Amarillos rötter ligger djupt i hjärtat av Texas.  Vår kock har rest kors och tvärs över Texas och suttit vid lägerelden på bägge sidorna av Rio Grande, allt för att vi ska kunna bjuda dig på den bästa texmexen på den här sidan av Atlanten. Burgers, fajitas, bolillos, wings och andra delikatesser.  Det är lätt att slinka in på Amarillo när du besöker nöjescentret Flamingo.  Välkommen!

 

Kundnöjdhet

4,0

Mat (4,0)
Betjäning (4,1)
Stämning (3,9)
Barn (3,8)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 25.09.2018 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Henkilökunta oli aivan mahtava ja meille tarjoillut nainen oli aivan ihana ja huolehtivainen vaikka ilta olikin todella kiireinen. Maistoin myös illan aikana parasta mansikkamargaritaa mitä olen koskaan suomessa maistanut! Siitä paljon plussaa. Mahtavaa asiakaspalvelua, ruoka oli hyvää ja tulen ehdottomasti uudestaan!”
“Ruuan odotus aika ehkä hieman liian pitkä, mutta onneksi meistä huolehdittiin hyvin koko odottelu aika.”
“Hyvät ruoat, ystävällinen henkilökunta.”
“Työntekijöillä on järkyttävä kiire, joudut välillä huutamaan jonkun ohi juoksevan työntekijän luokse. Henkilökuntaa on ihan liian vähän viikonloppuisin, stressi meinaa tarttua asiakkaisiinkin. Edellisellä kerralla eivät olleet muistaneet laittaa välineitä esille ja oli hankala saada työntekijä tuomaan haarukka ja veitsi vaikka ruoat olivat jo pöydässä jäähtymässä.”
“Omalla persoonallisella otteella sujuvasti toiminut tarjoilija. Vegehampurilainen ilmeisesti uudistunut, hyvä, ei niin tulinen kuin ennen!”
“Lisäkesalaatti hampurilaisen kanssa hieman liian pelkistetty.”
“Siellä on töissä ulkomaalainen mies jonka takia voisin vaikka joka päivä asioida siellä, hän on niin uskomattoman positiivinen ihminen ja niin oikeassa ammatissa!”
“Kun asiakkaita on paljon niin tuntuu että kohtelu on jotenkin epäreilua, välillä tuntuu että naamakertoimen mukaan menee palvelu välillä...”
“Henkilökunta oli erittäin ystävällistä ja minulle jäi hyvä mieli onnistuneesta illasta.”
“Mukava henkilökunta ja hyvä yleistunnelma.”
“Hyvä lokaatio, sekä hyvät pihvit & burgerit”
“Texicana chicken ei maistunut miltään, sekä vegwburgeri oli maullisesti pettymys”
“Ruoan maku, hinta ja sen sopivuus minulle. Mukava henkilökunta!”
“Henkilökunta ei ollut ihan täysin tehtävien tasalla, 'kysy lisää henkilökunnalta'-ruoasta ei kuitenkaan osattu kertoa koska annos oli ilmeisesti uusi. Maku oli kyllä hyvä, onneksi tuli ostettua 'sika säkissä'!”
“Ruoka, viihtyvyys, mielyttävä henkilökunta”
“Ruokien pitkä odotusaika!”
“Looseja liian vähän, useita pöytiä jotka sijoiteltu huonosti (en itse niihin menisi).”
“Paljon ihmisiä lauantai-iltana ja ruoat tuli silti ennätysajassa! Vautsi! Kiitos!”
“Ehkä hieman lattiat likaiset,tosin ymmärrettävää ruuhkassa”
“Yleisesti hyvä palvelu ja ruoka.”
“Hyvä asiakaspalvelu, ruoka tulee nopeasti pöytään ja on herkullista”
“Välillä on vaikea saada tarjoilijan huomio, en esim saanut tilattua uutta juomaa siinä vaiheessa kun juoma oli melkein loppunut.”
“Hyvä ruoka ja hinta-laatu-suhde”
“Kiireen takia? tarjoilija unohti juomatilauksemme”
“Iloinen ja positiivinen henkilökunta,”
“Ruokatarjontaa voisi kehittää... ylikypsäpossu ei ole enää niin maukas kuin aiemmin. Salaatti yms.. mautonta ja halpaa peruskamaa...”
“Hyvä sijainti ja ruoka.”
“Hyvä sijainti ja palvelu”
“Perushyvä ruoka”
“Lounaalla ruokia joutuu odottamaan pitkään, noin tunti.”
