En bit kärlek och stor yrkesskicklighet. Det är ingredienserna i kaffestunderna på Coffee House. Oavsett om du gillar doften av nybryggt kaffe, croissanter eller bagels, kom till oss. På morgonen, på dagen eller på kvällen – varje stund är den rätta. Coffee House bjuder på uppiggande stunder under dagen.

Kundnöjdhet

4,1

Mat (4,1)
Betjäning (4,1)
Stämning (4,2)
Barn (3,1)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 07.04.2020 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Kuuluu S-ryhmään!”
“Kahvila on rauhallisella paikalla ja siellä saa istua rauhassa. Suurin osa tuotteista on hyviä. En anna täyttä kymppiä, koska jonossa kuluu aikaa, vaikka itse ostaisit tuotteen, minkä saa heti, mutta jonossa on niitä, joille kasataan joku sämpyläpaketti ja eiku sitä ja eiku tätä. Sinä odotat, vaikka sinulla on tuote minkä olisit jo valmis maksamaan. Suosittelen sitä, että tuotteet kootaan, vasta maksamisen jälkeen, joten ne voivat edetä, jotka haluavat esim. vain kahvin ja valmiin pullan.”
“Perus hyvä kahvila. Kahvi ja leivokset hyvät. Ruoka-aine allergikolle vähän suppea valikoima. Jos haluaa asioida lasten kanssa niin pienemmälle lapselle vähän tarjoiluvaihtoehtoja.”
“Rauhallinen ja tervetullut ilmapiiri, hyvä mahdollisuus etätyölle loossissa.”
“Paras kahvi ja muutkin tuotteet hyviä”
“Mukava paikka”
“Hyvä kahvi ja on laaja valikoima ??”
“voin suositella jos liikun sielläpäin ja pohditaan minne mentäisiin kahville ja seurustelemaan”
“Paikka on viihtyisä.”
“Siisti ja sopuhintainen”
“Tuotteet oli maistuvia, palvelu nopeaa”
“Henkilökunta jutteli paljon keskenään ja säntäili sinne tänne. Palvelu ei ollut asiantunetvaa”
“Mutkaton, siisti, ihan toimiva valikoima, mukava asiakaspalvelu”
“Ihan hyvä valikoima, hyvin maistuvia. Mutta liian usein on niin pitkä jono, että menemme toiseen kahvilaan”
“Viihtyisä, hyvällä paikalla”
“Mukava käydä, kiva mieli jää.”
“Rauhallinen viihtyisä paikka.”
“Hyvää palvelua ja hinta-laatusuhde kohdillaan.”
“Helppo löytää. Viihtyisä.”
“Salaatti oli runsas, kahvi ja kahvileipää maistuvaa”
“Yleensä kahvila on aika täynnä, hankala löytää tyhjää paikkaa. Nyt siellä oli hiljainen hetki ja asiointi sekä pöydän löytäminen helppoa”
“Kahvi ja maito itsepalvelupisteessä ollut loppu muutaman kerran. Tilanne korjataan kyllä heti pyydettäessä. Mutta tarkistuksen pitäisi olla automaattisesti henkilökunnan kontolla..”
“Tämä on vakipaikkamme. Hyvä laatu- ja hintasuhde erityisesti salaateissa. Ne ovat runsaita ja tuoreita ja aina hyviä.”
“Helppo tulla, mukava ilmapiiri ja tuotteet houkuttelevasti esillä”
“Käyn aina Jumbossa tässä kahvilassa. Tuotteet ovat maukkaita ja kohtuuhintaisia.”
“Laadukkaat tuotteet, S-etukortti, mielestäni hieman korkea hintataso”
“Ihan perus coffee house ????”
“Perushyvä kahvila”
“Hyvä kokonaisuus...”
“Coffee House- kahvilassa on enemmän valinnan varaa kuin esim. Picnic cafessa, ja on vähän enemmän vaihtelevuutta sekä voi valita tee kupin koon.”
