Hola Amigos!

Amarillo Flamingo serverar ny som en take-away restaurangen! Du kan ring +358503884545, beställä och hämta från restaurangen eller beställä med Foodora service från här

Vi serverar 

Mondag - Torsdag 16:00-21:00

Fredag 16:00-22:00

Lördag 14:00-22:00

Söndag Stängd

Vi ses!

Kundnöjdhet

4,0

Mat (4,0)
Betjäning (4,0)
Stämning (4,0)
Barn (3,9)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 23.11.2021 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Hyvä ruoka ja hinta”
“Taivaallista ruokaa ja ystävällistä palvelua.”
“Perushyvä ravintola hotellin yhteydessä ilman suurta moitittavaa.”
“Ruuhka oli kova mutta henkilökunta teki parhaansa. Hyvä maku jäi.”
“"Ruoka oli hyvää, mutta ennenkaikkea meitä palvellut miestarjoilija hoiti hommansa eirräin hienosti ja suurella ystävällisyydellä! Sama kaveri meitä on palvellut aiemminkin ja aina jäänyt erittäin positiiviset fiilikset niin vanhemmille kuin lapsillekin. "”
“Hyvä palvelu. Hyvä ruoka”
“"Paikkac""ihan ok"""”
“"Oli kiireinen pyhäinpäivän aika, kun kävimme lasten kanssa. Ravintola oli täysi. Silti henkilökunta toimi nopeasti ja asiallisesti. Lapset huomioitiin erityisesti huumorintajuisesti. Kaikki toimi sujuvasti."”
“Erittäin ammattitaitoinen tarjoilija jätti hyvän vaikutelman kaikesta muustakin.”
“Lapset huomioitiin hyvin. Heidän annokset tehtiin heti. Aikuiset jaksavat odottaa.”
“Ollaan saatu aina hyvä palvelu Kiitos henkilökunnalle”
“Ehkä oli liian kiire ilta mutta vähän jäi hätäinen kuva henkilökunnasta kun oli niin kiire. Medium pihvi oli täysin kypsä.”
“"Erittäin hyvää palvelua. Tarjoilija huomioi alle kouluikäisen lapsen todella hienosti. Ruoka, juoma ja palvelu oli (ja on yleensäkin) ensiluokkaista."”
“"Jokaiselle löytyi toivottua ruokaa, hintatasoltaan suht edullinen ja ruoka oli maukasta. "”
“"Seurueemme yksi lapsista oli hieman huonovointinen, hänet huomioitiin heti ja hänelle tuotiin ginger ale juoma, ihan huippu palvelua! ????"”
“"Ruoka oli ihan ok, ei mitenkään mieleenpainuvaa tai erityisen hyvää. Palvelu sen sijaan oli 6/5! Meitä palveli aivan ihana ja superhauska ulkomaalaistaustaisen mies (muistaakseni nimi oli Marino). Ihan hänen takiaan tulisin uudestaan. Suomalaiset tarjoilijat oli nyrpeitä :D nauratti kontrasti hyvän palvelun ja suoraan sanottuna paskan palvelun välillä."”
“Hyvä ja viihtyisä olla..”
“Ilman paikkavarausta ei kannata ainakaan samaan aikaan mennä”
“"Palvelu oli erinomaista vaikka oli loma-aika ja varmasti kiireinen päivä. Tarjoilija huomioi erinomaisesti myös perheen lapset ja kysyin mitä juuri he haluavat, eikä meiltä vanhemmilta mitä lapset syö."”