“Sai ruokailla melko rauhassa vaikka ihmisiä oli paljon. Hyvä ruoka”
“Pitkät odotusajat”
“viihtyisä, siisti”
“hitaus”
“Ruokaa :)”
“Ystävällinen henkilökunta.”
“Henkilökunta todella ystävällistä ja rentoa. Palvelu oli erinomaista.”
“Meidän pöytämme oli hieman rauhattomalla paikalla käytävien risteyskohdassa keittiön vieressä. Tarjoilijat huutelivat toisilleen 'pöytämme yli'.”
“Tarjoilijat olivat todella ystävällisiä, huomioivat lapsenkin hyvin. Iso kiitos! Ruoka oli mautonta ja siitä puuttui vihreät kokonaan.”
“Mukavan rento paikka ja henkilökunta ammattitaitoista.”
“Viime kerralla en ollut ruokaan tyytyväinen. Perunat olivat melkein palaneita ja valkosipulia ei ollut annoksessa kun kaksi kynttä. Kana oli ok makuinen.”
“Miellyttävä henkilökunta, hyvä sijainti, loistava ruoka”
“melko joustavaa”
“Annokset olivat pieniä”
“Ystävällinen palvelu, hyvä ruoka”
“Loistava henkilökunta, ihana naishenkilö tällä kertaa. Super :)”
“Erittäin hyvä asiakapalvelu. Henkilökunta oli ammattitaistoisia, huomioivia mutta ei tunkeilevia. Jäi oikein miellyttävä tunne käynnistä.”
“Sijainti. Hyvä lounaspaikka, sujuva palvelu.”
“Ruoka oli hyvää”
“Musiikki oli liian kovalla”
“Burgerit rules!!”
“Lounasseteleissä on rajauksia. Ei voi käyttää useampaa.”
“Ruoka on todella hyvää”
“Lasten leikkinurkkaa vois vähän uudistaa ja parantaa. Olisi mukava tulla syömään kun lapsi viihtyisi ruoan odotteluajan leikkinurkassa. Myös muilla asiakkailla olisi viihtyisämpää kun lapset eivät turhaannu ja hermostu.”
“Henkilökunta oli iloista ja palveluhekistä”
“Ihanat työntekijät!”
“Palvelu oli erittäin hyvää ja nopeaa.Ruoka oli hyvää ja annokset sopivan kokoiset”
“Itseäni häiritsi annosten alta löytyvät käsipyyhe paketit.Annos taisi olla soft tacot tai vastaavat.Salaatin päällä myös turhan runsaasti erittäin tulisia jalapenoja vaikka annosta ei oltu mainittu tuliseksi.Löytyi vähän yllätyksenä”
“Huomioiminen ja asiakaspalvelu sekä ruoka”
“Olen paprikalle allerginen joten vaikeutta oli löytää kastiketta jossa sitä ei ole muuten kaikki kunnossa”
“Aivan loistava henkiökunta ja palvelu, hyvää ruokaa unohtamatta.”
“Hyvä ruoka ja siisti paikka”
“Henkilökunnan erittäin hyvä palveluasenne! Ilmapiiri oli miellyttävä ja työntekijät hyväntuulisia, vaikka ilta oli jo pitkällä.”
“Tiskillä haisi (varmaan joku hana oli vähän vuotanut tai jotain läikkynyt tiskille), minkä seuraksena maksaessa pikkukärpäset pörräsivät tiskillä.”
“ihan perushyvä ruokapaikka”
“Tuolit ovat epämieluisia istua lihavalle ihmiselle”
“Haluan lähettää palautetta salin herrasmies tarjoilijalle, nimeä en muista, mutta mahtavaa asiakaspalvelua! Hän jäi istumaan yksinäisen herran kanssa viereiseen pöytään, puhui hänelle, kysele kuulumisia. Mulle tuli erittäin hvä miele tästä! Toisella alueella, naistarjoilija lähetti asiakkaan kanssa, asiakkaan ystävälle snäpin, jossa trjoilija lähetti suomesta, ja amarillosta terveisiä. Tämä oli ihana nähdä :)”
“Ainoa asia on vain se, että jos sinulla on kiire, niin Amarillo Flamingo ei ole parhain vaihtoehto. Syy ei ole mitenkään palvelussa, vaan hurjassa ihmismäärässä! Tsemppiä sinne! Huumorilla jaksaa! Terveisin Kokki :)”
“henkilökunnan iloisuus, energisyys ja tehokkuus”
“istuimme kohdassa josta tarjoilijat hakevat alkupalat, nachoja oli ympäriinsä ja tarjoilijoiden 'liikenne' aikamoista.. ks pisteen sijoitusta voisi ajatella uudelleen, oli hieman epämukavaa”
“Mukava ilmapiiri. Oli aivan mahtavat tarjoilijat ja aivan erityisen ruokailustamme teki sen, että reilu 4 vuotias poikani _ensimmäistä_ kertaa puhui ventovieraalle ja kyseessä oli Amarillon tarjoilijaneito.:)”
“Ulkomaalaistaustaisesta tarjoilijamiehestä jäi erittäin hyvä fiilis, en muista hänen nimeään. Tuota on asiakaspalvelu isolla A:lla! Olisin halunnut antaa hänestä palautetta esimiehelle jo poistuessani, mutta en esimiestä siinä löytänyt.”
