Hola Amigos!

Amarillo Flamingo serverar ny som en take-away restaurangen! Du kan ring +358503884545, beställä och hämta från restaurangen eller beställä med Foodora service från här

Vi serverar 

Mondag - Torsdag 16:00-21:00

Fredag 16:00-22:00

Lördag 14:00-22:00

Söndag Stängd

Vi ses!

Kundnöjdhet

4,0

Mat (4,0)
Betjäning (4,0)
Stämning (3,9)
Barn (3,8)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 19.10.2021 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“"Ruoka on erinomaista, mutta sijainti on syrjäinen autottomalle ihmiselle(Ise liikun autolla)."”
“"Homma toimi, vaikka ravintola oli täynnä ja henkilökunnalla kova kiire."”
“Hyvää ruokaa ja ammattitaitoinen genkilökunta”
“Palvelu oli nopeaa väkimäärästä riippumatta ja ystävällistä.”
“"Palvelu oli iloista ja huumoria riitti, vaikka oli kova kiire vajaa miehityksestä ja asiakas paljoudesta johtuen. Olimme oikein tyytyväisiä."”
“????????????”
“Kiitos”
“"Ruoka hyvää, mukavat tarjoilijat. Tekivät parhaansa ja olivat ammattitaitoisia hirveenkin kiireen alla. Toiminta ripeää. Mukava sisustus. "”
“Ammattitaitoinen henkilökunta”
“5-vuotiaalle lapsellemme tehtiin erityisannos listan ulkopuolelta kun lasten ruokalistalta ei löytynyt fajitaksia jättikatkaravuilla. Kiitos tarjoilijalle joka ehdotti tätä ja kokille joka valmisti!”
“"Muuten olin tyytyväinen kokemaani, mutta annos aikuiselle miehelle oli vaatimattoman pieni, vaimoni tuli kyllä kylläiseksi."”
“"Kokemus oli hyvä ja miellittävä, mutta ei tarpeeksi mieleenpainuva, jotta voisin kyseistä ravintolaa erikseen itse suositella."”
“Palvelu oli sujuvaa ja ruoka hyvää. 5 hengen seurueelle olisi voinut tuoda enemmän kuin yhden pullon vettä kerralla.”
“"Palvelu oli erittäin mukavaa, lounasannos oli kuitenkin keskinkertainen. "”
“"Ruoka oli todella hyvää, vaikkakin sama menu ollut aika pitkään. Laskun odottamisesssa kesti keskimääräisesti pidempään."”
“"Ystävällinen palvelu, varauksen yhteydessä pyysin rauhallisen pöydän ja se toteutui, pöytään tarjoillut nuori tyttö oli tosi herttainen ja ystävällinen, kiitos! Tulemme uudelleen! "”
“Ruoka oli hyvää ja ravintolan tunnelma oli hyvä”
“"Saamani palvelu oli vilpitöntä ja hyvää, edes jos ystäväni majoittuu flamingossa tai etsii ruokapaikkaa aion suositella amarilloa!"”
“Jonot pitäisi saada hallintaan”
“"Vaikka oli pitkät jonot, homma sujui hienosti. "”
“"Hyvä ruoka, loistava palvelu"”
“Burgeri oli oikein hyvä.”
“"Ruokalistan valikoima oli yllättävän niukka, mihin petyimme hieman. Tarjoilijanamme toimi ravintolassa juuri vastikään työt aloittanut nuori herrasmies, palveli ystävällisesti ja erittäin kohteliaasti. Hänelle onnea työuralle! :)"”
“"Amarillo ei petä, varma valinta. "”
“Hyvä palvelu ja hyvä ruoka”
“"Ruoka hyvä, hinta Ok, palvelu erinomainen"”
“Vietin melkein 6h ystäväni kanssa ja henkilökunta huomio upealla tavalla. Siirryimme baarin puolelle tee hetkeä vielä viettämään hienosti tarjoilijan ohjauksella. Vilpittömästi voin suositella!!”
“Ruoka oli hyvää ja palvelu nopeaa ruuhkasta huolimatta.”
