Det finns inget mer värdefullt i livet än vänner, vin och mat. Hela denna oslagbara trio får du träffa på nya VENN. VENN har en charmig och lättsam atmosfär och du kan enkelt att titta in för en drink under shoppingdagen eller stanna ända till sen kväll om du så önskar. VENN serverar enkel och god mat, läckra viner och utsökta cocktails. Enkelt och okonstlat – det är vår grej! Kom till VENN och ta med en vän, eller låna en här!

Kundnöjdhet

4,3

Mat (4,2)
Betjäning (4,2)
Stämning (4,4)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 18.09.2018 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Tredikkään rento paikka jossa hyvä fiilis. Todella nopeaa tuntee olonsa mukavaksi.”
“Minua palvellut tarjoilija oli huomaavainen ja erittäin kohtelias.”
“Erittäin miellyttävä kokemus, suositukset olivat osuvia ja palvelu hyvää”
“Reipas nuori mies huomioi seurueemme hyvin.”
“Ystävällisen henkilökunnan lisäksi aktiivinen läsnäolo Facebookissa; kivoja kampanjoita.”
“Toivoisin hieman laajempaa ruokalistaa ja nimenomaan enemmän gluteenittomia vaihtoehtoja.”
“Pystyy keskustelemaan, hyviä drinkkejä ja saa myös alkoholittomana, nälän iskiessä saa myös ruokaa.”
“Viimeksi ruokaa sai odottaa noin 45min. Ei käyty kysymässä tyytyväisyyttä (ruoka oli ehtinyt jäähtyä), laskun tilaaminen vaivalloista, niin maksoimme tiskillä.”
“Ruoka, esillepano, tarjoilijan ote”
“Positiivinen ilmapiiri sekä hyvä drinkkivalikoima. Hyvä ruokalista. Plussaa myös mielikuvituksekkaista alkoholittomista vaihtoehdoista.”
“Henkilökunta erittäin huomaavaista ja paneutui asiakkaiden tarpeisiin.Suhtautui kuin 'parhaaseen tuttavaan'.”
“Ruokien valikoima ei ollut aivan sitä mitä olisin silloin halunnut.”
“Hyvä juomavalikoima s-ryhmän bulkkipaikaksi”
“Houkuttelevalla esillepanolla pyritty piilottamaan annoksen laadukkaampien raaka-aineiden niukkuus. Liian vähän henkilökuntaa, jonka vuoksi laskua joutui odottamaan puolisen tuntia.”
“Yleisilme ja henkilökunta”
“Tunnelma ja hyvä ruoka/juoma”
“Hyvät tilat isommallekin seurueelle. Erittäin siisti.”
“Pöydät sohvien luona ovat erittäin matalalla, ja syöminen on hankalaa, sohvaryhmät sopivatkin paremmin juoman nautiskeluun”
“Rauhallinen leppoisa”
“Tunnelma ja miljöö luovat rennon ilmapiirin, jossa on helppo keskustella ja nauttia kavereitten seurasta.”
“Tarjoilijoiden tuotetuntemus on heikkoa ja palvelussa näkyy epävarmuus, organisoinnin puute ja kyky huomioida ympäristöään mm. uusien asiakkaiden kohdalla. Aina ei tervehditä tai edes huomioida, että uusia asiakkaita on tullut sisään ja varsinkin ensikertalaisena et välttämättä tiedä pitäisikö odottaa pöytään ohjausta vai tilata tiskiltä, kun asiakaspalvelua ei ole näkyvillä.”
“Erilainen, miellyttävä ja toimiva konsepti.”
“Ruokalista suppea varsinkin allergikolle. Oli vaikea löytää sopivaa ruoka-annosta, mutta onnekai henkilökunta oli valmis auttamaan ja muokkaamaan annosta minulle sopivaksi.”