Rosso är finländarnas egen italienska restaurang som är en plats för glatt umgänge. Bordet dukas med antipasti och pizzor – icke att förglömma moderna pastaklassiker, härliga viner och läckra desserter. Rosso är en restaurang dit du är välkommen i vilket sällskap som helst!

Kundnöjdhet

4,3

Mat (4,2)
Betjäning (4,5)
Stämning (4,1)
Barn (4,5)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 11.05.2021 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“"Hyvä ravintola, ei kotikaupunki joten en tiedä kuinka usein tulisi suositeltua"”
“Helppo take away asiointi hotelliasiakkaille rajoitusten aikana.”
“Meidän ruoka tilaus viipyi pitkään oli unohdettu.”
“Ravintola on kauppakeskuksessa muittenkin palvelujen lähellä. Hyvä ruoka ja palvelu.”
“"Hyvää ruokaa, sopiva sijainti"”
“Ihan ok”
“"Hyvä ruoka yhdistettynä mukavaan henkilökuntaan, sekä tunnelmallinen ravintolan ilme saa kehuja meidän perheeltä."”
“"Viihtyisä, mutta voisi olla tilavampi"”
“Kätevä ja miellyttävä kokemus lasten kanssa”
“"Ruoka tuli nopeasti, henkilökunnan käytös oli määrätietoista ja kanssani oleva teini-ikäinen tyttö sanoi, että tuo tarjoilijahna kohteli miua kuin ihmistä vaikka olen teini, jolla aina äksyillään joka paikassa"”
“.”
“"Erittäin hyvä ruoka, mukava henkilökunta ja koronatilanne oli huomioitu tosi hyvin!"”
“"Tarjoili puuttui reippaasti pöytäseuruettamme kohtaan tulleeseen tuntemattomaan humalaiseen tunkeilijaan. Minun ja tyttärieni ei tarvinnut itse puolustautua, vaan tarjoilija oli heti ajantasalla. Tuli väliin ja pyysi häirikköä poistumaan. Hienosti toimittu, kiitos miestarjoilijalle!"”
“Ensimmäinen kerta Rossossa tässä osoitteessa ja hyvä oli kokemus. Kerroin jo työpaikalla että ruoka oli hyvää ja annos koko oli riittävä. Tunnelma oli mukava sekä henkilökunta ammattimaista.”
“Aiemmat ruuat ovat olleet todella hyviä. Viimeisin lihapullapasta joka oli tehty einespullista oli pettymys.”
“Olen rossossa käynyt jo vuosikymmeniä lappeenrannassa koska rento meininki ja hyvät annokset. Siis helppo tulla.”
“"Jos pitää syödä hyvin turhia aikailematta suht edullisesti, Rossoon voi luottaa"”
“"Ruoka oli hyvää ja henkilökunta todella ystävällistä ja piti huolta, että kaikki oli hyvin koko ravintolassa oloajan"”
“"Ruoka on ihan hyvää, mutta ei poikkeuksellista"”
“"Hyvä ruoka, erittäin ystävällinen palvelu, lapselle annettiin tekemistä odottaessa"”
“Yövyn hotelli Lappeessa. Ravintolaa suositeltiin ja oli helppo löytää.”
“Ei mitään valittamista!”
“Kaikki sujui loistavasti ja ruoka oli hyvää!”
“"Hinta/laatusuhde ei aivan kohdannut, liian kallis. Palvelu ja sijainti hyvä."”
“Lapsiperheille oikein sopiva ravintola”
“Asiointi helppoa ja palvelu ja ruoka hyvää”
“Hyvä ruoka ja palvelu.”
“"Mukava paikka, helposti hotellin yhteydessä, ystävällinen henkilökunta ja hyvä ruoka."”
“"Viihtyisä ravintola,ehkä liikaa ihmisiä otettiin korona aikana siihen voisi kiinnittää enemmän huomiota iso seurue laitettiin ihan meidän viereen"”
