Rosso är finländarnas egen italienska restaurang som är en plats för glatt umgänge. Bordet dukas med antipasti och pizzor – icke att förglömma moderna pastaklassiker, härliga italienska viner och läckra desserter. Rosso är en restaurang dit du är välkommen i vilket sällskap som helst!

Kundnöjdhet

4,2

Mat (4,0)
Betjäning (4,4)
Stämning (4,2)
Barn (4,3)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 26.05.2020 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Hyvä ja ystävällinen palvelu, hyvä ruoka ja samalla voi halutessaan asioida myös kaupassa.”
“Hyvä sijainti.”
“Joustava ja mukava tunnelma.”
“Yhden käynninperusteella on vaikeata perustella tarkemmin. Seuraavan käynnin jälkeen osaan antaa palautetta paremmin.”
“Rosso on hyvä lisä Nummelan ravintolatarjontaan, oikeastaan ainoa kunnollinen illalla arkisin auki oleva ravintola, josta saa monipuolisesti erilaista ruokaa. Kehittäisin kuitenkin menyytä siten, että olisi myös mahdollisuus esim.ottaa puolikas pizza ja salaattia, ylipäätään ehkä enemmän myös kevyitä vaihtoehtoja. Jotain toasteja esim.salaatin kanssa, jos ei halua koko isoa ravintola-annosta. Myös lähiruokaa/paikallisia tuottajia voisi suosia. Kevyempää, paikallisempaa, moderninpaa, esim. Joku pieni pasta plus salaatti, tai neljä annosta, joista 1 pizzapala ja muut osat terveellisempiä.”
“En usein suosittele ravintoloita, mutta jos kysytään missä syödä, ehdottaisin kyseistä ravintolaa”
“Erikoisruokavalio oli hyvin merkitty ja pastankin sain gluteenittomana mikä harvinaista, suosittelen kaikille keliaakikkoystäville, kuten muillekin kamuille. Hintaa voisitte tosin grillin tuotteissa laskea...”
“Paras Nummelassa”
“Mukava paikka tunnelmaltaan, hyvä ruoka ja ystävällinen palvelu. =)”
“Hintataso liian korkea ruokaan nähden. Annos oli melko pliisu, vähän kasviksia ja aika yksipuolinen (sianselkä tms). Lautasella saisi olla enemmän kasviksia. Nyt koin aterian 10 e arvoiseksi kun se maksoi noin 20 e”
“Helppoo ja mukavaa palvelua”
“Ensimmäisen kerran jälkeen palvelu parantunut, samoin ruuan laatu. Hiukan sai odottaa tarjoilijaa, jotta voi pyytää laskua.”
“Palvelu oli sujuvaa”
“Menee turhan aikaisin kiinni illalla.”
“Meillä oli todella mukava olla. Meidät otettiin ihanasti vastaan,sekä tilaus sujui hyvin. Ruoka oli maustui hyvin.”
“Ensimmäinen kokemukseni oli erittäin hyvä. Ruoka tuli nopeasti ja oli maukasta ja riittoisaa. Osa ruuista oli yllättävän hintavia, mutta kuitenkin ravintolahinnastoon suhteutettuna sopivia. Yllätyin myös S-etukorttitarjousten vähyydestä ruokalistalla.”
“Kaikin puolin miellyttävä kokemus.”
“3 käyntiä ja aina onnistunut”
“Ystävällinen palvelu, miellyttävä miljöö”