I Frans & les Femmes bistros kombineras det franska köket och en bubblande livsglädje på ett charmigt sätt. Välkommen och njut av gemenskapen, glädjen och de goda smakerna.

Bistro Frans & Nicole har en mysig och varm stämning.

Vi, Frans & Nicoles köksmästare -matlagningens riddare hälsar er stolt välkomna till att njuta av det lantliga franska kökets delikatesser! Den nya matlistan erbjuder dig och dina vänner den ena förtjusande rätten efter den andra.

Bon appétit!

Vi är noga med hygienen så du kan känna dej trygg hos oss.

Läs mera här: https://www.raflaamo.fi/sv/aktuellt/nyheter/vi-ska-ta-hand-om-varandra/015445942_25710

 
 

Kundnöjdhet

4,4

Mat (4,4)
Betjäning (4,5)
Stämning (4,4)
Barn (4,4)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 20.07.2021 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“"Vaikka ruoka oli oikein hyvää ja maistui koko perheelle, tarjoiluhenkilökunta kohteliasta niin pisteet tippuvat kympistä kasiin sillä juomat olivat ylihintaisia."”
“Ruoka oli erittäin hyvää ja paistokypsyys oli toivottua”
“"Ravintola oli perushyvä, mutta ei mitenkään erityisen hohdokas."”
“Ruoan maku ja hinta-laatusuhde ylitti odotukset (maistelumenu kahdelle).”
“"Ruoka oli hyvää, isot annokset."”
“"Ruoka oli hyvää ja palvelu oikein ystävällistä, mutta alkoi vähän tympiä odottaa alkuruuan syömisen jälkeen pääruokaa yli tunnin verran vaikka tilasimme ne samaan aikaan yhdellä kertaa. Ravintola ei myöskään ollut täynnä jolloin se olisi ollut ymmärrettävää, vaan asiakaspaikoista käytössä oli ehkä 1/3-1/2. Olisi mielestäni ollut kiva ele tuoda vaikka toiset lasit viiniä tai olutta talon piikkiin hyvitykseksi. Tuumattiin vain, että keittiöllä on vähän ""hikistä"" (?) Mistä lie ko. pintahiki johtuneen kun asiakkaita oli vähän ja ulkonakin oli kylmä :D"”
“"God mat, toppen service, utmärkt läge"”
“Ruoka on hyvää ja kaikki toimii.”
“"Meillä ei ollut pöytävarausta, mutta meidät toivotettiin ystävällisesti tervetulleeksi. Tunnelma oli hyvä. Tilat erittäin siistit ja viihtyisät. Henkilökunta ammattitaitoista ja ruoka erinomaista. "”
“Hyvä palvelu ja suola oli maistuvaa”
“Ruoka-annokset voisivat olla isompia. Pihvi oli pieni ja ranskalaisia liian vähän.”
“Aina täydelliset annokset ja hyvä palvelu.”
“Erinomainen Henkilökunta. Hyvät ruuat.”
“Tuttu laadukas ravintola”
“"Palvelu ystävällistä ja nopeaa. Paikkana miellyttävä, hyvä ruoka."”
“"Perus tuttu ja turvallinen. Kaikki ok! Menuta voisi ehkä useammin päivittää, mutta en käy niin usein että tämä oikeasti häiritsisi. Uudet ja erikoisemmat annokset kummiskin aina tervetulleita."”
“Hyvä ruoka hyvä palvelu”