Amarillo har en fräsch, ledig, okomplicerad och energisk stil. På menyn finns det massor med fräscha smaker och, icke att förglömma, de bästa gamla favoriterna.

Direkt nummer till restaurangen +358 20 780 88 80

Kundnöjdhet

4,0

Mat (4,0)
Betjäning (4,0)
Stämning (4,1)
Barn (3,3)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 20.10.2020 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“God mat och trevlig restaurang!”
“Käynti oli ihan ok”
“Vaihtoehtoja oli ruokalistassa melko vähän.. Ennen vaihtoehtoja oli enemmän. Myös hinnat ovat nousseet ja annoskoot pienentyneet.”
“Ruuan saamisessa tuppaa kestämään jotenkin aina hirveän kauan.”
“Man får ingen bra service när man skall betala, ingen kommer och frågar till bordet”
“Bra variation på menyn, bra stämning”
“Amarillossa on aivan ihana käydä jos asiakkaita on vähän, mutta ruuhka-ajat hallitaan hieman huonosti ja tuntuu ettei hommaa ole organisoitu kunnolla. Ruoka on toki maukasta joten palaamme aina vaikka ruuhka-aikoina ei onnistumisia palvelun suhteen tulisikaan.”
“Mukava tunne. Palvelua sai helposti. Hyvä ruoka.”
“Keittiöön oli jonoa yli 30 minuuttia. Kyseessä oli lauantai-ilta, joten sinänsä ymmärrettävää, mutta silti turhauttavaa: jos tiedetään etukäteen että lauantai on kiireinen, voisiko saada lisäkäsiä töihin? Ruuat olivat suht ok, ei nyt mitenkään erityisen 'wau'-momenttia herättäviä. Tarjoilija oli mukava, tilat siistit ja tunnelma mukava.”
“God mat och trevlig personal”
“God mat”
“Pienistä miinuksista huolimatta. Asioimme Vaasan Amarillossa perjantaina ja lauantaina??”
“Ihan ok-tasoinen ollakseen ketjuravintola.”
“Hyvä henkilökunta ja ravintolan ilmapiiri.”
“Kun lista on vaihtunut, sieltä ei tahdo enää löytyä syötävää. Lisäksi laskua saa odotella välillä turhan kauan.”
“Hyvää ruokaa Menu saisi vaihtua useammin”
“Ei liity välttämättä kyseiseen ravintolaan, mutta lista aika suppea ja kallista”
“Hyvää asiakaspalvelua. Ja erittäin hyvää Ruokaa?? voin suositella tätä paikkaa muillekin..”
“Tjänstvillig personal. Fick betjäning på modersmålet svenska. Jättegod mat.Fanns mat som passade även tonåring, som var med, denna gång. Personalen frågade nu som då, om det smakade bra, och om allt var ok! Nöjd över besöket, kommer gärna igen, och rekommenderar till andra!”
“Kuten olen vastannut.”
“Suurin puute ja ongelma ravintolassa oli, kun mukana on aina myös 2v tenava ja ravintolassa ei ole ns. Piirustus / leikkinurkkausta mikä löytyy jopa panchovillasta. Olisi tärkeää että semmoinen löytyisi niin ruokailu olisi rauhallisempaa, kun lapsella olisi muutakin tekemistä”
“Amarillon ruokalistalta löytyy yleensä kaikille sopiva vaihtoehto. Ruoka on hyvää ja palvelu nopeaa ja ystävällistä.”
“Tämän kesän kokemuksista paras tarjoilija, opasti neuvoi ja oli ystävällinen. En normaalisti Suomessa anna tippiä (täällä tarjoilijat ovat työehtosopimuksen mukaisilla palkoilla), nyt annoin :-) Älkää nyt hyvät ihmiset (Vaasa) poistako ripsejä listaltanne, ne olivat pitkään aikaan parhaat. Haluaako joku viherpiiperö kunnon lihat pois listalta????”