“Ruokalista pysynyt muuttumattomana erittäin pitkään, mutta on Amarillo-ketjun yleinen ongelma.”
“Se on hyvällä paikalla. Lounaslistalta löytyy jotain syötävää nirsoimmallekin;). Asiakasta huomioidaan koko ajan - ehkä liikaakin;).”
“Tuulen tartuttua ruokalistaan juomani kaatui terassin pöydälle, jolloin jouduin maksamaan uudesta juomasta:/. Henkilökunta tyrkytti liikaa eikä ollut selvillä, että lasku oli maksettu jo etukäteen;).”
“Vähän erilainen tarjontaruokalistassa kun muissa Flamingon ravintoloissa.”
“Hintataso on kallis ja siihen nähden annokset on pieniä. Laatu vaihtelee kovasti. Välillä hirvittävät jonotusajat ruoassa. Edellisellä kerralla kun kävimme perheen kanssa (2 aik+ 3 lasta) ruokailemassa jäi nachot kokonaan saamatta. Lisäksi viiden hengen ruokailussa luulisi nachoja saavan enemmän kun pikku korillinen jonka saman saa 1-2 ruokailevaa. Viime kerralla kun meidät ohjattiin pöytään se oli aivan likainen lattialta. Tarjoilija ohjasi istumaan ja hävisi johonkin, ei auttanut kun potkia ruokia sivuun että viitsi istuutua.”
“Tällä kertaa sattui ainakin todella ammattitatoinen ja persoonallinen tarjoilija. Hän kertoi annoksista ja teki suosituksia. Hän varmisti ruokailun aikana, olivatko suosituksen osuneet oikeaan ja maistuiko ruoka. Hän hoiti tilanteen erittäin hienosti ja Amarillon tyyliin sopivan rennosti.”
“Ravintolatila kaipaa kyllä jo uudistusta, on aikansa nähnyt. Haaste on myös, se, että ruuan tulo kestää aina Flamingossa kauan ja siitä myös mainitaan ensimmäisenä, kun astutaan ravintolaan. Toisaalta ymmärrän, että asiasta varoitetaan, mutta jotenkin se alkaa olla jo 'vanha laulu'. Tehkää sille ravintolalle nyt remonttia samalla kun uudistatte hotellia.”
“Henkilökunta ja ruoka.”
“Meitä palvellut tarjoilija Kati tai Katja nimeltään oli todella ammattitaitoinen ja otti lapset hienosti huomioon. Hänellä oli asenne kohdallaan. Hienoa”
“Ruokien hinnat”
“Ruoan maku, nopea palvelu. Suht laaja tarjonta erilaisia ruokia.”
“Oli todella asiakasystävällinen ja ammattitaitoinen miestarjoilija, lapsetkin huomasi ja mainitsi asiasta käynnin jälkeen ?? pari naistarjoilijaa siinä pyöri myös mutta koin heidän suhtautumisen aavistuksen kyllästyneenä ja nyrpeänä, tästä syystä en täysin kiitettävää voi antaa. Nuorelle Miestarjoilijalle täysi kymppi! Näin ulkopaikkakuntalaisena kesälomareissulle positiivinen lounashetki.”
“Henkilökunta, ihanaa että vielä on sellaisia ihmisiä jotka ihan oikeasti halusivat palvella. Kiitos teille, saitte minut ja tyttäreni hymyilemään. Ruokakin oli hyvää”
“Ruoat olivat todella hyvänmakuisia.”
“Pieni miinus siitä että hampurilainen tarjottiin metallikorista josta sitä oli hankala syödä koukkimalla haarukan ja veitsen kanssa. Kukaan ei ota nimittäin käteen isoa hampurilaista kun sitä ei ole laitettu ” kolmiopaperin ” sisään.”
