Sätt smak på vardagen.
 
Pizza & Buffa är ett okonstlat och avslappnat koncept för god mat – till exempel för hela familjen.
Vid sidan av nygräddad pizza innehåller vår lunchmeny alltid hälsosam husmanskost samt även olika sallader och desserter. Kvällstid ordnar vi temafiestor med nya läckra överraskningar. Kom och ät rejält och hemtrevligt, vi lagar maten i dag. Och hela buffén naturligtvis till samma pris.
På veckosluten har vi dessutom ett superbt desserturval.
 
 

Kundnöjdhet

4,3

Mat (4,2)
Betjäning (4,5)
Stämning (4,2)
Barn (4,0)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 22.09.2020 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Iloisesti rupateltiin. Sanoi myös tervetuloa uudelleen, jäi hyvä mieli”
“Ruoka oli hyvää ja sai syödä ja juoda niin paljon kuin jaksoi. Sai valita myös mieluisan pizzan tarjolle jos sitä ei ollut. Palvelu oli ystävällistä ja hyvä. Kiitos kaikesta!”
“Hyvät ruuat, hyvä palvelu :)”
“Haemme pizza & buffasta yleensä pizzaa, mutta jos haluaisi pizzaan eksoottisempia täytteitä (esim. eri sorttisia majoneeseja ja salaattia pizzan päälle), silloin pitäisi valita toinen ravintola.”
“Ihanan ystävällinen ja hyväntuulinen palvelu. Monipuolinen ja laadukasruokatarjonta”
“Suosittelisin. Parannettavaa kuitenkin olisi mielestäni lämpimissä ruoissa. Salaattipöytä tosi kattava ja hyvä, pizzoja myös eri täytteillä, joka on hyvä.”
“Voi valita mitä syö, hyvä palvelu, nopea”
“Linsttrömin pihvit olivat mauttomia, ja perunat ylikypsiksi keitettyjä (kumiperunoita). Pääsääntöisesti ostamme pitsaa kotiin, mutta mitä pidempään olemme niin tehneet, sitä enenmmän on todennäköistä, että se tulee loppumaan. Pitsauunit jättävät pohjan aina veteläksi. Myyjä joskus selitti, että johtui siitä,että oli paljon vetisiä täytteitä, mutta ravintolassa tarjolla olevissa pitsoissa on täysin sama vika, vaikka täytteitä olisi vain pari.”
“Pöytien siivousta voisi tehostaa. Katse lattioihin olisi myös paikallaan. Niistä lähtee ikäihmisen viihtyisyys melko pitkältä.”
“Hain kotiin kaksi pizzaa. Toinen valmistui 10 min ennen toista ja oli kylmää kun sain toisen. Tilannetta ei kerrottu tai pahoittelut mitenkään. Kuulin kun tarjoilija sanoi kokille että tilauksessa on kaksi pizzaa... Istuin lähellä.”
“Hyvä ruoka, viihtyisä paikka.”
“Kaikki muuten ihan ok mutta pizza ei niin hääviä.”
“Pääasia eli ruoka on erittäin hyvää.”
“Aivan ok perusbuffet”
“Kohtuu siisti paikka, puffassa koko ajan pizzat ei loppunut kesken.”
“Edelleen pyydän kiinnittämään huomiota siihen, että tarjolla olisi mahdollisimman monipuolisesti kotimaisia juureksia, vihanneksia ja muita 'terveystuotteita'. Meillähän on mistä valita. Itse painotan aina kotimaisiin lämpimiin juureksiin pääruokaa lautaselleni valitessa. Salaattipöytä on runsas. Siitä kiitos. Kuitenkin, kun usein käy, huomaan, että se ei juuri muutu. Mielikuvitusta siis peliin :)”
“Salaattipöytä on hyvä.”
“Puffetin pizzat on todella maukkaita ja laadukkaita. Henkilökunnasta osa myös kyselee toiveita. Salaattipöytä herkullinen ja runsas.”
“Kiitos kuuluu asiakaspalvelijalle. S-mobiilikuponki olisi jäänyt käyttämättä ilman häntä. Todella ystävällinen ihminen kassalla ja pakkasi meille myös matkaan herkulliset ja isot pizzat. Hoiti homman alusta loppuun asti kiitettävästi.”
