Komplexet med tre restauranger ligger i centrum av Uleåborg i en trivsam byggnad som var brandstation på 1920-talet. Restaurangen Grill it! på andra våningen i brandstationen är en blandning av en hemtrevlig stil och modern design. Både stämningen och inredningen vittnar om byggnadens historia.

Grill it! förenar traditionell grillning med förstklassiga råvaror på ett fräscht och inspirerande sätt. På menyn finns både typiska skandinaviska smaker och kryddor från hela världen. Den hemtrevliga miljön och den unika musikscenen tar gästerna på en kulinarisk resa i vinets och matens värld.

Den unika vindsvåningen Ullakko är en riktig pärla på den gamla brandstationen. Den fina festlokalen på 3:e våningen har en trivsam gammaldags stil med moderna inslag. Den fantastiska miljön bjuder mötesdeltagare och gäster på en oförglömlig upplevelse.

Kundnöjdhet

4,2

Mat (4,3)
Betjäning (4,0)
Stämning (4,2)
Barn (4,0)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 15.10.2019 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Hyvä ruoka”
“Ruuassa oli hius, mutta en tee siitä numeroa koska olen käynyt täällä ennenkin eikä vastaavaa ole aiemmin sattunut.”
“Ei ole liian hälyisä paikka.”
“Ruoka oli todella hyvää ja paikka on viihtyisä”
“Jos kolmen ruokalajin illallinen kestää kolme tuntia ja tarjoilija kuittaa sen sillä että 'tällaista tämä syksy nyt tästä eteenpäin on kun ihmisiä on liikkeellä' niin joku mättää. Pöytään ohjaamisen jälkeen odotimme 10 minuuttia että tarjoilija tuli pöytäämme ensimmäisen kerran eli edes keittiötä ei voi syyttää hitaasta palvelusta. Ko. ravintolaan ei voi mennä syömään mikäli on joku aikataulutettu meno sen jälkeen, myös meillä tuli kiire omaan tapaamiseen ruokailun venymisen vuoksi.”
“Ainakin kahdella viimeisellä käynnillä ruoka on ollut erityisen hyvää!”
“Juomapuolta varsinkin lounaan yhteydessä voisi miettiä uudelleen. Ruoka ja juomat haetaan eri suunnista, lisäksi olisi hyvä jos olisi muutakin kuin vettä tarjolla. Vähintään maito ja kotikalja ellei jopa virvoitujuomia.”
“ruoka maistui hyvältä”
“no oli se pihvi vähän kuiva...”
“Sunnuntain brunssin vuoksi kävin Grilli Itissä. Maukas ja onnistunut kokemus, jonka ansiosta sain vatsani täyteen. Valikoima erinomainen.”
“Hyvää ruokaa”
“Iloinen ja asiantunteva palvelu. Minulle suositeltiin hyvää vaihtoehtoa kun kerroin mitä tekisi mieltä. Ruoka tuli nopeasti, samoin jälkiruoka. Kaiken kaikkiaan vierailusta jäi hyvä fiilis!”
“Jälkiruoassa piti olla jotain lakritsia (?) mutta sitä ei huomannut. Emme kuitenkaan kyselleet siitä koska se oli hyvää muutenkin ja meille oli jonkin verran kiire junaan.”
“Tarjoilija ei vaihdu kesken ruokailun, kuten monessa muussa paikassa.”
“Todella hyvä ruoka.”
“Palvelu on joskus todella hidasta ja ruoan viive melko pitkä. Tyrni creme bruleesta täytyy sanoa, että se on jälkiruokana epäonnistunut joka on hyvin poikkeuksellista grill it stä. Jälkiruoka maistuu jopa hieman käyneelle. Se on jäänyt molemmilla kerroilla syömättä (toisella kerralla koko pöytäseurueella).”
“Hyvä ruoka, erityisesti paahtopaisti brunssilla.”
“Tarjoilijat eivät lainkaan keränneet likaisia lautasia pois pöydästä? Brunssillahan niitä kertyy. Todella ihmeellistä! Hyvin ikävää syödä jälkiruoka likaisten lautasten keskellä. Olsiko itse pitänyt tiskata? Myös vesi loppui pöydästä, sitä ei voinut itse noutaa. Lopulta tarjoilija toi laskunmaksun yhteydessä vettä pyynnöstä.”
