Det finns inget mer värdefullt i livet än vänner, vin och mat. Hela denna oslagbara trio får du träffa på VENN. VENN har en charmig och lättsam atmosfär och det är enkelt titta in för en drink och mat under shoppingdagen eller stanna ända till kvällen om du så önskar. VENN serverar god mat, läckra viner och utsökta cocktails. Enkelt och okonstlat – det är vår grej! Kom till VENN och ta med en vän, eller låna en här!

Kundnöjdhet

4,3

Mat (4,1)
Betjäning (4,3)
Stämning (4,4)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 24.11.2020 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Hyvä palvelu, usein vain menee tovi että tullaan kyaymään tilauksia, halutaanko lisääjuomaa ym”
“Trevlig stämning, bra volym på musik, professionell personal, god mat.”
“Mukavan rento paikka jossa palvelu sujuu yleensä mutkattomasti.”
“Venn:ssä oli ihana tunnelma ja kaverini sai mieluisat synttärit! Pöydän varaaminen onnistui moitteetta ja ruoka oli maittavaa:) Tarjoilija reagoi synttärisankariin erinomaisesti antamalla hänelle pienen muistiaisen ravintolalta! Kiitos siitä, se oli erinomaista asiakaspalvelua ja tilannetajua. Tarjoilija muutenkin oli läsnä ja vastasi kysymyksiimme ja tarpeisiimme. Iloiset terveiset koko henkilökunnalle!:)”
“Palvelu”
“Ruoka-annos ei ollut mieleeni ja ruokaa sai odottaa verrattain kauan. Muuten hyvä!”
“Ihana ja osaava henkilökunta sekä todella hyvää ruokaa! Tänä vuonna take away toimintakin on toiminut super hyvin ja on mukavaa kun take away ruuan mukaan on tarjottu popparia ja karkkia, mitä saa myös useasti kun istuu iltaa paikan päällä, joten pääsee kotonakin VENN fiilikseen. Pieni asia, mutta merkittävä plussa :)”
“Asiakaspalvelu oli varmaan parasta mitä olen koskaan saanut”
“Det är ett helt bra ställe men musiken är ALLTID för hög så man nästan måste ropa när man försöker konversera. Mycket irriterande.”
“Konceptet att restaurangen är som ett stort vardagsrum dit man kan komma sådan som man är och umgås är nog ett vinnarkoncept enligt mig. Passar utmärkt för en liten träff, då man är småhungrig eller som vi gjorde: en ex tempore after work inför helgen. Detta är ett skönt härligt och mysigt vardagsrum där man känner sig som hemma.”
“Vaikka saimme odottaa 26minuuttiia viiden ihmisen (helppoa) juomatilausta ja vaikka saimme väärää ruokaa, niin vaasassa ei ole oikein vastaavaa rentoa hienoa kivaa paikkaa missä olla kavereiden kanssa. Hyvää ruokaa ja juomaa!!”
“Kiva paikka ja tunnelmakin”
“Kaikki toimi hienosti”
“Kiva paikka”
“Henkilökunta oli hyvin asialla pöytään ohjauksessa ,varmisteli maistuuko ruoka . Odotusaika lyhyt. Yksinkertaisesti ruoka oli hyvää ja henkilökunta palvelualtis. Listat tarpeeksi suppeat että on helppo tehdä valintoja ensikertalaisenkin. Rento ja viihtyisä ravintola.”
“Mukava ilmapiiri, palvelu tosin erittäin hyvää tai sitten huonoa - ääripäitä valitettavasti, musiikki hyvällä tasolla..”
“Tarjoilija oli erittäin ystävällinen ja osasi hyvin vastata kysymyksiin.”
“Kaikki toimi moitteettomasti”
“Mukava henkilökunta tekee paikasta mielenkiintoisen ja kodikkaan. Hymy on parasta mitä voi saada ja se vielä tarttuu❤️????”
“Mukava, ystävällinen henkilökunta. Pidän paikan tunnelmasta. Tunnelma on rento ja jollain tapaa kotoisa.”
“Hyvä, persoonallinen menu ja miellyttävä ympäristö. Henkilökunta mukava ja ystävällinen. Välillä oli hieman vaikeaa saada henkilökunnan huomio, mutta kaikki toimi pääpiirteittäin hyvin. Ruoka oli erinomaista.”
“Ihan kiva, erittäin ystävällinen ja hyvä palvelu - tuotevalikoima ei ihan ole makuni mukainen mutta tietyssä kaveriporukassa ok.”
“Ruoka oli hyvää. Tarjoilu hieman ontui, alkudrinkit viipyivät turhan kauan ja tulivat melkein ruokien kanssa. No, ne juotiin jälkiruuaksi.”
“Trevligt ställe, vänlig personal, goda drinkar men maten var inte toppen.”