“"Ystäväni sai väärän annoksen, jota toki pahoiteltiin ja tarjouduttiin vaihtamaan. Tarjoilija ei tiennyt miten lounaskortti (Edenred) toimii. "”
“Hyvää ruokaa ja ammattitaitoinen henkilökunta.”
“"Olimme työkaverini kanssa syömässä ja saimme erittäin hyvää palvelua. Meillä ei ollut pöytävarausta ja perjantai iltana oli melko paljon ihmisiä liikkeellä. Otimme juomat odotellessa, mutta emme ehtineet edes pöytään istua kun tarjoilija kertoi meille löytyneen pöydän. Pöydässä tarjoilijamme oli erittäin mukava huolehti koko ajan että meillä oli kaikkea mitä tarvitsimme. Hänen nimensä oli varmaankin Beni ja olimme tyytyväisiä saamaamme palveluun. "”
“Hyvää palvelua ja erittäin hyvää ruokaa”
“Kokemus oli hyvä! Hyvää ruokaa ja ihanaa palvelua :)”
“Hyvä sijainti”
“Minulle jäi erittäin hyvä kokonaisvaikutelma ravintolasta! Tulen käymään varmasti uudelleen ravintolassa kun seuraavan kerran käyn flamingossa!”
“Ruoka oli hyvää tunnelma hyvä. Ainut oli hidas palvelu”
“Mukava tapaamispaikka ja voi syödä jotain pientä.”
“Amarillossa on monipuolinen juoma- ja ruokavalikoima ja kaikki ruuat pääosin oikein maistuvia. Palvelu on ajoittain hidasta.”
“Ruoka ja palvelu oli hyvää mutta naisystäväni sai vatsaflunssa jonka oireet alkoivat heti ruoan jälkeen”
“"Saimme tilaamamme annokset suht nopeasti, vaikka ravintolassa olikin ruuhkaa. Oma annokseni oli lähes kylmä ja maultaan ehkä tämän vuoksi huono. Tarjoilijan tiedustellessa: ""Maistuuko?"", kerroin tästä. En vaatinut uutta annosta, mutta tarjoilija halusi ja jopa vaati, että saa viedä annokseni takaisin ja tuoda uuden. Näin myös toimittiin ja uusi annos täytti maun, esillepanon ja ruuan lämpötilan osalta toiveet. Hyvä suoritus tarjoilijalta."”
“Ei moitittavaa. Hyvä ruoka.”
“"Pöytävaraus helppo tehdä, ruoka tuli nopeasti, lista on laaja ja palvelu oli ystävällistä."”
“"Musiikkia ei kuulunut lainkaan vierailuni aikana. S-kortti ei ottanut yhdelta seurueestamme s-bonusta (ei varmastikkaan ravintolan vika), joten maksoi ruoastaan muutaman euron tarjousta enemmän. Ruokailun jälkeen odottelin 15min jonka jälkeen kysyin tarjoilialta itse voisinko tilata jälkiruokaa."”
“"I definitely would recommend it, I tried a very delicious burger and my friend ordered some vege fajitas and we were in a cozy table. "”
“"Ystävällinen ja huolehtiva henkilökunta, ruoka oli myös hyvää."”
“"Hyvä Amarillo, toimi hienosti ruokailuun ennen elokuviin menoa."”
“Kiva paikka ja kaikki toimi.”
“Kyllä tuo amarilloista paremmasta päästä on”
“Viihdyin :)”
“Henkilökunta oli ihana ja ruoka hyvää.”
“Pidän ravintolasta ja henkilökunta on ystävällinen vaikka kiirettä pitikin.”
“"Oikein miellyttävä paikka, kovin oli ruuhkainen ja ruoan tulo kesti tovin ja tästä kyllä varoitettiin etukäteen."”
“"Ruoka oli hyvää.Negatiivista palautetta meidän pöydämme palvellut tarjoilja kohtaan,olisko ollut väsynyt....."”
