Puistokahvila Makia ligger i centrum av Uleåborg i Otto Karhi-parken. Det är ett trivsamt och hemtrevligt kafé med en modern twist. Varje morgon serveras en stadig frukost där nystekt omelett och färsk frukt ingår. Vid lunch serveras sallader, soppa och läckra kaféprodukter. På kvällen kan man besöka Makia för att njuta av gott kaffe med bakverk, matiga smörgåsar i bästa smörrebrödstil eller till exempel ett glas bubbel.

Sommartid har kaféet en uteservering som lockar förbipasserande med en fantastisk utsikt över parken, avslappnad stämning och kalla drycker.

Frukost serveras från måndag till fredag kl. 7.30–10 samt lördagar och söndagar kl. 9–13.

Sallader serveras vardagar kl. 10.30–18 samt lördagar och söndagar kl. 13:30–18.

Du hittar oss även på sociala medier: på Facebook @puistokahvilamakia eller Instagram #puistokahvilamakia

Kundnöjdhet

4,2

Mat (4,2)
Betjäning (4,2)
Stämning (4,2)
Barn (3,5)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 23.10.2018 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Herkulliset tuotteet ja viihtyisyys. Hinta-laatusuhde kohillaan :)”
“Oli vaikeahko löytää vapaata tilaa, kun kahvila oli niin täynnä porukkaa..”
“Ihana, ammattitaitoinen ja tosi ystävällinen henkilökunta. Makia on tosi hyvällä paikalla Oulun keskustassa. On hyvin niin suolasita kuin makeaa tarjottavaa.”
“Myyntitiski voisi olla isompi, tarjottavat saisi paremmin esille isommassa ja asiakkeiden palvelu nopeutuisi. Vois olla pari kassaa käytössä ainakin ruuhka-aikoina. Useasti joutuu jonottamaan.”
“Kahvila oli siisti ja siellä oli lämmin tunnelma.”
“Plytiä ei siivottu heti asiakkaiden lähdettyä”
“selvvisi vastauksista”
“viihtyisä paikka”
“Valikoima erinomainen”
“Kassan toiminta todella hidasta. Jono syntyy heti. Myyntitiskia pitäisi avartaa niin että esim. 2 asiakasta voisi palvella saman aikaisesti.”
“Viihtyisä ja hyvät tuotteet.”
“Voi olla täyttä.”
“Erittäin hyvät kahvilaadut,samoin kahvileivät. Viihtyisä.”
“Loistava salaattipöytä ja houkuttelevat kakut vitriinissä”
“Nykyään kassatyöntekijät ilmeisesti harjoittelijoita, menee sähellykseen aikaa. Myös lounaan hinta nostettu harmittavasti sen hintaiseksi, ettei lounassetelin (10,40e) arvo riitä. Myös keittovalikoimaa markkinoidaan kolmella maulla, mutta tarjolla on ollut aina vain kahta. Ramen keitosta vielä jos saisi version ilman lihalientä niin olisi hienoa!”
“Aamiainen”
“Hyvä hintalaatusuhde ja erittäin hyvä aamupala!”
“Hyvä tunnelma. Ei liian iso. Todella ystävällinen henkilökunta.”
“Menimme aamupalalle klo 9.40 ja vasta kun olimme maksaneet ja istuneet alas myyjä tuli sanomaan että aamupala loppuu klo 10 ja että ottaa lisää ennen kuin ruoka kerätään pois. Salaatti oli kuivunut eikä leipä valikoima ollut enää hyvä. Olisin toivonut että jo kassalla sanotaan että aamupala loppuu klo 10 ja näin ollen olisin voinut ottaa jotain muuta enkä buffet.”
“Herkullinen aamiainen. Paikka keskeinen.”
“Hyvä sijainti, hyvä palvelu, hyvät tuotteet.”
“?”
