Stadens bästa Texmex och rockande barpartaj

Amarillo har sina rötter i hjärtat av Texas. Våra kockar har rest runt i Texas och suttit vid lägereldar på bägge sidorna av gränsfloden Rio Grande för att vi ska kunna servera dig den bästa texmexmaten på den här sidan av oceanen. Hamburgare, fajitas, bolillos, wings, ´dillas och andra läckerheter i Amarillostil som aptitretande och mättande portioner!

Kundnöjdhet

4,0

Mat (4,1)
Betjäning (4,0)
Stämning (3,9)
Barn (3,7)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 22.09.2020 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Ei ole koskaan ollut mitään suurempaa valittamisen aihetta. Henkilökunta on reipasta ja hyväntuulista. Ruoka on hyvää.”
“Hyvä paikka, mutta tykkään käydä kokeilemassa muitakin ravintoloita.”
“Laskujen saaminen kesti todella kauan, ja laskuilla oli ruuat ja juomat menneet sekaisin.”
“Meitä kyllä tervehdittiin heti, kun tulimme ravintolaan ja näytettiin mistä voimme valita pöydän. Sen jälkeen istuimmekin aika pitkään, ennen kuin tarjoilija tuli meiltä kysymään, että mitä otatte.... sanoin, että mitäs olisi tarjolla ja hän toi listan vasta sitten. Juomat tilattiin ja ruokalistaa tutkittiin, sen jälkeen menikin ihan ok :-)”
“Miellyttävä henkilö palveli. Ruoka tuli nopeasti. Helppo kulkuisuus jos liikunta rajoitteinen.”
“Ihan OK”
“Hyvä perusruoka.”
“Hyvät ruuat, mukava henkilökunta.”
“Aikuiset ja lapset olivat tyytyväisiä.”
“Ihan hyvä perusravintola. Hinta-laatusuhde kutakuinkin kohdillaan.”
“Viihtyisä, hyvä ruoka ja palvelu loistavaa.”
“Hyvä, maistuva ruoka. Miellyttävä henkilökunta.”
“En yleensä suosittele mitään minnekään, enkä ole kiinnostunut muiden suosittelemisista.”
“Ihan hyvä fiilis jäi”
“hiljainen arki-ilta kesäkuussa. Jouduimme odottamaan ainakin puolisen tuntia, koska ilmeisesti ennen meitä oli saapunut iso pöytäseurue. Tilauksen etenemisestä olisi voinut tiedottaa, koska nälkäinen lapsi ei ole kovin mukavaa seuraa, etenkin kun ei tiedä kauanko joutuu odottamaan”
“Hyvä ruoka ja helppo asiointi”
“Hyvälaatuista ruokaa ja mukavaa palvelua. Typistetyt aukioloajat hieman harmittivat.”
“Perushyvää ruokaa”
“Maistuva ruoka, viihtyisä paikka”
“Sunnuntai illalla kova musiikki oli mielestäni häiritsevää, koska suurin osa oli vain syömässä eikä bilettämässä. Ruoka oli hyvää ja tarjoilu sujui.”
“Palvelu hyvää”
“Yleistunnelma oli hyvä. Meitä oli 12 henkeä, ruuat tuli kaikille samoihin aikoihin, mutta useampi sanoi että ruoka on jo viileää/kylmää..”
“Ruoka oli erittäin hyvää, palvelu ystävällistä ja sopivan jouhevaa, ei liikaa odottelua eikä liian hätäistä. Ravintolan sisutus on hiukan ankea.”
“Turistina Lappeerannassa”
“Pöytään päästyämme odotimme yli 10 min eikä tarjoilijaa tullut pöytäämme. Kävin tiskillä asiasta sanomassa, minkä jälkeen saimme palvelua. Meidän jälkeemme tulleet asiakkaat saivat ennen meitä palvelua.”
“Ammattitaitoinen henkilökunta ja mukava tunnelma!”
“Sijainti hyvä, sisätila voisi olla kyllä houkuttelevampi. Keittiö ja tarjoiluhenkilökunta erinomaiset.”
“Ravintolaan täytyisi palkata lisää henkilökuntaa, sillä varsinkin öiseen aikaan tuntuu, ettei henkilökunta riitä palvelemaan asiakkaita riittävällä tahdilla.”
“Monipuolinen lista tarjoaa kaikille jotain.”
“Hieno paikka miksei suosittelisi,hyvä ruoka ja pavelu a luokkaa”
“Töissä oli salin puolella ainoastaan yksi henkilö, ymmärrän koska oli maanantai-ilta. Hänellä oli melko kiire, eikä sen vuoksi ollut ehtinyt tyhjentää edellisten asiakkaiden astioita pöydästämme ja tyhjensin kyllä välittömästi saavuttuamme. Toinen työntekijä saliin olisi siis ollut tarpeellinen. Tarjoilija oli kuitenkin erittäin ystävällinen ja ammattitaitoinen kiireestä huolimatta, hänelle täydet pisteet monen plussan kera!”
“Erittäin ystävällinen henkilökunta. Paras kokemus ravintolasta koronakesän aikana.”
“Musiikki oli liian kovalla niin tunnelma vähän latistui.”
“Hyvä ravintola ja positiivinen kokemus, voisin suositella.”
“Palvelu melko nopeaa, ruoka hyvää.”
“Lasten ruokalista oli erittäin suppea, vain muutama annos. Salaatissa oli multaa joten pesu jäänyt vähän vähemmälle :(”
“Henkilökunta oli iloinen, lupsakka olematta päällekäyvä. Asun nykyään Hämeessä ja täällä vain voi toivoa, että henkilökunta olisi noin ystävällinen. Myös siihen kiinnitin huomion, että palvelu oli asiakaslähtöistä. Eli kaikille asiakkaille ei puhuttu samaa jorinaa.”
“Maittavat annokset ja ystävällinen palvelu aina, tosin joskus ruokia saa odottaa todella kauan ja tarjoilijat ovat hajamielisiä. Viime käynnillä huomioimme että ateriaan kuuluvat nachot olivat valitettavasti poistuneet (kenties hygieniasyistä?) ja oman annoksen coleslaw-salaatti vaikutti kaupan eines-salaatilta, eltaantuneelta sellaiselta...”
“Kaikki meni hyvin”
“Isot ruoka-annokset. Mukavan monipuoliset annokset, kasvisvaohtoehtojakin saatavilla.”
“Juhannusreissulla Imatran kylpylässä ja siellä saadun huonon ruuan ja palvelun jälkeen Amarillo oli raikas ja erittäin hyvä kokemus. Ruoka ja palvelu täys 10. Kiitos.”
“Kokonaisuus toimii. Hyvä henkilökunta.”