Komplexet med tre restauranger ligger i centrum av Uleåborg i en trivsam byggnad som var brandstation på 1920-talet. Restaurangen Grill it! på andra våningen i brandstationen är en blandning av en hemtrevlig stil och modern design. Både stämningen och inredningen vittnar om byggnadens historia.

Grill it! förenar traditionell grillning med förstklassiga råvaror på ett fräscht och inspirerande sätt. På menyn finns både typiska skandinaviska smaker och kryddor från hela världen. Den hemtrevliga miljön och den unika musikscenen tar gästerna på en kulinarisk resa i vinets och matens värld.

Den unika vindsvåningen Ullakko är en riktig pärla på den gamla brandstationen. Den fina festlokalen på 3:e våningen har en trivsam gammaldags stil med moderna inslag. Den fantastiska miljön bjuder mötesdeltagare och gäster på en oförglömlig upplevelse.

Kundnöjdhet

4,1

Mat (4,2)
Betjäning (4,1)
Stämning (4,1)
Barn (3,8)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 19.03.2019 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Maistuva ruoka ja mukava henkilökunta.”
“Enemmän valikoimaa ruokalistoille”
“Maistuva lounas (erityisesti keitto) ja kivat asiakaspalvelijat (se yks mies ja sitten se ihana nainen, joka on ennen ollut makiassa). Lounasvaihtoehdoissa vois tosin välillä olla jotain muutakin kuin lihapyörykkää ja riistakäristystä. Esim jotain vähän kasvispainotteisempaa. Ja miljöö on viihtyisä.”
“Hyvää ruokaa. Kaveri sai ruokaa vaikka piti olla sipuliton, laktoositon, gluteeniton eikä hirveästi mausteita. Listalta löytyi hevosta joka oli oikein hyvä annos.”
“Hyvä ruoka ja lounaan hinta. Rauhallinen paikka, hyvä sijainti, miellyttävä ympäristö ja henkilökunta.”
“Miljöö, ruoka”
“Gluteeniton ateria tuli pöytään ei gluteenittomana, tarjoilijat tiuskien keskustelivat asiasta keskenään pahoittelematta asiakasta. 'Käy ny si kysyy kokilta, nää kyllä sanoin että gluteenittomana'. Tämän jälkeen tarjoilijat hävisivät. Uusi annos tuli 15min myöhemmin ilman 'väli infoa' että kohta tulee uusi annos, eikä minkään sortin pahoitteluja kuulunut.”
“Ihana työntekijä ei veloittanut pienten lastemme lounaista. Hyvä lounas!”
“Talvisin ikkunapaikat ovat erittäin vilpoisia”
“Viihtyisä ravintolasali”
“Hidas keittiö. Osa seurueemme ruuista oli jäähtyneitä tullessaan pöytään.”
“Ainakin nyt oli hyvä ruoka”
“jälkiruoka voisi olla parempi”
“Freesit lounasruuat, luovasti kootut salaatit. Tasainen ruuan laatu, yllätyksellisyys. Terveisin Dame de la chaine”
“Tunnelma vanhan talon vintillä on ihana. Musiikki tunnelmaan sopivaa ja oikealla voimakkuudella. Henkilökunta ystävällistä.”
“En keksi ??”
“Nopea palvelu, maukas ruoka.”
“Rento ja samalla kuitenkin tyylikäs ravintola.Tunnelmallinen illalla. Aina ystävällinen henkilökunta. Olen usein ollut työporukan kanssa viettämässä lukukauden päättäjäisiä,pikkujouluja ym. kiireisistä ajoista huolimatta henkilökunta aina ystävällistä.”
“Ei mitään negatiivista. Joskus lounasaikana,kun on vain 1 ruokalaji,esim.vain kalaa tai kasvista syövä ei ole saanut mieleistään ateriaa.( toki erittäin hyvä salaattipöytä korvaa) Itse olen kaikkiruokainen,ei ongelmaa,jopa pidän sitä hyvänä,että on vain 1 ruokalaji.”
“Ruoka on yleensä todella maukasta ja salaattipöytä riittävä.”