“"Hyvä ruoka, mukava henkilökunta. "”
“"Osaava palvelu, miellyttävä ympäristö ja henkilökunnalle kiitos hauskasta Halloween asuista. Ruoka oli muuten hyvää mutta mutta, mihin ovat liha-annoksista kadonneet tuoreet kasvikset? Saman huomasin toisessa s-ryhmän ravintolassa Sokoksen 10 kerroksessa. Ainakin voisi kertoa ettei vihanneksia juuri ole ja olla tarjolla edullinen perus lisukesalaatti listalla + kertoa että tähän on tultu. (Varmaankin ovat jääneet hävikiksi, mutta tuskin olen ainoa, joka kutakuinkin lautasmallin mukaisesti toivoisi ravintoaineet muulloinkin kuin lounasaikaan.) Muutoin kiva ravintola ja hyvä ruoka, kiitos. "”
“Ihan kiva mesta”
“"Henkilökunta oli osaavaa ja positiivista, ruoat maistuivat (poikaystävä kommentoi taustalta, että ruoka oli mielettömän hyvää) ja kiireestä huolimatta tunsin oloni todella tervetulleeksi! Iso kiitos henkilökunnalle!"”
“Kaikki sujui tosi hyvin”
“"Mukava tarjoilija (Marino?), aina hyvä ruoka!"”
“Kyllä”
“Hyvää”
“"Alkupala Katkaravut oli aivan ala-arvoinen annos. Sama, kuin olisi syönyt purukumia. Kiitos tarjoilijalle, joka ei laskuttanut katkarapuannoksrsta. "”
“"Paikka oli täysi, tulimme ilman varausta. Varoitettiin tunnin jonosta keittiössä mutta itseasiassa ruoka tuli kuitenkin paljon nopeammin"”
“"Meitä oli perheenjäseniä ikäjakaumalla 15-71 v.! Konsepti toimii täydellisesti, jokainen löysi mieleisensä ruuan! Suosittelu riippuu kenelle hakisi ravintolaa esim. kahdenkeskiseen ruokailuun! Tarjoilija huomioi nuoretkin, josta iso plussa!"”
“"Suosittelisin koska ruoka oli hyvää, ja ruoka tuli nopeasti vaikka pahoiteltiin keittiön ruuhkasta jo etukäteen."”
“"Ruoka ja juoma oli todella hyvää, mutta palvelussa hieman parannettavaa. Tuntui kuin meitä olisi yritetty hätistää ulos mahdollisimman pian, kun ravintola oli täynnä. "”
“"Ruoka oli hyvää ja palvelu ystävällistä. Myös lasten toiveet huomioitiin hyvin, mutta henkilökuntaa oli aivan liian vähän ja tarjoilijat olivat liian kiireisiä vaikka yrittivät kaikkensa."”
“"Käytiin jo someen, gluteenittomat vaihtoehdot oli loistavia ja niiden kysymistä ei ihmetelty. Loistava palvelu, älyttömän hyvät ribsit ja burgeri, ja boonusta että teki parisuhteelle hyvää, saatiin vielä loistava pöytä ja helvetin hyvä tarjoilija :) "”
“Ruoka oli maukasta.”
“"Palvelu oli ystävällistä, suht nopeaa ja ammattitaitoista. Tilat hieman ahtaat. Lapselle olisi voinut olla jotain pientä tekemistä esim. Väritystehtävät/ puuhatehtävät mitä ainakin joissain paikoissa on tarjolla."”
“Tuttua ja turvallista amarilloa. Vastasi odotuksia. Alussa kesti liian kauan ottaa juoma tilaus vastaan. Myös juomien tulossa kesti liian kauan. Alkupalat ehtivät olla tovin jo pöydässä ennen kuin tilatut juomat saapuivat. Siitä miinusta.”
“"Ruoka oli todella hyvää, palvelu sujuvaa ja hyvää. "”
“Ruokailu ja asioiminen oli ongelmatonta Ruoka oli herkullista”
“"Erittäin mukava ja hyvä paikka, romanttinen"”
“Todella ystävällinen ja palveluhenkinen henkilökunta.”
“"Ruoan tulossa kesti melko pitkään, mutta mukava henkilökunta piti meistä huolen onneksi myös koko odotusajan. Alusta loppuun oikein hyvää palvelua vaikka ravintolassa olikin paljon asiakkaita! Kiitos!"”
