Frans & Camille får du och dina vänner njuta av delikatesser från det franska lantköket. Färska och rena råvaror, traditionell fransk kokkonst och vår köksmästare Teros senaste kreationer utgör en helhet där alla hittar sina favoriter. Måltiden fulländas av vårt breda och noggrant utvalda vinsortiment. C'est délicieux! Frans & Camille ligger alldeles i centrum av Uleåborg, i anslutning till Original Sokos Hotel Arina.

Kundnöjdhet

4,1

Mat (4,2)
Betjäning (4,0)
Stämning (4,0)
Barn (3,7)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 15.10.2019 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“lounaan alkusalaatit”
“käymme kaks kertaa vuodessa. keskiviikkoisin aina kanaa lämpöisenä. voisiko kanapäivää siirtää jollekin toiselle päivälle eihän se olevielä kuin hernekeitto joka vaatisi määrätyn päivän. siis lounaalla.”
“Paikka on viihtyisä ja siisti. Hyvä palvelu.”
“Mieheni söi kanaruoan, jossa oli lisukkeena punajuuricouscous. Punajuuricouscous oli mielestämme tosi mautonta. Lisäksi siinä oli ohessa jokin muhennos (jotain lantun tapaista). Myöskin se oli mielestämme mautonta. Sen sijaan minun annokseni oli maukas (poropyörykät ja lohkoperunat sekä hyvänmakuinen kastike). Jos suosittelisin jollekin, ainakin sanoisin, että ei kannata ottaa tuota mieheni tilaamaa annosta. Voi olla tosin ongelma sellaiselle, joka haluaisi syödä kanaa, koska en muista, että oliko listassa muita kana-annoksia. Myöskään opiskelijoille en suosittelisi, koska heillä on pienempi budjetti. Opiskelija saa jostain muualta edullisemmin ja saa syödä niin, että tulee kylläiseksi.”
“Hyvä palvelu”
“Olisin toivonut enemmän kasvisvaihtoehtoja”
“Hyvä ruoka sekä sijainti”
“Toinen tarjoilija ei osannut suomea juuri yhtään mikä vaikeutti kommunikointia”
“Sinisimpukat hyvä vetonaula ja lounaspöytä monipuolinen ja maistuva”
“Sisustusta voisi uusia, raikkaampi ilme. Ulkoterassi kiva kesällä, paitsi ne kauheat kerniliinat pöydillä pilasivat kokonaisuuden”
“Hyvät ruuar ja palveli”
“Minun ruokani ei ollut kunnolla lämmin, seureen muilla oli”
“Kaunis ympäristö. siisti, hyvä ilmapiiri”
“Siistit tilat”
“Erittäin hyvä ruoka”
“Siisti”
“Vasta kolmas henkilökuntaan kuuluva, jonka näin, huomio tuloni. Minut ohjattiin pöytään ja minun jälkeeni tullut henkilö palveltiin ensin... Leipä tuotiin kutakuinkin samaan aikaan pääruokani kanssa ja kun ilmoitin juovani kraanavettä oli tarjoilijan ilme tympeä - tai ainakin sen niin tulkitsin. Syömäni vuohenjuusto-kanasalaatti koostui pääosin siitä salaatista. Lähtiessäni kukaan henkilökunnasta ei edes katsonut minuun päin. Todella poikkeuksellisen ikävä tunnelma jäi tästä ensimmäisestä ja näillä näkymin myös viimeisestä vierailustani.”
“Herkulliset maut ruoissa, joita oli ihanan paljon tarjolla.”
“Tarjoilupöytä, josta tarjottiin ruoka, oli mielestäni liian pieni. Ja pitäisi olla erillinen ruokajuoma tarjolla. Vähintään makuvesi mut mielellään vielä maito ja piimä myös.”
“Hyvä ruoka ja asiakaspalvelu”
“Saimme erityiskohtelua Ella -tarjoilijan toimesta, joka palveli meitä päivällä Amarillon puolella. Palvelu oli myös teidän tarjoilijoiden toimesta oikein ihanaa. Tuli asiakkaana arvokas olo olla teillä illallisella.”
“hyvä ruoka”
“kallis??”
