Det finns inget mer värdefullt i livet än vänner, vin och mat. Hela denna oslagbara trio får du träffa på nya VENN. VENN har en charmig och lättsam atmosfär och du kan enkelt att titta in för en drink under shoppingdagen eller stanna ända till sen kväll om du så önskar. VENN serverar enkel och god mat, läckra viner och utsökta cocktails. Enkelt och okonstlat – det är vår grej! Kom till VENN och ta med en vän, eller låna en här!

Kundnöjdhet

4,2

Mat (4,2)
Betjäning (4,3)
Stämning (4,2)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 11.08.2020 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“God mat, bra service. Lite tråkigt att Corona inte togs i beaktande, alla bord i användning.”
“Nopea ja hyvä palvelu. Erityistilauksemme toteutettiin ilman nikotteluja :)”
“Palvelu pelaa aina.”
“Henkilökunnasta pojat ja punatukkainen baarimestari ovat loistavia ja ruoat on ihan kivoja, mutta tuotteet ovat olleet avaamisesta asti samat ja usein käyvälle vähän vanha temppu. Joskin allday brunch on todellakin jatkoon äänestetty kuten myös juustoplate.”
“Tunnelma oli rennon boheemi ja tuotteet juuri sopivia niin iltapäiväkahville, brunssille kuin illanviettoon”
“Hyvä paikka rauhalliselle seurustelujuomalle En osaa sanoa ruoasta muuta kuin, että lankut on hyviä, mutta ei oikeen mun juttu. Hamppareita en ole kokeillut.”
“:)”
“Mukava ulkoravintola, ainoa asia mikä häiritsi, kun kuuli viereisten pöytien kaikki jutut.”