Presso garanterar dig en egen god stund varje dag. Vi vill värna om den lokala och hemtrevliga kafékulturen. Vårt kaffe bryggs på finländskt sätt och är alltid färskt. Våra bullar, semlor och små bakverk är läckra, gräddade på plats och alltid färska – hos oss är ugnen varm hela dagen. Naturligtvis finns det även rum för godsaker i livet. Låt oss överraska dig: när klockan ringer finns det nygräddade läckerheter i ugnen.

Kundnöjdhet

4,2

Mat (4,2)
Betjäning (4,3)
Stämning (4,0)
Barn (3,5)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 16.04.2019 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Ihana henkilökunta joka saa olon tervetulleeksi”
“Hyvä sijainti lähellä Prismaa, postipalveluja, yo:a, VTT:ta ja Teknologiakylää”
“Asiakaspalvelutyössä osa hk:sta nihkeitä, tyhjäkatseisia ja töykeitä. Usein palvelua saa odottaa, vaikka kassalla ei edes ole muita. Olen tottunut saamaan parempaa palvelua, jphon kuuluvat ehdottomasti katsekontakti, hymy, palvelualttius. Osa vanhemmasta hk:sta osaa tämän, kaikki nuoret eivät.”
“Viihtyisä tila”
“Todella ystävällistä palvelua”
“Epäsiisti varsinkin ruuhka-aikana.”
“Pehmisjälkkäri”
“Sekava ja ahdas”
“Tuoreet pullat ja hyvää kahvia”
“Omistaja-asiakkaille tarkoitetut tarjoukset eivät aina toimi sitä maksettaessa”
“Helppo asioida”
“Hiukan karu ja avonainen”
“Palvelu, ruuan laatu”
“Oli naistenpäivä ja naismyyjä toivotti kaikille naisille iloisesti hyvää naistenpäivää. Hän oli muutenkin erittäin miellyttävä ja palvelualtis:)”
“Viihtyisä sisustus, niukka mutta hyvä valikoima.”
“Vähä sotkuista..”
“Henkilökunta”
“esim.gluteenittomat,laktoosittomat tuotteet”
“asiakaspalvelu”
“Tunnelmallinen paikka, mukavasti väljää istua ja nauttia syömisiä tai juomisia. Aina ystävällinen palvelu. Ainoa miinus: kehoitus palauttaa lika-astiat, mutta enpä ole koskaan löytänyt palautusvaunua :-)”
“tilaa löytyy hyvin.Oli myös gluteiinitonta kahvileipää.”
“Hinta. Kallista oli, varsinkin gluteiiniton. Toivoisin myös laajempaa valikoimaa.”
“Hyväntuulinen henkilökunta”
“Osa kahvilatuotteista on esillä siten, että niiden lähellä oltaessa pöpöt voivat levitä sekä ilman että kosketuksen välityksellä ?? Varsinkin näin flunssalaudella koen sen epähygieeniseksi”
“Mukava paikka käydä kahvilla kaupassa käydessä.”
“Munatonta pullaa/leivonnaisia ei ole koskaan tai oli jotain korvapuusteja pakasteessa mutta sisälsivät kanelia joka ei myöskään käy. Eikä pussi näyttänyt oikein houkuttelevalta muutenkaan.”
“Mukava henkilökunta”
“Hyvä asiakaspalvelu”
“Pitsojen taso on aivan liiaksi vaihtelevaa riippuen siitä syökö niitä paikan päällä vai tilaako niitä mukaan. Noutopitsat eivät ole yhtään niin maukkaita kuin paikan päällä tehdyt. Mielestäni Presso voisi alkaa käyttämään samoja pohjia noutopitsoihin kuin ravintolassa tarjottaviin. Myös tulee hieman vedätetty olo kun noudettu pitsan taso on heikompi mitä ravintolassa tarjottava. Kyllä asiakkaat arvostavat varmasti enemmän itsetehtyä pohjaa pitsoissa vaikka niissä kestäisikin hieman enemmän aikaa. Pidempi valmistusaika=Ravintolalaatu. Keskinkertainen laatu=pikaruokala / huoltoaseman taso. Pakastepitsapohjat ovat niin huonoja että voisi vielä sanoa olevansa mikään oikea pitseria. Lähes samanlaisia saa S-Marketin pakaste altaasta Apetit-merkillä. Olemme itse testanneet kotona ja niistä saa yhtä hyviä kuin noutopitsoista mutta vielä rapeampia kuin noutopitsoista joiden pohjat ovat juuri ja juuri kypsiä ja hieman löllöjä.”
“Monipuolinen pääruoka ja runsas salaattipöytä”
“Riokalinjaston päässä ei ole laskualustaa juomien ottamista varten. Kotikaljaa ei ole tarjolla!!”
“Mukavat työntekijät”
“Voisi olla enemmän valmiita tuotteita vitriinissä”