“Kiva tunnelma. Mukava sisustus. Hyvä ruoka, joka houkuttelevasti esillä. Hintataso melko edullinen. Saa S-bonusta.”
“Haudutettu tee mautonta. Salaatti pöydässä ei ole ollut kalaa ainakaan silloin kun itse kävin.”
“Miljoo miellyttävä, kaunis näköala ja kiva sisustus.”
“Iltapäivällä vitriini vajaa, myös joskus lounas jäänyt syömättä kun ruoat avoimina jonottavien ihmisten keskellä, ei kiva kun siinä köhitään ulkovaatteissa ruokien lähellä.”
“Enpä osaa sanoa. Oli ihka ensimmäinen kerta kun kävin Oulussa ja junan lähtöä odotellessa käväisin syömässä.”
“Henkilökunta palvelevaa ja iloista!??”
“Makia Soup on kertakaikkiaan herkullinen ja mukava, että sitä saa myös viikonloppuisin ja arkisinkin myöhään, että ei ole ainoastaan lounasaikaan. Hinta-laatusuhde on loistava. Lisäksi kahvila on viihtyisä ja näyttävä.”
“Viime kerralla (naisten)vessat olivat aika karseassa kunnossa. Mutta tämä oli kyllä ainoa kerta.”
“Kävimme puolisoni kanssa eräänä sunnuntai aamuna aamupalalla. Aivan ihanan hurmaava paikka. Tykkäsin todella paljon aamiaispöydän valikoimasta. Yleisilme oli upea ja mieleen jäi viimeistelty yleisilme astioita myöten. Kiitos, tulemme varmasti uudestaan.”
“Nopea käydä”
“WC sijainti, usein aika täynnä”
“Sijainti ja ympäristö. Sinne on helppo tulla. Paikka on viihtyisä ja valoisa jossa on paljon ikkunointa, voi katsella uloskin. Tyylikäs. Myös S-etukortin santsikuppi kahvista on hyvä. Pari eri kahvilaatua myöskin tarjolla.”
“Aina ei tahdo löytyä vapaata paikkaa. Ilmeinen suosio vaikuttaa tähän.”
“Viihtyisä miljöö ja kokonaisuus”
“Aamupala voisi olla runsaampi”
“Monipuolinen valikoima”
“Usein täynnä, meluisaa”
“Sijainti, miljöö”
“Kesäisin ihana patio ja salaattipöydässä on kyllä hyvä valikoima, tosin hedelmävaihtoehtoa siinä ei ole ja koen sen kyllä isona puutteena.”
“Hedelmävaihtoehdon puuttuminen salaattipöydästä ja hiukan epäsiisti vaikutelma kyllä aika usein on. Lattialle on tippunut ruokaa..salaattipöytä on epäsiisti..ja kyllä koko lounasnajan 45 minuuttia eli mitä siellä olen aina viipynyt.”
“Viihtyisä ja tyylikäs, hyvät tarjoilut.”
“Tarjoilujen valinnan vähyys yllätti.. suolaista nimenomaan haluttiin, niin vaihtoehtoja oli vähän.”
“Moderni, rento ilmapiiri, hyvät näköalat, keskeinen sijainti”
“Toivoisin lisää vaihtoehtoja vegaaneille, sekä suolaisiin että makeisiin”
“Hyvä sijainti, nopea ja ystävällinen palvelu, maistuvat tuotteet”
“Rento meininki ja mukava sijainti.”
“Hyvä sijainti, hyvät valikoimat ja kiva sisustus.”
“Musiikki on joskus liian nopea tempoista.”
“Musiikki ja värit vessassa. Kahvia sai ottaa itse lisää. Maistuvat herkut.”
“Hissi. Valitsin ottaa lapsen kainaloon ja jättä vaunut ylös, tosin portsst olivat pitkät. Vähän huonosti tilaa rattaille niin, etten olisi työntekijöiden tai asiakkaiden tiellä.”
“Ystävallinen henkilökunta”
“Moderni sisustus, hyvä sijainti.”