“Mukava, siisti kahvila. Ystävällinen palvelu, hyvä kahvi(: Gluteenittomia suolaisia vaihtoehtoja huonosti.”
“Hintataso hieman kallis, mutta laadusta tuleekin maksaa!”
“Kahdella viime asiointikerralla olen käynyt lounaalla ja saanut molemmilla kerroilla erityisen hyvää palvelua. Olen ollut toisen aikuisen kanssa sekä molemmilla ollut mukana vauvat vaunuissa. Meille on ystävällisesti kannettu tilaamamme ruoat ja juomat pöytään henkilökunnan aloitteesta. Tämä toistui myös seuraavalla kerralla, joka kertoo siitä että heillä osataan hienosti lukea tilannetta ja oikeasti palvella asiakasta. Salaatti ja erikoiskahvit ovat olleet herkullisia. Suosittelen kahvilaa mielelläni muillekin ja tulen varmasti käymään uudelleen itsekin.”
“Suosittelisin, koska täytettävä leipä on loistava idea, ja koska kahvilassa oli hyvät tilat opiskelulle (pistorasiat myös). Minulle tehty kaakao ei ollut vegaaninen, eikä henkilökuntaa ollut tiedotettu asiasta. Yksi myyjä kuitenkin tiesi sanoa tästä poikaystävälleni, jokanoli tilaamassa samaa juomaa vegaanisena laktoosi-intoleranssinsa vuoksi. Kävin sanomassa mahdollisimman ystävällisesti asiasta myyjälle, joka tarjoili minun kaakaoni. Hän otti palautteen esimerkillisesti vastaan ja tarjosi minulle uuden juoman. Arvosanaa siis laskee se, ettei käyttämänne kaakaojauhe ole veganista. Suurin osa kahviloista valmistaa kaakaon pyydettäessä kauramaitoon, koska heidän käyttämänsä suklaakastike on vegaanista valmiiksi. Sen sijaan arvosanaa nostaa myyjän esimerkillinen toiminta tilanteessa.”
“Varma valinta: siisti ja hyvä kahvila.”
“hinta/laatu suhde erinomainen, paremman makuista kahvia kun muissa ketjuissa.”
“Ainoa hankalus oli valinnan vaikeus houkuttelevista tuotteista : )”
“Jumbon kahviloista tämä on mielestäni paras, koska siinä on rauhallisempia pöytäpaikkoja.”
“Kaikinpuolin kaikki onnistui hyvin. Asiakaspalvelu oli hyvää ja huomaavsusta Ystävällistä ja vieraanvaraista. Ruoka oli hyvää ja kahvi maistuvaa.”
“Ehkä kaipaan hieman viihtyisyyttä ja mahdollisuutta keskusteluun ystävän kanssa, mikä ei aina ole tosin mahdollista tämäntyyppisestä kahvilassa.”
“Viihtyisä paikka, hyvä kahvi, maistuvat leivonnaiset”
“Meille tuli todella hyvä mieli. Kaikki toimi hyvin.”
“Siisti,viihtyisä,fressit tuotteet, hyvä kahvi”
“Tulimme kahvilaan haluten laskiaispullat hillolla eikä missään näkynyt näitä pullia. Runebergin torttua ollut, mutta me halusimme laskiaispullat. Kaveri sanoi että lähdetään, mutta kun henkilökunta kysyi voisivatko auttaa ja mitä haluamme kysyin näiden pullien perään. Uunista oli juuri tullut vastaleivottua pullaa ja HENKILÖKUNTA TEKI MEILLE PULLAT - olivat erittäin hyviä ja kyllä meille jäi erittäin hyvä mieli!!! Kuitissa ei lue Kassalla olleen mukavat tytön nimeä; pelkästään 'kassa 7'. Erinomaista asiakaspalvelua josta tulisi näitä tyttöjä palkita!”
“Palvelu on aina hyvää ja tuotteet herkullisia.”