“"jäi sellainen hiukan massaravintola ja epäammattimainenmielikuva henkilökunnan toiminnasta, viiniä ei maistatettu, vettä ei kaadettu lasiin, kova kiire"”
“"Meidän perhe huomioitiin hyvin ja usein käytiin kysymässä onko kaikki hyvin. Ruokien tuleminen kesti kauan ja saimme ruuat eri aikaan. Lasten listalla oli mauton perus hamppari, lihapullat ja kana/kala vaihtoehto. Lasten annokset olivat kuivat ja näyttivät siltä että kuumennuksen jälkeen heitetty lautaselle. Lisäksi pöydät olivat todella lähellä, melkein kiinni toisissaan, joka nyt korona aikana on vähän huono. Tuolien selät oli vastakkain naapuri pöydän kanssa. "”
“Hiukan nopeampaa palvelua”
“"Erittäin hyvä asiakaspalvelu jossa oli kolme tarjoiluhenkilökunnan jäsentä. Tarjoilussa huomioitiin erityisesti alakouluikäinen, erittäin nälkäinen (ja jo vähän kiukkuinen) lapsi - hänelle tuotiin ruoka ohi kahden ison, juuri ennen meitä saapuneen ryhmän. Lisäksi yksi tarjoilija jäi laskua tuodessa juttelemaan erityisesti tämän lapsen kanssa pidemmäksi aikaa. Lapselle ja koko porukalle jäi oikein mukava ja tavallisuudesta poikkeava kokemus. Kiitos!"”
“Hyvä ruoka”
“ravintola vastasi odotuksiani”
“"Ihana ja mielyttävä henkilökunta. Räätälöi minulle oman annoksen koska olen Keto dietillä. Lapsenlapseni huomioitiin,siis aivan ihana fiilis jäi."”
“"Meidän perheestä yksi oli pyörätuolissa ja yksi 7v lapsi. Yhteensä meitä oli 6 henkeä, Ruuan tulo kesti ainakin tunnin, tarjoilija ei ymmärtänyt suomea, tarvittiin toinen se itämään, esim. ei ymmärtänyt mikä on asiakasetu viini jne, pöydän ruokalistat olivat lattialla, veiset ja haarukat puuttui, otettiin toisesta pöydästä.. Lapsi ja pyörätuoliasiakas eivät jaksaneet hyvin... Tulemme kyllä uudelleen, ollaan joustavia asiakkaita.. "”
“"Meitä palveli niin iloinen ja ystävällinen mies, ettei mitään rajaa! Voi kun hänenlaisiaan olisi muuallakin."”
“Palvelu oli hyvää ja ketoruokavalioni takia joudun karsimaan paljon annoksesta. Henkilökunta oli osaavaa ja tarjosi minulle vaihtoehtoja niiden tuotteiden tilalle jotka jouduin jättämään annoksesta pois.”
“Ruoka hyvää ja palvelu toimi”
“"Annokset oli pettymyksiä, toinen starter oli vielä väärä onneksi alkuperäinen miestarjoilija huomasi että mulle tuotiin väärä annos(allergia). Maksua ei kukaan halunnut ottaa, piti itse mennä tiskille. Asiakkaita oli aika paljon ja meininki oli aika sekavaa hötkyilyä. "”
“Yksinkertaisesti sopivan laadukas paikka minun mieleeni! Erikois oluista plussaa!”
“"Saanu aina hyvää palvelua, ja ruoka ollu myös aina hyvää"”
“Ainutlaatuinen tunnelma ja autenttinen kokemus”
“"Tulimme pahimpaan ruuhka-aikaan. Pöydät olivat täynnä. Meidän jälkeen ihmisiä jouduttiin käännyttämään pois. Silti palvelu oli sujuvampaa ja nopeampaa kuin meidän omassa Lahden Amarillossa hiljaisempana aikana. Puolessa tunnissa pöytään istumisesta olimme saaneet alkuruuat, juomat ja pääruoatkin. Kaikki sujui oikein hyvin. Iso kiitos koko henkilökunnalle."”
“"Amarillo on perusravintola. Ei gurmeeta, mutta ei pikaruokala. Hyvä perheravintola ja Jumbo/Flamingossa kuitenkin ainoita joissa tuntuu kuitenkin että on ravintolassa eilä kauppakeskuksessa."”
“Pidän paljon terassista”
“"Palvelu oli hyvää, ruoka oli ihan jees, annos ehkä vähän pieni hintaansa nähden."”
“Ruoka oli hyvää ja henkilökunta mukavaa sekä iloista.”
