Hola Amigos!

Amarillo Flamingo serverar ny som en take-away restaurangen! Du kan ring +358503884545, beställä och hämta från restaurangen eller beställä med Foodora service från här

Vi serverar 

Mondag - Torsdag 16:00-21:00

Fredag 16:00-22:00

Lördag 14:00-22:00

Söndag Stängd

Vi ses!

Kundnöjdhet

4,0

Mat (4,0)
Betjäning (4,0)
Stämning (4,0)
Barn (4,0)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 27.07.2021 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Palvelu oli hidasta ja ruoka tuli tunnin odottelun jälkeen. Lautaselle olisi kiva saada myös jotain vihreää ranskalaisten sijaan”
“Ystävällinen palvelu ja hyvät ruoat”
“Takuuvarmasti hyvää ruokaa aina. Ystävällinen palvelu.”
“"Viihtyisä, palvelu erinomaista"”
“++”
“"Asiakaspalvelija oli tympeä ja ilmeetön. Ruoka oli erinomaista, mutta asiakaspalvelijasta tuli epämiellyttävä olo. Pelkkä hymyily auttaisi jo paljon. Kun kyllä se maskista huolimatta näkyy jos ilme on tympeä."”
“"Hieno ravintola ja herkulliset ruuat. Jälkiruoka ei kuulunut ateriaan, joten siitä pieni miinus."”
“"Jouduimme odottamaan lasten kanssa yli 30min palvelua ja juomia.. Kun palvelua saimme niin lasten ruoat onneksi tehtiin nopeasti. Oli tarkoitus tulla syömään nopeasti ja sitten kaupoille, mutta emme oikein kerennytkään kaupoille kun ravintolassa meni niin kauan. Tuntui että meitä ei huomioida ollenkaan."”
“Keittiö hukkasi tilauksen ja jouduimme odottamaan kauan. Hyvitykseksi saimme jälkiruuan talon piikkiin.”
“Hyvä paikka”
“Aina ollut hyvä palvelu ja tullaan taas seuraavallakin lomareissulla.”
“"Ruoka oli hyvää, palvelu hyvää ja sujuvaa ja ammattitaitoista"”
“Tunnelma ravintolassa oli viihtyisä ja mieluisa. Ruoka oli herkullista ja asiakaspalvelu mahtavaa!”
“"Minusta oli aivan ihanaa kuinka lapset huomioitiin tavintolassa, eikä tullut olo että olemme taakka koska lapsia on mukana. "”
“Ammattitaitoinen henkilökunta ja ruoka oli hyvää”
“"Terassilla ollut miestarjoilija (ma 5.7.) oli todella ystävällinen, kohtelias ja otti asiakkaat hyvin huomioon"”
“"Erittäin miellyttävän ravintolakäynti, kiitos erityisesti tarjoilijalle "”
“Mukava ilmapiiri ja mukava tarjoilija”
“"Olen käynyt ravintolassa muutamia kertoja myös ennen koronaa. Tuolloin myös työporukan kanssa, koska tiesin että paikassa saa luotettavasti hyvää palvelua ja maukasta ruokaa. Sittemmin Korona-aika näytti hieman supistaneen ruokalistaa mutta se on erittäin ymmärrettävää. Löysin silti kaikille sopivaa ruokaa (glut vege, lapset ym.)"”
“"Osa ruuista on ihan hyviä, mutta aika peruskamaa ja hinnakasta sellaista. Osa maku yhdistelmistä ei sovi yhteen. Jotkut ruuat taas onnistuneempi."”
“"Kaikki toimi ok, käsidesiä tai Käsidesi lappuja olisi hyvä olla pöydissä. Ruuhka vaikutti ruuan odotusaikaan. "”
“Tuttava pariskunta on tulossa yöpymään Sokos Hotel Flamingoon ensi kuun alussa ja vinkkasin heille jo että Amarillo Vantaa Flamingoon kannattaa mennä syömään!”
“Kaikki toimi”
“Aikaisemmin taso/palvelu ollut huonompaa. Nyt oli huima muutos positiivisempaan suuntaan.”
“"Kiva lounaspaikka vesipuisto jälkeen, tullaan joskus uudestaan. Jos asuisimme lähempänä niin tulisi käytyä useimminkin."”
