Komplexet med tre restauranger ligger i centrum av Uleåborg i en trivsam byggnad som var brandstation på 1920-talet. Restaurangen Grill it! på andra våningen i brandstationen är en blandning av en hemtrevlig stil och modern design. Både stämningen och inredningen vittnar om byggnadens historia.

Grill it! förenar traditionell grillning med förstklassiga råvaror på ett fräscht och inspirerande sätt. På menyn finns både typiska skandinaviska smaker och kryddor från hela världen. Den hemtrevliga miljön och den unika musikscenen tar gästerna på en kulinarisk resa i vinets och matens värld.

Den unika vindsvåningen Ullakko är en riktig pärla på den gamla brandstationen. Den fina festlokalen på 3:e våningen har en trivsam gammaldags stil med moderna inslag. Den fantastiska miljön bjuder mötesdeltagare och gäster på en oförglömlig upplevelse.

Kundnöjdhet

4,2

Mat (4,2)
Betjäning (4,2)
Stämning (4,2)
Barn (3,9)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 24.11.2020 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Hyvä ruoka, mukava paikka, täällä käy mieluusti lounaalla”
“Hyvä ruoka, hyvä palvelu, siisti ja kodikas yleisilme.”
“Erittäin maukas ruoka, huippuystävällinen palvelu. Hinta erittäin kohtuullinen.”
“Hei, Grillittiin on helppo tulla ja ruoka on hyvää.”
“One of the best European-style lunch”
“Jos lounas olisi 10,70 arvoinen, tulisimme useammin käymään. Monien korttien kanssa on vaikea maksaa ja jonot kertyvät pitkiksi”
“kaikki toiminta ravintolassa pelaa ja ruokakin oli maukasta”
“Laadukasta ruokaa. Pääasiassa asioinut lounaalla tai brunssilla, joten edellisessä kohdassa en odottanutkaan, että tarjoilija kävisi kysymässä tyytyväisyydestä.”
“Oikein hyvää ruokaa, hyvä palvelu, hyvä hinta-laatusuhde, kiva tunnelma ja viihtyisä ympäristö”
“Palvelu ”tökki” henkilökuntaa ehkä liian vähän asiakasmäärään nähden”
“Ruoka oli todella hyvää ja pieni lapsi otettiin hyvin huomioon.”
“Paras ravintolakokemus aikoihin. Todella miellyttävä ja ystävällinen miestarjoilija!”
“Oli hyvä kokemus”
“Hyvää ja maukasta ruokaa!”
“Täydellinen ruoka ja palvelu.”
“Paikka on hyvin viihtyisa”
“Muuten ok mutta astioita ym. kuljetettiin kolisevilla kärryillä edestakaisin joka oli tosi häiritsevää”
“Ihan mahtava henkilökunta. Iso kiitos tarjoilijalle, joka otti meidän seurueen todella mahtavasti huomioon. Ihana tunnelma ja rento meininki. Ehdottomasti tulen uudelleen ??”
“Hyvä ruoka”
“Hyvä ruoka hyvä mieli!”
“Hyvää ruokaa”
“Hyvä ruoka ja tunnelma!”
“Ruoka ja juoma ja palvelu oli hyvää, myös tunnelma”
“Edellisen kerran olin käynyt lounaalla helmikuussa 20. Silloin ja lukuisina muina lounaskertoina ruoka on ollut erinomaista. Onko kokki vaihtunut? Nyt ruoka oli huonoa. Maa-artisokkakeitto oli outoa, palaneen makua? Pääruoka oli kuivahtanutta, eikä maistunut hyvältä. Musiikki oli myös häiritsevää tällä kertaa.”
“Varsinkin lounas arkisin erinomainen ja valikoima kattava. Myös listaruuat hyviä. Ainoastaan viikonlopun brunssi jätti toivomisen varaa, olisin toivonut laajempaa ja laadukkaampaa valikoimaa.”
“Hyvä noutopöytä”
“Ruoka oli hyvää ja asiakaspalvelu vielä parempaa :)”