“Aina hyvää ruokaa ja ystävällinen henkilökunta”
“Mario oli huippu henkilö ottamaan tilauksemme ja maksaumme. Hänellä vaan näytti olevan tosi kiire kun asiakkaita oli paljon. Huomioi ihanasti meidän prinsessamme.”
“Homma toimi hyvin”
“Aina hyvä ruoka. Miinusta jonoista”
“Kaikki sujui mainiosti ja tarjoilija otti todella hyvin lapset ja myös muut huomioon!”
“Kaikki toimi hyvin ja ruoka maistui-”
“Texican chicken rokkaa! Hirveesti muista ei kokemuksia :)”
“hyvä palvelu”
“"Ruoka oli hyvää ja maistuvaa. Ainoana miinuksena toteaisin, jotta tuntuivat kaikki olevan liikkeellä korona-ajan jälkeen rajoitusten purkamisen johdosta, joten oli aika ruuhkaisaa.."”
“"Aina tasaisen hyvä tarjonta. Annosten koko pienentynyt vuosien varrella, kuten myös majoneesien määrä! (American Big Burger) "”
“Hyvää ruokaa ja muklava ilmapiiri. S-ravintola.”
“"Olimme syömässä la 23.10 eli kiireisenä syyslomaviikon iltana. Tyypit hippasen juoksi menemään, arvostan ?? Varaus oli 20, pääruoka pöydässä 21.45. Odottelun lomassa saimme väliskumpat, koska alkuruoka tilauksemme oli jäänyt jonnekin vaiheeseen. Voin vain kuvitella väsymyksen määrää, kun henkilökunta pääsi lopulta kotiin??"”
“"Kokemus oli miellyttävä, vaikka henkilökunnalla oli selvästi kiireinen ilta"”
“"Palvelu ja ruoka oli hyvää, mutta satuimme hektiseen aikaan ja ruokaa sai odottaa lähes 2 tuntia. Tarjoilija kyllä mainitsi tullessamme, että keittiössä n. tunnin jono."”
“"Oikein miellyttävä kokemus, ruoka ja palvelu oli hyvää. Ravintola oli lähes täynnä, ja henkilökunnalla oli selvästi melkoinen kiire, siitä aiemmin yleisarvosana 9. Tarjoilijamme Marino (?) huomioi meidät kiireenkin keskellä iloisesti, erityiskiitokset hänelle."”
“Palvelu oli niin ripeää varmaankin kuin kyseisessä asiakastilanteessa vain onnistui (syysloman alku ja koko Jumbo/Flamingo täynnä ihmisiä) huomaavaista ja lämmintä”
“"Mukava palvelu, hyvä ruoka."”
“"Ruuan saamisessa kesti kauan, muuten hyvä kokemus"”
“Ensimmäinen kerta.Ei vertailukohdetta.”
“Oli varattu pöytä klo 20 mutta tultiin tuntia aiemmin ja pöytä järjestyi helposti ja tarjoilija piti meistä huolen”
“"Minua ei huomioitu kun tulin ravintolaan. Jonotin kyltin takana odottaen pöytään ohjausta pitkään, minua ei huomioitu eikä ohjattu pöytään. Siirryin tiskille ja siinäkin jonotin pitkään ennenkuin minut huomioitiin ja sain ruokalistan. Henkilökunnalla oli sillä hetkellä osalla asiakkaita ja muuan keskittyi yhden työntekijän kotiinlähtöön. Valittuani tiskillä annokseni jouduin siirtymään toiselle kassalle uudestaan jonottamaan jotta sain viimein tilattua annokseni. Eli kolmen jonotuksen taktiikalla sain tilattua ja n. 40 min sain annokseni jonka pyysin mukaan"”
“"Ruoka on erinomaista, mutta sijainti on syrjäinen autottomalle ihmiselle(Ise liikun autolla)."”
