Komplexet med tre restauranger ligger i centrum av Uleåborg i en trivsam byggnad som var brandstation på 1920-talet. Restaurangen Grill it! på andra våningen i brandstationen är en blandning av en hemtrevlig stil och modern design. Både stämningen och inredningen vittnar om byggnadens historia.

Grill it! förenar traditionell grillning med förstklassiga råvaror på ett fräscht och inspirerande sätt. På menyn finns både typiska skandinaviska smaker och kryddor från hela världen. Den hemtrevliga miljön och den unika musikscenen tar gästerna på en kulinarisk resa i vinets och matens värld.

Den unika vindsvåningen Ullakko är en riktig pärla på den gamla brandstationen. Den fina festlokalen på 3:e våningen har en trivsam gammaldags stil med moderna inslag. Den fantastiska miljön bjuder mötesdeltagare och gäster på en oförglömlig upplevelse.

Kundnöjdhet

4,2

Mat (4,2)
Betjäning (4,2)
Stämning (4,2)
Barn (3,8)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 20.10.2020 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Ruoka oli hyvää, palvelu hyvää, miellyttävä miljöö.”
“Laadukasta, hyvin tehtyä ruokaa.”
“Brunssi oli hyvä. Vähän enemmän kasviksia tai jotain tuoretta olisi hyvä lisä. Varsinkin kun monissa ruokalajeissa oli paljon suolaa. Tilanne tämä monissa ravintoloissa.”
“Kiva paikka, ruoka on hyvää. Harmi että jälkiruoka on usein loppu ja korvattu huonoilla kaurakekseillä.”
“Ruoka oli erittäin hyvä, mutta lapsille saisi olla enemmän vaihtoehtoja.”
“Oulun Grill Itin henkilökunta oli todella ystävällistä ja huomaavaista.”
“Olin jo suositellut ravintolaa, koska lounas oli ihan mukiinmenevä eikä ravintola ollut kovin rauhaton.”
“Ruoka oli hyvää, muttei aiheuttanut ylivertainen elämys-tunnetta. Makumaailma oli aika keskinkertainen. Hyväksyttäköön se omistaja-hintaan 19,90 euroa. Miljöö todella miellyttävä. Henkilökunta ystävällistä. Maksutapahtuma selvin miinus. Omistaja-asiakasalennuksen saaminen oli sekavaa, ensin tuli kuitata oikea hinta, jonka järjestelmä hylkäsi ja sen jälkeen kuitata oikealla hinnalla. Valitettavasti kassalla työskennelleen henkilön käyttäytymisestä jäi kuva, että minun olisi pitänyt tietää tämä kassajärjestelmän ”ominaisuus”. Kokonaistunnelmaltaan hyvä käynti.”
“Hei, kalaruoka oli mautonta ja annoskoot kaikilla pienet. Aiemmin käydessäni palvelu ja ruoka oli parempaa. Hieman pettymys ollessani lapsuuden ysrtävien kanssa syömässä ja he olivat etelästä tulleet”
“Lounasbuffet poikkeuksellisen hienosti esillä, ruoka erinomaista, siistit tilat sekä ruokailuvälineet. Poikkeaa normaalista lounasravintolasta, olen käynyt lukuisissa paikoissa mutta tämä on kiistaton ykkönen!”
“Kaikki meni hyvin ja olin tyytyväinen”
“Hyvä palvelu ja ruoka”
“Ruoka oli hyvää!”
“Ruoka on aina hyvää ja miljöö aivan ihana.”
“Palvelu oli erinomaista ja ruoka hyvää. Uusi menulista vaikutti todella hyvältä. Valittiin kuhaa (joka maistui), mutta olisi tehnyt niin mieli muitakin anooksia, kun niitä näki vietävän muihin pöytiin.”
“Ruoka oli hyvää ja palvelu toimi hyvin ja oli ystävällistä.”
“Henkilökunta vaikutti erittäin kiireiseltä, joten asiakkaiden henkilökohtainen huomioiminen oli vähäistä. Lisää henkilökuntaa työvuoroihin, jotta palvelu pelaisi paremmin?”