“"Ruoka oli hyvää, mutta kun kysyttiin tulisuudesta niin väitettiin että ei ole tulista jos ei ole liekki-merkkiä tuotteen perässä. Tilaamassamme ruuissa ei ollut merkkiä mut olivat silti osittan tulisia ja osa jäi syömättä.. toivoisin tarkkuutta. "”
“Paras ruokapaikka. Henkilökunta on ihan parasta.”
“"Kehittämistä: tarjoilija ei tiennyt mikä on House Burger, hän kysyi toiselta tarjoilijalta ja vastaus miellytti"”
“"Tämä oli kolmas kerta,kun tarjoilija unohtaa Jumbon Amarillossa ruokani tiskille ja saan jäähtynyttä ruokaa. En jaksanut valittaa,koska lapset olivat mukanani vaan söin kiltisti jäähtyneen ateriani. Olen tykännyt lasten kanssa Amarillossa,mutta tämä kyllä harmittaa ,kun tosiaan kolmas peräkkäinen kerta,kun näin käy. Viimeksi jaksoin sanoa asiasta,mutta nyt en. Tarjoilija vaihtui meillä myös lennosta ja näin ruoat tiskillä jo n. 5mim ennen kuin tarjoilija huomasi hakea ne."”
“"Meitä palveltiin loistavasti ja kerrottiin, että ruuhkaa on. Kuitenkin kerrottu odotusaika oli lyhyempi ja meitä palveltiin alkupalojen ja juomien kanssa niin ripeästi, että koko pääruuan odotus oli kaiken arvoista. Ruoka oli erinomaista!"”
“"Sopivassa paikassa kaikkien tulla, pysäköintihelppoa"”
“Muuten kaikki hyvin paitsi et tarjoilijan kieli oli englanti vaikka olemme suomessa”
“Aivan loistava miestarjoilija palveli meitä.”
“Hyvää ruokaa ja vaikka oli paljon asiakkaita niin ruoka tuli luvatussa ajassa 45min -tunti”
“Hyvää gluteenitonta ruokaa.”
“"Hyvän makuinen ruoka. Tietää mitä saa, kun teille tulee. Annoskoko saisi olla isompi."”
“"Kokki kyllä oli laittanut väärän kastikkeen minun ruokaani, sen piti olla paholaisen kastiketta, mutta oli niin tulista että. Sanoin kyllä tarjoilijalle, mutta hän ei oikein asiaan ottanut vakavasti. Naureskeli. Olen syönyt saman annoksen aukaisemmin, ja tiedän miltä sen olisi pitänyt maistua. "”
“Because it was up to my expectations and customer services was lively and friendly.”
“Hyvä paikka”
“"Ruoka oli maittavaa, hyvä hinta/laatusuhde. Kiva,rauhallinen ympäristö. "”
“Hyvä ja ystävällinen palvelu vaikka olikin ruuhkaa”
“"ihan ok ruoka, bataatti tikkuja lukuunottamatta. Kyllä täällä kerran vuodessa voi käydä. Aiemmin olleet paremmat vege vaihtoehdot!"”
“"Minulle ei suositeltu tuotteita, mutten myöskään kysynyt suosituksia, koska olin katsonut online-menusta jo hyvin pitkälle mitä haluan tilata. Mielestäni oli miellyttävämpää, kun ei väkisin tuputettu ja suositeltu mitään ylimääräistä, mutta varmasti suosituksia olisin pyytäessä saanut. Maksaessa meiltä piti varmistaa kuka pöytäseurueestamme oli tilannut mitäkin, koska tarjoilijamme työvuoro oli loppunut ja seuraava työntekijä palveli käyntimme loppuun. Tarjoilija kuitenkin myönsi asian empimättä ja ystävällisesti, eikä asia haitannut meitä lainkaan! Olimme kahden naisen pöytäseurue Tampereelta. Meitä palveli sunnuntaina 12.9.2021 n. klo 20-22 välillä (Flamingo Vantaa Amarillo) iäkkäämpi rouva, jolla oli puolipitkät hiukset, hieman sinisävyiset hiukset letille palmikoinut nuori neiti sekä nuori vain englantia puhuva herra. Olitte kaikki ihania ja teidän palveltavaksi on ilo tulla myös jatkossa! Hymyjä ja nauruakin riitti! Illan kokeille terveiset, kaikki ruoka ja drinkit olivat maukkaita alkupaloista jälkiruokiin. Kiitos siitä! Toivottavasti terveiset menevät perille myös asianomaisille työntekijöille. :)"”
“Hyvä palvelu ja hyvää ruokaa”
“"Ruoka oli hyvää, toivotettiin tervetulleeksi, rarjoilijalla kesti hetki tulla pöytään ja tilauksen jälkeen toi veden nopeasti, mutta tilaamissa kokiksissa menikin hetki. Ruuat tuli nopeasti ja ei joutunut odottelemaan, kun ruuat oli syöty odotimme tarjoilijaa että saisimme jälkiruuan tilattua, mutta 30min jälkeen luovutimme ja menimme kassalle maksamaan ruuat. Kyseessä oli harjoitteleleva tarjoilija."”