“"Homma toimi, vaikka ravintola oli täynnä ja henkilökunnalla kova kiire."”
“Hyvää ruokaa ja ammattitaitoinen genkilökunta”
“Palvelu oli nopeaa väkimäärästä riippumatta ja ystävällistä.”
“"Palvelu oli iloista ja huumoria riitti, vaikka oli kova kiire vajaa miehityksestä ja asiakas paljoudesta johtuen. Olimme oikein tyytyväisiä."”
“????????????”
“Kiitos”
“"Ruoka hyvää, mukavat tarjoilijat. Tekivät parhaansa ja olivat ammattitaitoisia hirveenkin kiireen alla. Toiminta ripeää. Mukava sisustus. "”
“Ammattitaitoinen henkilökunta”
“5-vuotiaalle lapsellemme tehtiin erityisannos listan ulkopuolelta kun lasten ruokalistalta ei löytynyt fajitaksia jättikatkaravuilla. Kiitos tarjoilijalle joka ehdotti tätä ja kokille joka valmisti!”
“"Muuten olin tyytyväinen kokemaani, mutta annos aikuiselle miehelle oli vaatimattoman pieni, vaimoni tuli kyllä kylläiseksi."”
“"Kokemus oli hyvä ja miellittävä, mutta ei tarpeeksi mieleenpainuva, jotta voisin kyseistä ravintolaa erikseen itse suositella."”
“Palvelu oli sujuvaa ja ruoka hyvää. 5 hengen seurueelle olisi voinut tuoda enemmän kuin yhden pullon vettä kerralla.”
“"Palvelu oli erittäin mukavaa, lounasannos oli kuitenkin keskinkertainen. "”
“"Ruoka oli todella hyvää, vaikkakin sama menu ollut aika pitkään. Laskun odottamisesssa kesti keskimääräisesti pidempään."”
“"Ystävällinen palvelu, varauksen yhteydessä pyysin rauhallisen pöydän ja se toteutui, pöytään tarjoillut nuori tyttö oli tosi herttainen ja ystävällinen, kiitos! Tulemme uudelleen! "”
“Ruoka oli hyvää ja ravintolan tunnelma oli hyvä”
“"Saamani palvelu oli vilpitöntä ja hyvää, edes jos ystäväni majoittuu flamingossa tai etsii ruokapaikkaa aion suositella amarilloa!"”
“Jonot pitäisi saada hallintaan”
“"Vaikka oli pitkät jonot, homma sujui hienosti. "”
“"Hyvä ruoka, loistava palvelu"”
“Burgeri oli oikein hyvä.”
“"Ruokalistan valikoima oli yllättävän niukka, mihin petyimme hieman. Tarjoilijanamme toimi ravintolassa juuri vastikään työt aloittanut nuori herrasmies, palveli ystävällisesti ja erittäin kohteliaasti. Hänelle onnea työuralle! :)"”
“"Amarillo ei petä, varma valinta. "”
“Hyvä palvelu ja hyvä ruoka”
“"Ruoka hyvä, hinta Ok, palvelu erinomainen"”
“Vietin melkein 6h ystäväni kanssa ja henkilökunta huomio upealla tavalla. Siirryimme baarin puolelle tee hetkeä vielä viettämään hienosti tarjoilijan ohjauksella. Vilpittömästi voin suositella!!”
“Ruoka oli hyvää ja palvelu nopeaa ruuhkasta huolimatta.”
“"Ystäväni sai väärän annoksen, jota toki pahoiteltiin ja tarjouduttiin vaihtamaan. Tarjoilija ei tiennyt miten lounaskortti (Edenred) toimii. "”
“Hyvää ruokaa ja ammattitaitoinen henkilökunta.”
