Det finns inget mer värdefullt i livet än vänner, vin och mat. Hela denna oslagbara trio får du träffa på nya VENN. VENN har en charmig och lättsam atmosfär och du kan enkelt att titta in för en drink under shoppingdagen eller stanna ända till sen kväll om du så önskar. VENN serverar enkel och god mat, läckra viner och utsökta cocktails. Enkelt och okonstlat – det är vår grej! Kom till VENN och ta med en vän, eller låna en här!

Kundnöjdhet

4,1

Mat (4,2)
Betjäning (4,1)
Stämning (4,1)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 11.08.2020 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Tosi positiivinen kokemus, vaikka om ns. Hotellin yhteydessä ja ketjutavintola.”
“Ruoka ja juoma oli hyvää, asiakaspalvelu mukavaa mutta hieman tunkeilevaa ja tyrkyttävää osaltaan.”
“Viihtyisä paikka, sopii niin ruokailuun kuin illan istumiseen viinin kera. Ruokavaihtoehtoja voisi olla ehkä hieman enemmän.”
“Olin mieheni ja tuttavapariskunnan kanssa Lappeenrannassa ensimmäistä kertaa lomailemassa. Ravintolan ja hotellin sijainti erittäin hyvä. Lyhyt kävelymatka satamaan. Terassi oli viihtyisä, palvelu ystävällistä ja ruoka hyvää.”
“Hyvä ilmapiiri”
“Ihana henkilökunta, loistava tunnelma. Hyvä ruoka ja juoma”
“Viihtyisä paikka ja hyvät drinkit. Myös lapset huomioitiin erinomaisesti. Palvelu oli mutkatonta ja ystävällistä.”
“Ruoan saaminen kesti 45 min -on liikaa kauppareissumatkalle! Ainut tarjoilija vaan valitteli koko ajan ympäriinsä : kun hän on täällä yksin... n. 10 min ennen pois lähtöä saapui toinen tarjoilija. Ruoka ei ollut yhtään lämmintä! Eikö keittiö ilmoita milloin voi hakea vai eikö vaan haeta keittiöstä silloin kun on annokset valmiina? Näin korona-aikana ihmetytti myös se että popcornia käskettiin ottamaan itse koneesta - hygieniasta ei siinä vaiheessa tietoakaan -pihdit popcornien seassa........ Itse ruoka on kyllä muuten tosi hyvää.”
“Rento ja mukava ilmapiiri. Hyvää ruokaa ja kattava viinivalikoima”
“Nuorekas ja trendikäs lisä Lappeenrannan ravintolatarjontaan”
“Mutkaton paikka.”
“Viihtyisä terassi.”
“Palvelu oli ystävällistä ja etenkin mocktailit maistuvia.”
“Hyvä kokemus, tosin ruuan tulo kesti tunnin verran. Tarjoilija hyvitti laskussa yhden ruuan, koska kesti niin kauan. Olisin toivonut, että asiasta olisi kerrottu ennen kuin ruoka tuli pöytään (olisi riittänyt että olisi sanottu että kestää esim. 15 Min vielä). Jäi kuitenkin hyvä fiilis, kun tarjoilija itse sanoi että laskussa tulee hyvitystä kestosta johtuen.”
“Todella ystävällinen palvelu, ehkä vähän hintava paikka”
“Kiva!!!”
“Hyvä henkilökunta, ruoka ja juoma. Viihtyisä ympäristö hyvällä sijainnilla.”
“Kaikki palvelu oli ystävällistä ja ripeää. Koiramme huomioitiin terassilla tuomalla ihan pyytämättä vesikuppi. Arvostan”
“Hyvä sijainti”
“Hieno kononaisuus”
“Hyvä tunnelma, miellyttävä ympyristö sekä palvelu.”