Det finns inget mer värdefullt i livet än vänner, vin och mat. Hela denna oslagbara trio får du träffa på VENN. VENN har en charmig och lättsam atmosfär och det är enkelt titta in för en drink och mat under shoppingdagen eller stanna ända till kvällen om du så önskar. VENN serverar god mat, läckra viner och utsökta cocktails. Enkelt och okonstlat – det är vår grej! Kom till VENN och ta med en vän, eller låna en här!

CORONAPASSET KONTROLLERAS I VÅRA  RESTAURANGER DAGLIGEN FRÅN KL. 17.00!

Vi följer hälsomyndigheternas allmänna anvisningar och rekommendationer angående corona  situationen. Från och med söndagen den 28.11. framåt krävs ett giltigt coronapass i restaurangerna VENN, ROSSO och SKY dagligen från kl. 17.00 framåt. Du hittar information om coronapasset från Mina Kanta sidor. Skyldigheten att visa upp coronapasset gäller för personer över 16 år.

Vi tackar alla våra gäster för deras förståelse och samarbete!

Kundnöjdhet

4,1

Mat (4,2)
Betjäning (3,9)
Stämning (4,2)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 30.11.2021 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Hyvä palvelu”
“"Kaikki oli siis ok, mutta asiakkaita oli melko paljon ja pöydässä piti odottaa aika kauan ennen kuin tarjoilija tuli ottamaan tilauksen"”
“Herkullinen ruoka ja osaava henkilökunta”
“Viihtyisä ravintola jossa kelpaa käydä ihan vain lasillisella tai syömässä kunnolla.”
“Hyvää ruokaa ja juomaa. Musiikki oli liian kovaa.”
“"Hyvä ruoka, sujuva palvelu ja hyvin tilaa ruokailla."”
“Viihtyisä ympäristö ja hyvä sijainti”
“"Mukava ja rento paikka, ruoka todella maukasta! "”
“Bonuskorttia voisi kysyä myös lounaalla. Ottimien luona voisi olla pikkuservettejä tai muovihanskoja varsinkin näin korona-aikaan. Juomavesiä voisi olla enemmän salissa samoin suolaa ja pippuria.”
“"En ollut aiemmin käynyt Venn-ravintolassa lainkaan. Mukava konsepti, tarjoilijamme oli aivan huippu! Loistava palvelu kerrassaan! Tervetuloa Venn myös Porvooseen - vanhan Rosson voisi korvata Venn'llä - vinkki, vinkki "”
“"Överlag en bra helhetsupplevelse; bra läge, god mat och bra service. "”
“"Lite snårig, svårt att få överblick, morgonmålet alltför mycket ""vi har slängt fram, ta åt dej"". Stenhårt kokta men ack så kalla ägg. Rågbröd och smuligt vitt bröd, inget mittemellan."”
“God mat och mycket bra salladsbord! ??”
“Mycket trevlig personal”
“"Hyvä vaikutelma jäi ravintolasta. Ystävllinen palvelu ja tunnelmallinen ravintola. Hieman olisin tarjoilijalta enemmän toivonut, mutta tottakai riippuu myös henkilökunnan määrästä ja ruuhkasta. "”
“Palvelu oli huonoa.”
“En.”
“"Underbar, professionell personal som gör att du känner dig välkommen oberoende om du kommer på lunch eller på en cocktail"”
“"Ystävällinen ja iloinen henkilökunta, hyvä ruoka ja mukava tunnelma"”
“"Bra service på svenska. En av de få restauranger som kunde server ""riktig"" mat efter teater föreställningen som slutade 21:45. Dessutom bra och intressanta smak-kombinationer i portionerna."”
“"Asiantuntevaa palvelua, hyvää ruokaa ja maukkaat drinkit"”
“Ne roikkuvat kukat pöytien päällä ovat liian matalalla.”
“"Paikkana hyvä seurustelupaikka ""olohuneen sohvalla"""”
“Tarjoilija Antonilta saa mahtavaa palvelua. Kokki Viktor tekee todella maittavat annokset.”
“"Hyvää ruokaa, ystävällinen henkilökunta, kiva ravintola kaikenkaikkiaan! "”
“"Hyvät opiskelija alennukset ja lankku-ruoat. Aiemmin minulle ei kerrottu tilaamani aterian olevan kylmää, mikä oli pettymys. Viime kerralla pyysin vihanneksia perunoiden tilalle, perunat jätettiin pois mutta mitään uutta ei laitettu tilalle, kova pettymys. Hyvä kana tosin. "”