“Pizzat ihan hyviä. Salaattipöytä monipuolinen ja tuoreet aineet. Muu lämminruoka n aina teollisen makuista, en tykännyt yhtään.”
“Palvelu ja ruoka oli hyvää”
“Lähellä työpaikkaa, silloin tällöin hyviä tarjouksia S-mobiilin kautta”
“Ruoka hyvän makuista mutta usein kylmää.”
“Ihan mukava paikka käydä syömässä.”
“Hyvä ruoka”
“Mukavs paikka josta löytyy hyvä ruokailumahdollisuus, tai ihan hyvä paikka kahvittelullekin.”
“Ravintolassa oli lämmin tunnelma ja meidät otettiin vastaan todella ystävällisesti kun oltiin ensimmäistä kertaa siellä. Ravintola oli todella mukava paikka. En voi muuta kuin suositella.”
“Hyvä ruoka ja jos ruoka ei miellytä, voi syödä pizzaa. Salaattipöytä myös hyvä”
“hyvä palvelu ja mieluista ruokaa riittävästi tarjolla. plussaa kun pitsanpaistaja kysyi minkälaista haluaisimme.”
“Kaikki toimi hyvin. Jatkuvasti täytettiin uusia pizzoja”
“Paikka hyvä. Ruoka-alue ruuhka-aikaan hieman ahdas. Ihmiset poukkoilee salaattitiskin, juoma-automaatin ja pizzatiskin välillä. Ehkäpä uudelleensijoittelulla voisi saada avoimemman tilan tuntua. Henkilökunta aina ystävällistä ja ruoka maittavaa.”
“Kaikki oli hyvin , asiakaspalvelu kassalla ystävällistä , ainut heikkous oli salaattipöytä joka ei ollut minun makuuni , mutta makuasioista ei voi kiistellä.”
“Olemme tykänneet käydä Pizza&Buffassa ikään kuin kerran kuussa kantapaikkana. Helppo pienen lapsen kanssa ja erityisesti pizzat erittäin hyviä.”
“Olen Prisman vakio asiakas samalla voin käydä ruokailemassa”
“Palvelu ja ruoka hyvää”
“Koronan takia koska syöjät tuli viereiseen pöytää sivan liian lähellä”
“Ruoka oli hyvää, ja siisti paikka”
“Ihan ok”
“Siisti, kutsuva ja nätti miljöö. Upea henkilökunta!”
“Hygienia oli heikosti huomioitu”
“Aivan täydellinen paikka. Monipuoliset ruoat, täydellinen salaattipöytä ja kysytään vielä sekä lapsilta että aikuisilta että onko toivepizzaa mitä kokki voisi väsätä. Aivan täydellistä??”
“Siistiä ja hyvä palvelu.”
“Todella hyvää palvelua ja maittavaa ruokaa.”
“Liian sekavaa”
“God mat. Har rekommenderat vänner och familj.”
“olin itse tyytyväinen käyntiini, joten hyvällä omallatunnolla voin suositella kuten olen jo tehnyt.”
“Hyvää ruokaa eikä liian täyttä eikä liikaa hälyä”
“Kätevä syödä lounas ostosten yhteydessä, jos sattuu kiire ettei itse ehdi tehdä ruokaa.”
“Hyvä ruoka, sujuvaa ja ystävällistä palvelua.”
“Todella hyvää ruokaa ja kaikki sujui nopeasti!”
“Kohtuullisen hyvä ja sopivan hintainen”
“Ruoka on ollut hyvää...”
“Rauhallinen paikka.”
“Henkilökunta ori erittäin ystävällistä, reipasta ja ammattitaitoista .”
“SIIS, olimme meno/paluu Lapin Pellon reissulla. Käynti täällä oli täysin sattumaa. Mutta erittäin hyvä fiilis jäi. Asumme siis Helsingissä. Eli sattuma poikkeaminen.”
“Henkilökunta oli todella ystävällinen ja mukava. Tuli sellainen olo että tekivät mielellään töitä.”
“Todella ystävällinen myyjä ja hyvää ruokaa.”
“Hyvä salaattitarjonta ja maukkaat pizzat.”
“Saamani palvelu täytti odotukseni”
“Perusmättöä”
“Hyvä”
“Hyvää ruokaa”
“Helppo, kohtuu hinta ja hyvä ruoka”
“Pizzat maistuivat yllättävän hyvältä, vaikka kaikissa kolmessa pihja hueman raaka..”
“Hyvä palvelu. Pitsatiskillä työntekijät iloisen oloisia ja Dimitri(?) kysyi lapsiltakin erikseen, että haluavatko he toivepitsan. Hyvin huomioitu, täydet pisteet tästä,”
