Stadens bästa Texmex och rockande barpartaj

Amarillo har sina rötter i hjärtat av Texas. Våra kockar har rest runt i Texas och suttit vid lägereldar på bägge sidorna av gränsfloden Rio Grande för att vi ska kunna servera dig den bästa texmexmaten på den här sidan av oceanen. Hamburgare, fajitas, bolillos, wings, ´dillas och andra läckerheter i Amarillostil som aptitretande och mättande portioner!

Kundnöjdhet

4,0

Mat (4,0)
Betjäning (4,1)
Stämning (4,0)
Barn (3,8)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 20.10.2020 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Uudistettu konsepti, yleisilme näytti hyvältä ja ruoka oikeesti maistuva eikä vaan näyttävä. Koskapa ruokalista on myös uudistunut, olisin kaivannut tarjoilijalta reipasta lyhyttä esittelyä ja omaa/keittiön suosittelua. ☆☆☆”
“Ravintolakäynti kokemuksena olisi ollut täydellinen, mikäli tarjoilija olisi kysynyt tilausvaiheessa naudanlihapihvin kypsyysasteen, enkä älynnyt sitä itsekkään varmistaa, sillä oletin että burgerin pihvi on automaattisesti kypsä. Liha oli täysin punainen sisältä, annoin palautteen tarjoilijalle hänen käydessä kyselemässä onko kaikki hyvin. Kerroin, etten ole tottunut syömään näin raakaa lihaa. Siinäkään vaiheessa tarjoilija ei ehdottanut uutta annosta tai muuta hyvitystä, vaan tunnollisesti jatkoin annoksen syömistä tarjoilijan jatkaessa pahoittelua virheestään. Tämä oli ainoa, ei niin mukava kokemus ravintolassa.”
“Uusi ilme on miellyttävä ja ruokalista aikaisempaa houkuttelevampi”
“Hyvä perus ravintola.”
“Uudistunut amarillo on hienosti laitettu ja menusta löytyy uutta maistuvaa ruokaa”
“Palvelu ja ruoka oli todella hyvää.”
“Ystävällinen palvelu, ruoka taattua Amarilloa, uusi lista hyvä. Olen Kouvolasta ja kyllä vaan Lappeenrannan Amarilossa on parempi palvelu x10 ollut joka kerta kun siellä käynyt.”
“Hyvä tunnelma Ja hyvä hinta-laatusuhde”
“Perussettiä”
“Ruuasta ja palvelusta jäi hyvä mieli.”
“Tilauksien ja juomien kanssa useita ongelmia. Alkuruoka jäi tulematta. Tuli kun pyysin uudemman kerran.Tilasin juomaksi alkoholittoman limun. Juomaksi tuli kolpakollinen olutta. Toisen henkilön alkoholiton olut piti tarjoilla pääruoan kanssa. Ei tullut. Ystävällinen ja mukava mutta sekoileva tarjoilija.”
“Osaava, ammatitaitoinen henkilökunta, nopea ystävällinen palvelu!”
“Ruoka ja palvelu oli hyvää, mutta musiikki oli liian kovalla (ei meinannut pystyä juttelemaan normaalilla äänenvoimakkuudella), ja pöytien metallipinta oli huono uudistus; se sai kaikki katossa olevat valot heijastumaan ja häikäisemään silmiin (migreeniherkän painajainen).”
“Ensimmäinen Amarillo missä sai hyvää palvelua. Kiitos henkilökunnalle.”
“Ihan ok, ruokaa”
“Palvelu ystävällistä ja ruoka hyvää, joskin aika hintavaa”
“Särskiljer sig till fördel jämfört med andra restauranger i samma kedja, personlig på ett gott sätt”
“Kaikki meni ruuassa ja palvelussa nappiin. Amarillon uudistus on kaivattu ja onnistunut!”
“Maukas ruoka, erinomainen palvelu!”
“Ruoka oli hyvää. Henkilökuntaa reilusti. Hyvä tunnelma.”
“Ei ole koskaan ollut mitään suurempaa valittamisen aihetta. Henkilökunta on reipasta ja hyväntuulista. Ruoka on hyvää.”
“Hyvä paikka, mutta tykkään käydä kokeilemassa muitakin ravintoloita.”
“Laskujen saaminen kesti todella kauan, ja laskuilla oli ruuat ja juomat menneet sekaisin.”
“Meitä kyllä tervehdittiin heti, kun tulimme ravintolaan ja näytettiin mistä voimme valita pöydän. Sen jälkeen istuimmekin aika pitkään, ennen kuin tarjoilija tuli meiltä kysymään, että mitä otatte.... sanoin, että mitäs olisi tarjolla ja hän toi listan vasta sitten. Juomat tilattiin ja ruokalistaa tutkittiin, sen jälkeen menikin ihan ok :-)”
“Miellyttävä henkilö palveli. Ruoka tuli nopeasti. Helppo kulkuisuus jos liikunta rajoitteinen.”
“Ihan OK”
“Hyvä perusruoka.”
“Hyvät ruuat, mukava henkilökunta.”
“Aikuiset ja lapset olivat tyytyväisiä.”
“Ihan hyvä perusravintola. Hinta-laatusuhde kutakuinkin kohdillaan.”
“Viihtyisä, hyvä ruoka ja palvelu loistavaa.”
“Hyvä, maistuva ruoka. Miellyttävä henkilökunta.”
“En yleensä suosittele mitään minnekään, enkä ole kiinnostunut muiden suosittelemisista.”
“Ihan hyvä fiilis jäi”
“hiljainen arki-ilta kesäkuussa. Jouduimme odottamaan ainakin puolisen tuntia, koska ilmeisesti ennen meitä oli saapunut iso pöytäseurue. Tilauksen etenemisestä olisi voinut tiedottaa, koska nälkäinen lapsi ei ole kovin mukavaa seuraa, etenkin kun ei tiedä kauanko joutuu odottamaan”
“Hyvä ruoka ja helppo asiointi”
“Hyvälaatuista ruokaa ja mukavaa palvelua. Typistetyt aukioloajat hieman harmittivat.”
“Perushyvää ruokaa”