“Kahvi oli erinomaista, jonotusaika lyhyt ruuhkasta huolimatta.”
“Helppo, siisti paikka. Ystävällinen palvelu.”
“Hieman hidas mutta ystävällinen palvelu”
“Tykkään kahvista”
“Hintava”
“Brownie jota olen useamman kerran syönyt eri Coffee housessa maistui 'vanhalle' jääkaapissa seisseelle”
“Todennäköisesti kutsun ystävän sinne kahville”
“Mysigt café med varierande utbud. Lekhörnan för barnen är ett stort plus!”
“Mukava henkilökunta ja kohtuulliset hinnat ja herkullinen tarjonta.”
“Ensimmäistä kertaa käymässä olevana, olisin kaivannut enemmän esittelyjä erikoiskahveista, kaikki muu 9+”
“Mukava ja kotoisa kahvila missä saa istua rauhassa”
“Hyvää ruokaa ja juomaa. Ei tarvinnut jonottaa, nopea palvelu”
“Viihtyisä paikka ja palveltiin ystävällisesti”
“Kaikki sujui hyvin ja ostamani ruoka ja juoma olivat hyvin maistuvia”
“en juurikaan suosittele kahviloita tai mitään; tämä on mielestän hassu kysymys”
“Hyvä valikoima ja maittavat tuotteet. Kaikille jotain Ja erittäin viihtyisä miljöö.”
“hyvä palvelu”
“Viihtyisä, tunnelmallinen. Ainoa miinus siitä että wc käsipaperi oli loppunut ja lisäksi mielestäni oli erikoista että istumapaikkoja on laitettu heti naisten wc:n eteen. Minun piti pyytää muita asiakkaita väistämään että mahduin menemään wc tiloihin.”
“Kahvilan lokaatio pudottaa hieman arvosanaa.”
“Tutkimus hankala kun noissa pankeissa ei näy vastausta kun painan sitä. En tiedä tuliko vastauksia siis puoleenjaan kysymyksistä. Kahvila on ollut ja edelleen rempat jälkeen sotkuinen. Pöytiä ei siivota ja lattialla oli ruokaa. Palvelu on nopeaa ja tyttöjä on paljon tiskin takana mutta salin puoli aina siivoton.”
“Kaikki sujui hyvin ja valikoima hyvä.”
“Palvelua oli kassalla joka oli hyvää. Astiat vietiin itse joten siinä ei ollut palvelua. Pöydät oli pyyhkimättä ja lattiat roskaiset. Tila oli viihtyisä ja mukavia istuimia sekä valaistus kivan hämärä.”
“Lämminhenkinen ja kodikas paikka sivussa kauppakeskuksen hälystä. Vapaapäivän aamukahvilla tuli hyvin yleellinen ja miellyttävä olo.”
“S-ryhmän paikka ja kaikki toimii.”
“Hyvä kahvila, flamingon ja jumbon välimaastossa :)”
“Paras kahvila Jumbossa!”
“Kahvilakäynti oli muuten miellyttävä, mutta kummastakin kahvitermoksesta oli kahvi lähes lopussa ja sen seurauksena kitkerää maultaan.”
“Rauhallinen paikka, mutta hieman ahdas ja sekava ensikertalaiselle.”
“Ystävällinen palvelu ja kohtuu hintainen hinnasto”
“Hyvä salaatti ja leipä , joka ilman erillistäpyyntöätarjouduttiinlämmittämään. Vessan puuttuminen miinusta. Salaatti tuotiin pöytään todella nopeasti”
“Oli mukava vierailu ja henkilökunta asiantuntevaa ja mukavaa. Ja erittäin kaunis hymy irtosi minua palvelleelta nuorelta naiselta :)”
“Palvelu oli mukavaa ja sujuvaa ja tuotteet herkullisia. Itseä miellyttävä teevalikoima.”
“Palvelu oli sujuvaa ja paikka on viihtyisä.”