“Hyvä ruoka”
“Ruoka oli erittäin hyvää ja henkilökunta asiantuntevaa. Vaikka ravintola oli täynnä kun saavuimme, hoitui pieni odottelu ja pöytään ohjaus mukavasti”
“Ystävällinen palvelu”
“Hyvä kokki, ainakin Oulun paikassa.”
“Gluteenittomat tuotteet, tai kyltit niistä, olivat hakusessa. On kurjaa aina kysellä, kun tuntee itsensä vaan hankalaksi asiakkaaksi. Olen tosi kraavi keliaakikko. Ruokailustakin menee nautinto, kun pitää kytätä jotain...”
“hyvä ruokatuote, hinta ja palvelu sekä miljöö”
“kaikki ok”
“-”
“Ruoka hyvää ja monipuolista.”
“Henkilökunta”
“Erittäin mukava, asiallinen ja aloitteellinen henkilökunta.”
“Juuri tällä käynnillä talon valkoviini ei herättänyt houkuttelemaan lisätilaukseen. Koskee tosin siis vain juuri tätä käyntiä.”
“Ihana lounas!”
“Hyvä ruoka ja ystävälliset tarjoilijat.”
“Hyvä ruoka ja sopivat annokset. Hyvä palvelu”
“Todella hyvä salaattipöytä lounasaikaan. Myös ala carte aiemmilla käynneillä on ollut hyvä.”
“Lounasaikaan emme oikein saaneet palvelua. Pöydästä haettiin osa likaisista astioista pois, mutta siihen oli kuitenkin jätetty käytettyjä juomalaseja. Vettä saimme pöytään vasta pitkän kuikuilun jälkeen, kun vihdoin onnistuimme tavoittamaan toisen pöydän tarjoilijan. Juuri tuolloin ei ollut erityisen täyttä.”
“ruoka oli erittäin hyvää ja annoskoko riittävä”
“Oulun ravintolassa odotusaika oli todella pitkä, jonka jälkeen kaikki tulikin kerralla. Tilauksen vastaanottokin kesti noin 10-15 minuuttia. Normaalisti ravintoloissa tottunut, että juomat tuodaan ensin. Tällä kertaa aikuisten alkupalat, lasten pääruoka, kaikkien juomat ja alkupaloiksi tarkoitetut leipäkorit tulivat yhtäaikaa. Toki ruuan erinomainen laatu korvasi pienet tarjoilu puutteet.”
“Keskustassa hyvä sijainti, helppo mennä sisään.”
“Kaipaisin pientä jälkiruokaa tai vaaleapaahtoista kahvia.”
“Mukava henkilökunta,sijainti,hyvä ruoka”
“Poikan(37v)i syö aina saman annoksen jonka todennut hyväksi. Nyt annoksen koostumusta oli muutettu ja tarjoilija ei osannut sanoa yhtään mitään.hän on itse reklamoinut ravintolaa tästä,mutta ei ollut vielä saanut vastausta”
“Kokeilumenu oli kivaa vaihtelua.”
“Tila avoin joka suuntaan, omalla seurueella ei yksityisyyttä.”
“Hinta-laatusuhde oli erinomainen! Maukasta ruokaa tarjolla! Great!! Siisti paikka, vaikka ruokailijoita olikin runsaasti.”
“Hyvä ruoka”
“ei mitään”
“Lounasaikaan kaikki tarjottavat eivät astioissa esillä. Täyttäminen ei nopeaa!”
“Helppo paikka tulla ja nautia monipuolisesta ruasta.”
“Mukavan ystävällinen vastaanotto saapuessamme, erinomaisen onnistunut ateria. Tunnelma yleensäkin. Salissa oli tuolloin useita ulkomaalaisia, mm hollantilaisia ja tuokin tuntui miellyttävältä”
“Ok ravintola”
“Ruokalistaa olisi päivitettävä useammin ja/tai peruslista + vaihtuvia tuotteita olisi tarjolla.”
“Tarjoilija liian aktiivinen ja omasta mielestään ilmeisen hauska”
“Hyvä ruoka.”
“Lounaalla hyvä salaattipöytä”
“Hyvä ruoka ja hyvä palvelu.”