“"Palvelu ystävällistä. Ainoa ettei saatu tilattua annosta 40min, vaan vasta kun kysyttiin missäköhän ruoka viipyy. Oli unohtunut ??."”
“"Yst. palvelu, huomioitiin lapset hyvin."”
“Hyvää palvelua ja ruoksa”
“Kaikki 10+”
“"Hyvää ruokaa, hyvällä palvelulla ja hyvään hintaan"”
“"Hyvä palvelu, maistuva ruoka. Ruoan tulo kestää hieman ruuhka-aikoina."”
“"Love that Amarillo has a terrace. Now in corona times not everyone feels yet comfortable eating inside so it is good to have the option. Staff was friendly, however, staff outside was not wearing mask, and we did not feel comfortable with the staff talking constantly over our food, drinks and even coming super close to talk to our kids. I feel all staff should wear mas INSIDE and OUTSIDE considering they are handling food and drinks for clients. I understand outside there may not be recommendation to wear masks, but again they are handling food and drinks for others! Our waiter was too chatty with no mask and handling our food and drinks. Also if no mask is used they should keep a safe distance, the waiter came all the time SUPER CLOSE to talk to our children. Yes he was trying to be friendly, but there should be better guidelines and rules in the restaurant. Because of that we did not enjoy our experience completely. Food was good otherwise. We came back to eat without our kids mostly because of the nice terrace. "”
“Sijainti hyvä. Hyvä ruokalista. Myöhään auki. Ulkoterassi. Turvallisuus ja hygienia näkökulmat huomioitu”
“Hyvä palvelu”
“Asiakaspalvelu huippua”
“"Lounas toimii hyvin; hyvä ruoka ja sujuva palvelu. Hyvä paikka myös perheen kanssa syömiseen, koska listalta löytyy kaikille jotakin."”
“Mahtavaa palvelua!”
“Palvelu toimii. Takuuvarma menu. Viimeksi salaattiannos oli pettymys maun ja koon suhteen”
“Palvelu oli hyvää tarjoilia oli erittäin mukava”
“"Nopea ja hyvä palvelu, erinomainen ruoka."”
“Ruoka oli hyvää ja annos riittävän kokoinen.”
“"Mukava ja viihtyisä paikka, ja todella hyvä ruoka :)"”
“Hyvää ruokaa ja ystävällinen palvelu”
“Tarjoilija oli erittäin hyvä ja hauska ??”
“Henkilökunta on ammattitaitoista ja ruoka on hyvää. Ravintolassa on kuitenkin usein ruuhkaa ja suurin aika menee siihen kun odottaa tarjoilijaa ottamaan tilausta.”
“"Ateria koko pienentynyt, kuten alkupalat."”
“Kaikki sujui hyvin”
“Hyvä ruoka ja S-Bonus/S-Card”
“Perushyvää palvelua”
“Hyvä ruoka. Hyvä palvelu.”
“Asiallinen palvelu ja ruoka.”
“"ihan kiva, sai syötyä, oli yllättävän pitkä odotus ruoalle, vaikka tarjoilija ei sanonut mitään odotusajasta"”
“Iso ravintola. Hyvän makuista ruokaa.”
“"Ensimmäinen tarjoilija oli todella törkeä eikä yhtään kohtelias, mutta seuraava olikin jo todella mukava kaikin puolin hyvä ravintola "”
“Riippuu ystävistä minkä tyyppisiä ovat - joillekin sopii Amarillon hieman hektinen tunnelma. Silloin täytyy varautua hieman odottelemaan.”
“"Hyvä, laadukas, luotettava perusamarillo. Ei toki paras paikka jos jotain jännää, uutta ja erikoisempaa kaipaa."”
“Amarillossa hyvä ruoka- ja drinkkilista”
“Se oli paikkana ok”
“Tunnelma viihtyisä ja palvelu ollut aina hyvää mutta ruokalista nykyään suppeampi ja ruuan taso heikentynyt.”
“"Hyvä palvelu, nopeaa ja sujuvaa. Ruoka nyös hyvää."”
