Rosso är finländarnas egen italienska restaurang som är en plats för glatt umgänge. Bordet dukas med antipasti och både romerska och napolitanska pizzor – icke att förglömma moderna pastaklassiker, härliga italienska viner och läckra desserter. Rosso är en restaurang dit du är välkommen i vilket sällskap som helst!
 
Där Rosso finns, finns också Italien

Kundnöjdhet

4,0

Mat (4,0)
Betjäning (4,1)
Stämning (3,9)
Barn (4,0)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 16.01.2019 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Mukava hlökunta”
“Salaattipöytä”
“Ystävällinen palvelu. Oli aikaa myös small talkiin, eikä ollut mitään väkisin jutustelua... Ihana, vanhempi tarjoilija!”
“Erittäin miellyttävä ja kohtelias tarjoilija.”
“Ystävällinen henkilökunta, mukava tunnelma ja hyvä ruoka.”
“Palvelu. Vaikka tyttö tarjoili ja hoiti yksin koko ravintolaa, palvelu oli asiantuntevaa ja ystävällistä.”
“erittäin surkea jälkiruoka,keksinmurua kupin pohjalla,muutama mustikka,kerma ei ollut oikeaa kermaa.6,90 hinta tälläisestä yhden lusikallisen maistoin.Tosi pettynyt, viime kerrasta jäi huono maku.”
“äsken mainittu jälkiruoka”
“Rosson reseptiikka on onnistunut. Annosvalikoima on laaja. Hinta-laatu kohdallaan. Palvelu kotoisan äidillisen savolaista.”
“Maksoin osan ravintolalaskusta Osuuskauppa PS:n lahjakortilla. Tarjoilijalla oli vaikeuksia lyödä summia oikeaan kohtaan. Jouduin menemään lopulta baaritiskille kassan ääreen korttiani vinguttamaan, jotta virheelliset maksut saatiin peruttua ja oikea lopulta veloitettua. Sinänsä kiinnostava, että loppusumma oli koko ajan sama, joten olisi kai kirjaukset voinut hoitaa ravintolan sisäisesti, ilman että asiakasta odotutettiin”
“Hyvää ruokaa ja hyvän kokoiset annokset”
“Paras piazza Varkaudessa.”
“Erittäin ystävällinen henkilökunta”
“Sisustus kaipaa pikaista päivitystä, hieman kuluneen oloista. Tapaspöytä kaipaa myös uudistamista.”
“Siisti kokonaisuus”
“mitä tunnelmaa tai vaikutelmaa pyrittiin tällä kyseenalaisella heikko tasoisella musiikilla aikaansaamaan, jäi epäselväksi. varsin ristiriidassa tilan sisustuksen ym. suhteen. niistä sai aivan eri käsityksen mihin olin tullut. ei kai missään ruokailupaikassakaan enää radio ole auki yleisesti. kun sen saisi vastaamaan mitä silmillä näen, niin paranee arvosana vielä”
“Erittäin Hyvää ruokaa, vaikka ketjuravintola! Kiitos keittiölle?? Sopii Hki - Pohjois-Karjala - Hki reissaajalle, sopiva välietappi, parkkipaikka löytyy ja hyvää ruokaa.”
“Palvelu oli ystävällistä, hyvää.”
“Hyvä ja ammattitaitoinen henkilökunta. Hauska tarjoilija!”
“Hintavat jälkiruoat”
“Julkkukin oli....(tod.näk. Mari Perankoski..) Hinta/laatu kohdallaan,”
“Pienehkö lista, suurempiakin annoksia löytyy mualta, mutta hinta toinen. esim- Harald J.kylässä.”
“Salati valikoima hieman heikko”
“Vaikka tällä kertaa minulla ei ollutkaan lapsia mukana, kiinnitin huomiota siihen kuinka hyvin henkilökunta huomio lapset. Lisäksi ruoka oli todella hyvää.”
“Tällä kertaa satuimme ilmeisesti vuoron vaihdon ajalle. Tarjoilija, joka otti tilauksemme vastaan, ei käynyt enää kysymässä syötyämme, että olisimmeko halunneet jälkiruokaa, vaikka kävi viereisessä pöydässä useampaan otteeseen. Onneksi kuitenkin nuorempi tarjoilija huomasi käydä kysäisemässä, maistuiko ruoka ja saimme tilattua jälkiruuat. Tuntui, että kaikilla oli vain kiire kävellä ohi.”
“Hyvä ruoka ja rauhallinen tunnelma yleensä.”
“Mukava henkilökunta”
“Isänpäivän aikana oli todella kiirettä ja se vaikutti arvioon, normaalisti kaikki hienosti”
“Tarjoilijar suositteli viiniä, joka oli todella hyvää, harmi vain, että jäi yhteen lasilliseen, oli hyvää ollut muidenkin mielestä, mutta silti 10+ tarjoilijalle ja myös kokille, hyvät tuoreista vihanneksta kypsennetyt lisukkeet ja ruoka oli hyvää, kun perunatkin tuli syöytyä:)”
“Se on lähin rosso-ravintola (50km) ja siellä on kiva käydä teatteri-/elokuvareissulla lastenlasten tai ystävien kanssa.”
“Erittäin hyvin tehty liha”
“Hiukan likaiset pöydissä olevat menu laput.”
“Töissä ollut henkilökunta oli pyytänyt lisäkokin töihin kun arki-iltana oli yllättäen tullut paljon asiakkaita.”
“ystävällinen henkilökunta”
“Hyvin koulutettu henkilökunta, joka ystävällisen käyttäytymisen ohella suosittelee extra-tuotteita. Eri puolilla maata Rossoissa käyneenä totean, että kaikki ovat saman kurssin käyneet.”
“rentous ja joustavuus.”
“Hyvä sijainti, käynti helppoa. Ruoka perus varmaa rosso ruokaa.”
“Hyvä ruoka. Kiva tarjoilija”
“Ruoka oli parempaa kuin oli odotukset.”
“Pysyvä ja ystävällinen henkilökunta,tuttuus”
“Kaikki toimi hyvin!”
“Hyvä ja maittava ruoka”
“Pizzat”
“Ainut Varkauden ravintola :P”
“Raastepöytä takaisin, tai edes silleen antipestoja, että saisi kasattua normaalin alkusalaatin. Ja vanhat kastikkeet takaisin, oli ennen syy mennä rossoon.”
“Sopiva hinta/laatu-suhde. Varkaudessa on ylipäätään vähän kunnollisia ravintoloita, joten syömme lähes aina Rossossa käydessämme Varkaudessa.”