“Loistavaa ??”
“Pidän ravintolan tunnelmasta sekä juomasta ja syötävästä mitä siellä on tarjolla ja yleisesti asiakaspalvelukin on ollut hyvää. Viime kerralla yhden tarjoilijan asiakaspalvelu oli vään heikommalla tasolla kuin ravintolan yleinen taso ja siitä jäi vähän huonommat fiilikset kuin yleensä”
“Ravintolan henkilökunta oli ystävällistä ja palvelualtista ruoka oli hyvää.”
“kaikki toimi hyvin”
“Vauvojen kanssa tulimme ja meidät huomioitiin todella hyvin.”
“Ruoka oli hyvää ja ilmapiiri oli loistava.”
“Henkilökunta oli erittäin ystävällistä ja tuli tervetullut olo kun ensimmäistä kertaa tässä amarillossa kävin. Henkilökunta huomioi hyvin asiakkaat ja yleisesti ottaen heidän positiivisuus tarttuu myös minuun :)”
“"Ruoka tuli nopeasti ja tuttu turvallinen annos oli yhtä hyvä kun aina, vaikka majoneesi kuppi meinasikin jäädä puuttumaan, mutta senkin sai pienen kyselyn jälkeen :)"”
“Amarillo Vantaa flamingo on miellyttävä ravintola jonne tulen mielelläni asioimaan uudestaan. Ruoka ja juoma lista on kattava ja hyvä.”
“Hyvä ruoka ja tunnelma!”
“Ruoka valikoima voisi olla hieman laajempi. Ranskalaiset perunat vähän löysiä.”
“Syön melko usein amarilloissa. Tämäkään kerta ei laskenut luottamusta ketjuun. Meillä oli oikein mukavaa.”
“Kaiken kaikkiaan vierailusta ja ruokailusta jäi hyvä fiilis! ????”
“"Jokaisessa annoksessa peruna, bataatti olivat hiukan liikaa paistuneet ja proteiini osuus oli pieni (liha, kala ja tofu) hinta-laatusuhde huomioiden. "”
“"Sujuva asiointi, ilmainen pysäköinti, ulkoterassi"”
“Hyvää ja nopeaa palvelua. Ruoka oli maittavaa.”
“Ruoan hinta/laatu eivät kohdanneet”
“"Lapset otettiin huomioon erinomaisesti, siitä iso plussa"”
“Tarjoilija oli epäammattimainen: töykeä jne. Palvelua ei saatu terassille. Kaverin pihvikin oli ylikypsä eikä tähän tarjoilija sanonut mitään vaikka palaute annettiin.”
“Kaikki toimi hyvin”
“Loistava palvelu ja iloiset ilmeet henkilökunnalla kiireestä huolimatta sekä hyvää ruokaa.”
“Täys 10 vierailu.”
“Mukava tunnelma ja hyvä palvelu. Ruoka on tasalaatuisesti hyvää.”