“Kalliit hinnat”
“Hyvä sijainti ja maukkaat tuotteet, samoin hyvä aukioloaika”
“Salaatit oli houkuttelevasti näkyvillä. Kerrottiin hyvin kahvien eri paahtoasteet”
“Monesti aika täynnä”
“Viihtyisä, mukavasti sisustettu.”
“Konsepti on nykyaikainen ja trendikäs.”
“Hyvä sijainti. Ihan viihtyisän oloinen ja hauska fiilistellä teen haudutus'keitinlasin' kanssa. Kodikas :)”
“Sisätilojen rajallisuuden vuoksi voisi olla pienempiä pöytiä 1-2 hengen seurueille, jolloin n. 4hengen pöytiä jää isommille seurueille käytettäväksi. Tiskillä asiointi hieman epäselvää kahden sisäänkäynnin vuoksi, syntyy herkästi ns. etuiluefekti. Palvelutiskipäällikkö vastaamaan asiakkaiden tilauksista ja tuotteiden jouhevasta eteenpäintoimittamisesta :) 'Tuo tullessasi, vie mennessäsi' ns. Keski-Eurooppalainen kahvilakulttuuri - ja homma pelaa :)”
“Kahvi ei ollut kovin hyvää.”
“Hyvä tunnelma, melko hyvä valikoima”
“Pöytiä ei aina pyyhitä astioiden korjaamisen yhteydessä, myös astiat toisinaan keräämättä”
“Aamiainen, päivän lehdet, jazz tiistait,”
“Voisi olla myös aikakausilehtiä, tee on aina hyvin laimeata melkein vetistä.”
“Rempseä, mukava henkilökunta. hyvää kahvia.”
“Yleensä uskon kaiken sujuvan hyvin.”
“Gluteeniton tarjonta. Sattui varmaankin kokematon myyjä. Toisella kierroksella huomasin itse gluteenittoman oluen vitriinissä; sitä ei myyjä yuntenut. Hintaa ensimmäisen ja toisenkin kierroksen juomasta piti puhelimitse kysellä; jonoa syntyi. Harjoittelija varmaan, mutta molemmat?”
“Tunnelma, menu, keittolounas”
“Astioiden palautus oli epäselvä, vienkö itse jonnekin vai saako jättää pöytään”
“Miljöö, kahvi, hyvä aamiainen ja lounas.”
“Musiikki on yleensä aina liian kovalla. Musiikki olisi jotenkin tyylilläänpä jos se soisi taustalla ja antaisi tilaa enenmmän seurustelulle. Kahvilan tyyliin sopisi myös hillitympi musiikki. Lastenhoito wcn musiikki oli niin kovalla että lapsi säikähti. Vitriinin päällä olevat tuotteet olisi mukava että ne olisivat jonkun kuvun alla.”
“Moderni, kiva tunnelma”
“Kotoisa rauhallinen taukopaikka.”
“Pihalla olevat terassit ja suhteellisen hyvä valikoima”
“Lokit kesällä ulkona, syövät ruokia jopa lautaselta, tähän ratkaisuna olisi verkot edessä ja linnunkuvakarkottimet.”
“Terassi on kiva ja sisällä on mukavan tunnelmallinen valaistus. Syksyllä illalla voisi olla myös pihalla tunnelmavalaistusta!”
“Kaikki pöytäpaikat ei ole aseteltu ehkä kaikista järkevimmin. Mutta menen enivei aina lempparipaikoilleni mikäli ne ovat vapaana, joten tämä ei vähennä halukkuuttani suositella.”
“Kahvila on hyvällä sijainnilla, usein ohikulkumatkan varrella. Tunnelma on rauhallinen vaikka onkin usein melko täynnä. Ruoka on maittavaa.”
