Rosso är finländarnas egen italienska restaurang som är en plats för glatt umgänge. Bordet dukas med antipasti och både romerska och napolitanska pizzor – icke att förglömma moderna pastaklassiker, härliga italienska viner och läckra desserter. Rosso är en restaurang dit du är välkommen i vilket sällskap som helst!
 
Där Rosso finns, finns också Italien

Kundnöjdhet

4,2

Mat (4,2)
Betjäning (4,4)
Stämning (4,1)
Barn (4,5)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 22.10.2019 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“henkilökunta oli uusiutunut, vaikutti petevältä”
“salaattivaihtoehtoja voisi olla enemmän.”
“Rento paikka, ruoka oli hyvää, ystävällinen henkilökunta”
“Viihtyisä”
“Oli 2 harjoittelijaa, toinen puhui hyvin hiljaisella äänellä(mies), palvelu oli kyllä häneltä hyvää. Toinen(nainen) jutteli lähes koko ruokailumme ajan ilmeisesti ystävänsä kanssa pöydässä, tämä häiritsi. Ja varsinainen työntekijä ei puuttunut tilanteeseen ollenkaan. Ei antanut hyvää asiakaspalvelukokemusta. Ja ruoka oli mautonta, söimme molemmat pizzat.”
“Mukava ja ystävällinen henkilökunta”
“Ruoka oli erittäin hyvää”
“Meille tuttu henkilökunta joka suhteessa, tuntevat mieltymyksemme => kaikki toimii kuin junan vessa.”
“Mukava tunnelma ja ystävällinen henkilökunta”
“Mukavan rento paikka,ruoka tuli nopeasti.”
“Salaattipöytä voisi olla vähän laajempi”
“Mukava tarjoilija”
“vanhanaikainen sisustus”
“Perus Rosso”
“henkilökunnassa oli yhdellä tarjoilijalla suhteellisen kova ääni. ja jäi hieman vaikutelma ettei hän ihan täysin luottanut toisiin tarjoilijoihin. Mutta mukavan oloinen hän oli siitä (äänestä) huolimatta.”
“Hyvä ruoka!”
“Yleisilme kaipaa freesausta!”
“Ystävällinen palvelu, tarjoilija seurasi alkuruoan tultua syödyksi ja tarjoili pääruoan ilman viiveitä. Hän myös esitteli ja suositteli houkuttelevasti alkuruoat. Salaattipöytä oli raikas ja hyvä.”
“tilat ja kalustus on lievästi kulunutta”
“Erittäin hyvin asiakkaat huomioiva henkilökunta. Ei mitään ylenpalttista eikä lipevää, vaan luontevaa ja aitoa ystävällisyyttä ja huomioonottamista. Tunsimme alusta loppuun olevamme tervetulleita. Anti pasto -pöydän antimet ansaitsevat erityismaininnan: tuoretta, herkullista, kaunista.”
“Ystävällinen henkilökunta”
“Rossojen ruokalista on huono. Kasvisruokailijat huomioitu erittäin huonosti. ”Alkusalaatti” pöytä on huono verrattuna aikaisempaan raastepöytään. Ruokalistakin on huonontunut vuosien saatossa, kun on lähdetty kikkailemaan italia teemalla. Pitsat eivät ole sitä mitä joskus olivat. Huono ruokalista on ainoa syy miksi käyn rossossa erittäin harvoin. Pienellä paikkakunnalla on se melkeinpä ainoa paikka mihin pääsee syömään vähän hienommin, joten sinne täytyy silti suunnata jos haluaa ”hienommin” syömään ruokalistasta huolimatta. Ja varmaan kävisin useammin, jos ruokalistaa muutettaisiin. Yksi lohiruoka on ok listalla ilman italia-muoti-kikkailuja, mutta olisi kiva jos olisi vaihtoehtoja. Anteeksi tämä suora palaute, en halua pahoittaa kenenkään mieltä, mutta tätä mieltä olen ollut jo vuosia.”