“Pidän ravintolan yleisilmeestä hirmu paljon ja kaikki ruoat on asetettu houkuttelevasti tiskille. Salaattipöytä on erittäin kattava ja sieltä voi löytää erikoisempia yhdistelmiä (esim papu&ananas -lisuketta) joita on kiva kokeilla. Proteiinia on myös hyvin saatavilla. 'kotiruoat' ovat herkullisia ja pizzapuolella kysellään aina, haluisinko jotain pizzaa tehtäväksi.”
“Hyvä ruoka, siisti paikka”
“Edullinen ja hyvä paikka.”
“Ruoan maku on parantunut.”
“Tosi hyvä ja siisti ravintola. Heti tuntui kodikkaalta ja aivan ystävällinen henkilökunta. En halunnut lähteä pois kun oli niin mukava ilmapiiri ????”
“Pizzat hyviä,mutta ruoka-annoksissa paljon laatueroja.Resquen kautta tilatussa kastikkeessa ei ollut lihoja vaikka olisi pitänyt olla.Paremmin voisi suojata ruokia kun ovat esillä ettei pöpöt lennä.”
“Nopea ,siisti hyvät pizzat.”
“Hyvä sijainti, jokaiselle jotakin, nopea ??”
“Hyvää ruokaa ja ystävällistä ja hymyilevää palvelua. Pizzat ovat todella hyviä ja täytevalikoima on laaja. Kiva kun tarjottiin kahvia odottelun aikana. Sisustus on myös onnistunut.”
“Ruoka oli hyvää. Ruokalista on netissä, joten on helppo valita päivä, jolloin käy syömässä. Pidän kovasti kalaruuista joten niitä toivon lounaslistalta.”
“Linnanmaalle kaivataan suuresti parempaa salaattipöytää, nimittäin tällä hetkellä tarjonta on valitettavasti surkea. Verrataan vaikkapa edellis vuoteen, silloin asioimme usein Limingantulli Pizza&Buffassa ja siellä söi ilomielin salaatti tarjonnasta myöskin. Korona pandemian jälkeen ruvettiin testaamaan Linnanmaalla ruokailua ja muuten loistava, mutta salaattipöytä ei maistu, eikä näytä houkuttelevalta. Muuten loistava meininki ja pääruuat!!”
“Salaattipöytä hyvin esillä ja houkuttelevan näköiseksi laitettu. Salaatti linjaston tuotteet myöskin tuoreita ja hyvän makuisia.”
“Kaikki toimi ja ruoka oli hyvää”
“Ok. Lätt att hitta ngt för alla i familjen”
“Hyvällä paikalla oulussa”
“hyvä, mutta hieman kallis. voisivat sovittaa lounashinnan lounaskortille sopivaksi”
“Lähialueen paras ruokapaikka.”
“Perushyvä pitsanpyörittelymesta joka sijaitsee ihan uliopiston vieressä, ja vielä suhteellisen sopuhintaisesti.”
“Leipävalikoima oli huono, samoin keitetyt vihannekset.”
“Pitsa tehtiin toiveitten mukaan koko porukalle”
“Kun halutaan vaihtoehdoksi pitsaa, mutta nk. känkkylät eivät kiinnosta, käy pizza&buffassa. Pitsat ovat kivan tyylisiä, eikä perus mättöä kuten raxissa.”
“Palvelu ja ruoka hyvää. Kiitos.”
“Monipuolinen valikoima, kaikille löytyy jotain, nopea buffet, ei odottelua.”
“Aina hyvät maistuvat ruoat ja valinnan mahdollisuus. Henkilökunta erittäin ystävällistä ja esittelivät ruokia ja sai pitsan valita mitä halusi.”
“Erittäin maukasta ja hinta kohtuullinen”
“Linnanmaan Prisman yhteydessä oleva Pizza Buffa on hyvän ruokapaikan maineessa ja se pitää paikkansa.”
“Ruoka oli todella hyvää ja palvelu ystävällistä”
“Mukava, leppoisa paikka pistäytyä kahville tai syömään. Me virkistäydyimme pyöräretkellä.”
“Käynnistä jäi hyvä maku ja tunne.”
“Suosittelen kaikille tuttavalleni ravintolaa, koska ruoka on erinomaista, monipuolista, henkilökunta huippua ja paikka siisti ja viihtyisä sekä avara, vaikka asiakkaita on useita.”
“Maksaminen lounaskortilla ei ole sujuvaa, koska lounaskortin enimmäissumma 10.7€ ylittyy 0.20€:lla lounaan hinnan ollessa 10.90€.”