“Lounaan hinta tekee maksamisesta vaikean, kun ei mene verottajan määrittelemään hintahaarukkaan. Yleensä käyn lounaalla vain paikoissa, joissa lounas maks. 10.50€”
“Henkilökunta palveluhenkistä, erityisesti silloin vuorossa ollut vanhempi miestarjoilija”
“Koska söimme buffetlounaan ja ilmoitimme itse tullessamme sen tilaavamme, ei meille erikseen muuta suositeltu. Voin suositella perheelleni ja ystävilleni Grill Itiä koska se on aina lunastanut odotuksemme. Palvelu on ystävällistä ja tilaakin on aina löytynyt. Lisäksi saa S-bonusta ja joka 10. ateria passilla maksutta. (passiin saa kerätä leimoja muistakin Arinan ravintoloista).”
“Hyvä sunnuntai brunssi”
“Viihtyisä sisustus, vanhan rakennuksen arvokkuus antaa oman tunnelmansa. Toive pöydän sijainnista varauksessa oli huomioitu. Ruoka oli hyvää ja tuli nopeammin kuin olimme odottaneet, vaikka ravintola oli täynnä. Palvelu miellyttävää.”
“Tarjoilijalta kysyimme onko sillä hetkellä asiakasomistajatarjousta viinipullosta, ja hän kertoi asiakasomistaviinin olevan noin 20-30e hintainen (tai ei osannut kertoa siitä?). Lähdettyämme huomasimme kuitenkin alakerran baarissa tv-ruudulla mainoksen s-etukortin viinitarjouksesta Grill itissä (15e?). Tarjoilija olisi siis voinut kertoa tästä, ehkä ei tiennyt. Pihviannoksessa olisi voinu olla ranskalaisille jotain kaveriksi, esim majoneesia.”
“Miljöö, mukavat henkilöt töissä. Maukas ruoka. Siltä varalta, että ette kysy tämän jälkeen muuta, tahdon kuitenkin ilmoittaa, että en voi ymmärtää, miksi musiikki oli niin kovalla, vaikka asiakkaina oli harvinaisen paljon vauvaikäistä kansaa (ehkä puolet tänä vuonna syntyneistä oululaisista). Vauvat menevät levottomiksi, ja ääntä tulee heistä ja kaiuttimista. Onneksi tarjoilija hiljensi musiikkia pyynnöstäni. Tarjoilijat yrittivät hymyillä kiireen keskelläkin. Väsyttää tuoolainen meteli heitäkin varmasti.”
“Ks. ed ruutu. Meteli.”
“Hyvä lounaspöytä! Henkilökuntaa ei näkynyt koko lounasaikana ennenkuin maksun aikaan.”
“Kävin puolisoni kanssa tässä paikassa vkonloppuna (sunnuntai) brunssilla (päähänpistosta ja paikkallislehdestä huomatun mainoksen perusteella) ensimmäistä kertaa. Yllätti hiukan, että paikalla oli paljon nuoria perheitä lapsineen. Siitä oma elämän meteli tietysti, mutta meille kyllä hauska yllätys. Taidettiin osua paikalla pahimpaan ruuhka-aikaan, mutta pöytäpaikka löytyi (ei oltu tehty mitään varausta). Brunssi oli maukas ja monipuolinen sekä varmuudella riittävä. Kaikkiaan myöteinen kokemus ja uudelleen kyllä tullaan. Olen aiemmin ainakin pariin otteeseen ollut tässä paikassa tilatussa/varatussa yksityistilaisuudessa; todettava, että brunssimenu on kyllä maukkaampi. Brunssimenu oli nyt tällä ensimmäisellä kerralla sen verran tuhtia tavaraa, että tuskin päivittäismenuuksi enää passaisi, mutta vkonloppuisin kiva juttu kyllä.”
“Ei todellakaan mitään negatiivista; positiivinen käynti kyllä ja antoi tiedoksemme kivan viikonloppubrunssipaikan.”
“Hyvä ja positiivisen poikkeava lounas.”
“Keskeinen sijainti ja ihan mukava miljöö”
“Pihvin vapaavalinteiset lisukkeet olivat pieniä, öljyisiä ja haaleita. Saimme nopeasti pöydän, vaikka meillä ei ollut varausta, tosin keittiön vierestä. Henkilökunnan keskustelu ja päällikön työohjaus kuului koko ajan pöytäämme.”
