Amarillos rötter ligger djupt i hjärtat av Texas.  Vår kock har rest kors och tvärs över Texas och suttit vid lägerelden på bägge sidorna av Rio Grande, allt för att vi ska kunna bjuda dig på den bästa texmexen på den här sidan av Atlanten. Burgers, fajitas, bolillos, wings och andra delikatesser.  Det är lätt att slinka in på Amarillo när du besöker nöjescentret Flamingo.  Välkommen!

Kundnöjdhet

4,0

Mat (4,0)
Betjäning (4,0)
Stämning (4,0)
Barn (3,7)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 02.06.2020 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Käynnistä jäi hyvä mieli”
“Kts lopusta”
“Kaikki asiointi/palvelu sujui hyvin. ??”
“Erinomainen palvelu ja ruoka sopivasti hotellin kainalossa.”
“Ravintolassa tuttu ja turvallinen lista, ei kovin vaihtuva mutta ihan laadukas. Tosin bataattiranskalaiset oli vaihtuneet lohkoihin, eivätkä olleet yhtä hyvät kuin ranskalaiset!”
“Olen pitänyt Amarillosta kovasti ja aina arki vapaalla loinastimme siellä. Nyt oli systeemi muuttunut: jouduimme odottamaan tiskillä vuoroamme tilata kauan. Ennen tilaamisen odottaminen pöydässä oli jo osa mukavaa ravintola kokemusta. Lapset eivät jaksaneet odottaa vaan menivät jo leikkipaikalle. Heitä mahdoton vahtia tiskiltä asti. Ymmärrän mitä uudella systeemillä haetaan, mutta jos henkilökuntaa on liian vähän ei se vaan todella toimi ja heti tulee huono fiilis. Myös uudistettu lista oli surkea. Otin jonkun tortillan ja se ei todellakaan vastannut entisen listan fajitasta johon sai itse valita täytteet. Ennen lapset jakoivat yhden aikuisten annoksen. Nyt piti ottaa 2xlihspullat ja oletettavasti sen takia (en siinä tiski kiireessä edes ehtinyt katsoa) oli lasku huomattavasti suurempi kuin ennen. Tarjoilija tiskillä ei ollut häävi. Ehkä uusi systeemi ärsytti häntäkin tai sitten häntä ärsytti kum me emme heti ymmärtäneet systeemiä . Kokemus oli suuri pettymys. Ainoa positiivinen asia oli ulkomaalainen miestarjoilija. Hän oli niin iloinen, ystävällinen ja huomio etenkin lapset todella hienosti. Hänen hyvä tuulensa oli tarttuvaa. Hän pelasti muuten huonon kokemuksen.”
“Hyvä palvelu, ystävällinen henkilökunta ja hyvä ruoka.”
“Mukava, siisti, nopea, ystävällinen paikka”
“toimivaa,hyvää ruokaa”
“Suosittelisin. Ainoa miinus oli työntekijä,joka puhui heikkoa suomea ja pyysi asioimaan englanniksi. Itselle tämä kävi, mutta esim puolisoni ei osaa englantia kovinkaan hyvin..”
“Hyvä mesta”
“Ystävällinen asiansa osaava ja motivoitunut henkilökunta”
“Asiakaspalvelu oli mahtavan hyvä kiitos”
“Hyvää ruokaa. Hintakin oli siedettävä. Ravintolan sijainti hyvä”
“Ruoka oli todella hyvää ja myös muut seurueeseen kuuluvat kehuivat ruokiansa”
“Jouduinme odottelemaan pitkään asiakaspalvelua vaikka osa tarjoilijoista seisoi vailla tekemistä”
“Sujuva asiointi kaikin puolin ja ruoka oli hyvää”
“Koko kokemus oli erittäin positiivinen. Tarjoilija oli erittäin palvelualtis. Ihan varmasti tulen uudestaan ja suositan paikkaa ystävilleni. Kiitos!”
“Lounasburgeri tuli nopeasti mutta oli kylmä”
“Tarjoilijat tuntuivat olevan ammattitaitoisia, ja keittiön toiminta oli sujuvaa vaikka ravintolassa oli paljon asiakkaita”
“Eipä tähän tarvitse perusteluita. Käydään kerran kuukaudessa ja aina yhtä hyvä palvelu ja meistä on aivan ihanaa miten meidät ja etenkin lapset otetaan huomioon!”
“Ihan ok paikka käydä kaveriporukalla, perus varma laatu”
“Ruoka oli melko mitäänsanomattoman heikko esitys. Mustia rupisia ranskalaisia ja punainen hampparipihvi vaikka erityisesti tilasin kypsän. Maksun yhteydessä tarjottu tipin antamismahdollisuus ei kuulu Suomeen. Maksan tippiä sitten kun ruuan hinta on alempi.”
“Henkilökunta todella mukavaa ja huomioonottavaa, aluksi meille sanottiin että ruuan saamisessa menee vähintään puoli tuntia mutta siinä meni lopulta max se aika. Ruoka todella hyvää, palvelu nopeaa.”
“Hyvää ruokaa ja palvelua”
“Ruoka oli todella hyvää ja työntekijät oli mukavia. Ravintola voisi kuitenkin olla tunnelmallisempi ja hintataso voisi olla paljon alhaisempi. Sentakia annoin tämän arvostelun, koska mielestäni hinta ja laatu suhde eivät aivan täsmää.”
“Kaikki toimi niin kuin pitää ja ruoka oli hyvää.”
“Joka kerralla kun olen kyseisessä ravintolassa asioinut ruoka on ollut erittäin hyvää sekä ruoka on kohtuuhintaista”