På Fafa's får du läckra och mättande pitabröd, sallader och falaflar tillagade av färska råvaror samt smidig och vänlig service. 
 
Om du inte känner till delikatesserna på menyn sedan tidigare kan du kolla in Fafa's ordlista som har sammanställts för att göra det lättare för dig att hitta din favoriträtt. 
 
Välkommen att smaka på våra läckerheter!
 
Falafel – Smet av kikärter, örter, sesamfrön, vitlök och kryddor. Friteras gyllenbrunt frasig och serveras genast. Glutenfri/Vegansk
 
Hummus – Röra tillagad av kikärter, vitlök, tahini och citronjuice. Supergod med pitabröd. Glutenfri/Vegansk
 
Tzatziki – Sås tillagad av yoghurt, mynta, gurka och olivolja. Glutenfri/Laktosfri
 
Matbucha – Långkokt tomatsås som innehåller örter och rostad paprika. Inte eldig. Glutenfri/Vegansk
 
Tahini – Pasta gjord av enbart malda sesamfrön. Smaksatt med citronjuice och salt. Glutenfri/Vegansk
 
Halloumi – Hård, krämig ost vars smaker framträder perfekt när den friteras. Falafel & halloumi är Fafa's populäraste rätt. Glutenfri
 
Tabbouleh – Sallad gjord på bulgurvete, persilja och lök. Smaksatt med olivolja och citronjuice. Vegansk
 
Pita – Vetebaserat bröd som tack vare formen är lätt att fylla. Veganskt
 
Meze – Urval av olika röror och sallader. Perfekt att dela.
 

Kundnöjdhet

4,2

Mat (4,2)
Betjäning (4,2)
Stämning (3,9)
Barn (3,3)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 20.10.2020 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Maksoin tuotteesta mielestäni enemmän kuin tarpeen, koska en tarvinnut juomaa, mutta minulle suositeltiin lounastarjousta tästä huolimatta. Olisin halunnut ottaa ns.perusaterian. Palvelu oli kuitenkin ystävällistä, ja asiaa olisi selvitetty jos olisin jaksanut/kerennyt. Pita oli täytetty ehkä liian täyteen, ja kastiketta oli joka kohdassa, jolloin siististi syöminen oli hankalaa työpaikkaruokailu huomioiden.”
“Palvelu oli mukavaa, falafel-halloum pita oli todella hyvää, samoin kuin fafa’sin oma lemonade. :-) eli kaikki sujui hyvin!”
“Ruoka oli maistuvaa ja henkilökunta oli mukavaa ja amattitaitoista”
“Hyvä ruoka”
“Käyntini Fafa's Isokristiinassa oli Helppoa ja vaivatonta Henkilökunta oli ystävällistä ja Asiantuntevaa. Minulle Suositeltiin ruokaani sopiva lisuke ja Juoma.”
“Hyvä palvelu, hyvät ruuat.”
“Erinomaista ja ystävällistä palvelua, hyvää ruokaa!”
“Palvelu pääasiallisesti hyvää ja ammattitaitoista, ruoka hyvää ja allergiat otetaan hyvin ja tosissaan huomioon, tästä erityismaininta, täällä ei ole tarvinnut pelätä että ruuasa on allergisoivia ainesosia jotka on pyydetty jättämään pois.”
“Ruoka on hyvää, mutta annosten kokoon nähden kallista.”
“Ilman muuta kannattaa käydä, varsinkin jos fafas ei ole entuudestaan tuttu ????”
“Hyvä ruoka, mukava paikka”
“Hyvää ruokaa. Pitat ovat todella herkullisia ja täyttäviä. Viimeksi tilatut falafelit ja halloumi-tikut maistuivat omana makuun liikaa rasvalta, jossa ne on paistettu. En tykännyt niin paljon. Hyvä valikoima kuitenkin kasvisruokaa, jota arvostan”
“Ihan toimiva kokonaisuus”
“Todella hyvää ruokaa, jota ei kuitenkaan ole vielä joka nurkalla, että olisi siihen jo kyllästynyt. Ja palveluhan oli aivan loistavaa!”
“Ruoka Fafasissa on mielestäni hyvää ja asiointi esimerkiksi lapsien kanssa onnistuu myös helposti koska samassa tilassa on Hesburger.”
“Ei usein tule erityisesti suositeltua ketjupaikkoja, ellei kokemus ole aivan tajunnanräjäyttävä. Mutta ruokailukokemuksessa ei ollut mitään vikaa. Ruoka oli totutun tasoista, eli oikein hyvää, palvelu ystävällistä ja ravintola siisti. Siinä mielessä toki voisi hyvin suositella paikkaa.”
“Hyvä ruoka parempi mieli.”
“Ihan hyvää ruokaa. Ystävällinen palvelu, nopea, voi syödä paikan päällä tai ottaa mukaan.”
“Ruoka oli ihan ok.”
“Hyvää ruokaa helposti.”
“Ok paikka, toimenpide sujui asiallisesti mutta jotain puuttuu kokonaisuudesta mikä saisi täydet pisteet”
“Kiva paikka, maistuva ruoka.”
“Kaipaisin ravintolan yleisilmeeseen rauhallisuutta ja siisteyttä. Käry on kova, tila meluisa. Eli vähemmän pikaruokalailmettä ja enemmän ravintolamaisuutta jossa olisi kiva istua myös ystävien kanssa.”
“Asiakaspalvelu toimi, ruoka maistui, onnistunut ruokailu”
“Lihansyöjälle suppea valikoima, mutta ruoka oli kummiskin hyvää.”
“fafa’s menu on just miun makuun!”
“Hyvää ja maukasta parempaa pikaruokaa. Hieman hintavaa kylläkin, mutta maku korvaa hinnan.”
“Ravintolassa ei ollut paljoa asiakkaita, mutta annoksissa kesti kauan. Lounastauolla ei olisi ehtinyt syödä, onneksi olin lomalla.”
“Palvelu oli ystävällistä, saatiin ruuat nopeasti ja pitat olivat loistavia ??”
“Oli niin maukas annos, eka kertaa söin ko tuotetta”
“Kaikki muu sujui hyvin, mutta myyjät eivät olleet ammattitaitoisia. Kysyessä asioita kaksi myyjää jotenkin ilmehtivät oudosti ja se toi amatöörimäisen vaikutelman.”
“Erittäin hyvä ruoka, palvelu ja tunnelma! Myös hyvä, että ravintolalla on pitkät aukioloajat!”
“Ruoka hyvää ja palvelu myös????”
“Hyvää ja terveellistä kasvispainotteista syömistä.”