“"Muuten kaikki meni hyvin, mutta tilasin juomaksi Jaffaa. Tarjoilija ei sanonut mitään, mutta toi Fanta zeroa. Juomaa maistettuani huomasin heti, että juomassa on makeutusainetta, jolle olen todella allerginen. Tarjoilija toi pyynnöstä sitten normaalin Coca-Colan, mutta ei pahoittelut tilannetta tms mitenkään. Tarjoilijoiden pitäisi aina huomioida allergiat ja kertoa, jos tuote on muuta kuin tilattu. "”
“Olin kaikin puolin tyytyväinen”
“Hyvä sijainti hotellin yhteydessä.”
“"Ihan ookoo, ei mitään erityistä. Ei oikein jäänyt mitään mieleen."”
“Don ama on paras burgeri”
“:)”
“Hyvä ruoka ja hyvä palvelu????”
“aina kun on käyty sekä ruoka että palvelu on ollut ensiluokkaista”
“"Kaikki hyvin kuten aina , ainoastaan nyt oli tarjoilijana harjoittelija joka toi venäjän kielisen menun ja unohti kokonaan mitä tilattiin. Ei edes kirjoittanut mihinkään tilausta. Kaikki muut ammattitarjoilijat olivat tosi mukavia ja osaavia!"”
“Mukavan rento paikka”
“Sain ystäväni kanssa käydessäni erittäin hyvää palvelua.”
“"Ruoka oli maistuvaa ja henkiilökunta mukavaa. Laskennallisesti en oikein ymmärtänyt 40 minuutin jonoa ruoalle, kun ravintola oli puolityhjä."”
“Lapset huomioitiin todella hienosti”
“Mycket nöjd över besöket. Bra service och god mat”
“Hyvä ruoka ja palvelu”
“Vaikka henkilökunnalla kiirettä riitti niin palvelu ja kokonaiskuva oli rauhallinen asiakas huomioiden”
“Vitun jeba”
“Nopea palvelu”
“"Juomat ja ruoat kallistuneet, jonka vuoksi arvosana alhaisempi. "”
“Hyvä asiakaspalvelu saa aina minut suosittelemaan”
“"Annos oli hintatasoon kehno. BBQ Burger-annos lounasaikaan ja hinta oli jossain 11 euron paikkeilla. Sinänsä normaali lounashinta, mutta annoksesta puuttui lisukesalaatit, joka on normaalistandardia tänä päivänä tämän hintaiselle burger-annokselle. Lisäksi itse purilainen oli melko pienehkö verrattuna muualla normaalisti syömiini lounasburgereihin. Maku tosin oli hyvä, mitä on suurimmalla osalla kilpailijoista. Henkilökunta oli pätevää ja mukavaa, siitä ylimääräinen piste ja saamani kahvi (lounaskahvi oli juuri ehditty viemään pois, joten tarjoilija toi minulle erikseen kupin) oli erittäin hyvää lounaskahviksi. "”
“"Olen itse POKilla töissä ja olin yllättynyt miten hienosti tarjoilija otti huomioon sen, että olemme molemmat ""henkilökuntaa"" lapset saivat ylimääräiset tikkarit ja minua neuvottiin hlökuntaetujen käytössä. "”
“"Annoksissa oli eroa koon puolesta, olimme juuri käyneet edellisenäkin päivänä syömässä. Selitys oli että eri kokki. Ja asiasta on ennenkin tullut sanomista. Ihmettelen miksei asiaan ole puututtu. Ja jos annosten hinta on X niin kyllä kokokin pitäisi aina olla sama."”
“"Hyvää ruokaa, hyvin huomioitu lapset, ystävällinen palvelu ylipäänsä. Musiikki ei iskenyt itselle, mutta ei häirinnyt mitenkään ruokailua tai tunnelmaa. Kaikki kunnossa siis!"”
“Kohteliasta henkilökuntaa.Hyvää ruokaa.”
“Hyvällä paikalla ruoka ja palvelu ok.”
“"Henkilökunnalla tuntuu aina käydessä olevan kiire, siitä huolimatta asiakaspalvelu on aina priimaa, huomioivaa ja ystävällistä. Kiitos! "”
“"Hyvä palvelu etenkin viime kerralla (kiitos ravintolapäällikölle, joka palveli meitä), hyvä ruoka, joka tuli nopeasti, siisteys, väljyys (turvavälit yms)"”