“"Rosso on hyvä ravintola. En tiedä onko vain oma tuntemukseni mutta ehkä vuodesta toiseen jopa liian samanlainen. Menu helppo muistaa ulkoa ja monet annokset todella tylsiä. Omat suosikkini ovat kyllä 4/5 tasoa mutta kun pistäytyy outside the box niin pettymyshän sieltä on yleensä tullut. Muuten viihtyisä ravintola, jossa helppo ja mukava asioida perheen tai isommankin porukan kanssa. Siistiä ja asiakaspalvelu hyvää. Viime kerralla salaattipöytää oli karsittu mutta se oli kuitenkin riittävä. Aion käydä jatkossakin mutta käydessäni pidättäydyn omissa vakio annoksissa."”
“Itselleni jäi myönteinen muisto paikasta ja palvelusta”
“"Kävimme vaimoni kanssa ystävänpäiväna 14.2. klo 12:00 lounaalla ja kokemus oli oikein miellyttävä! Kaikki sujui todella hyvin ja ruoka (söimme pizzat) oli maittavaa! Oli aivan eri kokemus kuin syksyllä jolloin kokemus ei ollut yhtä miellyttävä. Olen iloinen, että kävimme ""pienen tauon"" jälkeen Rossossa uudelleen! Mikäli seuraavalla kerralla saamme yhtä miellyttävän kokemuksen niin varmasti käymme jatkossakin. Tämän miellyttävän kokemuksen perusteella voin suositella Rossoa muillekin!"”
“Asiakaspalvelu oli todella hyvää ja ystävällistä. Mieheni hankala tilanne olla yleisillä paikoilla huomioitiin ymmärrettävästi.”
“"Ravintola on rauhaton, koska tila rajautuu kauppakeskuksen käytävään. Olo on kuin junassa; porukka seilaa edestakaisin. Musiikki tilassa on täysin turhaa, koska ohikulkijat tuottavat oman taustamelunsa. Näin tulee vain einautinnollisia sekamelskaa. Lisäksi musiikki voi sotkeutua naspuriravintolan musiikkiin. Salaattipöytä on nykyään yksipuolinen ja surkea. Ennen oli alkupalan yhteydessä leipää, mutta siitäkin on säästetty. Verrattuna muihin ravintoloihin hinta-laatusuhde on huono. Miksi sitten palaan? Paikka sinänsä helposti saavutettavissa. "”
“Kaikki on perus hyvää”
“Viihtyisä paikka kauppakeskuksessa.”
“Olin tyytyväinen”
“Parhaat pizzat ja mukavan rento paikka.”
“Kokonaisuudessaan hyvä kokemus. Sijainti on hyvä.”
“"Hyvää ruokaa, hyvä sijainti"”
“"Ruoka hyvää, salaattipöytä voisi kuitenkin olla laajempi"”
“Hyvä sijainti. Sopivasti syötävää tarjolla moneen makuun.”
“"Sinne on helppo tulla, ruoka on aina hyvää ja palvelu ystävällistä."”
“Siisti ravintola. Hyvä ruoka. Ystävällinen palvelu.”
“"+ Hyvä sijainti. + Ystävällinen ja palveluhenkinen henkilökunta. + Kohtuullinen hintataso. - Gluteiinittoman pizzan pohja pakastealtaasta ja kelvoton. - Italialaisessa lehtipihvissä liha hunosti käsitelty, vaikeasti purtavia kohtia. - Keskinkertaista kehnompi salaattipöytä."”
“Levoton sijainti kauppakäytävän varrella ei ole oikein miellyttävä.”
“Hyvä ravintola poiketa syömässä ilman suunnitelmaa”
“Ruoka maistui hyvältä. Rauhallinen tunnelma.”
“"Perus hyvä ravintola. Ei ole enää tosin mitään ""rosson spesiaalia"" ruokaa, ennen oli pannupizzat. Niitä olen kaivannut. "”
“Viihtyisä pöytä loossi”