“Ihan ok”
“Itse hain raakakakkupalan mukaan, mutta ystäville löytyisi varmasti joku herkkupala myös. Harmillisesti ei ole kun yhtä laatua raakakakkua”
“Rauhallinen paikka ja hyvät salaatit”
“Ihan mukava paikka. Ei mikään wau! Pöytä pyyhkimättä mutta ei haitannut! Kyllä tulen uudestaankin☺”
“Suosittelisin kahvilaa, sillä työntekijät ovat erittäin ystävällisiä ja palvelu intoisia. Valikoima on erittäin hyvä, ja kaikista kahviloista parhaimman makuset kahvit saa coffee housesta!”
“Isompi valikoima antaisi paremmat arvosanat”
“Viihtyisä ja hyvä tarjonta??”
“Hyvä paikka, kaikki sujui niin kuin pitääkin. Saatiin istua rauhassa.”
“Hyvä salaatti valikoima. Olisi kiva saada kahviin joku muu vaihtoehto, kuin Brazil.”
“Olin liikkeellä pienen vauvan kanssa, ja muutenkin erittäin ystävällisesti minua palvellut myyjä tarjoutui kysymättä kantamaan tarjottimeni pöytään. Muukin henkilökunta tervehti erittäin ystävällisesti sekä tullessani että lähtiessäni, mistä jäi hyvä mieli.”
“Ainoa miinuspuoli oli ahtaus. Varsinkin kovin pienten lasten kanssa, joita tuttavapiirissäni monella on, ei asiointi olisi välttämättä kovin helppoa. Kaikki muu oli kohdallaan ja henkilökunta aivan ihanaa ❤️”
“En suosittele kahviloita tai ravintoloita yleensäkään, joten kysymys on osaltani teoreettinen.”
“Kaikki ok, helppo mennä.”
“aivan asiallinen, vähän ruuhkan rasittama, mutta suht sujuva”
“Siisti paikka. Hyvät leivonnaiset ja ystävällinen palvelu. Mukavan rauhallinen.”
“Caffer Housen ilmettä, sisustusta voisi uudistaa.”
“Hyvä laatuiset salaatit, ja ennen kaikkea todella mukava henkilökunta :)”
“Salaattiannos on aina hyvä, joskin kallis.”
“00”
“Positiivista kehitystä tapahtunut.”
“Sijainti hyvä, kun odottelee elokuvan alkamista. Paljon ihmisiä, pitkä jono, n. 20 min. odottamista ennenkuin sain maksaa kahvikupillisen.”
“Monet kahvilan pöydistä ovat niin kapeat, ettei niihin mahdu edes kahta tarjotinta. Ilmeisesti on parempi tulla paikalle yksin, jotta mahtuu syömään jotain.”
“Helppo poiketa kauppareissulla myös lasten kanssa.”
“Pidän Coffee House-ketjusta ja yleensä ensimmäisenä etsinkin esim. kauppakeskuksissa, onko heillä Coffee Housen kahvilaa. Kuitenkin 2/3 tiskillä pyörivistä myyjistä vaikutti ammattitaidottomilta ja tulikin hieman vaivaantunut olo meitä ennen asioineiden asiakkaiden puolesta. Toki, en voi tietää oliko kyseessä uusia työntekijöitä tms., mutta itsekin asiakaspalveluammatissa työskentelevänä kiinnitin huomiota mm. myyjän kielenkäyttöön. Meitä palvellut myyjä osasi hommansa, iso kiitos hänelle!”
“Siisti kahvila”
“Helppo piipahtaa ostosten lomassa. Halutessaan saa jotain pientä naposteltavaa”
“Paras kahvipaikka Jumbossa”
“Hyvässä paikassa, ei ihan vastaavaa lähellä.”
“Siisti paikka ja hyvät leivät. Ainoa miinus en tykkää Brasil kahvista.”
“Kiva paikka, parempi kahvi kuin monella muulla, joskaan ei yhtä hyvä kuin Fazerilla.”
