Ät så mycket som du själv vill!

Snabb och enkel restaurang för hela familjen. Det är PizzaBuffa. Hos oss kan du äta så mycket god mat du vill. Vi erbjuder läckra pizzor, fräscha sallader, varma rätter och läskande drycker – allt till samma pris! På vardagar kan du välja lunch från vår varierande lunchbuffé. Till dessert passar mjukglass eller någon annan av PizzaBuffas goda efterrätter. Efter ett besök på PizzaBuffa känner du dig alltid mätt och belåten.

 

Kundnöjdhet

4,2

Mat (4,1)
Betjäning (4,4)
Stämning (4,3)
Barn (3,5)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 15.06.2021 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Hyvää ruokaa.”
“Jäi hyvä fiilis”
“Ravintola tuntui sokkeloiselle. Salaattipöytää joutui kiertämään kummaltakin puolelta jotta sai kaikkea haluamaansa. Salaattipöytä-kassa-lämmin ruokapiste sijoiteltu hassusti/epäloogisesti”
“Kiva paikka”
“hyvä ruoka parempi mieli :)”
“Hyvä paikka ruokailla jos ulkona syö.”
“Hyv paikka.”
“"Kokki oli rakastunut, kun kaikki ottamani ruuat olivat liian suolaisia. "”
“mukava palvelu”
“Hyvä paikka kaikinpuolin voi samalla ostosten lomassa käydä nauttimassa vaikka kaffeet ja muut herkut!”
“"Helposti ostosten varrella, hyvä palvelu, valikoima riittävän kattava. Pitsat hyviä."”
“Hyvä paikka syödä”
“"Tarjolla oli silloin aivan huippuhyvää pizzaa, pohja viimeisen päälle hyvin tehty. Lihapata aivan mahtavaa."”
“Hyvä pavelu”
“Asiointi joustavaa ja ruoka hyvää”
“"Nopea helppo ruoka,kotiruokaa myös saatavilla."”
“"Kävin ensimmäistä kertaa Buffassa Varkaudessa ystäväni seurassa ja hänen suosituksestaan. Erityisesti palvelu paikassa oli asiakasta huomioivaa; meiltä kysyttiin mielessämme pizzan täytteitä, jonka mukaan he tekivät pizzaa meidän makuumme. Ihan huippupalvelua, tähän en ole aiemmissa vastaavissa paikoissa törmännyt. On ymmärrettävää ettei kiireisenä aikana ole varmaankaan mahdollista, mutta silloin oli rauhallisempi hetki. Samoin, ottaessani kahvia epäröin hieman, niin asiakaspalvelija kertoi että halutessani voin ottaa kahvin mukaanikin ""take away-mukissa. Nämä pienetkin asiat vaikuttavat omaan kokemukseeni, että tähän paikkaan olemme tulossa uudelleen jo ensi viikolla mieheni kanssa. Harmi vain että Pieksämäellä ei ole Prisman yhteydessä Buffaa, Varkauteen on n. 1/2 tunnin ajoaika. Menestyisi takuuvarmasti Pieksämäelläkin!"”
“"Pizzojen esillepano olisi voinut olla parempi, buffan siisteydessä on toivomisen varaa ja pizzaa oli huonosti saatavilla niin että joutui lasten kanssa odottamaan turhan pitkän aikaa että sai lisää ruokaa, kun lapsilla oli hirmu nälkä"”
“Ystävällinen palvelu”
“Hyvä ruoka ja iloinen henkilökunta”
“"Lapsi tykkäsi pizzoista ja jälkiruoka buffetista. Itselleni maidottomana ei löytynyt juurikaan syötävää, kun kysyin niin sain vastauksen että tuoteselosteet löytyy... Jostain?? "”
“"Minä ja perheeni olimme tyytyväisiä äitienpäivälounaaseen, ja tulemme varmasti uudelleen syömään. Ruoat ovat todella herkullisia, ja monipuolisia."”
“”Terveellisiä” ruokavaihtoehtoja löytyy jos ei halua pizzaa syödä. Ruoka oli maukasta ja palvelu asiakasta huomioivaa.”
“Ihan ok ruokapaikka. Monipuolista ruokaa.”
“Viihtyisä paikka.”
“"Helppo asioida kaupassa käynnin yhteydessä. Siisti ravintola, hyvä ruoka"”
“Viihtyisä ja siisti ravintola ja erinomainen hinta/laatusuhde.”
“Kiva pysähdyspaikka ostosten lomassa ??”
“Ravintolan henkilökunta oli erittäin mukavaa ja palvelualtista. Pizza toiveemme toteutettiin heti ja tuotiin vielä jopa pöytään. Ruoka oli myös maittavaa. Iso kiitos!”
“"Poikkeuksellisesti minulle myytiin noutolistan ulkopuoelta kun olin jäänyt käsitykseen, että kaikkea saa noudettuna (näin olikin koronan aikaan). Eli palvelussa myös joustettiin erinomaisesti eikä vain sanottu ""ei"". Kiitos vuoropäällikölle!"”
“Hyvä ruoka ja palvelu”
“Ihan hyvä paikka käydä nopeasti.”
“Lähellä ostospaikkaa. Sujuvaa asiointia.”
“Yleensä kun ravintolaan menee niin saa etsiä pöydän mikä on siisti ja pizzoista tarjolla vain yhtä tai kahta. Että jos haluaa mahan täyteen monipuolisesti niin tämä ei ole se paikka hinta-laatusuhteeltaan”
“"Hyvä, raikas ja uudehko ravintola. Sopivasti väljyyttä"”
“Perus arki buffa”
“"Helppo ja vaivaton, saman katon alla hoituu monta asiaa. Kiva kohtaamispaikka"”
“"Tuore ja maistuvannäköinen esillepano, runsas salaattipöytä ja ruoka oli hyvää. Myös Keto vaihtoehtoja hyvin saatavilla. "”
“Hyvä ruoka ja palvelu.”
“"Ystävällinen ja ammattitaitoinen palvelu ,siisti , "”
“Helposti hyvää.”
“Kaikki hyvin.”
“Sijainti on väärä ruokaillessa haluaa rauhoittua nyt kaupan kassojen kilinä häiritsee.”
“Viihtyisä”
“Ihan ok”
“Asiointi oli sujuvaa ja henkilökunta oli ystävällistä.”
“"Pitsa oli hyvää, mukaan lähti joten kaikkiin kysymyksiin en osannut vastata"”
“Ruokailu ja kauppareissu samalla oven avauksella.”
“Helppo paikka lapsiperheen tulla ja jokaiselle mieleistä syötävää löytyy. Toivottavasti leikkipaikka aukeaa myös pian”
“"Vaikea on suositella ravintolaa kennellekkään, mutta voi kertoa paikka oli ok."”
“Erittäin hyvää ruokaa ja viihtyisä ravintola. Vuohenjuusto-kana-paholaisenhillo-pizza oli taivaallisen hyvää!!”
“kaikki tapahtui helposti ja seuralaiseni viihtyi hyvin”
“Helppo poiketa kauppareissulla.”
“kaikki toimii. hyvä ruoka”
“"Todella hyvä palvelu ja pienetkin huomioitiin, ystävällisesti ohjattiin mistä mitäkin löytyy. Olen tulossa keväämmällä jos korona sallii ruokailemaan Pizza & Buffaan. Minulla ei ole parannusehdotusta, mutta jotain siinä ruoan keräily tilanteessa on joka hetkellisesti laittaa ""haahuilemaan"". Olisiko se tunne että tuotteet ovat hajallaan monessa eri pisteessä?"”
“Olimme tyytyväisiä. Voimme siis suositella!”