Mat (4,0)
Betjäning (4,0)
Stämning (4,2)
Barn (3,9)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 24.11.2020 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Ravintolamaailma on erittäin siisti ja viihtyisä Henkilökunta on ammattitaitoista ja palvelu nopeaa”
“Kävin Pressossa ensimmäistä kertaa vuosiin ja menin hakemaan pelkän kahvin mukaan kun juon sitä taas pitkän tauon jälkeen. Kassahenkilöä piti odottaa pitkään ja kahvi otettiinkin eri paikasta kuin viimeksi, sijainti yhtäaikaa keskellä ja piilossa. Kassalla on aiemminkin pitänyt odottaa kauan ja aina on ollut epäselvää onko kahvio edes auki kun mikään ei kerro siitä ja henkilökuntaa on vain muualla ravintolassa. Tällä käynnillä kahvileipien valikoima oli kehno, bulkkituotteita ne on aina olleet. Siis, syömään mennessä on selvää jotta tuohon mennään, tuohon maksetaan ja tuosta otetaan. Kahville mennessä onkohan tuo auki, mistä aloitetaan, mihin ja kenelle täällä maksetaan, mistä kahvi otetaan, otetaanko itse vai antaako henkilökunta, onko tässä linjasto vai ei, mihin suuntaan liikutaan, miten pitäisi olla. Kahvi oli hyvää.”
“Helppo asioida”
“Hyvä palvelu, mutta gluteenittomat vaihtoehdot vähissä.”
“Siisti paikka”
“Hyvä paikka”
“Viihtyisä kahvila.”
“Ihan perus ok. Tuotevalikoima voisi olla monipuolisempi. Terveellisiä tuotteita ym”
“Pidän ehkä enemmän rauhallusemmista kahviloista”
“Ruoka on erittäin hyvää”
“Viihtyisä paikka”
“Kohtuullisen kiva paikka, mutta pöydät usein likaiset.”
“Työtekijöillä kiire, jonka takia odotusaika oli pidempi, mutta muuten hyvä”