Komplexet med tre restauranger ligger i centrum av Uleåborg i en trivsam byggnad som var brandstation på 1920-talet. Restaurangen Grill it! på andra våningen i brandstationen är en blandning av en hemtrevlig stil och modern design. Både stämningen och inredningen vittnar om byggnadens historia.

Grill it! förenar traditionell grillning med förstklassiga råvaror på ett fräscht och inspirerande sätt. På menyn finns både typiska skandinaviska smaker och kryddor från hela världen. Den hemtrevliga miljön och den unika musikscenen tar gästerna på en kulinarisk resa i vinets och matens värld.

Den unika vindsvåningen Ullakko är en riktig pärla på den gamla brandstationen. Den fina festlokalen på 3:e våningen har en trivsam gammaldags stil med moderna inslag. Den fantastiska miljön bjuder mötesdeltagare och gäster på en oförglömlig upplevelse.

Kundnöjdhet

4,2

Mat (4,2)
Betjäning (4,1)
Stämning (4,2)
Barn (3,9)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 16.07.2019 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“erikoisruokavalioni (keliakia) vuoksi sain erikseen annoksen jonka esille pano oli todella kaunis. jälkiruuissa voisi olla myös maininta gluteenittomuudesta ettei sitä tarvitseisi erikseen kysyä.”
“Ihana miljöö ja runsas sunnuntaibrunssi!”
“Maistuva ruoka, lounaalla herkullisia salaatteja ja leipää, siisti ja viihtyisä ravintola”
“Hyvä salaattipöytä ja lounas keitto.”
“Paha kahvi. Voisitte panostaa laadukkaaseen tummaan paahtoon. Nykyinen on aina kitkerää ja pohjaan palaneen makuista. Kanaruuat maistuvat liikaa samalle (savuiselle grillille) joka kerta.”
“Hyvä asiakaspalvelu Hyvä asiakaskokemus Herkullinen ruoka”
“Viihtyisä ja tilava. Ja maittava ruoka. Joskus sais olla suolaa enemmän ja kerran ylikypsän härän kaverina olleet peruna/juurekset olivat luvalla sanoen raakoja...”
“Ruokaa on riittävästi tarjolla lounasaikaan ja keittiöhenkilökunta tuo lisää kokoajan ei loppunut enään koskaan joka on esimerkillistä jopa parempaa kuin Frans&Camille jota käytän myös”
“Tunnelma ja sisustus, henkilökunta. Ruoka voisi olla vähän mehevämpää ja vähemmän rasvaa. Nyt aika rasvaista ja joskus kuivaa. Salaatti ok.”
“Henkilökunta oli loistava ja se teki illasta loistavan! Meitä huomioitiin erinomaisesti, mutta myös annettiin rauha nauttia illasta. Varsinkin tarjoilijattaren iloinen energia tarttui meihinkin ja kanssakäyminen hänen kanssaan oli erittäin luontevaa, harmittaa että en hänen nimeänsä muista, mutta kyseessä oli pe 28.6. illalla työskennellyt nuorempi tarjoilijatar.”
“Olimme hieman pettyneitä sokerisuolattuun siikaan, oli meidän mielestä mautonta.”
“Miestarjoilija hoiti kyllä tuotteiden esittelyn ja tarjoilun todella hienosti!”
“Vastaanotto, ruoka- ja juomasuositukset osuivat kohdilleen, meistä ' huolehdittiin', kiitokset vielä Terolle/ Terholle kumpi nimi olikaan ! Myöhäinen äitienpäivä- ja kuopuksen valmistujaisateria oli hyvä kokemus kaikkien 3 mielestä; ' jäi hyvä maku suuhun'”
