Efter fyra decenniers stillhet blomstrar Villa Sandviken åter. Den kulturhistoriskt intressanta ståtliga villan med många historier öppnar dörrarna för allmänheten på valborg 2017. Nya Villa Sandviken bjuder in dig i stämningen för att skapa nya oförglömliga historier och lyckliga minnen.

Bar & Lounge Totikivi på första våningen i Villa Sandviken hälsas gästerna välkomna. Här kan man sjunka ner i en läderfåtölj och njuta av en drink eller en perfekt espresso.

Restaurang Villa (ca.110 platser) serveras det lunch och á la carte, på lördagar bjuds det även på brunch. Utrymmet kan bokas för stora eller små tillställningar, invid finns Spegelsalen med kapacitet för ca. 20 personer.

Villans källare öppnas en helt egen värld: innanför de massiva stenväggarna råder en känsla av en lönnkrog. Där får man i bistrostil njuta av matportioner med hög kvalitet samt av  vinkällarens skatter.

Villans lyxiga lokaler Pavlova, Sibelius, Sanmark och Sommarvillan passar som konferens- eller festutrymmen. På plats finns modern konferensutrustning, och kapaciteten är mellan 8-16 personer beroende på utrymmet i fråga.

Terrassen med plats för 230 personer bjuder in för att njuta av sommaren och fräscha drycker i en avslappnad miljö. Parken runt villan samt närheten till havet gör detta till en ypperlig plats att ordna olika utomhustillställningar på.

Mer information och bokningar: +358 20 780 8850 myynti@villasandviken.fi

Villa Sandviken

 

 

Villa Sandviken

Kundnöjdhet

4,3

Mat (4,3)
Barn (3,5)