“Bonukset voisi olla hyvä syy. Tai jos ei jostain syystä halua mennä Espresso Houseen.”
“Viihtyisä paikka ja riittävä valikoima.”
“oli ystävällinen henkilökunta”
“Paikka oli ok”
“Henkilökunta ammattitaitoista ja ystävällistä”
“Sopiva kahvistelupaikka”
“Kahvin maksaminen kestää kauan koska kassa henkiö tekee latet ja yms. Joutuu odottamaan yhtä kahvikupin maksamista. Kassa erikseen.”
“Kiva kahvila hyvällä paikalla. Erinomaiset kahvit ja mukava henkilökunta.”
“Hyvä, rento tunnelma. Hyvä palvelu. Voin suositella Cofee House a.”
“Palvelu oli hyvää”
“Kiva kahvila!!”
“Sujuva asiointi, laadukkaat tuotteet. Erityisesti gluteeniton valikoima on tärkeä, sillä mieheni on keliaakikko.”
“Paikka on toinen ”olohuoneemme” ja siellä on aivan ihana henkilökunta sekä hyvät tuotteet”
“Jonotus?? ,laktoosittomien herkullisten mutta keveiden leivonnaisten valikoima??, hyvä kahvi??”
“Palvelu ystävällistä ja ammattitaitoista, joskin ajoittain hidasta.”
“Vakioasiakas joten mitään ei tarvitse suositella. Henkilökunta tietää automaattisesti mitä otan. Avulias, iloinen, osaava henkilökunta”
“Maukkaat tuotteet, kiva sisustus - tosin ne pulpettiloossit vähä omituiset: eivät houkuttele istumaan”
“Kahvin haku oli sujuvaa”
“Ystävällinen palvelu, erityiskiitos että aina kysytään tarvitseeko kantoapua jos mukana on lapsia/vaunut!”
“paikka on erinomainen.”
“Kallis, kahvikuppi ostosmatkalla+leipä aivan liian kallis”
“Mukava, siisti ja rento kahvila”
“Kahvila on kodikas ja sen akustiikka on miellyttävä (toisin kuin joissain muissa Jumbon kahviloissa).”
“Uudistettu ravintola oli todella viihtyisä niin sisältä kun ulkoa. Tarjonnat hinnaltaan korkeampia kun kilpailijoilla. Naisten wc todella epäsiisti.”
“Paljon syömis- ja juomisvaihtoehtoja. Ystävällistä palvelua”
“Aika usein joutuu jonottamaan.”
“Viihtyisä paikka ja hyvät kakut/leivokset.”
“Sopiva treffipaikka tavata kavereita. Saa rauhassa rupatella ja kahvitella.”
“Ei moitittavaa”
“Nopea asioida.”
“Mukava paikka, mutta sisustus vähän synkkä. Osa pöydistä vähän epämukavia, ahtaita eikä riittävästi pöytätilaa.”
“Kahvilan henkilökunta on ystävällistä, ammattitaitoista ja palvelualtista. Tuotteet ovat laadukkaita.”
“Kahvila on siisti ja työntekijät aina hyväntuulisia.”
“Tuotteet on hyviä ja tökkivästä linjastosta huolimatta hyvä henkilöstö komppaa konseptin puutteeeet”
“Hyvä kohtauspaikka”
“Siisti, asiallinen. Valikoima suolaisten ja makeiden leivonnaisten osalta voisi olla laajempi. Täysijyvätuootteita.”
“Kivan rauhallinen kahvila”
“Verrattuna lähimpiin kilpailijoihin Jumbossa valikoima on parempi ja kattavampi, sekä lapselle löytyy aina jokin perinteinen vaihtoehto.”
“Personalen kan sitt jobb, trots att där alltid är mycket hektiskt och de har bråttom, så klarar de av att sköta jobbet snabbt. Cafeets interiör är lite dystert och sjabbigt, mörkt. Det är trevligt att man kan sitta utanför cafeutrymmet också men höga bord och barstolar tycker jag inte om. Familjer med små barn eller äldre personer kan inte använda sig av dem. Ni kunde fräscha upp urvalet av sämlor och sallad. Kaffet har alltid smakat gott. Personalen tycker jag har alltid varit vänligt.”