“Palaamme mieheni kanssa aina Grill itiin, mutta joka kerta on ollut ”jotain”. Tilanteen on pelastanut mukava henkilökunta. Miehelleni vaihdettiin kypsä pihvi, koska hän oli pyytänyt Mediumin. Meidän tuli odottaa Menun alkuruokaa 30 min tavallisena torstai-iltana. tämän jälkeen ruuat tulivat jouhevasti, mutta yleensä kun ollaan vierailtu ruokia ja palvelua on saanut odottaa. Vuoropäällikkö kävi paljon jututtamassa viimeksi ja tarjosi extra kaadon viiniä. Fiilikset saatiin tasoitettua. Harmi oli kuulla tarjoilijan keskustellessa toisten asiakkaiden kanssa, että ravintola suljetaan vuoden lopussa.”
“Eiköhän antamani arvostelut anna perustelut.”
“Herkullinen ruoka, ystävällinen henkilökunta ja siisti ympäristö”
“Ruoka on hyvää, ravintola on hyvällä paikalla, ruokaa on monia eri vaihtoehtoja. Huonoba puolena mielestäni istumapaikat ovat hyvin lähekkäin, haluaisin enemmän omaa rauhaa ruokaillessa, ymärrettävää kuitenkin että tällainen on vaikea toteuttaa kustannustehokkaasti.”
“Brunssi oli erittäin monipuolinen ja kaikki maistui erittäin hyvälle!”
“Helppo ja tasaisenhyvä lounaspaikka, myös gluteenittomuus ja korona-aika on hyvin huomioitu.”
“Kävimme brunssilla, palvelu oli ystävällistä ja tunnelma hyvä. Ruoka oli hyvää ja maistui meille molemmille, ainoastaan uuniperuna oli pettymys: se oli kuivaa, eikä meinannut irrota kuorestaan.”
“Kaikki ok ja palvelu ja ruoka hyvää.”
“Ruoka oli hyvää, palvelu hyvää, miellyttävä miljöö.”
“Laadukasta, hyvin tehtyä ruokaa.”
“Brunssi oli hyvä. Vähän enemmän kasviksia tai jotain tuoretta olisi hyvä lisä. Varsinkin kun monissa ruokalajeissa oli paljon suolaa. Tilanne tämä monissa ravintoloissa.”
“Kiva paikka, ruoka on hyvää. Harmi että jälkiruoka on usein loppu ja korvattu huonoilla kaurakekseillä.”
“Ruoka oli erittäin hyvä, mutta lapsille saisi olla enemmän vaihtoehtoja.”
“Oulun Grill Itin henkilökunta oli todella ystävällistä ja huomaavaista.”
“Olin jo suositellut ravintolaa, koska lounas oli ihan mukiinmenevä eikä ravintola ollut kovin rauhaton.”
“Ruoka oli hyvää, muttei aiheuttanut ylivertainen elämys-tunnetta. Makumaailma oli aika keskinkertainen. Hyväksyttäköön se omistaja-hintaan 19,90 euroa. Miljöö todella miellyttävä. Henkilökunta ystävällistä. Maksutapahtuma selvin miinus. Omistaja-asiakasalennuksen saaminen oli sekavaa, ensin tuli kuitata oikea hinta, jonka järjestelmä hylkäsi ja sen jälkeen kuitata oikealla hinnalla. Valitettavasti kassalla työskennelleen henkilön käyttäytymisestä jäi kuva, että minun olisi pitänyt tietää tämä kassajärjestelmän ”ominaisuus”. Kokonaistunnelmaltaan hyvä käynti.”
“Hei, kalaruoka oli mautonta ja annoskoot kaikilla pienet. Aiemmin käydessäni palvelu ja ruoka oli parempaa. Hieman pettymys ollessani lapsuuden ysrtävien kanssa syömässä ja he olivat etelästä tulleet”
“Lounasbuffet poikkeuksellisen hienosti esillä, ruoka erinomaista, siistit tilat sekä ruokailuvälineet. Poikkeaa normaalista lounasravintolasta, olen käynyt lukuisissa paikoissa mutta tämä on kiistaton ykkönen!”
“Kaikki meni hyvin ja olin tyytyväinen”
“Hyvä palvelu ja ruoka”
“Ruoka oli hyvää!”
