Rosso är finländarnas egen italienska restaurang som är en plats för glatt umgänge. Bordet dukas med antipasti och både romerska och napolitanska pizzor – icke att förglömma moderna pastaklassiker, härliga italienska viner och läckra desserter. Rosso är en restaurang dit du är välkommen i vilket sällskap som helst!
 
Där Rosso finns, finns också Italien

Kundnöjdhet

3,9

Mat (3,9)
Betjäning (4,0)
Stämning (3,9)
Barn (4,0)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 11.06.2019 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Sain vaihdettua tilaamani lounaan toiseen helposti ja nopeasti.”
“Rauhallinen, viihtyisä”
“Tarjoilija oli oikein mukava ja rento. Ihan normaalia jutustelua, eikä väkisin väännettyä onko kaikki hyvin kysymystä. Imatralla tämä on nykyisin hyvin valitettavaa.”
“Ravintolan yleisilme oli siisti ja rauhallinen sekä henkilökunta ystävällistä.”
“Laskun loppusumma yllätti ----> yli 100 euroa ---> lähes päivän palkka. (kaksi lastenannosta, kolme norm. annosta, kaksi colaa, yksi olut ja kaksi kahvia) Ei vaikuta siihen ettenkö suosittelisi, mutta kun tulin verranneksi sitä kahdeksan tunnin työpanokseeni sairaalassa, niin se vähän mietitytti. No, kaikki tulivat kylläisiksi ja meillä oli mukavaa. Vietimme lastenlastemme kanssa mukavan parituntisen, joten oli se sen väärti.”
“Rauhallinen sijainti, ystävällinen palvelu, henkilökunta vastasi ammattitaitoisesti tiedusteluihin tuotteista. He eivät ehtineet suositella meille mitään koska meillä oli suunnitelmat valmiina :-)”
“Mukava henk.kunta”
“Viihtyisä ympäristö ja sujuva palvelu.”
“Hyvä sijainti, pienille lapsille puuhapaikka (voisi olla vähän isompi ja monipuolisempi)”
“Kasvis/kalaruokavaihtoehtoja vain muutamia.”
“Mahtava ruoka ja henkilökunta lupsakkaa, ihan niinkuin ItäSuomessa on tapana. Valtava ero positiivisessa mielessä Teidän hyväksemme.”
“Mukava leikkipaikka, tunnelmallinen ravintola, hyvä ruoka ja palvelu.”
“Hinta-laatusuhde kohdillaan, ns. luottopaikka kun aina löytyy menusta maistuvaa ruokaa. Varsinkin näin pikkulapsi perheenä on mukavaa kun lapset huomioidaan, tuodaan syöttötuolia ja sopivan kokoiset haarukat jne. pikkujuttuja, mutta lapsiperheille isoja plussia, siksi aina suosittelen muille lapsiperheille.”
“Viimeeksi lounaan vihannekset puoliraakoja ja salaatissa isoja kantapaloja, jäi vähän huono maku. Onneksi lapsen lohiannos oli taas kerran aivan huippu hyvä. Ehkä pienellä varauksella lounaan kanssa kun taso vaihtelee selvästi. Ensimmäistä kertaa huomasin myös nyt, että vesi maksoi 50snt mikä on pöyristyttävää, että Suomessa joutuu hanavedestä maksamaan. Kompensoikaa vesikulut mieluummin annostenhinnoissa, mieluummin sitä ruuasta maksaa vaikka 50snt enemmän kuin hanavedestä.”
“Hyvät aukioloajat”
“Ärsyttää kun vesi on maksullista syöville. Ja sitä ei edes tuotu lisää. Yksi pullo viidelle. 5e...”
“Lohipizza ei ollut ylirasvainen”
“Ystävällinen henkilökunta, palvelu oli hyvää ja ammattitaitoista. Ruoka oli erinomaista!”
“Anti-pastapöydässä voisi olla ihan tavallista salaattia, porkkanaraastetta, salaattikastiketta ym, niitä vähän kaipailisin.”
“Käymme vuosittain muutaman kerran ja aina on ollut hyvä tarjoilu ja ilmapiiri.”