“"Olen asioinut elämäni aikana kyseisessä ravintolassa monia kertoja ja nyt taas pitkästä aikaa. Voisin suositella ravintolaanne tuttavilleni. Ajoittain tarjoiliat ja henilökunta vaikutti hieman ”tympeiltä” ja hätäsiltä. Voi olla että väsymys painoi, koska kello oli jo lähempänä 22. Ihmettelimme myös seurueeni kanssa, kun meille tultiin 21:15 sanomaan, että pilkku tulee 4min päästä, vaikka näillä rajoituksilla sen kuuluisi tulla jokaisessa ravintolassa 22:00. Muuten kaikki oli täyttä 10."”
“Perus varmaa safkaa koskaan en ole huonoa täällä syönyt ja vielä bonukset päälle.”
“Oli hyvää mutta annokset pieniä”
“"Me emme saaneet mm. nachoja alkuun ja ylipäätään ruuan tulemisessa meni kauan. Tarjoilijammekin ihmetteli tilannetta meille ääneen, että mites nyt näin kestää :D"”
“"Meidät huomioitiin käynnin aikana, palvelu oli sujuvaa, terassilta siivottiin pöytä varta vasten meille. Huomipitiin koko käynnin ajan. "”
“"Henkilökunta voisi vaikka tervehtiä asiakkaita, vaikka ovatkin varmasti kiireisiä."”
“"Hyvä sijainti, ystävällinen henkilökunta ja maistuva ruoka. Ruuat myös tulivat nopeasti."”
“Saatiin sellaiset annokset keittiöstä mitä toivottiin ja ne vei kielen mennessään ..ennen oli sellainen lihaleipä toivottavasti tulee takaisin..ja kylmä cokis kruunasi viimeksi kaiken eli täysin tyytyväisiä oltiin”
“"Meillä oli erittäin hyvä palvelu, tarjoilija oli miellyttävä"”
“"Tunnelma oli viihtyisä, ruoka oli erittäin maittavaa ja palvelu oli ystävällistä ja joutuisaa."”
“"Toimi ihan mukavasti, mutta annokset olivat melko tyyriitä ja meitä ei huomioitu niin hyvin kuin oisin toivonut."”
“"Vähän on kallis mesta, ruoka tosin yleensä aika hyvää. Tällä kertaa kun kävin tarjoilija vaikutti kiireiseltä ja väsyneeltä."”
“"Ruoka oli hyvää, mutta palvelu oli puuttellista. Ravintolaan tullessa en kokenut itseäni tervetulleeksi ja pöydässä ollessa sain heikosti palvelua."”
“Loistava ja nopea palvelu”
“"Ystävällinen ja ammattitaitoinen henkilökunta, vegaanista ruokaa saatavilla!"”
“Asiakkaita oli paljon ja hetken joutui jonottamaan eli jos on kiire ruokailemaan niin en suosittelisi”
“Hyvää ruokaa ihana paikka”
“Palvelu toimi”
“"Tarjoilija (Marino) toiminta 10+ Hän oli todella ammattitaitoinen ja huumorintajuinen, sekä otti minut ja ystäväni oikein hyvin huomioon. Miinusta jälkiruoasta (Pannacotta) maku ja ulkonäkö sekä koostumus oli niinkuin kermahyydykkeen päälle olisi kaadettu suoraan makusiirappia ja kuorrute ei ollut hyytynyt. Ruoka oli hyvä!"”
“Tarjoilia veti hyvän shown. Ei suomalais syntyinen. Puhui murtaen suomea. Hauska heppu.”
“"Ruuat hyviä. Juomaa olisimme halunneet lisää, mutta emme saaneet, eikä sitä käyty kysymässä. Alkuruokaa emme saaneet ollenkaan, sitä pahoiteltiin kyllä. Eri tarjoilija ohjasi meidät pöytään ja toinen ohjaaja tuli ottamaan tilauksen ja seuraavan kerran hän tuli luoksemme kun halusimme maksaa. Kiire ilta ja porukkaa paljon, niin ihan ymmärrettävää toki."”
