Det finns inget mer värdefullt i livet än vänner, vin och mat. Hela denna oslagbara trio får du träffa på nya VENN. VENN har en charmig och lättsam atmosfär och du kan enkelt att titta in för en drink under shoppingdagen eller stanna ända till sen kväll om du så önskar. VENN serverar enkel och god mat, läckra viner och utsökta cocktails. Enkelt och okonstlat – det är vår grej! Kom till VENN och ta med en vän, eller låna en här!

Kundnöjdhet

4,2

Mat (4,3)
Betjäning (4,1)
Stämning (4,4)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 22.01.2019 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Hyvin tilaa.”
“WC tilat hankalasti saatavilla.”
“Otroligt fin inredning, bra service av hon som ”skötte” oss.”
“Vi märkte att några av personalen talade enbart finska.”
“Pizzalankut tosi hyviä ja hauskan näkösiä. Vaikka ruokalista on lyhyt, se on persoonaallinen ja hyvä. Princess Butterflyn ko sais viel takasin viinilistalle niin olis täydellistä!”
“Hieman liian lyhyt viinilista”
“Stämningsfull och mysig miljö. :)”
“Personalen verkligen trevliga å kundvänliga på både svenska och finska”
“Tarjoilija Rafa hoiti tehtävänsä loistavasti ja osaa ottaa asiakkaat hienosti.”
“Tilan vaikutelma aavistuksen kylmä,jotain pehmentävää ympäristöön.”
“Edulliset hinnat, viihtyisä”
“Hyvä palvelu, hyvä ruoka, kiva sisustus.”
“Oli aika kiire ja työntekijöitä liian vähä minkä takia uusien juomien tilaaminen loppu vaiheessa oli hieman haastavaa.”
“Trevlig personal och bra stämning”
“Utbudet på olika öl sorter”
“Mysig och modern inredning. Sofforna och pallarna ett stort plus = många ryms runt ett bord. Musiken är inte för hög och detta är jätteviktigt. Gillar all musik, men när man ska prata får den gärna vara i bakgrunden, och så har det också varit på VENN (förutom då DJ:n spelade i lördags 5.1, men då passade det bra med musik). Drinkarna är goda och det är fint att man har lite annat koncept än andra i Vasa.”
“Det är svårare att få service om man sitter i sofforna eller vid borden längst bort. Servitörerna ser inte eller kollar inte ens alltid mot den delen av stället. Popcornmaskinen - oklart om det är gratis att hämta därifrån eller hur det funkar. När man kommer första gången vet man inte om det går att beställa dricka till bordet eller betala vid bordet eller hur man ska göra. Vid flera tillfällen har någon ingrediens varit slut så det inte har gått att få en viss drink.”
“Uudenlainen, rento, kohtalainen hintataso. Maukas ruoka. Haluan vielä käydä maistamassa muitakin ruokia. Talon viini täyteläistä. Vaikka paikassa paljon nuoria en tuntenut olevani väärässä paikassa. Kivat tarjoilijat. Ei mitään tärkeiltä vaan rentoa fiilinkiä. Kiva paikka.”
“Musiikki liian kovaa. Saisi olla kauniimpaa musiikkia. Ei rämpytystä”
“Erittäin viihtyisä ja tunnelmallinen paikka. Hyvää ruokaa!”
“Sekä ruokaa että palvelua joutuu odottamaan melko kauan. Aikani pöydässä odotettuani lähden itse tiskiltä kysymään esimerkiksi lisää vettä tai tilaamaan juotavaa. Eli kovin nälkäisenä sinne ei kannata mennä, mutta muutoin ruoka on odottamisen arvoista.”
“Tuntuu kuin olohuoneelta”
“Mukava tunnelma ja sisustus. Hyvät juomat.”
“Ei ole tarpeeksi vegaanisia vaihtoehtoja”
“Ihana sisustus ja tunnelma, hyvät ruuat ja juomat”
“tarjoilijat tosi kiireisiä, ehkä heitä oli liian vähän? tarjoilijoita ei liikkunut pyötien luona katsomassa haluaako kukaan tilata mitään, piti lopulta mennä kassalle itse tilaamaan. Sain myös väärän juoman.”
“Henkilökunta on lähellä ja helposti saatavilla tarvittaessa”
“Wc-tiloihin mennessä seinällä olevat kuvat ovat ällöttäviä (karvaiset jalat ja perät). Pahimmassa tapauksessa niitä saa tuijottaa koko vierailun ajan eivätkä ne ohjaa ihmisiä oikeaan suuntaan. Wc:n ovessa tulisi olla selkeämmin merkintä miesten ja naisten vessasta (huom. Vanhemmat ihmiset, heikkonäköiset ym.)”
“Kiva ilmapiiri, hyvä ruoka, hyväksytään myös illanvietto/chillauspaikkana. Ei pahan hintainen.”
“Mukava kotoisan oloinen, ystävällinen henkilökunta”
“Hyvä asiakaspalvelu ja miellyttävä ilmapiiri.”
“Ruokalista oli hiukan suppea. Ei tarvitse olla sata eri vaihtoehtoa mutta pari vaihtoehtoa lisää niin löytyy kaikille jotain :)”
“Sijainti, tunnelma ja ruoka”
“Tehdessämme puolisoni kanssa poistumista ravintolasta, yksi tarjoilijoista tuli kysymään hieman töksähtäen, että olimmehan maksaneet laskumme... Olimme maksaneet laskumme ja emme tietääkseemme tehneet mitään sellaista mikä olisi saanut epäilemään moista. Täten jäi hieman epämiellyttävä olo loppu illaksi.. Tosin ehkä paikassa työntekijöiden välinen kommunikaatio tai järjestys ei joltain osalta ole kunnossa ja siihen voisi panostaa?”
“Hyvä asiakaspalvelu ja ilmaiset popparit! Ja erittäin hyvät juomat ja ruuat.”
“Ammattitaitoinen miellyttävä henkilökunta. Viihtyisät puitteet ja mielenkiintoinen illan teema. Nautinnollinen ruokailu ja juomat.”
“Hyvä palvelu ja kiva ilmapiiri.”
“Alabaari olisi voinut myös olla auki.”
“Rentous & laatu”
“Miellyttävä paikka, missä voi käydä lasillisella”
“Välillä liian hitaasti toimiva baaritiski ja tuolit, mihin ei voi nojata (mutta toki kun yhdestä lasillisesta kyse, niin toimii silloin)”
“Mukava rento tunnelma.”
“Musiikki ei ole liian kovalla. Eli hyvä paikka tulla seurustelemaan ihmisten kanssa.”
“Saisi olla myös nahkatuoleja/sohvia. Kangaspäällysteiset sohvat kerää eläimien karvoja ja kun on allergiaa niin se on ongelma. Syynä siis se, että monella on kotona kissoja ja koiria ja heidän vaatteissa tulee karvoja y.m. mukana.”