Restaurangen är tillfälligt stängd då vi anpassar vår verksamhet till den pågående situationen.

*******

Ett veckoslut i hjärtat av Vasa.
En himmel utan moln. Strålande solsken.

En nästan hemlig oas på bakgården.
Succulenter i lerkrukor,
prunkande amplar i pergolan.

Saftiga läckerheter från grillen.
Nyskördade och fräscha grönsaker.
Den absolut bästa doften.

En drink eller en kall öl?
Vin på kylning.

En lång måltid med nära och kära.
Avkoppling i gott sällskap
i en trädgård mitt i stan.

En urban trädgårdsfest.
Varje dag.
I ur och skur.

Kundnöjdhet

4,1

Mat (4,1)
Betjäning (4,0)
Stämning (4,2)
Barn (4,7)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 31.03.2020 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Hyvä ja ammattitaitoinen palvelu. Ystävällinen ja huomioiva tarjoilija.”
“Finns något för alla stort plus det finns coctail och mocktail. Trevligt att sitra och umgås”
“Henkiläkunta huomio sen jälkeen kun kun jo ehkä olimme lähdössä pois kun ei syötävää löytynyt, seisoimme tiskin vieressä. Sit rupesi löytymään kun tarjoilija tuli viereen, ja kertoi annoksista ja lisistä mitä siihen kuului☺ ruoka oli loistavaa, istuimme seinän vieressä sohvalla ja siinä oli kylmä, mutta emme siitä huomauttaneet, lähes koko ruokailumme ajan noin puolitoistatuntia olimme ainoat asiakkast, se jostainsyystä häiritsi. Musiikista en muista mitään?”
“Jos henkilökunnan työvuoro vaihtuu kesken asiakkaiden ruokailun, ei se oikeuta kuitenkaan kysymään asiakkailta mitä he olivat tilanneet. Ihan perusasioita varmasti ravintola alalla tämä asia.”
“Ihan ok , täydellistä vaikea löytää, lounashinta korkea”
“Hyvää ruokaa, rento tunnelma, ammattitaitoinen henkilökunta, nopea lounaspaikka??”
“Sujuva hyvä palvelu, hyvä ruoka”
“Oli hyvää ruokaa!”
“Hyvä tunnelma ja maukas sopivan sisältöinen lounas..”
“Kunnig personal , maten var bra”
“Olimme aamupalalla. Maukas ja monipuolinen. Vohvelirautoja voisi olla enemmän, hidasta hommaa, pitkä jonotus. Kermavaahtoa saisi myös olla. Munakokkeli oli hyvää.”
“Hyvä ruoka, kaunis paikka”
“Hyvä ravintola”
“Hyvä ruoka/palvelu ja suhteellisen nopeasti saatiin ruoka. Annos houkutteli syömään ja ruuan tuoksu lisäsi ruokahalua”
“Tarjoilijat eivät hymyilleet yhtään ja yhdellä naisella oli todella pitkä tukka auki.”
“Salaatti pöytä on loistava, mutta liha ei niinkään hyvää. Possua on usein ja se ei ole oikein paras mahdollinen lihavaihtoehto. Kanaa on myös tarjolla mutta siinä on aina luita mukana, joka on todella hankalaa syötävää. Lihaan jos satsaisi hieman, olisi lounas loistava. Hinta on myös kohtuuttoman kallis lounaaksi ja vielä kun liha ei ole kovin kummoista.”
“Ruoka oli todella hyvää”
“Tunnelma, asiakaspalvelu, ruoka oli hyvää”
“Ruoka oli hyvää, palvelu oli hyvää ja löytyy myös rauhallisia pöytiä, kun haluaa keskustella aterioinnin yhteydessä ja lisäksi ravintola on hyvällä paikalla.”
“Bra kundservice och vänlighet. Kom också med matförslag. Men menyn kunde vara bredare, mera att välja på. Väldigt starka kryddor som kanske inte alla är vana med eller kan äta. Och dyrt! Men ett stort plus för S-bonus”
“hyvä palvelu ja ruoka”
“Kiva käydä”
“Ravintolan sijoituspaikka kaupungin keskustassa on erinomainen. Henkilökunta oli ammattitaitoista. Päivän lehdet olivat erinomainen lisä.”