“Bra drinkar”
“"10/10 palvelu. Meiläpäin kahvilat on ahtaita, meluisia ja kolkkoja niin aina sovin enemmin ystävien tapaamisia teille"”
“"Tunnelma oli miellyttävä, tarjoilija ystävällinen, ei liian tungetteleva. Tilaukset sujuivat hyvin ja ruoka oli hyvää"”
“"Ravintolassa oli hyvää ruokaa, sisustus oli viihtyisä ja palvelu pelasi"”
“"Myyjiä oli liian vähän. Silloin tarjolla olleet ilmaiset popcornit jäivät saamatta. Drinkki, joka tilattiin, ei ollut norminmukainen, mutta hinta oli suolainen. Maksaminen oli hankalaa, koska henkilökunnalla oli niin kiire."”
“Toimiva konsepti! Viihtyisää ja ammattitaitoinen henkilökunta.”
“"Meillä oli etukäteen varattu pöytä teatterin jälkeen. Ravintolaan oli jonoa kun saavuimme, ja osa jonottajista ärtyi, koska ohitimme jonon. Ovimies oli portaiden yläpäässä, joten olisi hyvä jos hän olisi ovella, jolloin hänelle voisi huikata että meillä on etukäteisvaraus eikä tarvitsisi kiistellä jono ohittamisesta."”
“"Tarjoilija oli mukava, hinnat huokeat ja tuotteet herkullisia. Ei valittamista. "”
“Hyvä tunnelma ja ruoka”
“"Palvelu oli todella hyvää viimeksi käydessäni (9.10.21 Vaasan Venn). Tarjoilija tiesi heti vastaukset kysymyksiin, joita minulla oli ruokaan liittyen. Kokki oli joustava, sain vaihdettua annokseni perunat erittäin sujuvasti ja olin siitä erittäin tyytyväinen. "”
“Hyvää ruokaa”
“"Blond tjej som servitör var väldigt glad, trevlig och professionell!"”
“Palvelu oli tosi hidasta ja meidät unohdettiin pariinkin kertaan”
“Paikka on raikas ja kivasti hieman pohjoismaisen boheemi. Ruoka oli kekseliästä ja raikasta. Ja palvelu nopeaa. Oli kiva käydä syömässä ennen teatteria. Hyvä hinta-laatu -suhde.”
“"todella miellyttävä tarjoilija,"”
“Hyvälaatuinen paikka.”
“"Ihanaa, jotta on ravintola, josta soija ja maitoallerginen saa syötävää, jossa ei ole ko. allergisten välttämiä E-koodejakaan."”
“"There were some people (and a big group) , but the place wasn’t full, there were only two people in the area and both were busy, so I had to wait for a while before I could talk to the personnel. But when the waitress came, she was very nice and professional, and I had some specific requests about food ingredients as I’m allergic which were very well followed. Also they agreed to make a special dessert for me (just fruits and berries) even though it wasn’t in the menu, in Finland it’s not often done so I was very happy with that as I didn’t find anything like that jn the menu and would probably have to go somewhere else if they wouldn’t offer me this “outside the menu” option. And also kitchen worked quite fast "”
“Viihtyisä paikka ja hyvä ruoka ja juoma”
“"Erityisesti all day brunchia olen suositellut paljon kavereilleni, se oli ihan huippu! "”
“"Aina miellyttävä palvelu ja hyvä ruoka. Lista-annokset monipuolisia ja mahdollisuus ruokailuun ravintolan sekä ""baarin puolella""."”
“Ehdottomasti”
“"Ruoka oli hyvää. Jouduimme odottamaan ruokaamme suhteellisen kauan, mutta henkilökunta oli mukava ja huomio asian loppulaskussa."”
“"Ruoka oli hyvää ja salaattipöytä maistuva. Salaateissa voisi olla nimikyltit, koska kaikkia ei ollut niin helppo tunnistaa."”
“Hyvä meininki”
“"Mukavan ""kodikas"" tunnelma!"”
“"Ruoka oli hyvää, edullinen hinnasto, viihtyisä ravintola, mukava henkilökunta."”
“Mukavan leppoisa paikka .”
“"Olen jo keskustellutkin parin ystävän kanssa, tosin hekin olivat tainneet jo käydä, ja olivat pitäneet ravintolasta ☺️"”