“Hieno tunnelma ja hyvä ruoka.”
“Tunnelma,tila miellyttävä. Ikkunat kadulle,valoa ja elämää....Buffet-pöydässä runsaasti aineksia. Vuohenjuustokeitto superhyvää....”
“Todella maistuvat ruoat ja ystävällinen henkilökunta, siisti ympäristö ja nykyään nopea asiointi, kun seisovan pöydän linjoja on kaksi.”
“Hyvä ruoka ja palvelu”
“Nopea palvelu ja maistuvat mutta kohtuu hintaiset ruoat.”
“Mukava miljöö. Hyvä ruoka.”
“Juomat oli erkoisessa paikassa ruokiin nähden. Piti kysyä missä juomat. Pöytiä oli paljon varattulappusilla merkitty. Näistä olisi voinut mainita tullessa.”
“Hyvää ruokaa.”
“Kylmät alkupalat ja salaatit todella hyvät lounaalla.”
“Maksaminen varsinkin lounaskortilla on työlästä ja valitettavasti näkyy myös henkilökunnan kasvoilta&käytöksessä. Useampi maksupääte helpottaisi ja lounaspassin sijaan joku muu järjestely nopeuttaisi. Välillä tulee mentyä paikkoihin, joissa ei ole lounaspassia eikä bonuskortteja ihan maksamisen helppouden takia, koska usean kortin maksuhässäkkä ärsyttää.”
“Ruoka yllätti positiivisesti. Odotuksena oli keskinkertaista ketjuravintolaruokaa, mutta ruoka olikin aivan erinomaista. Myös palvelu oli erinomaista.”
“Hyvä palvelu, hyvät ruuat”
“Kiitokset hyvästä ja iloisesta palvelusta :-)”
“Mukavat tarjoilijat ja hyvää perusravintolaruokaa”
“Ystävällinen, ammattitaitoinen henkilökunta. Loistava ruoka.”
“Hyvä ilmapiiri, ystävällinen palvelu”
“Otin suositellun annoksen, hieman kalliimman mitä olin ajatellut. Annos oli kylmä ja pihvi jänteinen. Tyytyväisyyteni kysyttiin ja aivan asiallisesti mainitsin, että annoksen laatu ei ole kohdallaan hintaan ja lupauksiin nähden. Ystävällinen hymy kyllä tuli, mutta en saanut uutta annosta.”
“Aina hyvä ruoka ja palvelu.”
“Ruoka on aina ollut hyvää. Nyt käynnillä I olimme hiukan myöhäisessä vaiheessa brunssia nauttimassa. Enää oli 30min tarjolla. Ruoka oli hiukan jäähtynyttä ja esim lohi oli jo kuivahkoa. Siitä huolimatta maut olivat kohdillaan. Ensi kerralla täytyy käydä aiemmin.”
“Ehkä valitsemamme paikka teki tunnelmasta epämiellyttävän, kun istuimme ikkunoiden edessä ja lähellä baaritiskiä, jonka puitteissa tapahtui astioiden lastausta tiskikoneesta ja pesua, sekä henkilökunnan kesken käytyä keskustelua astioiden aiheuttaman melun yli. Musiikki ei sit kuulunut lainkaan. Olo oli levoton kaiken kaikkiaan. Siispä A ja O on istumapaikan valinta ??”
“Erittäin hyvä lounas joka kerta.”
“Ruoka korkeatasoista niin lounaan jälkiruoka puuttuu. Sitä jää kaipaamaan joka kerta”
“Laadukas”
“Ruoka oli haaleata, mutta silti hyvänmakuista”
“Hyvät tilat ja siistit,ruoka maistui.”
“Ruokien odottaminen.”
“Mukava ilmapiiri, rauhallinen ja erittäin hyvä salaattipöytä.”
“Hyvä palvelu ja sijainti”
“Henkilökunta oli erittäin ystävällinen ja ammattitaitoinen”
“Sujuva lounas käynti, rauhallista.”
“Brunssilla hyvä, monipuolinen alkuruokabuffet.”
