Stadens bästa Texmex och rockande barpartaj

Amarillo har sina rötter i hjärtat av Texas. Våra kockar har rest runt i Texas och suttit vid lägereldar på bägge sidorna av gränsfloden Rio Grande för att vi ska kunna servera dig den bästa texmexmaten på den här sidan av oceanen. Hamburgare, fajitas, bolillos, wings, ´dillas och andra läckerheter i Amarillostil som aptitretande och mättande portioner!

Kundnöjdhet

3,9

Mat (4,0)
Betjäning (3,9)
Stämning (3,9)
Barn (4,1)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 27.07.2021 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Palvelu oli todella hyvää ja ystävällistä. Kaikilla tarjoilijoilla tuntui olevan töissä kivaa ja oli todella mukava käydä ravintolassa kun tuli itsekin hyvälle mielelle. Lisäksi ruoka oli todella hyvää ja juoma kylmää.”
“"Olen vuosien aikana käynyt melko usein Amarillossa syömässä, koska asuin aiemmin Tikkurilassa. Aina on ruoka ollut hyvää ja tunnelma hyvä. Kiitos siitä."”
“Hyvä kokemus”
“"ei erityisempiä kehitys kohtia, kaikk sujui, kiitos (ja jätin kyllä tipinkin)"”
“"Kokonaisuudessaan hyvää ja rentoa palvelua,oli ilo asioida ja saada vielä vatsa täyteen!"”
“Tilauksen ottamista sai odottaa turhan kauan vaikka asiakkaita ei useita ollutkaan”
“Hyvältä maistui ruoka.”
“Suhteellisen monipuolinen menu.”
“Kaiken puolin oli erittäin sujuvaa ja helppoa”
“Ruoka oli hyvää”
“Kaikki toimi oikein hyvin.”
“Oli mukava viikonloppu lastenlasten kanssa teidän hotellissa”
“Kaikki sujui hyvin”
“"Olimme lastenlasten kanssa, ruokailimme kahdesti ja molemmilla kerroilla oli todella hyvä palvelu. Niin mummu ja vaari , kun lapsetkin otettiin huomioon yksilöinä. Palvelu oli iloista , huomaavaista ja luontevaa ... Olimme kaikki tyytyväisiä. "”
“Ravintolaa voisi päivittää. Nuhjuisen tuntuinen. Musiikki liian kovalla. Ystävällinen henkilökunta ja ruoka oli hyvää.”
“"Ruoka oli maittavaa, vaikka annos oli hieman ylisuuri minulle. Henkilökunta antoi syödä ja viettää aikaa seuralaisen kanssa rauhassa, mutta saapui paikalle aina nopeasti kun tuli tarve tilata tai maksaa. Henkilökunta oli ystävällistä ja jäi hyvä muisto."”
“"Tikkurilan Amarillon on ollut ja on edelleen yksi minun ja myös vaimoni lempiravintoloita. Olen käynyt siellä jo ennenkuin tapasin vaimoni ja toivottavasti joku päivä kun saamme perheen lisäystä, tulemme koko perheen kanssa. Ehkäpä paras sijainti mitä Tikkurilasta ravintolalle voi löytyä, parempi kuin ahdas Dixi. Ruoka on yleensä 10/10, poikkeuksiakin on ollut, ja oikein mukava henkilökunta. Ja käymäni keskustelujeni perusteella ystäväni ovat samaa mieltä. Kiitos."”
“Ihan Ok ruokapaikka.”
“"Hyvä ruoka, nopea palvelu"”
“"Tikkurilan Amarillo on ketjun paras ravintola, jossa on aina ystävällinen palvelu."”
“Kaikki toimii ja ruoka on maittavaa. Taattua Sokos-laatua.”
“"Kaikki toimi, ruoka oli maistuvaa ja oli hyvä boogie "”
“Kiva paikka!”
“"Ihan ok kokemus. Harmiksi jäi läpi kypsä hampurilaispihvi. Mediumina tarjottiin Flamingon Amarillossa, jossa se oli huippu! "”
“"Erittäin ystävällinen & ammattitaitoinen palvelu, kiitos Sannalle koko perheen puolesta! "”
“Menu selection could be extended with grilled items : only ribs (which i didn't tried because of uncertain to eat pork meat.)”