“Ei huonoa kokemusta, palvelu pelasi ja ruoka oli perusvarmaa Amarillo-ruokaa.”
“Maksamisvaiheessa tarjoilijan esittämä tippi jäi harmittamaan koska koen, että tipin antaminen pitäisi olla asiakaslähtöistä ei niin, että tarjoilija esittää miten tippiä voi antaa. Tarjoilijan esittämänä koen, että tipin antamisesta ei voi kieltäytyä.”
“Kohtalaisen viihtyisä ympäristö, valinnanvaraa pöydissä. Melko hyvää ruokaa. Koronasta huolimatta toimi ok. Kertakäyttöruokalista hyvä vaikka koruton.”
“Kaikki toimi hyvin ja ruoka oli hyvää”
“Hyvä ruoka ja viihtyisä ravintola. Asiakaspalvelussa puutteita.”
“Hyvä mukava paikka”
“Restaurangen känns fräsch och har mysig belysning samt fin inredning. Utbudet av rätter är tillräckliga och maten är god.”
“S-etukortti tarjousta ei huomioitu mitenkään. Söin korttitarjouksen ja jälkeenpäin kuitista huomasin, että oli kuitenkin veloitettu täyshinta. Tarjoilija ei opastanut mitenkään, jos olisi pitänyt tehdä jotain. Oletin, että tarjous tulee automaattisesti korttia höyläämällä. Lista oli supistettu.”
“Absolut skulle jag rekommendera en restaurang som denna, god mat och bra stämning!”
“Helppo asioida ja poiketa Ystävällinen ja ammattitaitoinen henkilökunta Ei petä koskaan Joskus ruuan odotus aika kohtuuton”
“Flytten från Rewellcenter var tyvärr en katastrof och det nya stället är mycket sämre. Överlag har Amarillo tyvärr blivit sämre under de senaste 1 - 2 åren. Amarillo var tidigare min absoluta favoritrestaurang och jag tycker fortfarande om att gå dit. Däremot är jag inte alls lika förtjust som jag har varit tidigare. Jag går också betydligt mindre frekvent än tidigare. Jag saknar dessutom mycket en uteservering. Maten har blivit lite sämre och tråkigare men framförallt är feelisen i restaurangen inte alls lika bra som det var på förra stället.”
“Iloinen henkilökunta ja hyvää ruokaa!”
“Palvelu oli oikein ystävällistä ja ruoka hyvää.”
“Alltid god mat och trevlig betjäning. Nån gång har vi fått vänta lite länge på maten men inte många gånger”
“Hyvä laatuista ruokaa ja lapsetkin tykkää.”
“Ruokalista suppea, joten välttämättä ei tule uudestaan mentyä.”
“Glad och trevlig personal”
“Amarillo on mukava paikka käydä syömässä ja lemppari ruuat löytyy sieltä!”
“Ruoka oli todella maistuvaa ja palvelu oli iloista ja ammattitaitoista :)”
“Yleisilme hyvä.”
“Korona-aika oli myös hyvin huomioitu ja tällä kertaa sai nauttia myös pitkän pöydän spesiaalimmasta ohjelmasta sivusilmällä.”
“Henkilökunta oli todella ystävällistä. Palvelu oli nopeaa ja tehokasta.”
“olin viikonloppu lomalla vaasassa niin tämä oli yhden illan ruokapaikkamme”
“Hyvä ruoka ja viihtyisä tunnelma.”
“Kaikki toimi kuten pitääkin ravintolassa”
“Vierailin Vaasassa ensimmäistä kertaa ja muista ravintoloista ei siellä kokemusta ja Amarillosta on.”
“Ruoka oli hyvää. Olisin ehkä valinnut toisen kana-annoksen, mutta en voi sietää valkosipulia”
“Ruoassa tai palvelussa ei ollut mitään moitittavaa. Hyvä ja sujuva asiakaspalvelu. Hieno ravintola myös.”
