Ät så mycket som du själv vill!

Snabb och enkel restaurang för hela familjen. Det är PizzaBuffa. Hos oss kan du äta så mycket god mat du vill. Vi erbjuder läckra pizzor, fräscha sallader, varma rätter och läskande drycker – allt till samma pris! På vardagar kan du välja lunch från vår varierande lunchbuffé. Till dessert passar mjukglass eller någon annan av PizzaBuffas goda efterrätter. Efter ett besök på PizzaBuffa känner du dig alltid mätt och belåten.

 

Kundnöjdhet

4,4

Mat (4,3)
Betjäning (4,4)
Stämning (4,4)
Barn (3,7)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 04.05.2021 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Hyvä ruoka”
“Hyvät valikoimat ja hintataso kohdillaan”
“"Ylivieskan ravintolamaailmassa on kolme eri vaihtoehtoa; hesburger, pizzabuffa tai salaattipöytä, joten valinnanvaraa on riittävästi"”
“Uusittu ilme on loistava ja ruoka todella hyvää”
“??”
“Siisti paikka”
“Ihan OK”
“Hyvä ruoka ja siisti”
“"Siisti paikka, raikas yleisilme, hyvä ruoka"”
“"Pizza oli todella hyvä. Otettiin mukaan, ei syöty paikanpäällä. Kaverilta sain tietää, että on hyvät pizzat. "”
“Hyvä palvelu ja mukaan otettu pizza todella maukasta. Pesee Kotipizzan mennen tullen??”
“Hyvät gluteenittomat pitsat.”
“"Ruoka oli hyvää, lapset ,ylös tykkäs"”
“"Olen tyytyväinen palveluun, nopeaa ja ystävällistä. "”
“kaikki tarvitta onnistui loistavasti.”
“"Hyvä ruoka, myös gluteenitonta on aina! "”
“"Ylivieskan paras ruokailupaikka. Monipuolinen, AINA hyvää ja valitsemme aina Buffan lounaspaikaksi, koska ruokalajeja on useita. Tuoreus ja hyvä maku. Joskus jälkiruokatee on laimeaa, se voisi olla laadukkaampaa/enemmän maustettu. Kahvi on aina tuoreen makuista. Mitä kovasti joka kerta ikävöin, olisi lounaslista paikalla, missä siihen voi tutustua heti sisään tultaessa. Lista on kassan vieressä, missä on asiakasjono, sitä on välillä mahdoton lukea etukäteen. Sisälämpötila hyvä ja valaistus. Myös akustiikka toimii, kiitos uusien remontin aikaan tehtyjen sisustusten. Sopivasti viherkasveja. Henkilökunnan vaatetus voisi olla arvokkaamman näköiset, en tarkoita kalliit, vaan komiat. Auttamatta tummemmat sävyt piristettynä kauniilla tikkauksilla ja ruskeilla nahkapaikoilla olisi tosi viileet;) Kaikinpuolin tila on saatu hyvin lokeroitua, ei tule hallinomaista tunnelmaa. Karkki/jätskibuffa toki välillä jää Hesburgeriin jonottavien ihmisten ""alle"". Välillä rauhallista tuokailua ehkä häiritsee Prisman kuulutukset, kun paikkaan tullaan usein arkea pakoon, ei ole imartelevaa kuulla kaiuttimista ""mitäs tänään syötäisiin?"""”
“Ihan ok ruoka. Hinta-laatusuhde kohdallaan”
“Tilaamamme pizzat oli ihan super hyviä!”
“Paikassa ei mitään erityistä valittamista. Ehkä vähän kolkko tai ankea. Voi johtua korona-ajasta.”
“Monipuolinen tarjoilu”
“"Asioidessa paikkakunnalla,saa hyvää ruokaa,palvelu sujuvaa."”
“Todella siistiä ja tuoretta!”
“Uusittu ja cool”
“"voisin käydä usemmin ,jos käyttäisitte enempi suomalaisia raaka aineita, jotka ovat laadukkaampia ,kuin nyt käytetyt ulkomaiset raaka aineet. olen vähentänyt selvästi s-ryhmästä ostamista ,kun ette arvosta kotimaista raaka aineita tarpeeksi ( tuottajat ovat pulassa ,kun ette maksa tarpeeksi hyvin raaka aineista"”
“"Siistit tilat, hyvä palvelu, niukasti pizzavalikoimaa, mutta myyjä ilmoitti, että toiveita otetaan vastaan, josta iso plussa. "”
“Hyvin tilaa ruokailla. Mukavasti vaihtoehtoja jokaiseen makuun”
“"Paikan lay-out oli muuttunut ketjukonseptin mukaiseksi. Entinen järjestys oli parempi. Salaatit oli linjalla ensimmäisenä. Nyt tarjolla on ensin pizzat. Salaatit pitää etsiä muualta. Jos haluaa syödä salaattipainotteisen lounaan, pitää kassan jälkeen siirtyä ensin salaattitiskin luo ja sitten takaisin linjalle hakemaan ruoka- tai pizzavaihtoehdot. Se tarkoittaa edestakaista liikennettä ja törmäilyä. En tykkää. Pakko silti opetella, koska tarkoitus on käydä edelleen. "”
“"Hyvä palvelu, hyvää ruokaa ja juomaan"”
“"Suosittelen. Buffassa on helppo käydä ruokaostos reissulla syömässä. Erittäin Maistuvaa ruokaa eikä jää nälkä, edullinen paikka. "”
“"Hyvä ruoka, sujuva palvelu,tilaa käydä lastenkin kanssa."”
“Henkilökunta oli palvelualtista”
“Kokonaisuus ja ruuan maku!”