Det finns inget mer värdefullt i livet än vänner, vin och mat. Hela denna oslagbara trio får du träffa på nya VENN. VENN har en charmig och lättsam atmosfär och du kan enkelt att titta in för en drink under shoppingdagen eller stanna ända till sen kväll om du så önskar. VENN serverar enkel och god mat, läckra viner och utsökta cocktails. Enkelt och okonstlat – det är vår grej! Kom till VENN och ta med en vän, eller låna en här!

Kundnöjdhet

4,2

Mat (4,2)
Betjäning (4,2)
Stämning (4,4)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 07.04.2020 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Ruoka ja juoma oli hyvää, tarjoilijan suosituksesta tilasimme lisää sellaista juotavaa mitä emme olisi tilanneet ilman suositusta. Vapaasti saatavilla olleet popcornit erilaisine mausteineen olivat mukava lisä juomien kanssa naposteltavaksi.”
“Keskeisellä paikalla, helppo pistäytyä.”
“Ihan ok paikka käväistä laillisella. Söin itse vain tapaslankun, joten ruoasta en kummemmin tiedä. Käynnistä ei jäänyt sellaista tänne täytyy tulla syömään.”
“Maistuvaa ruokaa, rento paikka”
“Ehkä ei joka keikalla samaan paikkaan viitsi mennä”
“Palvelu ja ruoka olivat aivan huippu hyviä! Tarjoilija tuli paikalle heti ilman odottelua ja kertoi annoksista mielenkiintoisesti. Ruoka oli todella maukasta ja kauniisti aseteltu lankulle.”
“Ihana paikka, jossa voi viettää rennosti iltaa arkena sekä viikonloppuna”
“Viihtyisä paikka, hyvä ruoka ja mukava henkilökunta.”
“Viihdyin hyvin.”
“Miellyttävä tunnelma, ystävällinen henkilökunta”
“Rauhallinen, kaikille sopiva paikka, joka mahdollistaa kaikenlaisten kokoonpanojen kanssa asioimisen, helposti lähestyttävä 'olkkkari'”
“Rento, kiva tunnelma. Palvelu pelasi loistavasti.”
“Hyvä viinivalokoima ja kohtuulliset hinnat. Karkkituotteet on loistava tuote ja se tätä olen henkilökohtaisesti kaivannu aina. Karkkivalikoimaa voisi hieman laajentaa. Juomalistassa olisi mukava jos lukisi kuvaukset viineistä. Tämä helpottaisi viinin valintaa ettei tarvitse etsiä verkosta tietoa.”
“Hyvä meininki”
“Olen jo suositellut”
“Omat hyvät kokemukset.”
“Kaikin puolin viihtyisä, nuorekas ja hyvä ruoka ja juoma! Henkilökunta ystävällistä ja mukavaa.”
“Ruokalista oli melko suppea ja erikoisruokavaliolla (viljaton) vaihtoehtoja ei oikeastaan ollut ellei halunnut kanasalaattia. Muuten käynti oli oikein onnistunut”
“Olen jo houkutellut kaveritkin paikalle.”
“Erinomainen palvelu”
“Viihtyisä paikka, ehkä ajoittain tuli tunne, että tyrkytettiin liikaa että ostatko nyt lisää. Jälkiruokalista oli suppea.”
“Moderni ja rento sekä suosittu paikka levyt ja vast herkulliset”
“Sijainti, tarjoilu, tunnelma”
“Trendikäs, raikas, nuorekas, viihtyisä. Tosin vaikea löytää istumapaikkaa. Pienempiä pöytiä voisi olla enemmän.”
“Todella kiva paikka tunnelmaltaan ja ruoka oli erittäin hyvää.”
“Mukava ja viihtyisä paikka, mukava henkilökunta.”
“Sijainti, tunnelma ja ihana valkoviini Hillitön Hulda + asiakasomistajaviinit”
“Ihana henkilökunta ja hyvä ruoka”