“"Yleisilme ehkä vähän nuhjuinen. Ja ihmettelin kovasti miksi meidät sijoitettiin keittiön eteen, joka ei ollut kovin rauhallinen pöytä. Tilaa olisi ollut muuallakin ja meiltä ei edes kysytty käykö pöytä. Henkilökunta oli kyllä ystävällistä, mutta ruoka ei mitenkään erityisen ihmeellistä. "”
“"Todella lapsimyönteinen fiilis jäi. Oli runsaasti, lähes kaikilla ruokailijoilla lapsia jotka siellä olivat, ei tarvinnut hävetä omaa pikku riviltä :D Hyvää ruokaa, vieraskielinen tarjoilija kun oli mukava. "”
“"Tykkäsin käydä,ikinä ennen en ole käynyt joten oli positiivinen yllätys. Poika tykkäsi lihapullista mutta muuten ei oikein maistunut annos ??"”
“Kokonaisuutena miellyttävä ravintola.”
“Ruuhka-aikana ruuan valmistuminen hidastuu ja varsinkin lasten kanssa se aiheuttaa harmia”
“"Erittäin ystävällinen palvelu, tarjoilija oli tosi miellyttävä, ammattitaitoinen ja ystävällinen."”
“"Paikka on jo klassinen ravintola kaveri porukassa ollut melkeinpä 10 vuotta jo, joten suositteluja ei enään tarvitse. Ruoka on aina ollut hyvää siellä."”
“Ruoka oli hyvää ja palvelu pelasi.”
“Tyytyväisyys vaihtelee riippuen tarjoilijasta ja ilmeisesti vuorossa olevasta kokista. Annoksien koot vaihtelee kokin mukaan mikä on erittäin outoa- hinnat kuitenkin pysyy aina samoina”
“"Yksi miespuolisista tarjoilijoista oli todella ystävällinen, hauska, viihdyttävä. Ihan kuin olisi ollut etelässä syömässä. "”
“Ei pahaa sanottavaa”
“Marion kun on töissä niin hän asiakkaiden olon tuntemaan hyvin tervetulleeksi ja on asiantunteva. Ottaa asiakkaiden kanssa hyv katse kontaktia . Osaa hyvin suositella ruokia juomia juomia siihen sopii. Ehdottomasti paras tyntekiä jolla on hyvä muusti tuttujen asikkaiden kanssa.”
“"Kaikki meni hyvin, ei moitteita??"”
“Erittäin huomioiva miestarjoilia”
“Mielestäni ruuan taso laskenut hiukan edellisestä käynnistä.”
“Tarjoilija oli oikein miellyttävä ja suositteli mm juomia. Tunnelma oli hyvä ja koko vierailusta jäi todella hyvä fiilis! ??”
“Hyvä ruoka”
“Vierailusta jäi positiivinen kokemus.”
“"Käynti oli todella positiivinen yllätys. Amarillon taso noussut hurjasti. Pääruokien hinta-laatusuhde erinomainen, voisin jopa enemmän maksaa noista annoksista. Alkupalat pieni pettymys (ei maultaan, mutta kooltaan suhteutettuna hintaan). Ihmettelin myös sitä, miksi limujen hintoja ei ollut missään listassa, mutta muiden juomien oli. Tajusin syyn laskun tullessa - en olisi maksanut niin paljon hanalimuista, jos olisin tiennyt etukäteen. Tulen varmasti uudestaan lähiaikoina, mutta limpparia en enää rillossa juo! ??"”
“Henkilökunta erittäin ystävällistä.”
“On aika naurettavaa maksaa vedestä varsinkin tilasi ruuan”
“Pienet annokset. Hieman hätäistä palvelua.”
“"Yleisilme oli hyvä, ilta oli ravintolan puolesta varmasti kiireinen, mutta silti työntekijät hoitivat palvelun ja muut työt mitä asiakkaille näkyy, hyvin."”
“"Alkuun juomani unohdettiin (inhimillinen virhe). Mutta salaattiin kuului punasipuli ja passionvinagrette tmv kastike. Pyysin salaatin ilman kastiketta, ja se kuulemma oli loppu. Päädyinkin saamaan salaattini ilman punasipulia kyseisellä kastikkeella.. hieman ärsyttävien virheiden takia en ihan täysin suosittelisi ravintolaa. Muut tuotteet olivat kyllä hyviä."”
“"Ammattitaitoista henkilökuntaa, maukasta ruokaa ja hyviä juomia!"”
“Viihtyisä paikka”
“Erittäin mukava ja kiva vierailu”
“Hyvä ruoka ja palvelu. Tykkään kovasti.”