“"Olimme työkaverini kanssa syömässä ja saimme erittäin hyvää palvelua. Meillä ei ollut pöytävarausta ja perjantai iltana oli melko paljon ihmisiä liikkeellä. Otimme juomat odotellessa, mutta emme ehtineet edes pöytään istua kun tarjoilija kertoi meille löytyneen pöydän. Pöydässä tarjoilijamme oli erittäin mukava huolehti koko ajan että meillä oli kaikkea mitä tarvitsimme. Hänen nimensä oli varmaankin Beni ja olimme tyytyväisiä saamaamme palveluun. "”
“Hyvää palvelua ja erittäin hyvää ruokaa”
“Kokemus oli hyvä! Hyvää ruokaa ja ihanaa palvelua :)”
“Hyvä sijainti”
“Minulle jäi erittäin hyvä kokonaisvaikutelma ravintolasta! Tulen käymään varmasti uudelleen ravintolassa kun seuraavan kerran käyn flamingossa!”
“Ruoka oli hyvää tunnelma hyvä. Ainut oli hidas palvelu”
“Mukava tapaamispaikka ja voi syödä jotain pientä.”
“Amarillossa on monipuolinen juoma- ja ruokavalikoima ja kaikki ruuat pääosin oikein maistuvia. Palvelu on ajoittain hidasta.”
“Ruoka ja palvelu oli hyvää mutta naisystäväni sai vatsaflunssa jonka oireet alkoivat heti ruoan jälkeen”
“"Saimme tilaamamme annokset suht nopeasti, vaikka ravintolassa olikin ruuhkaa. Oma annokseni oli lähes kylmä ja maultaan ehkä tämän vuoksi huono. Tarjoilijan tiedustellessa: ""Maistuuko?"", kerroin tästä. En vaatinut uutta annosta, mutta tarjoilija halusi ja jopa vaati, että saa viedä annokseni takaisin ja tuoda uuden. Näin myös toimittiin ja uusi annos täytti maun, esillepanon ja ruuan lämpötilan osalta toiveet. Hyvä suoritus tarjoilijalta."”
“Ei moitittavaa. Hyvä ruoka.”
“"Pöytävaraus helppo tehdä, ruoka tuli nopeasti, lista on laaja ja palvelu oli ystävällistä."”
“"Musiikkia ei kuulunut lainkaan vierailuni aikana. S-kortti ei ottanut yhdelta seurueestamme s-bonusta (ei varmastikkaan ravintolan vika), joten maksoi ruoastaan muutaman euron tarjousta enemmän. Ruokailun jälkeen odottelin 15min jonka jälkeen kysyin tarjoilialta itse voisinko tilata jälkiruokaa."”
“"I definitely would recommend it, I tried a very delicious burger and my friend ordered some vege fajitas and we were in a cozy table. "”
“"Ystävällinen ja huolehtiva henkilökunta, ruoka oli myös hyvää."”
“"Hyvä Amarillo, toimi hienosti ruokailuun ennen elokuviin menoa."”
“Kiva paikka ja kaikki toimi.”
“Kyllä tuo amarilloista paremmasta päästä on”
“Viihdyin :)”
“Henkilökunta oli ihana ja ruoka hyvää.”
“Pidän ravintolasta ja henkilökunta on ystävällinen vaikka kiirettä pitikin.”
“"Oikein miellyttävä paikka, kovin oli ruuhkainen ja ruoan tulo kesti tovin ja tästä kyllä varoitettiin etukäteen."”
“"Ruoka oli hyvää.Negatiivista palautetta meidän pöydämme palvellut tarjoilja kohtaan,olisko ollut väsynyt....."”