“Kahvila olisi vielä houkuttelevampi, mikäli tiloissa soitettavan musiikin volyymi olisi pienempi. Viimeisimmän käyntini aikana volyymi vaihteli suuresti, mikä hankaloitti ajoittain keskustelukumppanini viestin kuulemista.”
“Trevligt ställe”
“Olin liikkeellä 18-vuotiaan tyttärenpojan kanssa. Hän on erittäin tarkka syömistensä suhteen. Tässä kahvilassa meillä ei ollut mitään vaikeuksia valita herkkuja ja kaikki oli hyviä. Kiva kokemus kaikenkaikkiaan, miljöönkin puolesta. Palaamme taatusti.”
“Tuoreita herkullisia syötäviä. Gluteenittomia vaihtoehtoja voisi olla enemmän.”
“Palvelukokonaisuus oli hyvä.”
“Hyvää lämmintä voileipä.”
“Perus kahvila,kun haluaa mennä perus kahvilaan.”
“Hyvää asiakaspalvelu”
“Ystävällinen palvelu ja hyvä sijainti.”
“Jonotus, että pääsee maksamaan, erikoiskahvien tekeminen tukkii kassajonon, normaalin kahvin ottaminen vaikeaa, liian ahdas paikka ja liian pienet tarjottimet. Kahvilan sijainti hyvä, syy tulla kahvilaan.”
“Siisti, mukava palvelu ja salaatit tuoreita”
“Pidän kahvilan sijainnista. Se on rauhallisella paikalla.ja sillä on oma tila eli ei ole käytävällä kuten Roberts kaffee . Henkilökunta on ollut ystävällistä mitä ei voi sanoa edellä mainitusta toisesta kahvilasta.”
“Tavallinen tummapaahtoinen kahvi on hyvää.”
“Paras kahvila Jumbossa”
“Muuten ok mutta turhan ahdasta. Jos isompi ihminen tiukkaa tekee.”
“Hyvä perus kahvila kauppakeskuksessa. Sijainti ok.”
“Opiskelijana oli kiva että pääsin yksityiseen loossiin tekemään kouluhommia omalla koneellani. Vaikka asiakkaita oli paljon, oli silti rauhallista. Kahvi ja tee olivat hyviä.”
“Kokemukset hyviä”
“Kahvilaan on kiva tulla, henkilökunta on ystävällistä, kahvi on hyvää, sijainti optimaalinen.”
“Mukava paikka.”
“Hyvä ja ravitseva lounassalaatti”
“Lounassalaatti tulee aika hitaasti pöytään. Viime kerralla oli tosin nopeammin kuin yleensä.”
“Kiitos, kaikki toimi hyvin sekä oli maistuvaa. Vielä tärkein, ei tarvinnut istua kahvittelemassa käytävällä. Kysyin infosta kahvipaikka, joka ei ole käytävällä, sieltä neuvoivat.”
“Erityisruokavalioiselle hyvin vaihtoehtoja. Voisiko kaikettomia (esim. maidoton, gluteeniton ja vehnätön, munaton) leipiä olla joskus valmiina? Uskon, että houkuttelisi lisää ruokarajoitteisia asiakkaita.”
“Mukava ja helppo paikka käydä. Keskeinen sijainti.”
“Viihtyisä paikka istuskelulle ja lyhyelle työskentelylle. Ilmaiset ltapäivälehdet”
“Salaattiannokset tuoreita ja maittavia.”
“Hyvää kahvia. Helppo pysähtyä ostosten lomassa. Henkilökunta ystävällistä, mutta palvelu hidasta??”
“Hyvät tuotteet ja sijainti, sekä yleisilme kiva.”
