Ät så mycket som du själv vill!

Snabb och enkel restaurang för hela familjen. Det är PizzaBuffa. Hos oss kan du äta så mycket god mat du vill. Vi erbjuder läckra pizzor, fräscha sallader, varma rätter och läskande drycker – allt till samma pris! På vardagar kan du välja lunch från vår varierande lunchbuffé. Till dessert passar mjukglass eller någon annan av PizzaBuffas goda efterrätter. Efter ett besök på PizzaBuffa känner du dig alltid mätt och belåten.

 

Kundnöjdhet

4,0

Mat (4,0)
Betjäning (4,1)
Stämning (3,8)
Barn (3,9)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 31.03.2020 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Perus hyvä ruokapaikka. Helppo käydä lastenkin kanssa.”
“Ihan hyvä vatsantäyttöpaikka”
“Paras ruokapaikka Ylivieskassa käydessä, hyvät parkkitilat.”
“Ruoka yleensä joskus perunat olleet kylmiä Tähän kannattaa kiinnittää huomiota käymme usein syömässä isolla porukalla”
“Edullinen ja monipuolinen”
“Nopea ja monipuolinen”
“Saa valita annoksen itse”
“Ihan siisti ja toimiva. Hyvä ruoka. Vähän ankean oloinen paikka.”
“Ei mitään vikaa, sotkua jonkin verran mutta tietenkin se on ymmärrettävää.”
“Jotenki tuntuu kuin työntekiöillä on liian kiirettä. Onkohan siellä liian ahdastakin. En haluaisi silti kovin moitiskella kun kuitenkin vatsani olen saanut siellä ruokittua. Ehkä pientä vertailua tullut tehtyä kun olen lasteni luona käydessäni usein perheen kanssa Linnanmaan puffassa joka on aivan huippu paikka..kiitos siitä☺️siis Oulussa Odotan nyt innolla kun Ylivieskan puffaa uudistetaan”
“Ruoka ja juoma on heti saatavilla, monipuoliset vaihtoehdot, laadukasta ja maittavaa sekä ennen kaikkea riittävästi. Lapsiperheet huomioitu hyvin, vaikka ei omia lapsia olekaan.”
“Hyvää palvelua.”
“Viikon päästä käynnistämme aloittivat remontin, joten on mukava mennä katsomaan uutta ilmettä.”
“Tarjonnassa voisi olla joskus esim. Kebabbia,ranskiksia,riisiä yms. Niinkuin monissa isompien kaupunkien buffeteissa.”
“Oli kiireaika, eikä tarjoilupöytää ollut siistitty, myös lattialla oli ruokajätettä. Joinakin päivinä ruoka on ollut kylmää tai kasvikset liiaksi kypsytettyjä. Joskus ruoka liian arkipäiväistä.”
“Helppoa asioimista ja hyvää ruokaa.”
“Hyvää ruokaa ja palvelua, viime käynnillä oli tosin liian vähän työntekijöitä paikalla”
“Helppo ruokailla esim, lasten kanssa ja voi valita mieleistään ruokaa”
“Hyvä sijainti, edullinen ruoka, monipuolinen tarjonta..”
“Maukkaat pizzat ja hyvä palvelu.”
“Nopeasti sovitettavissa ruokailu ostoksien yhteyteen. Matka n.130km ja paluu.”
“Buffassa saa nopeasti täytettyä energiatarpeensa. Mikään rauhallinen, kulinaristinen ja romanttinen ruokailupaikka se ei ole.”
“Kaikille kaikkea.”
“Ruoka saisi olla vielä monipuolisempaa ja reilusti enempi vaihtoehtoja tarjoiluun tuohon hintaan.”
“Noutopöydästä saa hyvin kotiruokamaista ruokaa ja PizzaBuffa on tosi hyvä koska siinä on monenlaisia pizzoja kaikille halukkaille sekä jäätelöbuffan voi halutessaan ostaa. Yleensä buffassa syödessä ruoka on ollut hyvää. :)”
“Hyvä palvelu, monipuolinen valikoima”
“Kätevästi Prisman kanssa samassa rakennuksessa”
“Hyvä ja monipuolinen ruoka.”
“Miellyttävä paikka.”
“Huippu paikka”
“Töykeä ohjaus jäätelöasiassa”
“hinta/laatu ok.”
“Ruoka oli haaleaa, lihapullat oli erilaisia kuin ennen.”
“Perussiisti paikka jossa helppo ja nopea käydä. Ystävällinen henkilökunta. Kun paljon asiakkaita melutaso aika korkea”
“Kyllä nälkä lähtee ja ruoat ovat maistuvia”
“Ko. paikasta saa minulle sopivaa ja mieluista ruokaa, ja ruokailu yleensä käy ko. paikassa sujuvasti ja nopeasti. Yleisilmeeltään paikka on kuitenkin hieman ankea/ei kovin viihtyisä. Pöytien toivoisi olevan puhtaampia/siistimpiä/että niitä siistittäisiin useammin.”
“Pizzoja oli todella huonosti tarjolla. Kassalle piti jonottaa pitkään, koska myyjää ei ollut kassalla aluksi ollenkaan paikallaan. Lisäksi paikassa oli todella paljon asiakkaita syömässä ja yleisilme oli, kuin sotatantereella etulinjassa olisi ollut.”
“Kiva paikka ja hyvät tarjottavat”
“Paljon oli asiakkaita, palvelu pelasi hyvin, oli siistiä työntekijöiden kiireestä huolimatta, kahvi oli ehkä hiukan kitkerää, ruokailevat asiakkaat näyttivät saavan palvelut sujuvasti.”