“Ruoka on aina hyvää ja vaihtelua on sopivasti. Hyvä kokki!! Miljöö on viihtyisä.”
“Yleensä palvelu sujuvaa, tällä kertaa viinin tilaaminen takkuili.”
“Ulkona oli kova pakkanen ja pöydässämme oli myös todella kylmä. Jouduin laittamaan jälkiruuan ajaksi takin päälle. Keskustelimme aiheesta tarjoilijan kanssa joka valitteli tilannetta ja kertoi että istumme sivuhuoneessa joka on talvella monesti kylmä...”
“Blinit olivat huonoja. Jauhoisia pöperöitä”
“No parempia blinejä saa kaikkialla muualla”
“Ruoka on joka kerta TODELLA hyvää! Käyn satunnaisesti lounaalla, enkä ole pettynyt kertaakaan, vaikka aina ei satu olemaan juuri suosikkiruokaani listalla. Miljöö on ihana, viihtyisä ja tunnelmallinen. Palvelu erityisen luontevaa ja ystävällistä, aina mukava tulla ja olla! Lounaspaikoista aivan Oulun ykkönen! Olen suositellut useille ihmisille ja saamani palaute heiltä on ollut poikkeuksetta positiivista!”
“Lounasajan ulkopuolella hinnat ovat kohtalaisen korkeat. Rajoittaa ainakin suuremman perheen valintaa.”
“Todella hyvä ruoka,miellyttävä henkilökunta”
“Hyvä sijanti, s-ryhmän edut, mukava henkilökunta”
“Ruokien hinta-suhde ei kohdannut useimmissa annoksissa, esim. 27€ arvoinen pihviannos oli mauton ja ranskalaisia vain nimeksi. Myöskin burgeri oli suht tylsä. Kanavarrasannoksessa kanaa liian vähän”
“Monipuolinen brunssi.”
“Kahvi kauhean makuista. Jonotus ruokaa otettaessa.”
“Hyvä ruoka ja rento, rauhallinen ilmapiiri”
“Kallis hinta”
“Hyvä ja hinta-laatusuhteeltaan edullinen ruoka.”
“Viihtyisä, hyvä ruoka ja palvelu.”
“Tunnelma oli erinomainen. Ja palvelu oli toimivaa ja sujuvaa”
“Annokseni oli hiukan mauton”
“Hyvät ruuat ja ravintolan tunnelma”
“Nuorempana asiakkaana ei palvelua saanut niin paljon / hyvin kuin vanhemmat asiakkaat.”
“Loistava ruoka, siisteys sekä ystävällinen ja ammattitaitoinen asiakaspalvelu.”
“Mukava tunnelma, hyvä ruoka ja hyvä palvelu suosikki ravintolamme viimeisen parin vuoden aikana Oulussa.”
“rauhallinen ja tilava paikka. Hyvä ruokavalikoima”
“Hyvä ruoka.”
“Keittoihin vaihtelua. Taitaa olla sama keittovaihtoehto koko viikon. Enemmän kalaruokia.”
“Mukava miljöö ja ystävällinen henkilökunta. Asiakkaiden tiedusteluihin vastattiin mielellään. Ruoka oli maukasta.”
“Todella hyvä ruoka!”
“Lounaalla loppuu usein jälkiruoka. Paikka on myös usein tosi täynnä ja maksaminen hidasta.”
“Hyvä ruoka, ammattitaito ja ystävällisyys”
“Hyvä ruoka, hyvä palvelu, viihtyisä.”
“Ruuha-aika, silti palveltiin hyvin. Nuori mies kabinetissa”
“Ravintola oli tunnelmallinen, rauhallinen ja kauniisti sisustettu ja ruoka hyvää.”
“Sijainti, brunssi oli hyvää”
“Etsimme paikan googlesta. Itse Grill it mainoksia ei ollut tarpeeksi. Ikkunapöydät olivat vapaana, vaikka oli jonkin verran asiakkaita. Asiakkaat ohjattiin toisten asiakkaiden viereen, vaikka paikka oli muuten tyhjä. Itse koin tarjoilijan töykeänä.”
“Jatkakaa samaan tapaan”
“Hyvä ruoka”
“Varsinkin pääruoat olivat erittäin onnistuneita (karitsaa) ja kaikki seurueemme jäsenet olivat erittäin tyytyväisiä.”
“ei mitään.”
“lauantai iltapäivä oli,oli seisovapöytä ja kaksi naistarjoiliaa töissä tosikohteliaita toinen tumma ja toinen vaalea osavivat hommat ja huumorin”
“olisko jotain lohta jota saisi siivuttettuna laittaa lautaselle suola tai palvi”