Presso garanterar dig en egen god stund varje dag. Vi vill värna om den lokala och hemtrevliga kafékulturen. Vårt kaffe bryggs på finländskt sätt och är alltid färskt. Våra bullar, semlor och små bakverk är läckra, gräddade på plats och alltid färska – hos oss är ugnen varm hela dagen. Naturligtvis finns det även rum för godsaker i livet. Låt oss överraska dig: när klockan ringer finns det nygräddade läckerheter i ugnen.

Kundnöjdhet

4,3

Mat (4,2)
Betjäning (4,5)
Stämning (4,2)
Barn (4,0)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 16.01.2019 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Siisti ja hyvä kahvila”
“Pulla tiskiin voisi tuoda lisää tarjontaa.Esim.leivoksia ja useampaa pullaa,pasteijoita”
“Erittäin ystävällinen palvelu ja asiakkaan huomioiminen”
“Henkilökunta oli asiansa osaavaa. Asiointi sujui luontevasti ja myyjällä oli aikaa vaihtaa muutama sananenkin asiakkaiden kanssa. Kahvilassa oli rento ilmapiiri. Päivämme alkoi kivasti ja tästä oli mukava lähtä jatkamaan päivän askareita.”
“Sijainti mainio”
“Viihtyisyys ja henkilökunta”
“Maksupäätteet heikko laatuisia”
“Palvelu on ystävällistä ja auttavaa”
“Iso plussa tilojen koosta, pääsee vaunujen kanssa liikkumaan tosi sujuvasti!”
“Esillä oli nuhjuuntuneen näköinen täytetty leipä. Myyjä valmisti tuoreen kun hoksasin pyytää. Erittäin positiivinen kokemus jäi!”
“Palvelu oli loistavaa myyjä tiesi heti mitä missäkin tuotteessa on ja kun ostimme syötävää niin saimme ison kahvin pienen hinnalla. Myyjä oli positiivinen ja se jäi erityisesti mieleen”
“Erittäin ystävällinen kassahenkilökunta. Vaikka sulkemisaikaan oli vain kaksi tuntia, tarjoilu oli yllättävän monipuolinen.”
“Päivän sanomalehti ja iltapäivälehtiä löytyi luettavaksi. Kahvia oli tarjolla tummaa ja vaaleampaa paahtoa.”
“Hälinää ja paljon lapsia. Helsingin Sanomia ei löytynyt.”
“Tuoreet raaka-aineet”
“Vaikka kahvila oli jo ollut jonkin aikaa auki, kaikkia tuotteita ei oltu tehty valmiiksi esille, ei tuotteiden nimiä ollut esillä”
“Viihtyisä paikka kaupan yhteydessä. Hyvä valikoima kahvilla käymiseen että syömiseen.”
“Kauniita huonekalusteita”
“Hyvä tuotevalikoima ja hyvä asiakaspalvelu”
“Käytetyjen astioiden palautus paikka sotkuinen”
“Hyvä palvelu. Hyvät pitsat.”
“Uusi miellyttävä sisustus.”