“Henkilökunta.”
“Rauhallinen, siisti paikka. Ruoka oli hyvää ja henkilökunta ammattitaitoista ja mukavaa.”
“Ruoka on ollut joka kerta lounaalla hyvää.”
“Juomat olivat vaihtaneet paikkaa hieman erikoiseen paikkaan, sitten viime käynnin. Mielestäni juomavalikoimassa voisi olla vesien lisäksi maito.”
“Viihtyisä, tunnelmallinen ja ruoka oli hyvää sinä päivänä kun kävin.”
“Seuraavana päivä kun työkaverit olivat käyneet ruokaa oli tosi vähän (lopussa) vaikka oli lounasaika (13.30) . Ja tarjolla oli vain jotkin laatikkoa. Tämä vähentää kovasti sitä edellisen päivän innostusta mitä koimme tarjottavasta työkavereiden kanssa.”
“Alkuviikosta ruoka on hyvää ja salaatit OK, mutta loppuviikosta keitot loppui kesken, piti odotella lisää ja salaatti pöytä huono ja lämmin ruoka ei sitä mitä oli alkuviikosta.”
“Siisti ravintola, siistit vessat, hyvä palvelu”
“Suhteellisen kalliiseen hintaan nähden ruoka on mautonta. Ainoa ravintola koskaan, että koko seurue joutui lisäämään suolaa omiin annoksiin vaikka kaikilla oli eri tilaus. 20e hintaan luulisi saavan maukkaan burgerin, kun sellaisen saa muualta 10e halvemmalla.”
“Ruuan laatu ja maku”
“Loppulaskussa oli 1-vuotiaasta laskutettu 5-11 -vuotiaan summa.”
“Vappubrunssin alkupalat ja jälkiruoka oli todella hyvää mutta pääruoka (lohi) jätti toivomisen varaa”
“Erittäin mukava henkilökunta ja miellyttävä miljöö.”
“Rennon tuntuinen paikka, perheenjäsenten ruoka-aineallergiat otettiin huomioon automaattisesti jälkiruokien osalta. Oli hyvä että tarjoilija tarkisti nuorimman perheenjäsenen iän juomatilauksen yhteydessä.”
“Tilasimme kahdelle perheenjäsenelle päivän menusta (vappubrunssi) tietyn aterian muutettuna allergioiden mukaan. Pöytään tuli kuitenkin ensin muuttamaton annos, jonka onneksi huomasimme välittömästi. Tarjoilujärjestys ei osunut kohdalleen, pöydässä olleen naispuolisen annos tarjoiltiin viimeisenä. Kalaruualle oli pihviveitset, jotka toki soveltuivat käyttöön mutta yleensä vaihdetaan ruuan mukaan. Jälkiruuan jälkeen odottelimme tarjoilijaa todella kauan, ja kyllästyttyämme odottamiseen kävimme maksamassa tiskillä.”
“Suomen paras OIKEA pihviravintola!”
“Hinta laatu suhde, sijainti, miljöö”
“Ravintolatilan rakenteet ovat jo sinänsä näkemisen arvoisset. Hyvä ruoka, ammattitaitoinen ja ystävällinen henkilökunta, sisustus ja pöytäjärjestys tilaan sopiva. Ravintolan yleisilme ainakin ison salin puolella on rauhoittava, kiire unohtuu.”
“Hyvät vaihtoehdot lounaalla, hyvä salaattivalikoima”
“Erittäin hyvät pihvit”
“Miljöö ja hyvä ruoka.”
“Siisti paikka ja hyvä palvelu.”
“Yksi kauneimmista ravintolatiloista Oulussa. Todella kaunis ja tunnelmallinen! Ruoka myös lounaalla ollut aina erinomaista.”
“En ole käynyt illallisella, koska a la carte vaikuttaa todella kalliilta.”
“Ruoka oli erittäin hyvää ja palvelu leppoisan mukavaa.”
“Hyvä ruoka!”
“Hyvä ruoka ja ystävällinen ja ammattitaitoinen palvelu. Viihtyisä miljöö.”