“Joskus olen joutunut kääntymään pois kun sisälle ei ole mahtunut istumaan. Se ei toki kahvilan kannalta ole kovin negatiivinen asia :)”
“Mukava ilmapiiri”
“Aamupalan hinta järkyttävän kallis verrattuna tuotteisiin, joita on tarjolla aamupalalla. Kahvi ei sisälly aamupalabuffetin hintaan, mikä on todella outoa. Aamupalalla gluteenittomat tarjottavat vähäisiä, siskoni oli todella pettynyt aamupalaan.”
“Kahvilan yleisilme on todella kotoisa sekä ruoka on hyvää ja sopivan erikoista !”
“Hyvä henkikökunta ja hyvät pullat”
“Kahvia rajoituksetta!”
“Buffapöytä näytti vähän tyhjältä.”
“Sisustus ja tyyli miellytti silmää, kahvilan tarjonta todella hyvä”
“Sijainti, terassi, hyvät leivonnaiset, salaattilounas”
“Salaattilounaalle voisi lisätä perus salaattipohjaa, esim. Normaali kurkkua, tomaattia, paprikaa jokaiselle päivälle. Näistä saisi hyvän salaattipohjan, joita voisi täydentää sitten kanalla/kalalla, juustoilla ym. Vaihtaisin esimerkiksi herneenversot tomaattiin/kurkkuun. Usein tarjolla on vain vihreää salaattia ja joskus paprikaa. Aamiaiselle toivoisin normaali juustoa ja leipää sekä siivutettua tomaattia ja kurkkua. Aamiaisen hinta on mielestäni aika korkea, jos tarjolla on vedessä lilluvia kurkkuja ja homejuustoa, josta monet eivät edes välitä. Toivoisin aiempia munakasvaihtoehtoja takaisin, jolloin sai itse valita täytteitä munakkaaseen. Toisinaan tekee mieli astella kadun toiselle puolelle h2o aamiaiselle, jonka hinta on halvempi ja joka tarjoaa monipuolisesti kaikkea. Toisinaan kassalla palvelu on hidasta ja menee kauan tilata kahvi. Usein kassalla on vain yksi henkilö tekemässä erikoiskahveja, joihin kuitenkin menee aika kauan aikaa.”
“Hyvä palvelu ja valikoima, mukava ilmapiiri.”
“Fressi salaattilounas”
“Melko vähän tilaa ruuhka-aikaan”
“Työntekijät huomioivat näkövammaista asiakasta erittäin hyvin. Seurueessani tämä pantiin merkille sivusta katsojana. Meitä se lämmitti huomata ja tällaista kahvilaa suosittelee mielellään.”
“Hyvä terassi ja erinomaiset leivonnaiset”
“Jono kassalle venyy silloin tällöin koska kassalla tehdään erikoiskahvit, raiskäleet jne. Siis käytännössä kaikki työt ja se on pois kassan ajasta.”
“Voisi olla vielä laajempi valikoima”
“Trendikäs, mukava siisti paikka, asiakaspalvelu erinomaista ja hyvällä keskeisellä paikalla.”
“Aamiainen on erinomainen.”
“Kokonaisuus”
“Kokonaisuus ja valikoima sekä sijainti”
“Pöydät ja penkit ovat hieman haastavalla korkeudella toisiinsa nähden. Niiden ympäri on myös välillä vaikea kulkea, kun kahvilassa on paljon asiakkaita. Lisäksi selkeys tauluilla mm. lounaan suhteen voisi olla hyödyksi uusia asiakkaita ajatellen.”
“Viikonlopun salatit aina samallaisia”
“Tosi hyvä kahvila, siisti ja hyvänä puolena oli lisäksi monipuolisuus. Siellä oli makeaa, suolaista ja vähän alkoholia”
“Siellä ei ollut ollenkaan kasvis/vege vaihtoehtoa leivissä, croisanteissa. Muutenkin kasvisvaihtoehdot oli vähissä. Niiden olisi hyvä olla esillä.”