“Nopeasti tuleva ruoka ja maistuva ruoka sekä suht edullinen”
“Ulkona kuumalla kesä säällä olisi myös kiva, että olisi tarjoilu. Tarjoilijat että olisi paremmin saatavilla ja kuuntelisivat tilauksen huolella.. monesti tullut jokin väärä dippi tms vaikka sanonut vaihtavani tiettyyn.”
“Alusta saakka huomioitiin ja mies oli erittäin hauska. Tarjoilija kävi säännöllisesti kysymässä, onko kaikki hyvin ja halutaanko jotain, Voin lämpimästi suositella”
“Hyvä sijainti, tulimme suoraan elokuvista syömään. Mukava rento tunnelma. Kiva henkilökunta”
“Ruokalista sekava, ehkä johtui ruokalistan ulkoasusta mutta jouduimme pitkään tutkimaan ennen kuin sopivaa syötävää löytyi.”
“Hyvä palvelu ja rento ilmapiiri”
“Paljon hälinää”
“Henkilökunta oli mukavaa ja ruoka maistui hyvin koko porukalle.”
“Eka pöytämme oli likainen ja tuolit mönjässä”
“Hyvä palvelu”
“Jouduimme menemään tiskille kysymään laskya”
“Hyvä palvelu ja maittava ruoka”
“Hyvä sijainti, maukasta ruokaa, helppo.”
“Viihtyvyys riippuu paljon työntekijästä. Vaihtelevaa asiakaspalvelua, pääosin kuitenkin miellyttävää.”
“Hyvä henkilökunta ja tunnelmallisuus”
“Ruuan kesto, mutta vain silloin kun on paljon ihmisiä, ja tietysti ihan ymmärrettävää..”
“Siellä on aina viihtyisää, hyvä ja ystävällinen palvelu.”
“Asiakaspalvelu”
“Lasten leikkipaikka oli likainen, lelut lähinnä rikkinäisiä ja portaat leikkipaikalle vaaralliset.”
“Hyvä ruoka, keskeinen sijainti, paljon pöytiä.”
“Limsa liian kallista.”
“Ruoka perushyvää ruokaa.Makuja ruoassa.Maissilastut alkupalana oli tälläkertaa pettymys kun tulivat vasta juuri ennen ateriaa ja suurin osa oli rikkinäistä silppua.”
“Ei mitään niin negatiivista”
“Henkilökunta oli erittäin miellyttävä, varsinkin ulkomaalainen mies-tarjoilija oli erittäin ystävällinen ja kohtelias”
“Menu on supistunut erittäin paljon, oma suosikkini on poistunut listalta kokonaan. Ruoka-annokset olivat tylsän näköisiä, eivät enää houkuttelevia kuten ennen. Huonompaan suuntaan on menty. Myös huippuhyvät dibit eivät kuulu enää annoksiin??? Nehän ovat Amarillon tavaramerkki. Iso miinus.”
“Siistit tilat ja energinen henkilökunta. Ruokalistassa saisi olla laajemmin vaihtoehtoja.”
“Henkilökunta oli asiallista,iloista ja tiesi heti suositella porukalle alkupalaa kimpassa. olo oli heti otettu ja huomioitu”
“olut jota join loppui kesken ja uuden tilaaminen ei onnistunut”
“Paikka oli siisti ja ruoka todella hyvää. Söimme saman ruoan myös Virossa ja sekin oli hyvä. Viron hyvän kokemuksen takia menimme Jumboon.”
“Erittäin ammattitaitoinen tarjoilija”
“Amarillossa ylipäätään lempiannos on chicken pocket täydellistä. Annokset hyvin esillä”
“Hyvä menu! Ruoat saa helposti muokattua haluamallaan tavalla esim. pyysin jotai kastiketta BBQ kastikkeen tilalle, jolloin tarjoilija suosittelikastikkeita. Tarjoilijat ovat ystävällisiä!”
“Asiakasmäärään nähden nopea palvelu.”
“Ehkä ei kaikkein tunnelmallisin paikka, ehkä johtuen isosta asiakasmäärästä.”
“ystävällistä & ammattitaitoista henkilökuntaa. Ruoka erinomaista! kiitos!”
“Mukavat ja rennot tarjoilijat. Myös ranskalaiset ovat tosi hyviä.”
“Lämpimät kasvikset ovat aina paprikaa, sipulia tai papuja, ne jää aina syömättä kun herkkä vatsaiselle ei mikään näistä sovi. Olisi kiva jos olisi saatavilla vaikka porkkanaa, bataattia ja kesäkurpistaa. Toisaalta en ikinä ole edes kysynyt että onko niitä mahdollista vaihtaa koska olen vain ajatellut että ne kuuluvat meksikolaiseen keittiöön.”