“Ruoka on aina hyvää ja miljöö aivan ihana.”
“Palvelu oli erinomaista ja ruoka hyvää. Uusi menulista vaikutti todella hyvältä. Valittiin kuhaa (joka maistui), mutta olisi tehnyt niin mieli muitakin anooksia, kun niitä näki vietävän muihin pöytiin.”
“Ruoka oli hyvää ja palvelu toimi hyvin ja oli ystävällistä.”
“Henkilökunta vaikutti erittäin kiireiseltä, joten asiakkaiden henkilökohtainen huomioiminen oli vähäistä. Lisää henkilökuntaa työvuoroihin, jotta palvelu pelaisi paremmin?”
“Aikuiseen makuun hyvä ja laadukas ruoka, löytyy hyvin myös kasvis/kala vaihtoehtoja”
“Lounasaikoina salaattivalikoima on niin hyvä”
“Kävin puffet lounaalla viimeksi, enkä pidä siitä että lämminruoka ei ole kunnolla lämmintä ja me asiakkaat sotkemme itse tarjoilun (joka ravintolassa). Muutoin tykkään tosi paljon sisustuksesta ja olen aina saanut hyvää palvelua ja ruokaa”
“Siisti, asiallinen, esteetön, mutta omaan makuun liian avara/ salimainen.”
“Brunssi oli hälyinen ja ruuat olivat loppu jatkuvasti. Kävin hakemassa croissantteja viisi kertaa tuloksetta.”
“Mukava käynti. Sellainen huomio, että tarjoilijoiden huutelut toisilleen ravintolan läpi tuo mieleen työmaaruokalan. Vaikka asia on pieni, niin itseäni se vähän häiritsee.”
“Hyvä ruoka ja henkilökunta on osaava ja palvelualtis.”
“Oli mukava ja hyvää ruoka”
“Erittäin hyvää ruokaa!”
“Sunnantai brussi tarjous oli tuonnut paikalle meidät sekä muita ruokailijoita. Silti työntekijällä kiireetöntä, asiakkaille aikaa antavaa rauhallista työnskentelyä. Kassakonekin oikutteli, mutta työntekijä toimi 10:llä. Terveiset ??”
“Laadukas, mukava ilmapiiri.”
“Olimme brunssilla. Alkupalavalikoima oli suppeampi kuin aiemmin, mutta jokainen ruokalaji oli maukas. Ei ollut floppeja, vaan makuyhdistelmiin oli panostettu. Talon kuohuviini ei ollut hyvä.”
“Hyvvää ruokaa on ollu aina tarjolla”
“Ruoka on hyvää”
“Olen käynyt ravintolassa kaksi kertaa kaveriporukalla ja molemmat kerrat on ollut todella kivoja. Ruuat on maistunut mutta suurin positiivinen asia on ollut hyvä palvelu. Tarjoilijat on myynyt tuotteita todella tehokkaasti ilman, että se on tuntunut tyrkyttämiseltä.”
“Erittäin ystävällinen palvelu.”
“Lounas on monipuolinen ja maukas.”
“Muuten hyvä, mutta hieman kallis. Lisäksi monesti ahdasta, ja ruoka saattaa joskus loppua lounasbuffetpöydästä, jolloin sitä joutuu odottamaan.”
“Mukava paikka ruokailla ja hyvää ruokaa”
“Mukava ja rento tunnelma”
“Ruoka oli hyvää ja palvelu ystävällisä”
“Miellyttävä paikka, viihtyisä miljöö ja hyvä ruoka!”
“Perushyvää lounasruokaa”
“Tunnelmallinen ja varma paikka kun haluaa syödä hyvin ja rauhallisessa miljöössä”
“Bra stämmning, god mat och trevlig personal.”
“Hyvänmakuista ruokaa. Keitot ovat olleet monesti erityisen hyviä.”
“Hinta ei ole edullista, vaikka ruoanannokset ovat jotenkuten ok.”
“Maittava brunssi, ei ruuhkaa, hyvä ja asiakasmyönteinen palvelu.”
“Mukava tunnelma, hyvä ruoka, iloinen palvelu”
“Hinta-laatusuhde kohdallaan, aina hyvä musiikki ja miellyttävä henkilökunta”
“Maukas ruoka, edullinen lounas”
“Hyvä brunssi. Ruokaehdotuksia ei tehty, koska oli brunssi.”
“Kaikki toimii”