“Hinta/laatusuhde ainakin lounaassa...”
“Rakennus on romu vaikka siitä yritetään loihtia jotain historia tunnelmaa.”
“Tunsin oloni tervetulleeksi. Palvelu, ruoka ja juoma oli superhyvää. Lisäksi pidin siitä, että tunnelma ravintolassa oli rauhallinen ja viihtyisä, taustamusiikki ei ollut liian isolla ja se mahdollisti keskustelun normaaliäänellä.”
“Salaatit - brunssin sydän, olivat erinomaisia ja monipuolisia, samoin jälkiruoat.”
“Henkilökunta oli ystävällistä ja tunnelma mukava. Osa ruuasta oli hyvää eli lohi ja myös viini. Jälkiruoka myös Ok.”
“Alkukeitto maa-artisokkaa oli aivan liian rasvainen ja suolainen ja aiheutti vatsanväänteitä. Ruoka oli muutenkin turhan rasvaista ja suolaista ja kasviksia vähän. Kun otan lohiannoksen, olen muualla tottunut saamaan kevyempää ruokaa.”
“Hyvä ruoka ja palvelu. Ei mitää moittimista.”
“Enpä kyllä kokenut mitään negatiivista”
“Lounas on ollut jokakerta todella hyvä. Puitteet paikassa on upeat ja paikkaan on helppo tulla.”
“Tilat”
“Miellyttävä miljöö, maistuva ruoka ja hyvä palvelu.”
“Ystävällinen henkilökunta.”
“Ranskalaiset perunat vetisiä.”
“Todella ystävällinen palvelu ja mukava henkilökunta, Viskaalin hevosen ulkofilee oli loistavaa ja asiakasomistajaviinit taas tutun hyviä.”
“Yksi seurueemme jäsenistä oli jollakin ketodieetillä ja hänkin löysi itselleen brunssista syötävää”
“Ruoan laatu on yleensä hyvää. Maistuvia makuja :)”
“Joskus ruoka on aika kylmää ja kerran uunilohi oli raakaa. Huomautettuani asiasta, naiskokki ei ottanut kalaa pois tarjolta.”
“Hyvä ruoka”
“Ok”
“Vanhan rakennuksen erilainen sisustus.”
“Ruuan maku, esim. keitto aina herkullista ja pääruoka samoin.”
“Ruokalinjasto ei ole toimiva, paljon odottelua. Henkilökunta harvoin huomioi asiakasta tai vastaa kiitokseen ravintolasta poistuttaessa lounasaikaan.”
“Todella ystävällinen ja sopivan rento palvelu, kiva miljöö, ruokakin ihan hyvää, vegaaninen ruokavalio huomioitu, ravintolassa myös lasten lista”
“Ruoka-annoksen kala ei valitettavasti maistunut koivin tuoreelta. Pidän paljon kalasta ja tilaan sitä useimmiten ravintolassa, mutta tällä kertaa olin pettynyt valintaani raaka-aineen laadun takia. Annos sinällään oli houkutteleva ja maut olivat muuten kohdillaan. Ravintolassa oli käyntimme aikana aika kova meteli, koska paikalle saapui iso työporukka ruokailemaan.”
“Värikäs lounasbuffet, josta helppo koota vaikka fodmap-annos; keitot olleet erinomaisia”
“Lounas aika tyyris, miksi ei etua s-kortilla? Aika täynnä kiihkeimpään lounasaikaan, asiakkaan kannalta hankalaa...”
“Hyvä ruoka, monipuoliset vaihtoehdot”
“Gluteeniton ruokavalio otettu erittäin hyvin esille. Saa hyvän gluteenittoman leivän kun pyytää. Jos vielä gluteenittomia keksejä jälkiruokakahvin kanssa ...ei pakko mutta kiva olisi”
“Hyvä palvelu ja erinomainen ruoka”
“Erittäin viihtyisä ympäristö. Omat 'loossit' seurueille joka takasi hyvin yksityisyyden. Suosittelen, olenkin jo muutamalle suositellut.”
“Ruoka oli hyvää, eikä ollut jonoa. Kiva, että ruokaan kuului kahvi ja keksejä (kun ei ole jälkkäriä). Salaattipöytä oli runsas. Asiakaspalvelija tiskillä oli mukava.”
“En ole paikkakunnalta ja olin eka kertaa tässä ravintolassa. Rappukäytävässä en oikein tiennyt, mihin pitäisi mennä, kun en tiennyt edes, että ravintola oli toisessa kerroksessa. En myöskään huomannut ylhäällä kylttejä wc-tiloihin, kun lähdin pois, mutta eipä sitä veskiä sitten ollut siellä käytävälläkään, eli opasteita vois olla pari näkyvämpää meitä ensikertalaisia varten.”