“Ainoo terassilla varustettu paikka lähellä. Ruoka on hyvää.”
“Palvelu oli hidasta ja ruoka tuli tunnin odottelun jälkeen. Lautaselle olisi kiva saada myös jotain vihreää ranskalaisten sijaan”
“Ystävällinen palvelu ja hyvät ruoat”
“Takuuvarmasti hyvää ruokaa aina. Ystävällinen palvelu.”
“"Viihtyisä, palvelu erinomaista"”
“++”
“"Asiakaspalvelija oli tympeä ja ilmeetön. Ruoka oli erinomaista, mutta asiakaspalvelijasta tuli epämiellyttävä olo. Pelkkä hymyily auttaisi jo paljon. Kun kyllä se maskista huolimatta näkyy jos ilme on tympeä."”
“"Hieno ravintola ja herkulliset ruuat. Jälkiruoka ei kuulunut ateriaan, joten siitä pieni miinus."”
“"Jouduimme odottamaan lasten kanssa yli 30min palvelua ja juomia.. Kun palvelua saimme niin lasten ruoat onneksi tehtiin nopeasti. Oli tarkoitus tulla syömään nopeasti ja sitten kaupoille, mutta emme oikein kerennytkään kaupoille kun ravintolassa meni niin kauan. Tuntui että meitä ei huomioida ollenkaan."”
“Keittiö hukkasi tilauksen ja jouduimme odottamaan kauan. Hyvitykseksi saimme jälkiruuan talon piikkiin.”
“Hyvä paikka”
“Aina ollut hyvä palvelu ja tullaan taas seuraavallakin lomareissulla.”
“"Ruoka oli hyvää, palvelu hyvää ja sujuvaa ja ammattitaitoista"”
“Tunnelma ravintolassa oli viihtyisä ja mieluisa. Ruoka oli herkullista ja asiakaspalvelu mahtavaa!”
“"Minusta oli aivan ihanaa kuinka lapset huomioitiin tavintolassa, eikä tullut olo että olemme taakka koska lapsia on mukana. "”
“Ammattitaitoinen henkilökunta ja ruoka oli hyvää”
“"Terassilla ollut miestarjoilija (ma 5.7.) oli todella ystävällinen, kohtelias ja otti asiakkaat hyvin huomioon"”
“"Erittäin miellyttävän ravintolakäynti, kiitos erityisesti tarjoilijalle "”
“Mukava ilmapiiri ja mukava tarjoilija”
“"Olen käynyt ravintolassa muutamia kertoja myös ennen koronaa. Tuolloin myös työporukan kanssa, koska tiesin että paikassa saa luotettavasti hyvää palvelua ja maukasta ruokaa. Sittemmin Korona-aika näytti hieman supistaneen ruokalistaa mutta se on erittäin ymmärrettävää. Löysin silti kaikille sopivaa ruokaa (glut vege, lapset ym.)"”
“"Osa ruuista on ihan hyviä, mutta aika peruskamaa ja hinnakasta sellaista. Osa maku yhdistelmistä ei sovi yhteen. Jotkut ruuat taas onnistuneempi."”
“"Kaikki toimi ok, käsidesiä tai Käsidesi lappuja olisi hyvä olla pöydissä. Ruuhka vaikutti ruuan odotusaikaan. "”
“Tuttava pariskunta on tulossa yöpymään Sokos Hotel Flamingoon ensi kuun alussa ja vinkkasin heille jo että Amarillo Vantaa Flamingoon kannattaa mennä syömään!”
“Kaikki toimi”
“Aikaisemmin taso/palvelu ollut huonompaa. Nyt oli huima muutos positiivisempaan suuntaan.”
“"Kiva lounaspaikka vesipuisto jälkeen, tullaan joskus uudestaan. Jos asuisimme lähempänä niin tulisi käytyä useimminkin."”
“"Palvelu ystävällistä. Ainoa ettei saatu tilattua annosta 40min, vaan vasta kun kysyttiin missäköhän ruoka viipyy. Oli unohtunut ??."”
“"Yst. palvelu, huomioitiin lapset hyvin."”
“Kaikki 10+”