Ett veckoslut i hjärtat av Vasa.
En himmel utan moln. Strålande solsken.

En nästan hemlig oas på bakgården.
Succulenter i lerkrukor,
prunkande amplar i pergolan.

Saftiga läckerheter från grillen.
Nyskördade och fräscha grönsaker.
Den absolut bästa doften.

En drink eller en kall öl?
Vin på kylning.

En lång måltid med nära och kära.
Avkoppling i gott sällskap
i en trädgård mitt i stan.

En urban trädgårdsfest.
Varje dag.
I ur och skur.

Kundnöjdhet

4,0

Mat (4,0)
Betjäning (4,1)
Stämning (4,0)
Barn (3,8)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 29.09.2020 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Tulimme aamupalalle kokokanaan, aamupala buffet oli monipuolinen ja sieltä löytyi kaikille jotain. Aamiainen myös maistui hyvältä :) ehdottomasti tulemme uudelleen. Hinta oli myös sopiva”
“Todella osaava ja mielyttävä henkilökunta. Annos oli sitä mitä tilasin ja maukas.”
“Hyvä kokemus”
“Jag skulle besöka Kokokana igen”
“Kävimme peräkkäisinä päivinä ravintolassa, ensimmäisenä päivänä kaikki oli täydellistä. Toisena päivänä salaatti oli liian etikkainen ja annoimme palautteen, saimme hienoa kohtelua. Olimme erittäin tyytyväisiä. Tulemme mielellämme uudestaan, kun käymme Vaasassa.”
“Perus massa ravintola. Ei mitään erityistä mainittavaa hyvässä, eikä pahassa. Varmasti tulen uudelleenkin asiakkaaksi, mutta varsinaista 'huumaa/himoa' ei syntynyt, joka vetäisi paikallae uudelleen seuraavana viikonloppuna.”
“Todella viihtyisä, kauniisti sisustettu, miellyttävä ympäristö ruokailla. Henkilökunta miellytävä. Olimme tyytyväisiä ja tulemme uudelleen ??”
“Olen käynyt monesti Kokokanan aamupalalla, ja se onkin ollut oma suosikkini jo pidemmän aikaa. Nyt kuitenkin siitä on ollut noin puolen vuoden tauko, kunnes sunnuntaina 6.9. kävin taas pitkästä aikaa. Ensinnäkin aamiainen ei enää ollut klo 12 vaan vain klo 11 asti sunnuntaisin, mikä oli harmi. Ravintola oli aivan täynnä, pöydät olivat likaisia ja niissä oli astioita ja oli vaikea löytää istumapaikkaa. Leipä oli todella kuivaa, vaikka se on ennen ollut tuoretta ja hyvää. Monet tuotteet olivat loppu ja henkilökuntaa oli todella vähän, vaikkakin he ovat aina ystävällisiä. En tiedä jatkanko enää aamupalalla käymistä ainakaan näin usein. Nyt kuitenkin pidän hetken taukoa ja toivon että näihin asioihin kiinnitetään huomiota.”
“Valitsimme Kokokanan menun ja sijainnin mukaan (yövyimme vaakunassa yhden yön). Alkuun jouduimme vaihtamaan pöytää, sillä ensimmäinen pöytä tuntui todella tahmaiselta. Tilasimme sekä alku että pääruoat. Ruoat olivat todella hyviä! En itse ole korianterin ystävä, eikä menussa lukenut pääruoan kohdalla (liharuoka) sisältävän sitä, mutta se ei haitannut, kun sen voi itse siirtää sivuun. Puolisoni burgeri oli hyvin oletettua pienempi, mutta maultaan hyvä. Oman pääruoan liha oli erittäin mureeta ja annoskateus iski puolisolle. Ravintolaillallinen Kokokanassa oli erittäin onnistunut! Kävimme tiistai iltana ravintolassa, joten meidän lisäksi muita asiakkaita oli 4 pöytää. En tiedä, millainen tunnelma olisi ollut viikonloppuna.”
