Det finns inget mer värdefullt i livet än vänner, vin och mat. Hela denna oslagbara trio får du träffa på nya VENN. VENN har en charmig och lättsam atmosfär och du kan enkelt att titta in för en drink under shoppingdagen eller stanna ända till sen kväll om du så önskar. VENN serverar enkel och god mat, läckra viner och utsökta cocktails. Enkelt och okonstlat – det är vår grej! Kom till VENN och ta med en vän, eller låna en här!

Kundnöjdhet

4,2

Mat (4,2)
Betjäning (4,2)
Stämning (4,1)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 27.10.2020 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Aina mukava tunnelma ja henkilökunta. Viimeksi asioidessani tosin saimme ystäväni kanssa ruoka-annoksemme eri aikaan, oli vähän hassua katsella toisen syövän ja itse odotella ruokaa.”
“Mukava intiimi paikka. Kevyttä naposteluruokaa”
“Hyvä (laajentunut) ruokalista, kohtuuhintainen, hyvä sijainti, mukava tunnelma”
“Palvelu oli nopeaa ja parempaa kuin esimerkiksi viereisessä rossossa josta tulin juuri venniin koska istuin rossossa 10 minuuttia pöydässä että kukaan tuli sanomaan mitään”
“Kaikki toimi kiitettävästi, ruoka oli todella hyvää.”
“Mielyttävä sisustus ja hyvä palvelu.”
“hyvän kokemuksen perusteella”
“Tunnelma oli hyvä, mutta tilattu brunssilautanen ei vastannut odotuksiani. Ainoa sitä varten 'valmistettu' tuote taisi olla koottu leipä. Kaikki muu oli kasattu lautaselle selkeästi valmiista purkeista, esim. 'halloumranskalaiset' olivat vain pilkottuja halloumpaloja, joita ei ollut edes kypsennetty. Tämä kaikki ottaen huomioon ei voi ymmärtää, miksi ruokien tuomisessa kesti lähemmäs puoli tuntia.”
“Ystävällinen ja asiantunteva palvelu, hyvää ruokaa ja drinkkejä.”
“Ok mesta”
“Ystävällinen henkilökunta ja mukava miljöö.”
“Kaikin puolin mukava ja viihtyisä ravintola.”
“Kaikki ok paitsi salaattipöytä suopea”
“hyvä paikka”
“Lappeenrannassa ei ole toista matalankynnyksen siistiä illan vietto paikkaa, joten täysi 10. Plussaa ruokalistasta ja varsin edullisista hinnoista.”
“Erittäin ystävällinen ja avulias henkilökunta :)”
“Ystävällinen tarjoilija. Tämä ravintola oli lähes ainoa mistä sai ruokaa 21 jälkeen. Tässäkin ravintolassa keittiö oli juuri menossa kiinni joten oli hieman kiire tilata syötävää. Ihmettelen miten näinkin kansainvälisessä kaupungissa ravintoloiden keittiöt sulkevat ovensa elokuussa arkisin jo klo 21, juomaa on kyllä tarjolla.”
“Todella viihtyisän tuntuinen paikkaa, ehdottomasti poikkean uudelleen.”
“Kaikki ok”
“Viihtyisä ravintola, erittäin hyvä ruoka!”
“Viihtyisä paikka. Rento meininki.”
“Rento mukava tunnelma, hyvä ruoka”
“Ystävällinen ja huomioiva henkilökunta, ja hyvä ruoka”
“Hyvä palvelu”
“Mukava paikka käydä viinillä ja syömässä ystävien sekä puolison kanssa”
“Ruoka oli hyvää. Lisää makeita valkoviinejä niin olisi täydellinen paikka”
“Mukava rento ajanvietto paikka”
“Ainoa häiritsevä tekijä terassilla istuessa oli tupakan savu. Lähettyvillä tupakoitiin parissakin pöydässä. Muuten viihdyimme ruokailun ajan.”
“Moctailien takia!”
“Ruoan valmistaminen kesti kohtuuttoman kauan, vaikka ravintolassa oli vähän asiakkaita. Muuten positiivinen kokemus.”
“Kaikki sujui niin kuin sen pitäisikin. Ainut moite wc-tilojen koodipakosta. Se oli turha.”
“Tykkäsi kovin”
“Tosi positiivinen kokemus, vaikka om ns. Hotellin yhteydessä ja ketjutavintola.”
“Ruoka ja juoma oli hyvää, asiakaspalvelu mukavaa mutta hieman tunkeilevaa ja tyrkyttävää osaltaan.”
“Viihtyisä paikka, sopii niin ruokailuun kuin illan istumiseen viinin kera. Ruokavaihtoehtoja voisi olla ehkä hieman enemmän.”
“Olin mieheni ja tuttavapariskunnan kanssa Lappeenrannassa ensimmäistä kertaa lomailemassa. Ravintolan ja hotellin sijainti erittäin hyvä. Lyhyt kävelymatka satamaan. Terassi oli viihtyisä, palvelu ystävällistä ja ruoka hyvää.”
“Hyvä ilmapiiri”
“Ihana henkilökunta, loistava tunnelma. Hyvä ruoka ja juoma”
“Viihtyisä paikka ja hyvät drinkit. Myös lapset huomioitiin erinomaisesti. Palvelu oli mutkatonta ja ystävällistä.”
“Ruoan saaminen kesti 45 min -on liikaa kauppareissumatkalle! Ainut tarjoilija vaan valitteli koko ajan ympäriinsä : kun hän on täällä yksin... n. 10 min ennen pois lähtöä saapui toinen tarjoilija. Ruoka ei ollut yhtään lämmintä! Eikö keittiö ilmoita milloin voi hakea vai eikö vaan haeta keittiöstä silloin kun on annokset valmiina? Näin korona-aikana ihmetytti myös se että popcornia käskettiin ottamaan itse koneesta - hygieniasta ei siinä vaiheessa tietoakaan -pihdit popcornien seassa........ Itse ruoka on kyllä muuten tosi hyvää.”