“Positiivinen ja ystävällinen henkilökunta”
“Ruuan tulossa kesti hieman liian kauan”
“Mukavat tarjoilijat ja maukas ruoka”
“Nopea lounasruokailu onnistuu.”
“Aukeaa ainakin näin kesällä klo 12 ja vasta kolmannella yrittämällä ymmärsimme tämän.”
“Teillä on aivan mahtava tummatukkainen miestarjoilija(ulkomaalaistaustainen), joka on erittäin iloinen ja ammattitaitoinen. Lista on uudistunut ja nyt saa oikeaa avokaadoa!”
“Ulkoterassi, jossa sai nauttia auringosta ja lämmöstä.”
“Hyvää ruokaa, paljon nopeampaa palvelua kun ennen”
“Quesadilla on nyt vähemmän. Ennen oli valikoima 4:stä eri vaihtoehdoista. Nyt jäi vain 2.”
“Tarjoilijat on tosi mukavia ja kokit osaa hommansa söin itse kanaa ja se oli aivan täydellistä.”
“Sekavuus siellä on loosseja ja ihan normi pöytiä sikin sokin ja jonkun näköinen baari alue minkä läpi pitää suunnistaa. En muista että kuulin mitään musiikkia.”
“Valitsemme pääasiassa aina sen kerroksen ravintoloiden joukosta, tuttuus, maukas ruoka, mukava henkilökunta”
“Ruoka, flank steak, oli loistavaa niin kypsyyden kuin maun suhteen”
“Hyvä ruoka, kiva ympäristö!”
“Kaikki ????”
“henkilökunta on osaavaa ja omaa sopivaa pelisilmää! Aina tuntee itsensä tervetulleeksi ja tuleville kerrotaan jos jonoa on yli 30 min ruokaan.”
“Harmillisen kaukana kotoa”
“Henkilökunta oli iloinen ja vastaanottava.”
“Juomien asiantuntijuus ei miellyttänyt. Tarjoilijalla meni todella pitkään tehdä alkoholiton mojito ystävälleni koska ei saanut makuja kohdilleen...”
“Mies tarjoilija, joka oli kotoisin Albaniasta. Aivan huippu hyvä asiakaspalvelija! KIITOS!!! Terveisin Kroatiasta kotimaahan palannut seurue”
“Edullinen ja hyvä ruoka”
“Hampurilaisen rotukarjanpihvi on ollut täysin kypsä vaikka viimekerralla pyysin medium. Henkilökunnan pitäisi kysyä kypsyyttä automaattisesti”
“Perus hyvä ravintola, tietää laadullisesti mitä saa”
“Joskus palvelua joutuu hieman odottamaan, asiakasmäärän ja henkilökunnan suhteen määrän takia”
“Taisi olla ruuhka-aika? Hampurilaiset oli tehty todella nopeasti. Juusto ei ollut sulanut yhtään. Heitetty vaan nopeasti päälle...”
“Yleensä hyvä hinta-laatusuhde ja maistuvat ruuat.”
“Viime kerralla ruoka ei ollut odotusten mukaista, vaan se oli kuivaa.”
“Kaikki yksinkertaisesti toimi-Kiitos.”
“Ystävällinen ja osaava henkilökunta hyvä palvelu”
“Hyvää ruokaa”
“Sijainti, hinnat, rento meininki”
“Sisustuksessa värien sekamelska ruokalista aikansa päässä Tarjoilijoilla voisi olla samanlainen työvaatetus”
“Henkikökunta!”
“Ihana henkilökunta, rento tunnelma ja mukava syödä !”
“Nopea palvelu,maistuva ruoka.”
“Vesi oli maksullinen”
“Tarjoilija otti meidät todella hyvin huomioon ja palvelu oli yksilöllistä. Tarjoilija suositteli juomia ja huomioi ruuan erikoistilauksen varmistaen, että ruoka varmasti tuli sellaisena kuin sen tilasin. Ruoka oli todella hyvää ja ylipäänsä kokemus Amarillo Vantaa Flamingossa oli todella onnistunut.”
“Henkilökunnan aktiivisuus”
“Hyvää ruokaa”
“Kesti aika kauan ruoan tulla”
“Vuorossa ollut miestarjoilija oli erittäin hyvä asiakaspalvelussa, voisi sanoa että onnistui työssään 10/10 arvoisesti. Harvoin ravintoloissa saa noin ystävällistä palvelua.”
“Erittäin ystävällinen ja huomioonottava henkilökunta. Erityismaininta Marino (?), joka on selvästi asiakaspalvelun ammattilainen ja oikea helmi.”
“Hieman vanhanaikainen sisustus.”