“Hyvä salaattipöytä”
“Oli vaikea löytää tilaa ruokailua varten, sillä useissa pöydissä istui nuoria läppäreiden ja puolityhjän kahvikupin kanssa.”
“Ihania erikoisia kaakao/kahvi-vaihtoehtoja. Vastustamattomia pikkuherkkuja, kuten rocky road- suklaapalat.”
“Tuntui olevan kaksi uutta myyjää, jotka eivät tienneet mistään mitään ja yksi joka heitä paimensi, etteivät virheet pääsisi asiakkaille asti. Ei saisi myöskään olla liian tyrkyttävä tarjotessaan lisämaksusta vaikkapa kermavaahtoa yms. kun asiakas on jo sanonut mitä haluaa.”
“Kiva miljöö”
“Erinomainen palvelu, keskeinen sijainti, kulttuuritapahtumat. Kaipaisin pienempiä suolaisia (leivät ovat massiivisia) ja pikkupepejä takaisin.”
“Joskus tuotteet ovat vitriinissä liian pitkään. Pitäisi täydentää päivän aikana.”
“Kokoa itse keittosi -idea on loistava!”
“Tällä kerralla ainekset ja mm ramen loppuivat kesken, vaikka kello ei ollut kovin paljon, eikä täydennystä tullut niin, että olisin niitä saanut, vaikka kerroin puutteista henkilökunnalle ja viivyin pitkään.”
“Hyvä SOOPkokonaisuus, vaikka keitto oli kylmää ja alensi pisteitäni. Upea arkkitehtuuri, lempiarkkitehtini ja vieläpä paikallinen. Siitä 10???? Arvostan ravintoloiden persoonallista ilmettä. ABCt on niin nähty. Paikka on niin suosittu, että pitkä jonotus vei myöskin viihtyisyyttä hieman.”
“Jonotus, kylmä keitto.”
“Hyvällä paikalla, helppo löytää vieraspaikkakuntalaisenkin.”
“Kiva paikka, mukava henkilökunta, hyvää teetä ??”
“Hyvä ja viihtyisä paikka.”
“Joskus aika pitkät jonot ja kesällä ei ilmasto ei toiminut.”
“Löytyy gluteiinitonta. Sairastaa keliakiaa. Erittäin hyvä kahvi ja haudutettu tee valikoima”
“Hyvä ruoka, siisteys, aurinkoterassi”
“Kiva ulkotila, mukava ympäristö”
“Huono ja kallis kahvi pahvimukissa. Capuccinot ja muut erikoiskahvit jäivät kokeilematta, kun en tiennyt, olisiko niitä ollut tarjolla.”
“Keskeinen paikka Tilava Omia nurkkauksia”
“Ei ollut gluteenitonta tarjottavaa kovin paljoa”
“Mukava henkilökunta ja mukavat tilat. Viihtyisä.”
“Erilainen ja virkistävä! Kiitos❤️”
“Ystävällinen ja asiantunteva palvelu. Miellyttävä ympäristö, siistit wc tilat. Monipuolinen asiakaskunta.”
“Hieno kokonaisuus kaupungin sydämessä.”
“Monipuolinen salaattipöytä, hyvä teevalikoima.”
“Voisi olla enemmän kasvisvaihtoehtoja suolaisissa välipaloissa.”
“Palvelu ollut muutamalla kerralla huonoa.”
“Hyvä sijainti ja bonuspisteet.”
“Usein liian täyttä.”
“Miellyttävä ilmapiiri ja hyvä sijainti.”
“salaattipöytä on hieman sotkuinen ja kulkutien varrella”
“Jazztiistait! Ihan parhaat!”
“Mukava paikka ja monipuolinen tarjonta”
“Asiakaspalvelija pakkasi toisen asiakkaan tuotteet muoviseen mustaan roskapussiin koska paperipussit olivat kassan luota loppuneet.”