“Henkilökunta rentoa, hauskaa ja ystävällistä. Lapset otettiin hyvin huomioon. Olen ulkopaikkakuntalainen, mutta varmasti tulen uudelleen, kun tulen Ouluun.”
“Tunnelma. Ja tietysti ruoka.”
“Hyvä pääruoka ja viihtyisä ympäristö”
“Meille puolikuivana myyty valkkari oli mielestämme puolimakea. Alkuruokatilaustamme ei huomioitu vaan meille yritettiin ensin tuoda pääruoka ja vielä yrittivät tuoda ne yhtäaikaa. Alkupalan valkosipulietanat oli Ok, mutta olen paljon parempiakin syönyt.”
“Hyvä ruoka ja sillä hetkellä oli ainakin mukavan rauhallista. Keskeinen sijainti.”
“Tarjoilija toi väärän ruuan. Ammattitaidotonta. Sitä ei huomioitu minkäänlaisella hyvityksellä, esim. Jälkiruokakahvilla tms. Jouduimme syömään ystäväni kanssa siis eri aikaan.”
“Lounas on parasta ja todella hyviä salaattia, hyvät tilat, hyvä palvelu, bonus, lounaspassi, tunnelmallinen paikka,”
“A la carte valinta voi olla parempi”
“Hyvä lounas ja erityisesti salaatti”
“Tosi hyvä ruoka ja viihtyisä paikka, kaunis sisustus!”
“Maksaminen smartum - lounaskortilla aiheuttaa usein epäselvyyksiä ja turhaa häslinkiä. Eräs henkilökuntaan kuuluva on kassalla jopa töykeä asiakkaille.”
“Kertakaikkisen maistuva ruoka, joka ei lounasajan ruuhkassakaan lopu kesken”
“Hyvä palvelu”
“Liikaa odottelua . Henkilökunta ei jokao huomaa asiakkaiden odottelua tai sitten heitä on liian vähän huomioimaan asiakkaiden tarpeita.”
“Ruoka oli hyvää ja palvelu erittäin ystävällistä!”
“Ei negatiivista kommentoitavaa.”
“Lounas runsas ja hyvä”
“Monipuolinen salaattivalikoima”
“Lounaalla ruuhkaista, jono ei vedä, pääruoka yleensä vaatimatonta (verrattuna esimerkiksi Grill It:iin, jossa lounasbuffet on kuitenkin halvempi)”
“Henkilökunta oli miellyttävää ja ruoka hyvää.”
“Mukava ilmapiiri, hyvä asiakaspalvelu.”
“Viihtyisä ympäristö”
“Erinomainen lounas ja salaattipöytä.”
“Ystävälliset tarjoilijat Maukas kasvisannos ( kantarellitisotto + lisukkeet). Harmi, että kyseisenä iltana ei voinut tilata toista kasvisateriaa, koska se oli loppu!!! Tunnelma ja viihtyisyys”
“Kts. edellä”
“Todella mukava ja ammattitaitoinen tarjoilija”
“Tarjonta ja sijainti”
“Jälkiruokatarjonta samaa (keksejä)”
“Hyvä ruoka- kiitos keittiöön. Tarjoilijat ystävällisiä.”
“Henkilökuntaa kiireiseen lounas aikaan enemmän ja ruokaa tarjoilupöytää koko ajan siistittävä ja tarkasteltava että tuote ei lopu.”
“Lounas maksaminen tuottaajonoja”
“siisteys, ystävällinen palvelu”
“Ihan houkutteleva menu.”
“Suomessa keittiöt menee kiinni ihan liian aikaisin. Nytkin jäi jälkiruoka syömättä, kun keittiö oli jo kiinni. Aika kiireellä sai itse ruoankin tilata. Jos reissutyöläinen tulee hotelliin ja käy harrastamassa esim. liikuntaa ulkona luonnossa parisen tuntia, niin nälkäiseksi useinmiten jää, koska keittiöt ovat järjestään kiinni.”
