Stadens bästa Texmex och rockande barpartaj

Amarillo har sina rötter i hjärtat av Texas. Våra kockar har rest runt i Texas och suttit vid lägereldar på bägge sidorna av gränsfloden Rio Grande för att vi ska kunna servera dig den bästa texmexmaten på den här sidan av oceanen. Hamburgare, fajitas, bolillos, wings, ´dillas och andra läckerheter i Amarillostil som aptitretande och mättande portioner!

Kundnöjdhet

4,2

Mat (4,2)
Betjäning (4,4)
Stämning (4,2)
Barn (4,1)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 26.01.2021 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Ruoka oli oikein hyvää ja asiakaspalvelu oli erittäin hyvää! Ruokalistassa mielestäni olisi ainostaan kehitettävää. Lähinnä texmex valikoiman toivoisin olevan laajempi.”
“oli mukava ja ruoka maistui”
“Tuttu ketju, edullinen ja tarjouksia.”
“Hyvää ja lämmintä ruokaa. Palvelualtis myyjä??”
“En ihan löytänyt haluamaani annosta listalta (vähän suppeahko valikoima). Jättikatkaravun pyrstöt olivat ihan tavallisen kokoisia katkiksen pyrstöjä, olivat kyllä oikein maukkaita. Hampurilaiseen laitettu barbicue-kastike ei ollut makuuni. Se pilasi koko annoksen. Seuraavalla kerralla pyytäisin jättämään ko. kastikkeen kokonaan pois. Pihvi oli mukavan reilun kokoinen ja ranskikset hyviä.”
“Uudistuksen jälkeen viihtyisämpi ja parempi ruoka.”
“Henkilökunnan työasenne eli palvelualttius ja ystävällinen käytös jäivät vahvasti positiivisena asiana mieleen.”
“Oikein miellyttävää oli käydä syömässä ja juomassa. Molemmat olivat erityisen hyvää ja niin kuin myös asiakaspalvelu”
“Hyvä rento paikka. Hyvä palvelu. Hyvä ruoka.”
“Kokemus oli hyvä eikä vierailussa itsessään ollut mitään vikaa. Yli viiden euron alkupalat tosin oli naurettavan pienet, mozzarella tikuille ja halloumi ranskalaisille tuli yli kahden euron kappalehinta.”
“Ruoka oli hyvää ja palvelu oii ystävällistä. Miinuksina kovaääninen karaokemöly naapurissa, peittosi ravintolan oman musiikin. Tarjoilija hävisi pitkäksi aikaa, ja kesti tosi kauan saada lasku. Otin fajitaksen ravuilla, eikä täytteestä riittänyt kuin kahteen, vaikka neljä lettua kuuluu annokseen. Lisukkeita on pikkukipoissakin naurettavan vähän verrattuna lettujen kokoon. Ruoka oli kyllä hyvää.”
“Ihan ok.”
“Mukava paikka”
“Mielestäni Amarillo tehnyt hyvän faceliftin. Miellyttävä tunnelma, rento.”
“Ruokalistalla ei ollut kaikkia annoksia tarjolla ja saimme englannin kielisen listan. Muuten sujui hyvin??”
“Viihtyisä miljöö, erittäin hyvä palvelu, hyvä ruoka.”
“Halloumi ranut ovat hintaansa nähden ihan törkeän pienet. Saatanan kallis siihen nähden että lautasella on vain pari pientä siivuä.”
“Kyllä oli niin mukavaa ja rento meininki henkilökunnalla, asiakas ystävällisiä ja iloisia, lämmin tunnelma. Eiköhän pian jälleen tavata!”
“Hyvä ravintola ja remontti oli onnistunut”
“Uusittu sisältä?? Harmi kun sisäänkäyntiovi vaihtunut ja opasteet puuttuivat kokonaan!!! Seisottiin kiinni olevien ovien edessä jonkin aikaa... ?? Kyse Lappeenrannan keskustan amarillo”
“Tunnelma ja ruoka oli hyvää. Olut maistui oudolta, saimme kuitenkin uuden tilalle ja se oli parempi. Viini jonka valitsin oli yllättävän kallis. Vaalea tarjoilija nimeltä Niina oli avulias ja asiantunteva.”
“Kiva paikka. Hinta-laatusuhde kohdillaan. Hyvä ruoka, isot annokset. Ystävällinen henkilökunta.”
“Todella siistiä & viihtyisää. Ammattitaitoinen henkilökunta.Saimme ruokailla omassa rauhassa erittäin maukasta ruokaa. Erityisterkut mukavalle nuorelle miehelle( musta koru korvanlehdessä), joka tarinoi 'baarin puolella' pois lähtiessämme kanssamme.”
“Todella mukava, lämminhenkinen ja ystävällinen ruokapaikka. Asiakaspalvelusta 10+”
“Ihan ok”
“ystävällinen palvelu”
“Easy going ja mukava meininki.”
“Palvelu ja ruoka oli erittäin hyvää, palvelu nopeaa ja ammattitaidolla tehty!”
“Erittäin ystävällinen palvelu ja hyvä ruoka.”
“Mukava paikka myös vasta täysikäistyneille, rento meininki eikä 'liian fiini'”
“Kiitos kaikille!”
“Palvelu ja ruoka hyvää”
“Kiva paikka”
“☺️”
“Miellyttävä tunnelma. Musiikki sopivalla taajuudella ei häirinnyt keskustelua.”
“Uudistus konseptissa sai ravintolan viihtyisäksi”
“Ihana sisustus. Toimiva kokonaisuus”
“Ruoka oli hyvän makuista, mutta kylmää. Kerroimme siitä henkilökunnalle, mutta minkäännäköistä sympatiaa/korvausta emme asialle saaneet.”
“Ruoka oli hyvää, henkilökunta ammattitaitoista ja ystävällislä.”
“Ruoka ja palvelu oli hyvää. Yhden seurueeseen kuuluvan pihvi oli raaka, vaikka hän pyysi kypsän. Uusi annos tuli kuitenkin nopeasti, joten meille jäi positiivinen mieli käynnistä. Viihtyisä ravintola.”
“Aivan mahtavaa henkilökuntaa oli paikalla! Harvemmin saa näin hyvää asiakaspalvelua etenkään ketjupaikoissa.”
“Ihana henkilökunta ja viihtyisä miljöö. Kiitos Niina !”
“Erittäin viihtyisä paikka, ja ruoka ja juoma (Sandels :) ) maistui.”
“Palvelu toimi hyvin siihen asti, kun tilasimme jälkiruokaa. Jälkiruuan tilauksen jälkeen meidät unohdettiin tyystin ja emme olisi saaneet jälkiruokia ellemme olisi niitä itse kyselleet. Jäätelöannos ja Brownie olivat hyviä, mutta Passion Brulee ei ollut sellainen, kuin olisi pitänyt olla, pinta oli kova, mutta muuten oli aivan löysää, ei hyvä.”
“Musiikki soi liian kovalla. Ja karaokebaarin häly tuli Amarillon puolelle”
“Musiikki oli liian kovalla, muuten oli hyvä kokemus”
“Hyvä fiilis”
“Kaikki oli Ok, ruokalista melko suppea.”
“Hyvä ja siisti paikka”
“Kaikki sujui hyvin ja ruoka hyvää”
“10:n paikka.”