Restaurangen är tillfälligt stängd då vi anpassar vår verksamhet till den pågående situationen.

*********

Det finns inget mer värdefullt i livet än vänner, vin och mat. Hela denna oslagbara trio får du träffa på nya VENN. VENN har en charmig och lättsam atmosfär och du kan enkelt att titta in för en drink under shoppingdagen eller stanna ända till sen kväll om du så önskar. VENN serverar enkel och god mat, läckra viner och utsökta cocktails. Enkelt och okonstlat – det är vår grej! Kom till VENN och ta med en vän, eller låna en här!

Kundnöjdhet

4,2

Mat (4,1)
Betjäning (4,0)
Stämning (4,3)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 31.03.2020 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Oalvelua voisi parantaa. Ei saa tilattua helposti lisää tuotteita”
“Kaikki aina toimii niin hyvin!”
“VENN on miellyttävä ja viihtyisä paikka, jonne on kiva tulla juomaan lasillinen tai kannullinen viiniä ystävien kanssa. Tarjoilijoista osa on supermukavia, osa taas töykeämpiä eikä huomio asiakkaita vaikka ottaisi katsekontaktin. Ruoka on hyvää. Toivoisin ehkä enemmän istumapaikkoja, sillä Venn on usein todella täynnä!”
“Nuori tarjoilija mies huomioi vain nuorempien naisten pöytäseurueen. Jouduimme odottamaan palvelua 45 min. Katsoin kelloa. Olimme todella pettyneet tämän kertaiseen palveluun. Saimme juotavaa todella hitaasti. Ruokamme kun tuotiin siitä puuttui ruokia. Pyysimme korjaamaan tömän niin edelleen jäi puuttumaan. Toistamiseen saimme odottaa puuttuvia ruokia. Tarjoilijalla ei ollut mitään kykyä hoitaa useampia asiakkaita. Meidän kohdalla palvelu oli sanoin kuvaamattoman huonoa. Miljöö on ihan mukava after work. Tarjoilu ala-arvoista”
“Venn ravintolana menettelee. En lähtökohtaisesti suosittelisi sitä ruokapaikkana, mutta kyllä siellä lasillisen-pari juo. Ei ole minun tyyliseni paikka.”
“Restaurangen är trevlig med god mat och goda drinkar, men kundbetjäningen är långsam på helgerna. Personalen verkar inte räcka till.”
“Ystävällinen palvelu, kiva tunnelma. Miinusta hieman, sillä hinnat nousseet ja tarjonta/annokset pienentynyt.”
“Hyvä ruoka ja ilmapiiri.”
“God mat och bra bestämning!”
“Meille sattui aivan huippu tarjoilija, ulkomaalaistaustainen nuori mies, joka hallitsi asiakaspalvelun 10+++ arvoisesti!!! Hän todella sai meidät tuntemaan itsemme tervetulleeksi, kertoi tuotteista, antoi suosituksia ja muutenkin huomioi meidät koko vierailun ajan erinomaisesti. Jälkeenpäinkin vielä ystäväni kanssa puhuttiin, että oli kyllä todella ihana tarjoilija!”
“Hyvä tunnelma, laajasti juomia ja kiva sisustus”
“Ystävällinen henkilökunta,siisti ja viihtyisään tillaa. Hyvä sijaitia. Juoma puolella yleensä löytyy hyvin paljon vaihtoiehtoa.”
“Tarjoilijamme oli ihana! Sopivaa huumoria ja kohtelias.”
“Jag älskar Venn pga av den goda plankpizza ni har och maxi chipsen med Piri piri majonäsen ??”
“Mutkatonta”
“Vaasan pasta mesta. ;)”
“Ruokalistan valikoima ei ole erityisen laaja, mutta se on ihan hyvä. Sohvat ovat pehmeät ja henkilökunta on aina tosi ystävällistä.”
“Mukava tunnelma, musiikki sillä tasolla että voi hyvin keskustella, palvelu yleensä hyvää ja juomat maistuu”