Vår levnadsglada franska bistro önskar dig välkommen till hjärtat av Uleåborg, till vår restaurang som ligger i källarvåningen på Original Sokos Hotel Arina. Hos oss förenas en avslappnad stämning och kärlek till god mat med en stämningsfull miljö alldeles invid Otto Karhi-parken.
 
Vår meny bjuder dig och dina vänner på unika upplevelser från det franska lantköket. Färska råvaror i kombination med traditionella franska recept och vår köksmästares senaste kreationer garanterar fantastiska matupplevelser för alla smaker. Vårt breda sortiment av noggrant utvalda viner fulländar din smakupplevelse. C'est délicieux!
 
Gilla oss så vet du vad som händer hos oss:
På Facebook @fransetcamilleoulu
På Instagram @fransetcamille
 

Kundnöjdhet

4,1

Mat (4,2)
Betjäning (4,1)
Stämning (4,0)
Barn (4,4)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 07.07.2020 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Koronapelon vuoksi menin ravintolaan hieman epäröiden. Minulle tuli luottamus ravintolaa ja sen henkilökuntaa kohtaan.”
“Mukava palvelu, kiva henkilökunta ja hyvä ruoka ja viinit.”
“Nopeaa sujuvaa ammattitaitoista ja ilosta palvelua.”
“Jostain syystä yritettiin estää S-kortin käyttö heti alkuunsa (asiakasomistajahinnat annoksista). Lisäksi väitettiin että S-kortilla ei olisi saanut 15 % kausialennusta, vai S-moobililla, vaikka netissä on sanottu että ko. alennuksen saa S-mobiililla tai S-kortilla 8sain kuitenkin S-kortilla ko. alennuksen). Ravintolan lista poikkesi ainakin menuhen suhteen netissä ilmoitetusta, maistelumenuuta ei ollut), mikä voi johtua koronan aiheuttamisat ongelmista.”
“Sissämnpääsy ja WC:ssä käynti hekppoa (ei portaita).”
“Palvelu ja ruoka olivat erittäin positiivinen yllätys. Kasvissyöjän annos oli ehkä paras tavallisessa ravintolassa koskaan syömämme, ja olemme kuitenkin 30 vuotta olleet vegetaristeja.”
“Hyvä ruoka”
“Helposti saavutettavissa, hyvä aukioloaika, hyvä ruoka”
“Kokemus oli hyvä. Harvemmin kuitenkaan suosittelen ja kehun erikseen isoja ketjuja, sillä tuen vielä mieluummin pieniä paikallisia yrityksiä.”
“Loistavaa palvelua ja merkkipäiväkin huomioitiin :) :)”
“Olen erittäin tyytyväinen kaikkeen palveluun ja laatuun. Myös erityistarpeeni osataan huomioda erinomaisesti”
“Olen suositellut ravintolaa jo aiemmin usein lounasravintolana runsaan ”tapas”-buffetpöydän osalta, mutta nyt covid-aikana kokemukseni pöytään tarjoillusta lounaasta oli erittäin hyvä!”
“Kaikki sujui hyvin. Ruoka ja palvelu hyvää.”
“Arkena ja hieman normaalien lounasaikojen ulkopuolella ravintolassa asiointi on sujuvaa ja ruuat tulevat nopeasti.”
“Yleinen palvelu hyvä, tarjoilia vaihtui kesken kaiken ja maksun kanssa oli ongelmia. Ruoka oli etittäin hyvää.”
“Monipuolinen Luonasbuffa, tykkäsin kyllä. Kiva kun on pieniä erikoisherkkuja, esim briejuusto ja viikunahillo.”
“Palvelu todella hyvää, samoin ruoka herkullista.”
“Hyvä sijainti, hyvä ruoka, bonukset, hinta...”
“Hyvä palvelu ja ruoka.”
“jos haluaa maistaa eksoottista, mutta hyvää niin suosittelen ehdottomasti roquefort valkosipuli-etanoita. Mausteet ovat niin hyviä että siinä ei pahemmin mieti mitä syö:). Leipää menee paljon kun sitä kastaa mahtavaan liemeen. Niin täytyy sanoa, että on ne pääruoatkin hyviä.”
“Ehkä ajankohta vaikutti, mutta tarjoilu oli hidasta. Juomia jouduimme pyytämään, koska kukaan ei tullut ottamaan tilausta. Meitä oli 10 hengen ryhmä ja pöytävaraus oli tehty hyvissä ajoin.”
“Hyvä ruoka,.”
“Koronan jälkeen ruuan taso on heikentynyt huomattavasti,kun lounasannokset tuodaan suoraan pöytään”
“Ruoka oli erittäin hyvää, mutta hampurilaisateria oli mielestäni turhan kallis. Miljöö oli rento ja mukava. Henkilökunta oli mukava ja myös koiramme terassilla huomioitiin.”
“Ruoka oli maukasta ja henkilökunta oli sopivan reipasta ??”