“Aikuiseen makuun hyvä ja laadukas ruoka, löytyy hyvin myös kasvis/kala vaihtoehtoja”
“Lounasaikoina salaattivalikoima on niin hyvä”
“Kävin puffet lounaalla viimeksi, enkä pidä siitä että lämminruoka ei ole kunnolla lämmintä ja me asiakkaat sotkemme itse tarjoilun (joka ravintolassa). Muutoin tykkään tosi paljon sisustuksesta ja olen aina saanut hyvää palvelua ja ruokaa”
“Siisti, asiallinen, esteetön, mutta omaan makuun liian avara/ salimainen.”
“Brunssi oli hälyinen ja ruuat olivat loppu jatkuvasti. Kävin hakemassa croissantteja viisi kertaa tuloksetta.”
“Mukava käynti. Sellainen huomio, että tarjoilijoiden huutelut toisilleen ravintolan läpi tuo mieleen työmaaruokalan. Vaikka asia on pieni, niin itseäni se vähän häiritsee.”
“Hyvä ruoka ja henkilökunta on osaava ja palvelualtis.”
“Oli mukava ja hyvää ruoka”
“Erittäin hyvää ruokaa!”
“Sunnantai brussi tarjous oli tuonnut paikalle meidät sekä muita ruokailijoita. Silti työntekijällä kiireetöntä, asiakkaille aikaa antavaa rauhallista työnskentelyä. Kassakonekin oikutteli, mutta työntekijä toimi 10:llä. Terveiset ??”
“Laadukas, mukava ilmapiiri.”
“Olimme brunssilla. Alkupalavalikoima oli suppeampi kuin aiemmin, mutta jokainen ruokalaji oli maukas. Ei ollut floppeja, vaan makuyhdistelmiin oli panostettu. Talon kuohuviini ei ollut hyvä.”
“Hyvvää ruokaa on ollu aina tarjolla”
“Ruoka on hyvää”
“Olen käynyt ravintolassa kaksi kertaa kaveriporukalla ja molemmat kerrat on ollut todella kivoja. Ruuat on maistunut mutta suurin positiivinen asia on ollut hyvä palvelu. Tarjoilijat on myynyt tuotteita todella tehokkaasti ilman, että se on tuntunut tyrkyttämiseltä.”
“Erittäin ystävällinen palvelu.”
“Lounas on monipuolinen ja maukas.”
“Muuten hyvä, mutta hieman kallis. Lisäksi monesti ahdasta, ja ruoka saattaa joskus loppua lounasbuffetpöydästä, jolloin sitä joutuu odottamaan.”
“Mukava paikka ruokailla ja hyvää ruokaa”
“Mukava ja rento tunnelma”
“Ruoka oli hyvää ja palvelu ystävällisä”
“Miellyttävä paikka, viihtyisä miljöö ja hyvä ruoka!”
“Perushyvää lounasruokaa”
“Tunnelmallinen ja varma paikka kun haluaa syödä hyvin ja rauhallisessa miljöössä”
“Bra stämmning, god mat och trevlig personal.”
“Hyvänmakuista ruokaa. Keitot ovat olleet monesti erityisen hyviä.”
“Hinta ei ole edullista, vaikka ruoanannokset ovat jotenkuten ok.”
“Maittava brunssi, ei ruuhkaa, hyvä ja asiakasmyönteinen palvelu.”
“Mukava tunnelma, hyvä ruoka, iloinen palvelu”
“Hinta-laatusuhde kohdallaan, aina hyvä musiikki ja miellyttävä henkilökunta”
“Maukas ruoka, edullinen lounas”
“Hyvä brunssi. Ruokaehdotuksia ei tehty, koska oli brunssi.”
“Kaikki toimii”
“Ruoka on hyvää, viini edullista ja palvelu pelaa.”
“Erittäin mukava paikka keskellä oulua ja hyvä ruoka”
“Ravintola oli juuri avattu Korona-rajoitusten vuoksi ja palvelu sekä ruoka oli erinomaisen hyvää, erittäin hyvää. Erinomainen, mahtava suoritus ihmisiltä, jotka olivat hiljattain palanneet töihin. Erikoiskiitos keittiölle ja meitä palvelleelle henkilökunnalle. Nautimme todella puolisoni kanssa illallisesta ja tulemme uudelleen nautiskellaan ravintolaan hyvästä palvelusta ja ruoasta.”