“Aina saa paremmin”
“Hyvä valikoima ja kiva sijanti”
“Suosin espresso housea, ja sen tuotteita. Mutta Flamingon puolen espresso housen siivouksessa ja pöytien ssiistimessä parannettavaa. Tai lisättävä henkilökuntaa.”
“En yleensä suosittele mitään ystävilleni, mutta jos joku kysyisi ko paikasta, niin saattaisin suositellakin.”
“Ystävällinen ja avulias henkilökunta, hyvä tuotevalikoima”
“Hyvä sijainti, saa jutella rauhassa, siisti kahvila”
“I like this place! Atmosphere and food”
“kahvila onhyvällä paikalla valoisa ja henkilökunta avulias”
“Ihan perus kahvilapaikka. Tosin tuohon aikaan la oli muitakin asiakkaita jonossa, mutta ei kuitenkaan mitään pitkää jonoa. Silti kahvilatyöntekijä tuntui kiireiseltä ja antoi vain kahvikupit ja rahasti. Mutta ei kuitenkaan palvellut meitä loppuun asti kun jo otti seuraavan asiakkaan. Ei esimerkiksi ohjannut mistä kahvia saa. Kauramaito voisi olla esille siinä kahvien vieressä, koska sitä enenemässä määrin ihmiset käyttävät. Nyt sitä saa kysyä erikseen ja kun ei tajua heti ostohetkellä kysyä, pitää muiden asiakkaiden välissä hihkaista myyjältä kauramaitoa.”
“Asun Uudessakaupungissa ja käyn n kerran kuukaudessa Vantaalla ja lähes aina tulee käytyä Jumbon coffee housussa sillä vain coffee housesta saa erinomaista Brazilian kahvia ja kahvinkera tuoreet suolaiset ja makeat. Salatti buffa on iso plussa.”
“Palvelu luvattoman hidasta vaikka henkilöitä tiskin takana että päät yhteen kolisee !! Uskomatonta, ettei asiakaspalvelua saada sujuvammaksi ! Jos pelkän kahvin saamiseen menee 5-10 minuuttia joskus jopa enemmän niin jokin mättää. Näin ollut vuosia vaikka muutoksiakin on tehty !! Kilpailevissa paikoissa palvelu paljon sujuvampaa ja niitä paikkoja Jumbossa kyllä riittää. Ja hintatasokin yläpäästä hitaan palvelun kera. Ei se riitä, että S-kortilla saa kahvin vähän edullisemmin !”
“Hyvä kahvi, iloinen henkilökunta,siisti miljöö”
“Jonottamisen ratkaisuun ei ole keksitty mitään ratkaisua”
“Hyvät etätyömahdollisuudet”
“Todella viihtyisä uusi sisustus ja paljon tilaa. Myös keskeisellä sijainnilla jumbossa”
“Hintataso korkeahko verrattuna vastaavan tyyppisiin kahviloihin.”
“Valikoimasta oli päässyt osa tuotteista loppumaan”
“Miellyttävä miljöö ja tasalaatuinen tarjonta”
“Mukava paikka ylipäänsä.”
“Olin ensimmäistä kertaa ja yllättynyt henkilökunnan kohteliaisuudesta ja halusta valmistaa gluteenitonta annosta vaikka se toi heille ylimääräistä vaivaa. Ensimmäisen kerran kohtasin ystävällistä henkilökuntaa! Kiitokset heille!”
“Kiva sijainti, tunnelma ja valikoima”
“Viihdyn kahvilassa. Viimeisellä käynnilläni tosin minua häiritsi joidenkin laadun tarkkailijoiden toiminta. He kävivät paikkoja läpi ja puhuivat jatkuvasti. Jouduin vaihtamaan paikkaa, koska halusin nauttia aamiaishetkeni rauhassa. Koskaan ennen tällaista ei ole sattunut ja olikin jotenkin kornia, että henkilöt, jotka pyrkivät parantamaan toimintaa aiheuttivat minulle ärtymystä.”