“Kaikki meni ihan nappiin, oli mukava käydä. Meillä oli siis poikien säbäporukka ja meitä vanhempia ja pojille oli ruoka tilattu etukäteen ja me vanhemmat tilasimme siinä sivussa.”
“Todella maukasta ruokaa ja miellyttävä paikka. Kävin viimeksi työporukalla aamupalalla,sitä ei ollut vastausvaihtoehdoissa. Maksamisen kanssa oli silloin jotain häikkää emmekä meinanneet saada s-etukortilla alennusta. Muuten jälleen kerran todella mukava ruokailuhetki. Rentouttava ilmapiiri.”
“Hyvä ruoka ja mukava tarjoilu ??”
“Musiikki oli liian kovalla, ei puhetta kuullut!”
“Teille on helppo tulla. Olimme siis aamiaisella, mutta yhdestä aiemmasta kysymyksestä ei päässyt eteenpäin.. niin valitsin siihen lounasajan. Ehdimme hyvun syödä vaikka tulimme hiukan 'viime tingassa' ja meiltä kysyttiin vielä ennen tarjoilun poiskeruuta, että haluammeko vielä jotain.”
“Miellyttävä kokemus.”
“Asun Turussa, joten suurin osa tutuista on täällä, ei Vaasassa, mutta jos joku olisi siellä matkalla, voisin suositella.”
“Aivan mahtava paikka ja henkilökunta jonka vuoksi käydään säännöllisesti.”
“Hyvä ruoka ja palvelu, parempi mieli”
“Mukava tunnelma ja henkilökunta”
“Turhan kallis ruokaan nähden.”
“Palvelu oli miellyttävää ja asiallista. Ruokalistaa esiteltiin yksityiskohtaisesti. Asiakkaana toiveemme huomioitiin hyvin. Ruokalista ei ollut liian tavanomainen vaan, mukaan oli valittu mielenkiintoisia vaihtoehtoja. Ravintolaympäristö on nykyisen rento, mutta pöytäkalusteet voisivat olla hieman värikkäämpiä, jos kerran kanatkin eteläm- pänä ovat kirjavia. (kokokana) Tuoleista osa toi mieleen 60-luvun keskikoulun putkituolit. ( ryhti pysynee hyvänä) Lattiapinta on erikoinen - hieman sekavanoloinen. Ei kuitenkaan haitannut kokonaiselämystä.”
“Luulimme tulleemme parempaan ravintolaan ja hintojen perusteella varsinkin. Annokseni lisäkkeeksi valitsin salaatin eikä tarjoilija mitenkään huomauttanut, että varsinainen annos on aivan samalla salaattipohjalla. Eli en salad på salad!! Kaksi grillattua kananpalaa tuplasalaatilla. What?!!”
“Ruokalista oli makuuni suppea. Paikka kyllä viihtyisä ja palvelu hyvää, mutta ruuan takia en tulisi uudestaan. Mielestäni paikka on myös hieman kallis.”
“Perusvarma.”
“Loistava ruoka, hyvä hinta-laatu -suhde. Enemmän tarjouksia esim s-mobiilille, niin tulisi hyödynnettyä vielä enemmän palveluita.”
“Tuuletus oli liian voimakas pöydän yläpuolella joka vaikutti ruokailutunelmaan.Palvelu ja ruoka oli hyvää.”
“Ruoka oli hyvää”
“Toimiva ja hyvä paikka”
“Ravintolakokonaisuus (3 eri ravintolaa samassa tilassa) on sekava. Tarjoilija ihmetteli pöytävalintaamme ja jouduimme korona-aikana perustelemaan valintamme! Meitä ei siis kukaan ottanut vastaan tai ohjannut minnekään. Itse piti selvittää missä kokokana on ja muutenkin toimia itseohjautuvasti. Muutkin asiakkaat tuntuivat olevan eksyksissä.”
“Palvelu oli vimosen päälle ja ruoka hyvää.”
“Keskeinen sijainti”