“Mahdollisuus valita vähähiilihydraattisia ruokia. Todella maukkaat keitot.”
“Ystävällinen tarjoilija ja tyylikäs paikka. Huomioitiin pyyntö mm. pöydän paikan suhteen. Mukava kokemus, hyvä ruoka ja olut.”
“Kiva viihtyisä ympäristö Herkullinen brunssi Mukava henkilökunta”
“Luonas on kalliimpi kuin monessa muussa paikassa”
“Minusta ravintolakäynti oli kallis. Nopea n. 40 minuutin syönti ilman alkoholijuomia kahdelle 80 e - hyvä lähipitseriamme houkuttelee taas entistä enemmän, valitettavasti.”
“Todella hyvä lounaskattaus”
“Maistuva ja monipuolinen ruoka”
“Erittäin hyvä salaattipöytä, joka jo itsessään riittää lounaaksi. Lisäksi pieni annos keittoa, nekin yleensä maistuvia. Pieni jälkkäri on plussaa, harmi, että ei ole joka kerta tarjolla (keksejä en laske jälkkäriksi).”
“Meteli! Tuolit raapivat lattiaa ja viimeksi tarjoilija keräsi astioita ja kalisutti varsinkin laseja korvia raastavasti. Joskus olen kääntynyt ovelta pois, kun sali on melkein täynnä ja meteli sen mukainen.”
“Tunnelma ja sijainti ovat erittäin hyvät. + Kikatteleva tarjoilija kolmikko oli huvattoman hauska; Aino, Päivi ja Merja täydet pisteet palvelulle!”
“Lounaan salaattibuffa on mennyt huononpaan suuntaan.”
“Ruoka on yleensä hyvää ( mutta sitä ei ole kovinkaan riittävästi..siis ei ole kovin notkuvat pöydät ts.)”
“Ruan esille pano on niukahko ja joskus sitä saa säästellä seuraavalle”
“Hyvä 'kotiruoka', erityisesti keitot on herkullisia. Lapsiperheille hyvät fasiliteetit.”
“Ehkä hieman hälyinen lounasaikaan.”
“Kokonaisuus”
“Portaat!”
“Lounaalla oli erinomaista maa-artisokkakeittoa ja tultiin toistekin, kun keittoa oli lounaalla. Salaattipöytä oli hyvä ja tarjolla oli erinomaista rapeakuorista leipää. Paikka oli viihtyisä.”
“Lounaalla ei ollut jälkiruokaa, vain kahvia ja keksiä tarjolla. Tässä selvä kehittämistarve.”
“Aivan loistavat, vaihtelevat lounaat alkukeittoineen ja salaatteineen.”
“Henkilökunta, ruokien esille laitto, sekä maku.”
“En osaa yhden käynnin perusteella sanoa.”
“Hyvä ruoka”
“Se että vaikka kauan katsoi pöydästä tarjoilijoihinpäin jotka olivat tiskin takana niin kukaan ei hetkeen tullut kysymään että mitä tarvitsee.”
“Hyvä ruoka.”
“Lounasaikaan liian vähän henkilökuntaa. Henkilökunta juoksi kiireisenä ympäri salia. Olivat kuitenkin ystävällisiä.”
“Todella hyvä lounas, monipuolinen. Seitsemän meitä ja sopiva pöytä löytyi. Hieman meluisaa oli, kun oli paljon porukkaa syömässä, tarjoilijat hoitivat hommansa rivakasti ja ystävällisesti.”
“Onnistunut reissu, hyvässä seurassa... ei moitittavaa”
“Hyvä ruoka, hyvä palvelu ja mukava, rauhallinen ympäristö.”
“Henkilökunta”
“Erityinen tunnelma, erottuu edukseen massaruokailupaikoista!”
“Sijainti, henkilökunta ja syömämme lounas olivat ensiluokkaisia. Jatkakaa samaan malliin!”
“Positiivinen kokemus kaiken kaikkiaan.”
“perunat olivat lounaspöydässä joko kauan seisseitä (kovettuneet lämpölampun alla) tai jopa osin raakoja”
“Ruoka oli maittavaa ja hyvää.”
“Monipuolinen salaattipöytä”
“Hyvätasoinen lounas”
“Ruoka on aina ollut maistuvaa ja hyvää. Myös henkilökunta on aina ollut ystävällistä.”
“Hyvä palvelu ja maistuvaa ruokaa”
“Ei moitteen sijaa”
“Siisti asiallinen paikka.”