“Mukava miljöö”
“Aamupala niukahko”
“Ei siellä kiirehditty pöydän luovuttamista toiselle Sai rauhassa istua siinä paikassa missä oli”
“Voisi olla selkeästi laitettu normaali kahvi esim. Juhla mokka tai suomalainen lahvi Tykkäisin että olisi suolaisia syötävisiä enemmän esim.karjalanpiirakoita mumavoilla tai jotain pasteijoita.”
“Tykkäsin kahvilan kokonaisilmeestä todella paljon. Ympäristö oli siisti ja kahvilan sijainti todella hyvä! Asioin viikonlopun aikana kahdesti kahvilassa ja molemmilla kerroilla asiakaspalvelu oli ystävällistä! Voisin jopa sanoa että yksi parhaista kahviloista, joissa olen käynyt:)”
“Viihtyisä paikka ja keskeinen sijainti”
“Kahvilassa on ollut välillä epäsiistiä ja tarjoilut (suolaiset) kahvilatuotteet vähissä..”
“Ystävällinen henkilökunta tyylikkäästi Oulun perinteisessä puistossa toimiva hienosti arkkitehtuuriltaan toteutettu kahvila. Varmasti vierailen aina kun Oulussa käyn. Ainoa puute on siinä, että kahvila on liian kaukana Rovaniemeltä:)”
“Kahvilasta saa kohtuuhintaisia, tasalaatuisia tuotteita. Lounassalaatti on (ainakin ennen ollut) yksi suosikeistani, ja oikein täyttävä. Nykyistä salaattibuffettia en ole testannut, mutta tarkoitus olisi. Kahvikokoista, koista? Kahvien koosta? Toivoisin paremmin skaalautuvaa valikoimaa; esim. pieni latte on todella pieni, iso latte on todella iso. Olisko mahdollista ottaa joukkoon myös keskikoko? Olisi myös huomattavasti, miten sen nyt sanoisi, miellyttävämpää taikka arvokkaampaa jos kahvit tehtäisiin täysin itse, eli siis kahvia ei laskettaisi automaatista, vaan ne olisivat oikeasti käsityötä. Tällöin kahvista myös maksaa mielellään vaikka vähän enemmänkin. Esim isosta latesta sen päälle neljä euroa. Toivoisin myös laajempaa kasvis/vegaanivalikoimaa”
“Enpäs keksi oikeastaan mitään. Jos nyt jotain niin talvella sisällä melko kylmä.”
“Ahtaus”
“Loistava paikka, mukava hrnkilökunta ja ihana sisustus”
“Hyvän makuista ruokaa”
“Kaukana asuinpaikastani”
“Samaattipöydässä Paljon ravitsevia kasvisvaihtoehtoja, salaattipohjaa ei tule liikaa. Salaattipöydän Edullinen hinta siihen nähden, että saa syödä niin paljon kuin haluaa. Hyvä sijainti. Herkulliset jälkiruokavsihtoehdot.”
“Leivät ja juomat verrattain kalliita”
“Erinomainen paikka, helppo löytää ja tulla. Vaihtoehtoja tarjolla.”
“Paikka eli sijainti ja uudenlaisen oloinen valoisa ja viihtyisä rakennus, hyvä salaatti ja monipuolinen sellainen lounaalla, mukavat ulkotilat kesällä, uutta Oulussa”
“Menee melko aikaisin illasta kiinni”
“pöytien siivous, aina on pitänyt istua likaiseen pöytään.”
“Viihtyisä paikka, hyvä salaatti kera makoisan liemen.”
“Keskeisellä paikalla, tyylikäs ja viihtyisä rakennus, herkullinen valikoima, tuoreet tuotteet, ystävällinen henkilökunta!”
“hyvä salaattipöytä, hyvä peruskahvi”
“Ulkopöydät epäsiisti, vaikea löytää siistiä pöytää.”