“Maukas ja monipuolinen lounasruoka”
“Jono maksamiseen lounaan alkaessa”
“ruoka aina yhtä maistuvaa eikä laatu vaihtele käyntikertojen välillä. Jossain paikoissa sama annos joka kerta erilainen :(”
“Loistava salaattipöytä ja ruoka ylipäätään. Yleensä käyn perheen/ystävän kanssa lounasaikaan, jolloin henkilökunnalla on kiirettä. Tarvitsemani palvelut olen kuitenkin saanut kiitettävästi. Joskus olen käynyt viikonloppuisin ja silloinkin olen ollut oikein tyytyväinen. Olen kertonut myönteisistä kokemuksistani muillekin.”
“Positiivinen ja ystävällinen tarjoilija.”
“Ei mitään negatiivista, mutta myöskään ei ollut mitään erityistä mikä lisäisi halukkuutta suositteluun.”
“Oulun paras salaattipöytä, todella hyvä ja laaja valikoima, aina löytää paljon eri makuja. Aina varma, ei tarvitse tarkistaa lounaslistaa ennakkoon, kun tietää että aina on maistuvaa ruokaa. Kasvisvaihtoehto aina kysyttäessä.”
“Joskus vaikea saada henkilökuntaa kiinni, että saa kasvisvaihtoehdon. Joskus ruuhkaa, mutta ei pahasti.”
“Mahtava salaattipöytä lounasaikaan”
“Tasan klo 11 ruuhka”
“Löytyi helposti maukasta gluteenitonta ja laktoositonta ruokaa, mikä ei aina kaikkialla todellakaan ole itsestään selvää.”
“Ystävällinen palvelu ja hyvä ruoka”
“Tarjoilijat ammattitaitoisia.”
“Tunnelma ja sisustus ravintolassa olivat ihania! Minulle suositeltiin odotellessani juomaksi tarjouksessa olevaa uutta siideriä ja tykästyin siihen kovasti. Ruoka itsessään oli todella suolaista, vettä meni paljon ja olo oli illalla kotiin päästyä melko kuivakka. Jälkiruoaksi tilasin lämpimän suklaakakun ja eteeni tuotiin suklaafondant joka oli aivan taivaallista!!”
“Ruoan suolaisuus. Tarjoilijamme oli välillä vähän ulapalla, mutta hän oli muuten oikein ystävällinen ja avulias.”
“Siisti ja miellyttävä ympäristö.”
“Ihana sienikeitto.”
“- liikaa suolaa. Sitä on vaikea ottaa pois mutta lisättyä saa. Lapsemme on diabeetikko, joten toivoisin annoksissa näkyvän hiilarimäärät, joten insuliinin pistäminen helpompaa. Tai vielä parempi, tehkää VHH-annoksia!”
“AAMIAINEN TODELLA HYVÄ JA MONIPUOLINEN iLLLLA TULTUAMME HOTELLIIN SAIMMME TOSI HYVÄÄ JA YSTÄVÄLLISTÄ HUOMIOTA JA PALVELUA”
“Ryhmille sopiva ravintola.”
“Rauhallinen paikka syödä ja käydä pientä keskustelua”
“Sijainti ja tietysti hotellin asiakkaan helppoa mennä 'alakertaan' syömään.”
“Ehkä näissä hotellien yhteydessä olevissa ravintoloissa on kaikissa sama tilanne että ruoka ei aiheuta mitään oikeaa makuelämystä.”
“Osaava, ystävällinen henkilökunta, ruoka maistuvaa, rauhallinen, mielyttävä paikka.”
“Hyvät ja hienostuneet ruoat, hyvä palvelu ja tunnelma. Lisäksi lapsi otetaan ihanasti huomioon, silloin kun joskus tulemme lapsen kanssa syömään.”
“Joskus työntekijän huomion saaminen on ollut vaikeaa. Tällöin ravintolassa on ollut paljon asiakkaita. Se on ainut negatiivinen asia mikä vaikuttaa. Joskus jokin ruoka ei ole ollut aivan makuuni, mutta kaikki eivät pidä kaikesta.”
“Lasten ruokalista oli heikko :ja lapsen ruoka oli huonoa.”
“Hyvä tunnelma, asiallinen henkilökunta.”
“Hyvä ruoka ja viihtyisä ravintola!”
“Ruoka annokset kohtuu hintaista ja maistuvia,asiakasomistaja viinit samoin.”
“Mukavat tarjoilijat”