“Suurimman kiitoksen ansaitsee nuori tarjoilija (nainen), joka piti hyvän tuulisena seurueestamme huolta ja varmisti kiitettävästi illan sujuvuuden kabinetissakin (8 henkilöä). Kokonaisuus oli kaikin puolin hyvä. Kaikki ruoka oli hyvää ja hinnatkin olivat edulliset.”
“Ruokaa kaikkeen makuun.”
“Hyvä ruoka”
“hyvä ruoka ja tuttu sekä tuttavallinen ilmapiiri, allergiat huomioidaan hyvin”
“Ystävällinen palvelu”
“Ruoka ja tarjoilijoiden asiakaspalveluhenkisyys.”
“Ravintola hieman kolkko yleisilmeeltään ainakin kesäsesonkina, uutta kalusteiden järjestelyä, tekstiileitä ja koristevaloja käyttäen tulisi tunnelmaa. Lasten leikkipaikka voisi olla paremmin sijoiteltu, esimerkkinä: Mikkelin Rossossa leikkipaikan vieressä on suojaisasti useampi pöytäpaikka ja lapsi pääsee halutessaan ongelmitta leikkipaikalle ja aikuiset saavat olla rauhassa pöydässä lapsen välittömässä läheisyydessä, joten saa valvottua lapsia samalla hyvin. Pidän Rossoa kuitenkin Rossoa perheystävällisenä ravintolana.”
“Mukava ja osaava henkilökunta! Hyvää ruokaa”
“Ruoka on hyvää ja annokset ovat sopivan kokoisia”
“Salaattipöytään enemmän vaihtoehtoja”
“Hyvä ruoka. Tarjoilija Sara erittäin miellyttävä.”
“Mukava ilmapiiri”
“Henkilökunta on reipasta, reilua ja mukavaa. Keskeisellä paikalla, helppo tulla.”
“En pidä salaattipöydän antimista. Siinä on minulle vain melonin palat, joita syön. Raasteita tms. lisää, kiitos. Tiedän, etteivät ole antipastoa, mutta koska maksan myös salaatista, toivoisin voivani myös syödä sitä.”
“Tuntui viihtyisämmältä kuin Rossot yleensä.”
“Gluteeniton olut vaihtoehto!”
“Ystävällinen, asiakkaan huomioiva palvelu.”
“Esim. jäätelöannosten pallokoon vaihtelu tekijästä riippuen.”
“Asiallinen ravintola hyvällä paikalla.”
“Ei niin viihtyisä eikä tunnelmallinen, ruokalistat pöydällä”
“Reippaat työtekijät ja nopea palvelu”
“Erittäin hyvä palvelu.Olimme todella tyytyväisiä palveluun se oli 10+ Ja ruoka aivan mahtavan hyvää.tarjoilija oli super sai meidät todella viihtymään ja takasi sillä sen että tulemme uudestaan syömään ja olemme suositelleet kavereille ja tulemme suosittelemaankin.”
“Rosso on auki myös kesäviikonloppuisin. Käyn Rossossa tästä syystä käydessäni Varkaudessa kerran vuodessa.”
“Hyvä palvelu”
“Erittäin herkullinen ruoka. Mukava ja mutkaton palvelu.”
“Hyvä ruoka ja ystävällinen palvelu”
“Avulias henkilökunta ja nopea palvelu”
“Hyvä ja palvelualtis nuori nainen tarjoili ja oli hyvä työssään.”
“Edellisestä Rosso-käynnistäni oli vierähtänyt jo melkoisesti aikaa, sillä mielikuvani aikaisemmista kokemuksista ei ollut erityisen positiivinen. Valitsin Rosson, koska vain harva ravintola oli avoinna kesäsunnuntaina Varkaudessa.Tällä kertaa olin oikein tyytyväinen. Keliaakikkona ilahduin siitä, että pasta-annoksia oli saatavissa myös gluteenittomana (samoin kuin pizzoja). Mereneläviä sisältänyt gluteeniton pasta oli iloinen yllätys!”
“Vähän kulahtanut sisustus.”
“Rento tunnelma, hyvä ruoka”
“ns antipasto pöytä vai mikä se oli, surkea valikoima.”
“Ruokailuhetki oli kaikinpuolin miellyttävä.Hyvä ruoka ja erittäin miellyttävää asiakaspalvelua.”