Det finns inget mer värdefullt i livet än vänner, vin och mat. Hela denna oslagbara trio får du träffa på nya VENN. VENN har en charmig och lättsam atmosfär och du kan enkelt att titta in för en drink under shoppingdagen eller stanna ända till sen kväll om du så önskar. VENN serverar enkel och god mat, läckra viner och utsökta cocktails. Enkelt och okonstlat – det är vår grej! Kom till VENN och ta med en vän, eller låna en här!

Kundnöjdhet

4,4

Mat (4,4)
Betjäning (4,6)
Stämning (4,3)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 08.06.2021 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“"Miellyttävä paikka piipahtaa yksin tai kaverin kanssa. Pystyisi myös keskustelemaan, kun musiikki ei ole liia kovalla... itse asiassa en ole varma onko taustalla edes musiikkia, kun en ole kiinnittänyt siihen huomiota... ei minulle tärkeä asia mutta voi pilata käynnin, jos on liian kovalla"”
“Kiva seurusteluravintola jossa hyvä palvelu.”
“Hyvä kokemus. Maistuva ruoka”
“"Henkilökunta on mukavaa ja asiantuntevaa, tunnelma on miellyttävä ja kotoisa sekä ulko, että sisätiloissa"”
“"On lappeenrannan tasolla oikein kiva paikka?? vegaanivaihtoehdot tosi monipuolisia verrattuna kaupungin muihin paikkoihin. Plussaa myös siitä, että kun mainitsin oliiveista puuttuvasta marinadista, tarjoilija ei tyytynyt vaan pahoittelemaan, vaan vei oliivit pois ja jätti laskuttamatta. Mikään ei ole niin raivostuttavaa kuin jatkuva kysely miltä maistuu ja kun sitten joku asia on pielessä, siihen ei reagoida mitenkään. Sisustus myös oikein kiva, sitä ihmettelen miksei poppareita tuoda pöytiin vaan ne pitää itse hakea? Se on kanssa kiva että kynttilöissä on usein tuli. Harmi että terassi on aika kolkko, tarvisi vähän lisää kukkia, varjoja ja sohvia, niin sekin olisi ihan kaupungin paras. On tosi kiva kun sinne voi tilata ruokaa myös fafasista ja rossosta. Tarjoilijalle myös plussaa kun muistutti alekupongista jota ei oltu huomattu. "”
“"Aina lämminhenkinen, tosi hyvä palvelu ja tunnelma. Pääsääntöisesti hyvät ruoat, viimeksi vaan oma annokseni oli todella öljyinen enkä pystynyt kaikkea syömään. Joten näissä ehkä vähän vielä kehitettävää ??"”
“Mukava paikka illanistumiseen sekä myös nopeampaan käyntiin”
“"Mahtava paikka, keskustassa!"”
“Mukava fiilis on jäänyt joka käynti kerrasta.”