“Palvelu oli kohtalaisen hyvää, mutta esim, ruokaliinoja eli servettejä ei annettu lisää pyynnöstä huolimatta. Kun vaihdoin ruokalajia, pyysin puhdasta lautasta, sitä ei annettu, vaan uutta ruokalajia täytyiottaa sotkuselle lautaselle, kaipaa korjausta.”
“Henkilökunta tervehti asiakkaita mikä tuntuu nykyään olevan pakollinen paha joka tehdään vain ääritilanteessa. Tässä kahvilassa se kuitenkin tehtiin ihan luonnostaan.”
“Kokonaisuutena kiva paikka ja ruoka maistuvaa. Lasten kanssa tulee käytyä noin kerran viikossa. Lapsille hyvä leikkipiste ravintolan yhteydessä. Palvelu hyvää ja ystävällistä.”
“Asiointi tässä toimipaikassa on joustavaa henkilökunta on ystävällistä ja ammattitaitoista”
“Hyvä ruoka kohtuu hinta.”
“Kätevä ja tilava paikka ruokailla. siisti lasten leikkitila.”
“Monipuolinen valikoima ruokia .”
“Hyvää kotiruokaa ja huokeat hinnat, ruoissa olisi kiva jos vieressä kerrottu mitä sisältää.”
“Salaatteihin vaihteluita, ja muutenkin ruokalistaan”
“Normi Buffa,aivan syötävää. Maksutapahtuma tökkii,maksupääte ei meinannut toimia. Täytyy kyllä ihmetellä miksi eivät käytä samanlaisia maksupäätteitä kuin ABC:llä.Siellä toimii aina maksu s-etukortilla.Noissa buffissa ja Pressoissa ei koskaan kerralla.Sama Seinäjoella.”
“Ruoka oli hyvää ja palvelu laadukasta”
“Negatiivisena yllätuksenä tuli lauantain kalliimpi hinta?”
“Eriryisruokavaliot pitäisi ottaa tosissaan ja tehdä selventäviä kysymyksiä asiakkaalle jos ei ymmärrä,mitä tämä on vailla ja miksi. Esim. Kyllä ketsupissakin on tomaattia!”
“Kokemukseni mukaan paras buffa”
“Näppärää ja sujuvaa ja hyvin tilaa”
“Ruoka ok. Pöytätilaa hyvin.”
“Kaikki sujui suht mallikkaasti. Yleissiisteys vei pisteitä, kun oli suttuista”
“Helppo käydä ja hyvää pizzaa ??”
“Asiointi jousytavaa”
“Käyn harvoin Ylivieskassa, mutta jos olen lastenlasten kanssa, niin lapset haluavat syödä tässä paikassa. Voin suositella tätä paikkaa, sillä tarjoilu on nopeaa ja valikoima loistava”
“Ruokailu on nopeaa ja kohtuhintaista.”
“Ruoka hyvää ja monipuolistakin. Ravintolan viihtyvyyteen voisi panostaa koska sielä viivytään ehkä pitempään. Pakkasella kylmä, kolkko, avara ja valaistus liika kirkas. Loosseka voisi olla enemmän tai seiniä eristämässä pöytiä toisistaan”
“Hyvä löytää ja tilaa parkkeerata, tutuksi käynyt varsinkin pelimatkoilla.”
“Olen tyytyväinen saamaani palveluun, minulla on erityisruokavalio,olen keliaakikko, sain hyvää palvelua, jossa oli huomioitu hyvin gluteiinittomuus, kiitos.”
“Ruuan laatu on huono verrattuna muihin ketjun ravintoloihin.”
“Paikka sopii myös kiireiselle! Ympäristö kyllä saisi olla siistimpi, varsinkin pöydät, joista ruokia valitaan lautaselle samoin juomapisteet”
“Salaattivalikoima on runsas ja monipuolinen. Pizzat ovat oikein maistuvia. Muun tarjottavan ruoan laatu on melko keskinkertaista, uudelleen lämmitettyä vacuumitavaraa.. Nälkää lähtee, mutta maku ratkaisee..”
“Palvelu ja ruoka hyvää.”
“Gluteiinittomia ruokia ei ollut merkitty noutopöydässa”
“Ruoka on HYVÄÄ asiakas palavelu erinomeista”
“Täällä on lapsille leikkipaikka, aivan loistavaa! Ruokailun jälkeen voi itse juoda kupillisen teetä rauhassa, ja lapset viihtyvät! Buffassa kiva ruokailla lasten kanssa. Pyynnöstä on tehty aina toivomaamme kasvispizzaa, siitä iso kiitos ja kumarrus :)”
“Gluteenitonta pitsaa sai odottaa melko kauan, se kuitenkin maistui hyvälle, vaikkakaan ei tippaakaan pitsalle. Salaatti ja hedelmäkana olivat hyviä.”
“joknen lötää paikan omatoimisesti”
“Helppoa ja nopeaa”
“Pizzabuffasta puuttuivat tuotemerkinnät”
“Olen jo suositellutkin! Erikoisesti isänpäivälounas jäi todella positiivisesti mieleen! <3 Hyvä hinta /laatu-suhde!”
“Ruoka ja palvelu on aina hyvää.”
“Siisteyteen olisi kiinnitettävä huomiota. Kun laitetaan uusi ruoka-astia esille niin ei ole hyvä laittaa päälle edellisen astian jäännöksiä.”
“Hyvä palvelu, ja esteetön pääsy.”
“Nälkä lähtee,kun käy Buffassa...mielellään tykkäisin,jos vois juustoa olla tarjolla aina leivänpäälle....käytän ite aina.. KIITOS ??”
“Ehkä jotain uuttakin pitäisi keksiä sitten Mikkelissä vuonna x avatun Suomen ensimmäisen Buffan... Tosin onhan lautaset pienemmät...”
“Buffa lounas on maukas. Salaatti osasto on niin suppea, että sitä en osta.”