Tristess kan ibland kännas lika oöverkomlig som midvintern: hopplös och deprimerande utan hopp om något bättre. Till all lycka finns det nu ett ställe där du kan vrida domedagsuret bakåt till ackompanjemang av gott öl, spännande drinkar och levande musik. Kom till Butcher & Banker, ett ställe där goda tider, gott sällskap och ljuva toner sprider lycka som en pandemi. I vår meny hittar du knepen för att komma över tristessens midvinter. 

Kundnöjdhet

4,2

Mat (4,2)
Betjäning (4,3)
Stämning (4,2)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 16.01.2019 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Hyvä palvelu, erittäin miellyttävä sisustus ja ruoka yleensä erinomaista.”
“Hanajuomien maku väljähtänyt ja naposteluruokien laatu vaihtelee suuresti.”
“Siisti paikka ja hyvää musiikkia”
“Saa odottaa kauan jos haluaa tilata jotain”
“Äärimmäisen ammattitaitoinen henkilökunta.”
“Paras ravintolahenkilökunta koko kaupungissa. Niin ovella kuin tiskeillä sekä narikassa. Ystävällistä, ammattitaitoista, sujuvaa. Usein hyvää livemusaa.”
“Päiväsaikaan ravintolasta saa erityisen hyvää palvelua suoraan pöytään. Drinkit ovat erilaisia kuin muualla, hienosti aseteltuja ja maistuvat hyvältä. Samoin snacksit ovat hyviä ja hinta laatusuhde on hyvä. Tämä on todella mukava seurustelubaari päiväsaikaan. Yöaikaan varsinainen baarin puoli on ihan ok, mutta vaikka rokkibaari onkin, kaivataan tanssilattiaa. Myös jotkut pöydät ja tuolit on aseteltu niin, että on vaikea melussa jutella muiden kanssa.”
“Baari puolella vaikea jutella ystävien kanssa, koska jotku pöydät ja tuolit aseteltu kauas toisistaan tai ovat kooltaan isoja ja tilaa vieviä. Ei tanssilattiaa.”
“Musiikki välillä turhan kovalla. Joutuu huutaan vaikka istuu kavereiden kanssa samassa pöydässä. (pidän raskaasta musiikista, genrestä ei ole kyse)”
“Tarjoilijat/ baarityöntekijät ovat ammattitaitoisia. Juomat on laadukkaasti tehty. Hyvää live-musiikkia.”