“Kokonaiskokemus erinomainen. Tarjoilija aivan mahtava!”
“Olin viikonlopun aamupalalla perheen ja suvun kanssa. Suosittelen vastaavaa myös kavereilleni”
“Ystävällinen asiakaspalvelu ja maittava ruoka..”
“Var på frukost denna gång. Saknade medwurst eller salamipålägg, croisanterna tog slut redan före 9 och fylldes inte på.”
“Kiva tunnelma ja sisustus. Erinomainen palvelu!”
“Ruoka oli erinomaista”
“Ihan perus hyvää ruokaa. Ei kuitenkaan mikään gourmet ravintola, mutta toisaalta ei Rossokaan.”
“Monipuolinen, nykyaikainen ja maistuva lounas”
“Sekava miljöö. Osa pöydistä hotelliin johtavalla kulkukäytävällä, häiritsevää liikennettä.”
“Kokonaisvaikutelma ei ollut ihan sitä mitä olisi toivonut. Ruoka oli keskinkertaista, punaviini oli liian lämmintä, jota tosin kuulerissa viilennettiin. Tarjoilijan huomiota oli välillä vaikea saada.”
“Olimme lähisuvun kanssa aamupalalla ja kaikki nauttivat paitsi seurasta myös miljööstä ja ruoasta. Viimeksi teimme saman perheen kanssa, mutta nyt laajensimme porukkaa. Vastasin kyselyyn että olimme lounaalla, koska aamiaisvaihtoehtoa ei ollut tarjolla”
“S etukortilla aamiainen tuli edulliseksi ja tunnelma ja miljöö oli erittäin rauhallinen ja harmooninen”
“Olemme köyneet aamupalalla kaveriporukalla kokokanassa viikonloppuisin. Olen erittäin tyytyväinen aamupalaan. Erittäin maukas ja monipuolinen. Ensimmäisellä kerralla olimme aamupalalla ja ilahduin jälkiruokapöydissä olevista tuulihatuista. Mietin että otan niitä varmasti kun olen saanut ensin syötyä aamupalan. Kello oli jo varmaa 10 vaille sulkua ja menin ottamaan jälkiruokaa niin ne oli korjattu pois?! Petyin tosi pahasti :( Seuraavalla kerralla ilahduin uudelleen kun näin tuulihattuja jälkkärinä. Ajattelin ”varmasti otan noita kun olen saanut syötyä” Söin ja menin hakemaan niin niitä ei enään ollut:( tilalla kuivakakkua ja voi että mua harmitti.. joten tuulihattuja enemmän! :)”
“Lounas monipuolinen, voi valita itselle sopivan ruuan. Ruoka hyvää ja tuoretta.”
“Nopea ja hyvä lounas”
“det var bra överlag”
“xxx”
“Mysigt ställe centralt. Vänlig kundbetjäning och god mat.”
“Bra service. Mycket tjänstvillig personal också då det gäller knepiga allergier.”
“Lite tråkigt bemötande. Speciellt då man kommer som första gäst kl 11, känns det att personalen nog borde orka le i det skedet ännu. Maten har blivit lite tråkigare då man nu för tiden tar maten själv lunchtid. Saknar rödbetshummusen från salladsbordet och något smått sött till kaffet. Dåligt också att man inte får S-bonus då man betalar med lunchkort, pengarna på lunchkortet är ändå till 75% mina egna.”
“Hyvä kokemus itsellä”
“Olemme käyneet kahdesti aamupalalla ennen klo 11 ja menemme jatkossakin. Talon tuorepuuro erittäin maukasta ja kaikkea oli rynsaasti ja hyvää. Oli myös tilaa ja paikka on viihtyisä ja keskeisellä paikalla”
“Hyvä ja maukas aamupala, joka on kohtuu hintainen ??”
“Kaikki muu oli ok, Mutta mkinulla oli vaikeuksia saada samantaloisen ateria samaan hintaan kuin muut, koska minulla on gluteeniton ruokavalio sairauteni takia. Leipäkoria levitteineen ei minulle tuotu eikä sitä kosvattu muulla tuotteella. Eikä myöskään luvattu alentaa hintaa. Loppulaskussa taisi sitten olla 2 euron alennus. En tiedä, johtuiko se tuosta vaatimuksestani.”