“"jäi sellainen hiukan massaravintola ja epäammattimainenmielikuva henkilökunnan toiminnasta, viiniä ei maistatettu, vettä ei kaadettu lasiin, kova kiire"”
“"Meidän perhe huomioitiin hyvin ja usein käytiin kysymässä onko kaikki hyvin. Ruokien tuleminen kesti kauan ja saimme ruuat eri aikaan. Lasten listalla oli mauton perus hamppari, lihapullat ja kana/kala vaihtoehto. Lasten annokset olivat kuivat ja näyttivät siltä että kuumennuksen jälkeen heitetty lautaselle. Lisäksi pöydät olivat todella lähellä, melkein kiinni toisissaan, joka nyt korona aikana on vähän huono. Tuolien selät oli vastakkain naapuri pöydän kanssa. "”
“Hiukan nopeampaa palvelua”
“"Erittäin hyvä asiakaspalvelu jossa oli kolme tarjoiluhenkilökunnan jäsentä. Tarjoilussa huomioitiin erityisesti alakouluikäinen, erittäin nälkäinen (ja jo vähän kiukkuinen) lapsi - hänelle tuotiin ruoka ohi kahden ison, juuri ennen meitä saapuneen ryhmän. Lisäksi yksi tarjoilija jäi laskua tuodessa juttelemaan erityisesti tämän lapsen kanssa pidemmäksi aikaa. Lapselle ja koko porukalle jäi oikein mukava ja tavallisuudesta poikkeava kokemus. Kiitos!"”
“Hyvä ruoka”
“ravintola vastasi odotuksiani”
“"Ihana ja mielyttävä henkilökunta. Räätälöi minulle oman annoksen koska olen Keto dietillä. Lapsenlapseni huomioitiin,siis aivan ihana fiilis jäi."”
“"Meidän perheestä yksi oli pyörätuolissa ja yksi 7v lapsi. Yhteensä meitä oli 6 henkeä, Ruuan tulo kesti ainakin tunnin, tarjoilija ei ymmärtänyt suomea, tarvittiin toinen se itämään, esim. ei ymmärtänyt mikä on asiakasetu viini jne, pöydän ruokalistat olivat lattialla, veiset ja haarukat puuttui, otettiin toisesta pöydästä.. Lapsi ja pyörätuoliasiakas eivät jaksaneet hyvin... Tulemme kyllä uudelleen, ollaan joustavia asiakkaita.. "”
“"Meitä palveli niin iloinen ja ystävällinen mies, ettei mitään rajaa! Voi kun hänenlaisiaan olisi muuallakin."”
“Palvelu oli hyvää ja ketoruokavalioni takia joudun karsimaan paljon annoksesta. Henkilökunta oli osaavaa ja tarjosi minulle vaihtoehtoja niiden tuotteiden tilalle jotka jouduin jättämään annoksesta pois.”
“Ruoka hyvää ja palvelu toimi”
“"Annokset oli pettymyksiä, toinen starter oli vielä väärä onneksi alkuperäinen miestarjoilija huomasi että mulle tuotiin väärä annos(allergia). Maksua ei kukaan halunnut ottaa, piti itse mennä tiskille. Asiakkaita oli aika paljon ja meininki oli aika sekavaa hötkyilyä. "”
“Yksinkertaisesti sopivan laadukas paikka minun mieleeni! Erikois oluista plussaa!”
“"Saanu aina hyvää palvelua, ja ruoka ollu myös aina hyvää"”
“Ainutlaatuinen tunnelma ja autenttinen kokemus”
“"Tulimme pahimpaan ruuhka-aikaan. Pöydät olivat täynnä. Meidän jälkeen ihmisiä jouduttiin käännyttämään pois. Silti palvelu oli sujuvampaa ja nopeampaa kuin meidän omassa Lahden Amarillossa hiljaisempana aikana. Puolessa tunnissa pöytään istumisesta olimme saaneet alkuruuat, juomat ja pääruoatkin. Kaikki sujui oikein hyvin. Iso kiitos koko henkilökunnalle."”
“"Amarillo on perusravintola. Ei gurmeeta, mutta ei pikaruokala. Hyvä perheravintola ja Jumbo/Flamingossa kuitenkin ainoita joissa tuntuu kuitenkin että on ravintolassa eilä kauppakeskuksessa."”
