Vår levnadsglada franska bistro önskar dig välkommen till hjärtat av Uleåborg, till vår restaurang som ligger i källarvåningen på Original Sokos Hotel Arina. Hos oss förenas en avslappnad stämning och kärlek till god mat med en stämningsfull miljö alldeles invid Otto Karhi-parken.
 
Vår meny bjuder dig och dina vänner på unika upplevelser från det franska lantköket. Färska råvaror i kombination med traditionella franska recept och vår köksmästares senaste kreationer garanterar fantastiska matupplevelser för alla smaker. Vårt breda sortiment av noggrant utvalda viner fulländar din smakupplevelse. C'est délicieux!
 
Gilla oss så vet du vad som händer hos oss:
På Facebook @fransetcamilleoulu
På Instagram @fransetcamille
 

Kundnöjdhet

4,3

Mat (4,3)
Betjäning (4,3)
Stämning (4,3)
Barn (5,0)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 20.04.2021 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“palvelu oli hyvin asiakaslähtöistä”
“Teiltä sai turvallisesti myös gluteenittomia ruokia.”
“Oulun Frans Camille on tilana ihana valoisa ja avara. Ikkunapöydissä on mukava syödä ja katsella kadunmenoa.”
“Ihan perus hyvä”
“"Hyvä sijainti, mukava paikka. "”
“Viihtyisä ja mielyttävä ilmapiiri”
“Ok ruokalista. Viihtyisä tunnelma. Henkilökunta huomioi hyvin turvallisuusohjeet.”
“"Kaikki toimi hyvin, palvelu oli erinomaista ja ruoka todella hyvää. "”
“Kaikki vaan toimii ko. paikassa hyvin hyvän henkilökunnan ansiosta.”
“"Ruoka erinomaista, mutta hieman hintavaa lounasruuaksi. Maksaminen tuskastuttavan hidasta: s-kortti, lounaskortti, s-kortti, maksukortti. Ei näin."”
“Hyvä buffet”
“"Hyvä ruoka. Palvelu erittäin hidasta, meitä ei huomioitu. Itse jouduimme odottamaan ja jopa maksamaan kassalle kun odotimme niin pitkään."”
“"Ruoka oli haaleaa pöytään tuodessa, toinen jälkiruuista oli kuiva."”
“Hyvä ja siisti ravintola. Näkymät ikkunasta (Oulu) melko ikävät. Narkkarit tms.”
“Ammattitaitoista porukkaa”
“"Kiva miljöö, hyvä ruoka."”
“Ruoka oli hyvää. Bonukset kotiin”
“Hyvä palvelu ja loistava ruoka”
“Kaikki toimi”
“"Pöydällä olevista laseista ei saanut selvää, olivatko puhtaita vai likaisia.Vajaa vesikannu pöydässä. Pitäisi heti nähdä, onko pöytä jo siistitty edellisten jäljiltä."”
“"Ruoka oli todella hyvää, kuten aiemmillakin kerroilla. Ruuan odotusaika todella pitkä, näin myös edellisillä kerroilla. Lasku pyydettiin, sitä ei koskaan saatu, käytiin maksamassa kassalle. Ravintolassa oli outo tunnelma henkilökunnan kesken; kokeneet tarjoilijat eivät olleet aivan ”rentoina” vaan tunnelma oli jotenkin hermostunut. Kassalla seurasimme sivusta, kun eräs asiakas oli unohtanut pöytään ilm hotelliavaimen, ja palannut sen samantien hakemaan. Avaimesta ei henkilökunnasta ”kukaan tiennyt”, venäläinen tarjoilijakin kävi isoon ääneen kimittämässä, että ”en edes muista missä te istuitte!”. Kassalla oli henkilökuntaa, kukaan ei uskaltanut katsoakaan asiakkaaseen päin, myöhemmin joku vanhempi rouva tuli ja luovutti kassallaolevan kortin asiakkaalle, ja vähän kuin ”nuhteli” asiakasta. Todella outoa käytöstä ja asiakkaan nolaamista. En tiedä onko ravintolassa jotain ongelmaa nykyään muutenkin, koska aikavasta tuttavani kallis takki varastettiin ko ravintolassa. Ruuan puolesta suositus, muuten tunteet ovat ristiriitaiset. "”
“"Tuttavapiirissäni ei yleensä suositella ketjuravintoloita, niissä käyminen on ""itsestäänselvää"". Keskustelua käydään yleensä pienistä yksityisistä uutuusravintoloista."”
“"Ystävällinen henkilökunta, ruoka oli hyvää ja saatiin nopeasti. Matkalaiselle ja näin korona-aikaan sopi, että ravintola oli hotellin yhteydessä. Ainut asia, joka ihmetytti oli se, että meitä ”palveli” kolme eri tarjoilijaa. Vähän hämmentynyt olo, että kukas se meidän oma tarjoilija olikaan. Sinänsä palvelu oli sujuvaa ja erittäin ystävällistä. "”
