Restaurangen kan ha avvikande öppethållningstider, då vi anpassar vår verksamhet till den rådande situationen. Vänligen kontrollera öppethållningstiderna. Välkommen!
/ Det finns inget mer värdefullt i livet än vänner, vin och mat. Hela denna oslagbara trio får du träffa på nya VENN. VENN har en charmig och lättsam atmosfär och du kan enkelt att titta in för en drink under shoppingdagen eller stanna ända till sen kväll om du så önskar. VENN serverar enkel och god mat, läckra viner och utsökta cocktails. Enkelt och okonstlat – det är vår grej! Kom till VENN och ta med en vän, eller låna en här!

Kundnöjdhet

4,2

Mat (4,0)
Betjäning (4,2)
Stämning (4,2)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 20.10.2020 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Asiakaspalvelu oli varmaan parasta mitä olen koskaan saanut”
“Det är ett helt bra ställe men musiken är ALLTID för hög så man nästan måste ropa när man försöker konversera. Mycket irriterande.”
“Konceptet att restaurangen är som ett stort vardagsrum dit man kan komma sådan som man är och umgås är nog ett vinnarkoncept enligt mig. Passar utmärkt för en liten träff, då man är småhungrig eller som vi gjorde: en ex tempore after work inför helgen. Detta är ett skönt härligt och mysigt vardagsrum där man känner sig som hemma.”
“Vaikka saimme odottaa 26minuuttiia viiden ihmisen (helppoa) juomatilausta ja vaikka saimme väärää ruokaa, niin vaasassa ei ole oikein vastaavaa rentoa hienoa kivaa paikkaa missä olla kavereiden kanssa. Hyvää ruokaa ja juomaa!!”
“Kiva paikka ja tunnelmakin”
“Kaikki toimi hienosti”
“Kiva paikka”
“Henkilökunta oli hyvin asialla pöytään ohjauksessa ,varmisteli maistuuko ruoka . Odotusaika lyhyt. Yksinkertaisesti ruoka oli hyvää ja henkilökunta palvelualtis. Listat tarpeeksi suppeat että on helppo tehdä valintoja ensikertalaisenkin. Rento ja viihtyisä ravintola.”
“Mukava ilmapiiri, palvelu tosin erittäin hyvää tai sitten huonoa - ääripäitä valitettavasti, musiikki hyvällä tasolla..”
“Tarjoilija oli erittäin ystävällinen ja osasi hyvin vastata kysymyksiin.”
“Kaikki toimi moitteettomasti”
“Mukava henkilökunta tekee paikasta mielenkiintoisen ja kodikkaan. Hymy on parasta mitä voi saada ja se vielä tarttuu❤️????”
“Mukava, ystävällinen henkilökunta. Pidän paikan tunnelmasta. Tunnelma on rento ja jollain tapaa kotoisa.”
“Hyvä, persoonallinen menu ja miellyttävä ympäristö. Henkilökunta mukava ja ystävällinen. Välillä oli hieman vaikeaa saada henkilökunnan huomio, mutta kaikki toimi pääpiirteittäin hyvin. Ruoka oli erinomaista.”
“Ihan kiva, erittäin ystävällinen ja hyvä palvelu - tuotevalikoima ei ihan ole makuni mukainen mutta tietyssä kaveriporukassa ok.”
“Ruoka oli hyvää. Tarjoilu hieman ontui, alkudrinkit viipyivät turhan kauan ja tulivat melkein ruokien kanssa. No, ne juotiin jälkiruuaksi.”
“Trevligt ställe, vänlig personal, goda drinkar men maten var inte toppen.”
“Ihan kiva paikka. Olen syntynyt -52. Kiinnostukseni suuntautuu toisen tyyppisiin ravintoloihin, silti suosittelisin nuoremmille, kuten lapsilleni”
“Siisti, puhdas, ruokalista hyvä!”
“God mat, bra service. Lite tråkigt att Corona inte togs i beaktande, alla bord i användning.”
“Nopea ja hyvä palvelu. Erityistilauksemme toteutettiin ilman nikotteluja :)”
“Palvelu pelaa aina.”
“Henkilökunnasta pojat ja punatukkainen baarimestari ovat loistavia ja ruoat on ihan kivoja, mutta tuotteet ovat olleet avaamisesta asti samat ja usein käyvälle vähän vanha temppu. Joskin allday brunch on todellakin jatkoon äänestetty kuten myös juustoplate.”
“Tunnelma oli rennon boheemi ja tuotteet juuri sopivia niin iltapäiväkahville, brunssille kuin illanviettoon”