“"Oli työn tekijöillä aika kiirusta, mutta hyvin oli henkilökuntaa. Palvelu aika pikaista"”
“Helppo tulla lasten kanssa:)”
“"Mutkatonta ja hyvää ruokaa, helppo asioida. Hintalaatusuhde kohdillaan."”
“Olen jo suositellut sitä kaikille ystävilleni”
“Erinomainen palvelu. Meidän perheestä huolen piti Katja!”
“"Henkilökunta oli mukavaa ja ammattitaitoista, mutta istuttuamme/istuttuani pöytään ei kukaan enää huomioinut meitä."”
“"Annosten koot olivat huomattavasti pienemmät, kuin aikaisemmin asioidessamme. Tämä ihmetytti suuresti,koska kukaan miestä ei ole koskaan aikasemmin lähtenyt nälkäisenä ravintolastanne kotiin. Henkilökunnasta osa oli erittäin ystävällisiä ja osalla (eräällä) taisi olla vain huono päivä"”
“hyvä ravintola mutta”
“"Oli niin hyvä ruoka ja mukava hlökunta, haluan että ystäväni pääsevät siitä myös osalliseksi."”
“Vastaanotto ja koko meidän perheen huomioiminen oli erittäin miellyttävää ja ystävällistä”
“Ruoka olisi saanut olla maistuvampaa.”
“Kaikki sujui todella hyvin.”
“Ystävällinen asiakaspalvelu”
“"Alkusalaatti puuttui, sitä olisi kaivannut. Ei kysytty haluanko tilata jotakin muuta vaan tuotiin suoraan lasku. Olin yksin ja minulta kysyttiin laskusta samasta vai erikseen, oli melko nöryyttävää. "”
“"Aina todella hyvä palvelu. Kiva terassi, tosin voisi olla aurinko/sadesuojia. Hinta-laatusuhde hyvä."”
“vi hade olika servitörer under vårt besök. den första servitören var väldigt kort i tonen och nästa på gränsen till ovänlig. sedan kom en annan servitör och fortsatte med vårt bord och hon var nycket trevlig och gav god service!”
“"Hieman kallis ravintola, mutta hyvää ruokaa"”
“"Huonepalvelu toimi olosuhteisiin nähden hyvin, vaikka vähän hidasta olikin ;) "”
“Palvelu oli ystävällistä mikä on iso osa ruokailukokemusta.”
“Palvelun laadusta ei ole oikein koskaan mitään takeita. Ruokakin voi olla tehty vähän sinnepäin versio mitä listalla lukee.”
“"Ensimmäistä kertaa paikanpäällä. Alkuun en löytänyt ruokalistalta mitään, mikä sytyttäisi makuhermoja jo listaa selatessa. Päädyin hampurilaiseen ja olen todella tyytyväinen ruokaan kokonaisuudessaan. Ihan varmasti lähden käymään listaa läpi jatkossa ja kokeilen minulle uusia makuja. Henkilökunta oli juuri oikeassa paikassa, oikeaan aikaan ja hyvin palvelualtis ?? kiitos!"”
“Minusta kaikki toimi sujuvasti”
“"Kiva että ruokalistalle on tullut pientä purtavaa, harmillisesti tosin jaettavat annokset olivat kadonneet."”
“"Mukava henkilökunta, maistuvaa ruokaa ja sopivan laaja menu. Lempiamarillo, kiiiitooos! :)"”
“Hyvä palvelu ja maistuva ruoka. Henkilökunta asiakaspalvelun lujia ammattilaisia.”
“"Ruoka ja palvelu oli todella hyvää, meidän tarjoilija sattui vaan olemaan hieman yli innokas herrasmies."”
“"Hyviä lounastarjouksia, hyvä ruoka, erittäin ystävällinen palvelu"”
“Hyvää ruokaa ja ystävällistä palvelua.”
“Hinta / laatusuhde hyvä ja tarjoilija ammattilainen.”
“Hyvä ruoka ja palvelu”
“Kyllä”
“Aina hyvä ruoka ja ammattitaitoinen henkilökunta”
“"Lapsellamme on allergioita, jotka otettiin hyvin huomioon. Asiakaspalvelu oli todella ystävällistä. Kiitos paljon."”
“"Pöytiinohjaus kesti todella kauan. Tarjoilijat huomasi, mutta kukaan ei edes huikannut että hetki menee tai ottanut muutenkaan kontaktia."”