“Kotona aika vaikutti jonkin verran ravintolatunnemaan.”
“RUOKA OLI TODELLA HYVÄÄ”
“"Ruokailun jälkeen maksamista varten keneenkään henkilökunnasta ei saanut kontaktia. Aikaa meni tosi kauan ja vasta kun toinen meistä kävi kysymässä, jonkun ajan päästä tultiin perimään maksu. Jos olisimme halunneet jälkiruokaa, juomaa tms tilata, olisi se jäänyt tästä syystä tekemättä. Maksumahdollisuuden odottelu vei kohtuuttoman kauan ja korona-aikaan mielellään kassalle kulkemista olisi haluttu välttää. Se kuitenkin piti lopulta tehdä ja kysyä laskua."”
“Hyvä ruoka ja monipuolinen lounas”
“Ruoka oli niin hyvää ja palvelu hyvää”
“Kaikki toimi kuten pitää ja ruoka oli hyvää.”
“Hyvä maittava ruoka. Hyvä hinta-laatusuhde”
“Kokemus oli kaikinpuolin miellyttävä”
“"Ruoka ja juoma herkullista, henkilökunta huippua"”
“"Ravintolassa oli harjottelijoita ja henkilökunta opasti heitä aika tuimasti, nuorten pitää antaa itse tehdä omat virheet ja he kyllä pärjäävät kun antaa heidän yrittää. :)"”
“"Rauhallinen tunnelma, hyvät turvavälit toisiin pöytiin, hyvä ruoka."”
“Hyvä eväs. Musiikki ei häirinny. En ees tiiä kuuluiko sitä.”
“Ruoka on erittäin maukasta”
“"Tilaa oli (turvavälit ok). Lounas oli kaikin puolin hyvää. Ei mikään ”wau parasta lounasta ikinä” -kokemus, mutta ajoi asiansa ja nälkä lähti lounasaikaan, samalla ehti vaihtaa kuulumiset kaverin kanssa jälkiruokakahvienkin merkeissä."”
“"Palvelu ystävällistä, huomioitiin koko vierailun ajan, ruoka hyvää. "”
“"Hyvä lounasruoka,ystävällinen henkilökunta"”
“Hyvä ruoka ja rauhalinen ympäristö.”
“"Henkilökunta aivan upeaa, varsinkin tarjoilija Elena! Toivottavasti tämä palaute saavuttaa hänet. Kiitos!"”
“Ruoka ja palvelu oli oikein hyvää. Näin korona-aikaan tuntui ihanalta käydä ns. ulkona syömässä.”
“Hyvä lounas ja hyvällä paikalka”
“"Käyn itse lähes joka päivä, ja aina saan ystäväni mukaan, ovat valmiita lähtemään seurakseni."”
“Ruoka oli hyvää”
“Erittäin hyvä ruoka ja erinomainen palvelu.”
“"Hyvä palvelu, hyvä ruoka ja hyvä seura :)"”
“Kaikki toimi ok”
“Ylivoimaisesti miellyttävin s-ravintola Oulussa”
“Tarjoilijan pitäisi osata perustavat - menulista ensin naispuolisille”
“Ruoka oli herkullista”
“"Aivan hyvä ruoka oli, mutta hinta-laatusuhteeltaan joko hinnan pitäisi olla alhaisempi, tai lämpimän ruoan laadukkaampi."”
“"Hyvä palvelu, monipuolinen ruokalista "”
“Lounas runsas ja salaattivalikoima houkutteleva. Listalta saa myös hyviä ja erilaisia ruokia. Ei mitään perussettiä.”
“"Kiva tunnelma,siisti ja viihtyisä ravintola.Hyvä sijainti.Hyvä ruoka ja juoma,palvelu hyvä.Omistajaedut hyviä????"”
“Olin iloisesti yllättynyt teidän laadukkaasta lounasbuffetista sekä ilta-aikaan listalta tilaamaani kalaruokaan ja viiniin. Buffet-ruokailuun oli huomioitu mm. suojahansikkaita ja käsidesiä oli esillä. Itselläni oli myös suojamaski hakiessani ruokaa. Illalla tarjoilija esitteli meille ruokalistaa ja näin edesauttoi löytämään haluamansa annoksen ja siihen sopivan viinin.”
“jep”
“Hyvä ruoka.”
“Oli kivaa ja hyvää.”
“Lounas vaihtoehdot vähäiset”
“Kokonaisuus oli positiivinen yllätys!”
“"Erittäin hyvin näin korona-aikana huomioitu asiakkaiden turvallisuus , oli turvallista olla asiakkaana."”
“"Ruoka on pääosin aina hyvää, etenkin etanat. Henkilökunnalla on toisinaan hassu asenne, pitäisi saada syömisen jälkeen asiakkaat pikaisesti jatkamaan matkaa. Jälkiruokaa tms. olisi voinut tarjota. Vai ärsyttikö seurueemme äänekkyys, mikä lie, mutta hyvin alentuvaan sävyyn kysyttiin että ""vieläkö te haluatte jotain"". Mutta henkilökunnassa on toki myös melkoisia helmiä ja pääosin aina tyytyväisenä poistutaan."”
“"Kaikki toimi erinomaisesti vaikka tulimme syömään "" viime tipassa"".Ruoka oli hyvää ja tarjoilijan toiminta ensiluokkaista. Jätin jo hotellillekin maininnan ravintolasta. Oulun Arina hotelli."”