“Myyjä ei ollut mitenkään kovin iloisen oloinen.. Kahvilasta suljettiin musiikki jo paljon ennen sulkemisaikaa ja pihan tuolit laitettiin läjään jolloin tuli tunne että pitää lähteä vaikka kahvila oli vielä auki..”
“Paikka, sisustus”
“Klo 17.00 aikaan leivät yms. Suolaiset pikkusyötävät näyttivät nahistuneilta, pitkään jo vitriinissä olleilta”
“Soup lounas, hyvät aamupalat.”
“Kahvilan sisustus on miellyttävä ja käytännöllinen. Henkilökunta lähes aina ystävällistä ja ruoat ja juomat eivät ole vielä tuottaneet minkäänlaista pettymystä. Hinta-laatu-suhde kahvilassa on mielestäni hyvä, etenkin omistajaedut huomioiden. Makian Suup- ja salaattilounas on yksi syistä, miksi valitsen tämän kahvilan.”
“Kahvilassa on välillä ruuhkaista ja varsinkin talvella voi olla niin ahdasta ettei kahville edes pääse.”
“Paikka oli trendikäs ja viihtyisä.”
“Sisältä todella ahdas.”
“Hyvä aamupala, jossa laadukkaita tuotteita kivasti esille asteltuna. Hyvä kahvivalikoima, siisti yleisilme ja iloiset työntekijät??”
“Vitriinissä saisi olla enemmän valikoimaa esimerkiksi pikkupurtavaksi kahvin kanssa, s-ryhmän kahvilana olisi hyvä olla mahdollisuus laittaa rahaa s-tilille ja nostaa rahaa tililtä. Aamupalalle aina appelsiinimehua ja muutenkin, että aamupalalla täytettäisiin säännöllisesti lopussa olevia tarjottavia ilman, että asiakkaan tarvitsee erikseen huomauttaa asiasta. Terassi muuten kiva, mutta penkit ulkona todella epämukavat, kaipaisivat esimerkiksi jotkin pehmusteet.”
“Hyvä kasvislounas.”
“Tuoreet raaka-aineet. Valoisa yleisilme. Keskeinen sijainti.”
“keitto vs. salaatti tilaaminen sekavaa, jokin kyltti selkeyttäisi asiaa”
“Aamiaisen laajuus”
“Kiva miljöö. Mukava ja välitön henkilökunta. Erinomainen aamupala ja esille asettelu.”
“Iloinen henkilökunta, hyvät kahvituotteet.”
“Henkilökunnan toiminta oli vähän sähellystä - tilauksen vastaanottanut henkilö ymihti mainita kahvintekijälle toisesta kahvistamme, ja kahvintekijä sitten kuittasi asian tyyliin ”ai en tiennyt kun tuo ei muistanut mulle sanoa”. Kassatila on epäsiisti ja ahdas. Kun odottelee kahvia valmistuvaksi, ei ole mitään paikkaa, mihin esim. laskea tarjotin siksi aikaa.”
“Ihana idea lounaskeiton kokoamisessa itse, maistuva keitto, tuoreet sämpylät”
“Salaattipöytä ei houkuttele minua, en pidä itsekoottavista salaateista, tulee helposti sitkuisen näköinen lautanen - kaverini tosin tykkäsivät annoksestaan, joten vika minussa :)”
“Hyvä sijainti ja hyvällä säällä kiva istuskella ulkosalla, kun ei ihna kadun varressa.”
“Väliin aika ryysis ja siten joutuu jonottamaan.”
“hyvä ilmapiiri”
“Sisustus, siisteys, sijainti, musiikki, tuotteet ja palvelu”
“Henkilökuntaa oli hyvin vähän verrattuna työmäärään.”
“Kesällä voisi olla enemmän mehuvaihtoehtoja lapsille juomaksi.”