“"Suosittelen. Parannusehdotuksena toivoisin listalle kanaburritoa, vältän punaista lihaa ja ainoa burrito vaihtoehto oli beef. Sain kuitenkin tilattua beef burriton kanaversiona, josta suurkiitos kokille sekä tarjoiluhenkilökunnalle. Amarillo on poikani (12v) lempiravintola ja en tiedä onko koronan vaikutus vai mikä, mutta palvelun taso on noussut aivan älyttömästi, äitienpäivänä viiden-kuuden aikaan asiakaspalvelu ja vaaleahiuksinen tarjoilija aivan 6/6 ja meille jäi todella hyvä kokemus josta ollaan pojan kanssa puhuttu vielä jälkeenpäin."”
“Ruoka ja palvelu oli hyvä.”
“"Meitä oli 8 henkilöä, joten kaikkien puolesta en voinut sanoa. Yleisesti ottaen kaikki meni hyvin. Ja olivat kai myös tyytyväisiä, ainakaan en kuullut valituksia. Minä itse en ollut aivan tyytyväinen lohiannokseeni. Se oli vähän kuiva ja olisin kaivannut kastiketta. Menetteli, muttei erittäin hyvä. Minä en ole tortillojen enkä hamburilaisten ystävä, joten valittavaa jäi vähän."”
“"Kassajärjestelmä erittäin ontuvalla tasolla. Jo kuulemma suomalaisillekin vaikeaa välillä ja työntekijöistä suurin osa ulkomaalaistaustaisia. Rasisti en oo todellakaan, vähän jopa hävetti heidän huono koulutus kassalla"”
“Ruoka oli hyvää.”
“"Ihan perusravintola, ei tarvitse suosittelua, koska kaikille tuttu paikka. Suositteleminen olisi vähän omituista."”
“Hyvä palvelu ja hyvä ruoka. Viihtyisä paikka.”
“ruokaa sai odottaa ja annos oli pettymys”
“"Kävimme 30.4. klo 12:30-15:30, ensin syötiin ja sitten istuttiin terassilla, Palvelu oli viimeisenpäälle hyvää naistarjoilijalta. Osaavaa, rentoa ja asiakkaita viihdyttävää"”
“Palvelu oli nopeaa ja ammattitaitoista”
“Hyvä ja nopea palvelu”
“Oikein miellyttävä ilmapiiri ja hyvää ruokaa!”
“"Ruoka oli hyvää ja annoskoot hyviä. Guacamole oli pahaa, todella tunkkaisen makuista."”
“"Mukava, rento ilmapiiri ja monipuolinen menu, josta löytyy varmasti kaikille jotain. "”
“Ihana palvelu ❤️”
“"Ravintola olisi varmasyi ihan mukava, mutta koronan takia ruuat piti tilata hotellihuoneeseen. Sen takia muuten jäi hieman vaisu kuva ravintolasta. Ruoka oli hyvää."”
“Palvelu toimi hyvin ja ruoka oli hyvää ja riittävästi. Tulen toistekin.”
“Tilasimme huonepalvelusta ruokaa hotellihuoneeseen. Palvelu oli erittäin toimiva ja henkilökunta iloista.”
“Ruoka hyvää. Tarjoilija ystävällinen. Olut vähän kallista. Mutta ei tämä mikään kaljakuppila olekaan!!”
“"Suosittelisin kyllä, varsinkin jos tekee mieli texmex tyylistä ruokaa. Kohtuuhintainen, viihtyisä ja hyvä myös lapsiperheille. "”
“"Miellyttävä miljöö ja hymyilevät, huomioivat työntekijät."”
“"Hyvää ruokaa, miellyttävä meininki. "”
“"Hyvä ravintola hyvällä paikalla, paljon kauppoja lähellä ja hotellin yhteydessä."”
“"Palvelu tai ruoka ei ollut mitenkään erityismaininnan arvoista, mutta olin oikein tyytyväinen. Suosittelisin kysyessä, mutta en omatoimisesti. "”
“Varsinkin meitä palvellut tarjoilija oli huippu ihana??”
“Aina hyvää ruokaa ja annokset täyttäviä. Myös kaksi teinipoikaa täyttyy joka kerta. Ei jää nälkä.”
“Hyvä sijainti ja hyvä ruoka”
“Hyvä vastine rahollesi”
“Miellyttävä palvelu ja mukava henkilökunta ja siisti ympäristö”
“Perushyvää ruokaa ja kasvisvaihtoehto löytyy aina. Mutkaton palvelu ja tunnelma.”
“Ei kiitos.”