“Antipasto(salaattipöytä aika onneton ja kupit lähes tyhjiä ja leipä lähes loppu )”
“Hyvä ruoka ja rauhallinen paikka”
“Annokset ovat sopivan kokoisia ja nätisti ja siististi aseteltuja. Pellegrino-kivennäisvesi on ainoa oikea. Joskus henkilökunnalla on liian kiire. Henkilökunta on ystävällistä.”
“Joskus lounaalta ei löydy sopivaa vaihtoehtoa. Pidän ihan perus kotiruoasta.”
“Ruoka oli hyvää ja kaikki sujui luontevasti ja ystävällisesti. Odotusaikakin oli kohtuullisen pituinen.”
“Pojalla oli 11 v syntymäpäivät joita juhlimme hänen toiveensa mukaisesti Rossossa koko perheen kanssa. Pienemmät lapset saivat lastenlistan mukaisesti jäätelöt jälkiruuaksi. Tilasimme myös synttärisankarille erillisen jäätelöannoksen, johon yllätyksenä oli laitettu ilotulite. Saimme pojan annoksen myös ilmaiseksi. Kaikille meille jäi ravintolasta erittäin hyvä kokemus ja varmasti tulemme uudelleen.”
“Hyvä salaattipöytä, erinomainen tarjoilija.”
“Ruoka oli tavanomaista.”
“Viihtyisä”
“Hyvä sijainti”
“Liian lähellä yleistä käytävää”
“- maukas ruoka ja hyvä palvelu”
“Leppoisa tunnelma ja saa työpäivän jälkeen myös olla halutessaan rauhassa”
“Salaatti / raastepöytä on kyllä varsin suppea ja keskivertoa huonompi”
“Erittäin hyvä ja asiakasta huomioiva asiakaspalvelu”
“Ystävällinen palvelu”
“Paikka”
“Lihapullissa voisi olla enemmän mausteita.”
“Kohtelias, asiantunteva palvelu. Erinomainen ruoka.”
“Henkilökunta, sijainti, ruoka, viini”
“Kauppakäytävän vieressä sijaitsevat pöydät”
“Salaattibuffet on ihan älyttömän huono, ei ole esim. salaattikastiketta? Leivät paksuja könttejä ilman levitettä. Suomalaiset eivät välttämättä ymmärrä dipattavia öljyjä?? Ennen mentiin rossoon juuri hyvän salaatin ja salaattikastikkeen takia, tätä toivoisin että tulisi takaisin?”
“Lounasruoka on hyvää kun vain sattuu koko porukalle sopivaa lounasta menulta.”
“Aikaisemmin paikalla olleessa Trattoria Casassa oli paljon parempi alkusalaatti lounalla. 'Rosson alkusalaattisalaatti' ei pärjää Trattoria Casan alkusalaatille mitenkään. Rosson alkusalaatti saisi olla samanlainen kuin Trattoria Casassa oli. Ruoka on muutoin hyvinkin yhteneväistä lounalla, ainakin niissä ruokalajeissa joita käymme lounalla syömässä.”
“Hyvä ruoka, siisti ravintola ja mukava henkilökunta.”
“Kaikissa rossoissa sama lista... Pitäisikö olla ”paikallinen annos” extrana? Lapset haluaa tuttua ja turvallista, mutta minä ainakin olisin valmis kokeilemaan jotain local annosta”
“Kiva miljöö ja hyvä ruoka.”
“Palvelu kestää joskua aika kauan.”
“Sijainti erittäin hyvä.”
“Henkilökunta oli todella ystävällisiä!”
“Sijainti kappakeskuksessa. Tulin ravintolaan kaupunginteatterin esityksen jälkeen, jossain teatterin yhteydessä voisi olla mainos että rosso palvelee klo 23.00 saakka?”
“Kävimme maaliskuun viimeisenä lauantaina illallisella hotellissa yöpyessämme. Ajateltiin että päästään helpolla, kun mennään vaan lähimpään raflaan, odotettiin siis sitä tunnettua 'Rosso-tasoa'. Yllätys oli suuri kun meitä kohdeltiin ihan kuin oltaisiin hienommassakin paikassa, asom-viinikin maistatettiin ja meistä oikeasti pidettiin huolta. Ruoka oli ihan jees, mutta eipä tälläistä palvelua enään monestikkaan saa. Meitä pääosin palveli murteella puhuva mies ja muistaakseni tummahiuksinen nainen.”