“Hyvä sijainti, tuotteiden vaihtuvuus ja monipuolisuus”
“Kalliit hinnat”
“sekä sisä- että ulkotilat, suolaisia ja makeita ruokavaihtoehtoja. Hyvänmakuinen ruoka. Hyvä sijainti. Mukava ilmapiiri. Iloiset ja ammattitaitoiset työntekijät, mm. Cold brew kahvia tilatessa huomasi suositella toista makusiirappia, koska mitä alusperin olin tilaamassa oli usean asiakkaan palautteen perusteella koettu liian makeaksi - vastaava, mutta ei niin makea maku osoittautui täydelliseksi!”
“ensikertalaisena meni hetki löytää tuotteiden hintoja ja havaita kokonaisuutta, mitä on tarjolla.”
“Houkutteleva keitto/salaattilounas, vaihtoehtoja vegaaneille/kasvissyöjille.”
“salaatti- ja keittosysteemi”
“joskus noutopöytä on hiukan sotkuinen”
“Kahvilan sijainti.”
“Kahvilatuotteiden (leivonta) vähyys ja kalleus. Ulkopaikoilla ei aurinkovarjoja; puolet paikoista jäi käyttämättä hellepäivänä.”
“Terveelliset tuotteet”
“Tuotteet eivät aina ole tuoreen näköisiä esim. Vitriinin salaattileivät nuutuneet”
“Se on kauniilla paikalla ja kaunis ihana paikka.”
“viihtyisä tila( joskin joskus ei mahdu sisään lainkaan), pirteät myyjät, erikoisemmat tarjottavat, s-etu/tarjoukset, mahdollisuus ulkona ruokailuun. keskellä kaupunkia mutta rauhallinen paikka.”
“on täynnä lounasaikaan, eikä sinne mahdu”
“Iloinen henkilökunta, herkulliset tuotteet, siistit vessat ja iso terassi”
“Vähä kalliimpi ku jotku muut paikat”
“Aamiainen oli todella hyvä - sopivasti erilainen kuin mitä hotelliaamiaiset normaalisti.”
“Aika pitkään sai odotella munakkaan valmistumista”
“Leivos oli tosi maukas kuten pitikin olla. Capuccino oli oikein valmistettu ja maukas. Vessa oli siisti ja helposti alakerrasta löydettävissä.”
“Hyvä keskeinen sijainti ja siisti, rauhallinen paikka.”
“Salaattilounas on erittäin hyvä ja järkevän hintainen. Oli ihania tuoreita ja kaikkea muutakin valittavana. Erityisesti chilikaykaravut, paistettu kana ja artisokka sekä korianteri ja tuore chili ansaitsevat kiitoksen.”
“S-etu -tuotteet (hinnat)voisivat olla paremmin esillä. Esimerkiksi liitutaululla oli useampi kuohuva merkittynä, mutta ei lainkaan s-etutuotetta.”
“Helppo ja miellyttävä kokemus. Ja ruoka-annos maukas. Yleensä joka kerta tilassmisni tuotteita voi kehua.”
“Suodatinkahvien maut vat omituisia. Toinen on mieto ja hintelä, toinen makea, emäksinen ja hedelmäinen. Miten olisi yksi tukeva maukas kahvi.”
“Aitous ja astetta parempi asiakaspalvelu, joka jää myös asiakaspalvelun ammattilaisen mieleen positiivisesti. Koko paketti hyvin tehty ja siellä ei melkein edes muista olevansa ketjupaikassa.”
“Lokit terassilla”
“Mukava paikka hyvällä sijainnilla”
“Terassi, paikka ja interiööri. Pikantti kahvila oululaisittain, kiva ja viihtyisä. Hyvät salaatit, leivonnaispuolessa olisi hieman toivomisen varaa. Kaikenkaikkiaan, ei ollenkaan huono!”
“Ei mitään kummoisempaa, hyvä on ja keskeisellä paikalla. Kiva kun siellä käy paljon ihmisiä, tulee oikeanlainen kahvilatunnelma. Kesäisin paras terassin vuoksi!”
“suolaista tarjontaa aika heikosti, korkeahko hintataso”