“Pidän paljon terassista”
“"Palvelu oli hyvää, ruoka oli ihan jees, annos ehkä vähän pieni hintaansa nähden."”
“Ruoka oli hyvää ja henkilökunta mukavaa sekä iloista.”
“"Ruoka oli hyvää, mutta kun kysyttiin tulisuudesta niin väitettiin että ei ole tulista jos ei ole liekki-merkkiä tuotteen perässä. Tilaamassamme ruuissa ei ollut merkkiä mut olivat silti osittan tulisia ja osa jäi syömättä.. toivoisin tarkkuutta. "”
“Paras ruokapaikka. Henkilökunta on ihan parasta.”
“"Kehittämistä: tarjoilija ei tiennyt mikä on House Burger, hän kysyi toiselta tarjoilijalta ja vastaus miellytti"”
“"Tämä oli kolmas kerta,kun tarjoilija unohtaa Jumbon Amarillossa ruokani tiskille ja saan jäähtynyttä ruokaa. En jaksanut valittaa,koska lapset olivat mukanani vaan söin kiltisti jäähtyneen ateriani. Olen tykännyt lasten kanssa Amarillossa,mutta tämä kyllä harmittaa ,kun tosiaan kolmas peräkkäinen kerta,kun näin käy. Viimeksi jaksoin sanoa asiasta,mutta nyt en. Tarjoilija vaihtui meillä myös lennosta ja näin ruoat tiskillä jo n. 5mim ennen kuin tarjoilija huomasi hakea ne."”
“"Meitä palveltiin loistavasti ja kerrottiin, että ruuhkaa on. Kuitenkin kerrottu odotusaika oli lyhyempi ja meitä palveltiin alkupalojen ja juomien kanssa niin ripeästi, että koko pääruuan odotus oli kaiken arvoista. Ruoka oli erinomaista!"”
“"Sopivassa paikassa kaikkien tulla, pysäköintihelppoa"”
“Muuten kaikki hyvin paitsi et tarjoilijan kieli oli englanti vaikka olemme suomessa”
“Aivan loistava miestarjoilija palveli meitä.”
“Hyvää ruokaa ja vaikka oli paljon asiakkaita niin ruoka tuli luvatussa ajassa 45min -tunti”
“Hyvää gluteenitonta ruokaa.”
“"Hyvän makuinen ruoka. Tietää mitä saa, kun teille tulee. Annoskoko saisi olla isompi."”
“"Kokki kyllä oli laittanut väärän kastikkeen minun ruokaani, sen piti olla paholaisen kastiketta, mutta oli niin tulista että. Sanoin kyllä tarjoilijalle, mutta hän ei oikein asiaan ottanut vakavasti. Naureskeli. Olen syönyt saman annoksen aukaisemmin, ja tiedän miltä sen olisi pitänyt maistua. "”
“Because it was up to my expectations and customer services was lively and friendly.”
“Hyvä paikka”
“"Ruoka oli maittavaa, hyvä hinta/laatusuhde. Kiva,rauhallinen ympäristö. "”
“Hyvä ja ystävällinen palvelu vaikka olikin ruuhkaa”
“"ihan ok ruoka, bataatti tikkuja lukuunottamatta. Kyllä täällä kerran vuodessa voi käydä. Aiemmin olleet paremmat vege vaihtoehdot!"”