“Saavuimme ravintolaan juuri sopivaan rauhalliseen aikaan, lähdettyämme ravintolaan alkoi virrata väkeä enemmän. Tarjoilija oli ammattitaitoinen ja humoristinen positiivisella tavalla. Tilauksemme valmistui erittäin nopeasti, mikä oli positiivinen yllätys nälkäisille asiakkaille. Tunnelma ravintolassa oli viihtyisä. Kaiken kaikkiaan hyvä kokemus jäi Vaasan Amarillosta.”
“God mat bra priser och bra kundbetjäning på eget modersmål”
“Hyvä ruoka.”
“Henkilökunta oli todella ammattitaitoista ja ystävällistä. Harvoin on jäänyt näin positiivinen fiilis ensikäynnillä uudesta ravintolasta.”
“Ravintolan yleisilme oli kolkko ja kova. Asiakkaita oli vähän, mutta palvelu ei ollut ripeää.”
“Siisti ympäristö, hyvä sijainti, pieni mutta riittävän hyvä ruokalista, erittäin hyvä annos.”
“Taisimme saapua kiireiseen aikaan. Meidät pöytään saattanut tarjoilija vaikutti stressaantuneelta ja sitten meidät ikään kuin unohdettiin hetkeksi. Meidän jälkeen tulleet ruokailijat saivat jo juomatkin ennen kuin meiltä kysyttiin mitään. Mutta toinen meitä palvellut tarjoiluilija oli erittäin ystävällinen vaikka unohti tuoda meille haarukat ja veitset. Se harmitti hieman kun verkkosivujen menu ei pitänyt paikkaansa ja jouduimme valitsemaan toisen kuin oli jo mielessä ollut. Ruoka oli tosi hyvää kuitenkin ja tuli kohtuullisessa ajassa vaikka väkeä oli paljon ja kaikki meni hyvin loppujen lopuksi. Amarillo on aina luottovalinta.”
“Kaikki oli ihan hyvin, ei mitenkään Wow mutta ei huonostikkaan”
“Peruslaadukas ravintola, josta saa isompaan ja pienempään nälkään erilaisia ruokia. Hintataso on normaalia laadukkaamman burgeripaikan tasoa. Ruokalista vaikutti normaalia supistetummalta.”
“Ystävällinen palvelu ja mukava ravintola, joskin ruokailutila hälyisä, mikäli väkeä sattuu samaan aikaan olemaan enemmän.”
“Monipuolisempi menu ja lapsille muusi mahdollinen”
“Koronan takia suppeampi ruokalista. Ruoka hyvää, työtekijöillä kiirettä. Positiivista ryhmämme ohjaaminen omaan pöytään (8 henkilöä), joka järjestyi nopeasti.”
“Maistuva ruoka ????????”
“Tuttu ja turvallinen”
“Palvelu oli erittäin ystävällistä ja asiakkaat huomioitiin useampaan kertaan ja kysyttiin onko ruoka maistuvaa ja tarvitaanko mahdollisesti mitään lisää.”
“Mat är jätte gott och personal är trevligt”
“Juomaa olisi haluttu lisää mutta tarjoilijaa ei näkynyt joten ei sitä saatu”
“Juomiksi pyydettiin kaksi limsaa ja pieni olut. Limsat tulivat ja tarjoilija sanoi tuovansa oluen hetken päästä kun oli unohtanut sen. Ruuatkin jo tulivat eikä olutta näkynyt. Kuitissa kyllä näkyi veloitus oluesta joka unohdettiin kaksi kertaa tuoda. Ehkä Vaasassa ei vain pidetä oluen tarjoilusta toisin kuin täällä Tampereella.”
“Voittaa siinä alueella olevat ravintolat mennentullen”
“Perus Amarillo, ei mitenkään erityisen hyvää mutta ei mitään negatiivista sanottavaa. Henkilökunta ammattitaitoista.”
“Ruoka ja viihtyvyys oli todella kiitettävää.”