“Oltiin syömässä noin kahdeksan jälkeen illalla, ja vastapäätä on joku s-ryhmän kahvila, joka tosin kiinni, mutta keräsi paljon teinejä. Ehkä heidät olisi voinut sieltä käydä poistamassa, jos nyt haluaa jotain kehitettävää sanoa.”
“Kun oppi lounasaikaan maksutekniikan suoraan tiskille, saa ruokailla suhteellisen sujuvasti.”
“Tasapaksuus lounaslistassa; risoton laatu vaihtelee liikaa, pyttipannu aivan outo, kylmä, mauton ja kuiva viritelmä. Ja se Rosson 'salaattipöytä'. Paria juuresta raastettu ja that´s it - hieman yritystä siihen.”
“Oli hieman mauton annos”
“Hyvä ruoka.”
“Raanavesi maksoi euron.”
“Hyvä palvelu”
“ruoka saapui suhteellisen nopeasti.”
“Helppo tulla, kiva paikka”
“Hyvällä paikalla, kauppareissulla kiva poiketa syömään.”
“Helppous”
“Tajoilija vois jättää vähemmälle 'onko kaikki hyvin' ym. välikommentit ja antaa ruokarauhan. Oli turhan innokas työssään??”
“Ruoan/hintalaatusuhde”
“Paikka on helposti saatavilla eli palveluiden äärellä”
“Salaattipöytä oli todella surkea. Lapset saivat lasten listan lihapullat lounaslihapullina, joka kävi ilmi kun valitimme niiden liian voimakkaasta mausta.”
“Miljöö”
“Pieni ja ahdas”
“Edullinen hintataso”
“Jouduin pyytämään uuden annoksen kun ruoka ei ollut KUUMAA,vaan haaleaa. Uusi annos oli kunnolla kuumaa.”
“Viihryisä paikka, tynnelmallinen”
“Runsaasti asiakkaita, juomien tuominen kesti todella kauan, myös ruuan. Meille kerrotiin, että oli joku sairastapaus jonka vuoksi, oli ongelmia. Paikka todella täysi joten kahdelle hengelle olevat pöydät olivat kulku väylien vieressä, ei miellyttävää syödä ja keskustella.”
“Ystävällinen henkilökunta ja nopea palvelu.”
“Yleensä ruoka on todella herkullista ja hyvä hinta-laatusuhde.”
“Kasvisrisotto ei tällä kertaa ollut niin maukasta kuin olisin toivonut. Henkilökunnan jäsen käveli ohitsemme kun tulimme ravintolan ovesta mutta ei ohjannut pöytään. Tulin pyörätuolissa olevan isäni kanssa ja kukaan ei tullut auttamaan tuolien siirtämisessä pois tieltä.”
“Maukas ruoka”
“Henkilökuntaa oli ilmeisesti liian vähän, koska jouduimme odottamaan todella pitkään voidaksemme tilata ruuan.”
“Valitsimme pöydän ja odottelimme hyvän aikaa, että tarjoilija huomioi meidät, kun hän jutteli jonkun, kenties tuttavapariskunnan kanssa, joka ei ollut Rosson asiakkaita, vaan seisoivat siinä Rosson kauppakeskuksen käytävän rajalla. Meillä oli rajallisesti aikaa ehtiäksemme viimeiseen bussiin. Emme asu L-rannan kaupungissa.”
“Sijainti”
“Ruokalista”
“Hyvät annokset, eroaa edukseen esim. Amican lounasruokaloihin verrattuna.”
“Lounasaikaan salaattipöytä on melko niukka”
“Hyvä ruoka ja ammattitaitoinen henkilökunta”
“viihtyisä, siisti, ruoka ok, palvelu ok”
“Rosson Italialainen illallinen -menu sopi hyvin porukassa nautittavaksi. Annokset olivat reilun kokoisia ja jälkiruoka oli sopiva, ähkyltä vältyttiin. Tarjoilijoista ei välittynyt kiireen tuntua ja meitä palveltiin joustavasti, halusimme muuttaa juomia vielä tilauksen jälkeen ja se onnistui. Välissä käytiin varmistamassa, olimmeko tyytyväisiä ja kaipasimmeko jotain.”
“hyvä ruoka”
“Hyvä ruoka, ystävällinen henkilökunta, kiva ympäristö”
“Hyvä gluteeniton pitsa”
“Uusi lounaslista”