“"Minulle ei suositeltu tuotteita, mutten myöskään kysynyt suosituksia, koska olin katsonut online-menusta jo hyvin pitkälle mitä haluan tilata. Mielestäni oli miellyttävämpää, kun ei väkisin tuputettu ja suositeltu mitään ylimääräistä, mutta varmasti suosituksia olisin pyytäessä saanut. Maksaessa meiltä piti varmistaa kuka pöytäseurueestamme oli tilannut mitäkin, koska tarjoilijamme työvuoro oli loppunut ja seuraava työntekijä palveli käyntimme loppuun. Tarjoilija kuitenkin myönsi asian empimättä ja ystävällisesti, eikä asia haitannut meitä lainkaan! Olimme kahden naisen pöytäseurue Tampereelta. Meitä palveli sunnuntaina 12.9.2021 n. klo 20-22 välillä (Flamingo Vantaa Amarillo) iäkkäämpi rouva, jolla oli puolipitkät hiukset, hieman sinisävyiset hiukset letille palmikoinut nuori neiti sekä nuori vain englantia puhuva herra. Olitte kaikki ihania ja teidän palveltavaksi on ilo tulla myös jatkossa! Hymyjä ja nauruakin riitti! Illan kokeille terveiset, kaikki ruoka ja drinkit olivat maukkaita alkupaloista jälkiruokiin. Kiitos siitä! Toivottavasti terveiset menevät perille myös asianomaisille työntekijöille. :)"”
“Hyvä palvelu ja hyvää ruokaa”
“"Ruoka oli hyvää, toivotettiin tervetulleeksi, rarjoilijalla kesti hetki tulla pöytään ja tilauksen jälkeen toi veden nopeasti, mutta tilaamissa kokiksissa menikin hetki. Ruuat tuli nopeasti ja ei joutunut odottelemaan, kun ruuat oli syöty odotimme tarjoilijaa että saisimme jälkiruuan tilattua, mutta 30min jälkeen luovutimme ja menimme kassalle maksamaan ruuat. Kyseessä oli harjoitteleleva tarjoilija."”
“Loistavaa ??”
“Pidän ravintolan tunnelmasta sekä juomasta ja syötävästä mitä siellä on tarjolla ja yleisesti asiakaspalvelukin on ollut hyvää. Viime kerralla yhden tarjoilijan asiakaspalvelu oli vään heikommalla tasolla kuin ravintolan yleinen taso ja siitä jäi vähän huonommat fiilikset kuin yleensä”
“Ravintolan henkilökunta oli ystävällistä ja palvelualtista ruoka oli hyvää.”
“kaikki toimi hyvin”
“Vauvojen kanssa tulimme ja meidät huomioitiin todella hyvin.”
“Ruoka oli hyvää ja ilmapiiri oli loistava.”
“Henkilökunta oli erittäin ystävällistä ja tuli tervetullut olo kun ensimmäistä kertaa tässä amarillossa kävin. Henkilökunta huomioi hyvin asiakkaat ja yleisesti ottaen heidän positiivisuus tarttuu myös minuun :)”
“"Ruoka tuli nopeasti ja tuttu turvallinen annos oli yhtä hyvä kun aina, vaikka majoneesi kuppi meinasikin jäädä puuttumaan, mutta senkin sai pienen kyselyn jälkeen :)"”
“Amarillo Vantaa flamingo on miellyttävä ravintola jonne tulen mielelläni asioimaan uudestaan. Ruoka ja juoma lista on kattava ja hyvä.”
“Hyvä ruoka ja tunnelma!”
“Ruoka valikoima voisi olla hieman laajempi. Ranskalaiset perunat vähän löysiä.”
“Syön melko usein amarilloissa. Tämäkään kerta ei laskenut luottamusta ketjuun. Meillä oli oikein mukavaa.”
“Kaiken kaikkiaan vierailusta ja ruokailusta jäi hyvä fiilis! ????”
“"Jokaisessa annoksessa peruna, bataatti olivat hiukan liikaa paistuneet ja proteiini osuus oli pieni (liha, kala ja tofu) hinta-laatusuhde huomioiden. "”
“"Sujuva asiointi, ilmainen pysäköinti, ulkoterassi"”
“Hyvää ja nopeaa palvelua. Ruoka oli maittavaa.”
“Ruoan hinta/laatu eivät kohdanneet”