Frans & Camille får du och dina vänner njuta av delikatesser från det franska lantköket. Färska och rena råvaror, traditionell fransk kokkonst och vår köksmästare Teros senaste kreationer utgör en helhet där alla hittar sina favoriter. Måltiden fulländas av vårt breda och noggrant utvalda vinsortiment. C'est délicieux! Frans & Camille ligger alldeles i centrum av Uleåborg, i anslutning till Original Sokos Hotel Arina.

Kundnöjdhet

4,0

Mat (4,2)
Betjäning (3,9)
Stämning (4,0)
Barn (3,9)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 23.04.2019 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Ystävällinen ja ammattitaitpoinen henkiölökunta.”
“Salaattipöytä on hyvä.”
“Pääruoka kaipaa aina lisää mausteita.”
“Viihtyisä ja riittävän rauhallinen ruokailupaikka.”
“Laadusta pitää aina maksaa hieman enemmän.”
“Hieman suppea ruokalista. Toki ymmärrän että tarkoitus ei ole ruokalistan olevan pitkä... mutta lisäisin muutaman vaihtoehdon lisää.”
“Asiantunteva, mukava, iloinen henkilökunta, hyvä ruoka, hyvä tunnelma.”
“Miellyttävä palvelu ja ihan hyvä ruoka ja ilmapiiri.”
“Koska olen allerginen niin keskustelen Aina etukäteen minulle tulevasta tarjoilusta. Saan vastaukset aina. Siksi käyn siellä syömässä.”
“Muutos häkellytti ensin.”
“Kylmä alkusalaatti-/lisukepöytä on erityisen laaja.”
“Kassahenkilö/tarjoilija pyrkii tyrkyttämään liian agressiivisesti juomia myös lounasaikaan. Vähentää halukkuutta käydä siellä lounaalla. Harva pystyy nauttimaan lounaalla alkoholia. Työkaverini esim. skippaa paikan sen takia useinmiten.”
“Lounasaika oli jo ohi, mutta meille järjestettiin tarjoilu. Henkilökunta oli ystävällistä.”
“Loistava, vaihteleva salaattipöytä lounaalla”
“Rauhallinen ja viihtyisä.”
“Hyvä palvelu ??”
“Hyvä ruoka”
“Lounasbuffetin ruuat ovat todella hyviä! Ensiluokkaista.”
“Kasvisruokailijoiden pääruoka oli erikseen lämmitetyt falafel-pyörykät, jotka olivat kuivia. Kasvispääruokaan voisi panostaa.”
“Yleinen hyvä tunnelma ja hyvä ruoka”
“Erinomainen palvelu ja hyvä lista.”
“Bonusten kirjautumisessa on ollut kaksi kertaa ongelmia. Jos käyttää jotakin mobiilitarjousta (esim. viini), niin ruokabonukset eivät kirjaudu kokonaan. Olen ollut tästä yhdeydessä ravintolaan ja asiakaspalveluun.”
“Trevlig och kunnig personal. Man sitter mitt i stan och ser folk ute på stan.”
“Miellyttävä ruokailuhetki syntymäpäivän kunniaksi. Sankari huomioitiin, se tuntui mukavalta. Ruoka oli hyvää ja henkilökunta ei kiirehtinyt meitä pois, vaikka asiakkaita tuli koko ajan lisää.??”
“Hyvä ruoka ja salaatti valikoima”
“Todella ystävällinen, ammattitaitoinen ja huomioiva henkilökunta.”
“Olisin kaivannut perjantaisimpukoita, mutta niitä ei ollut saatavilla.”
“Siisti, hyvä ruoka ja s-kortin edut.”
“Ilmapiiri!”
“Ruokalista oli mielestäni huonontunut , ei riittävästi vaihtoehtoja!”
“hyvä monipuolinen lounas”
“Erittäin ystävällinen hlökunta, joka huomioi heti sisään tullessa. Mutta ehkä myös jäi sellainen liian tyrkky vaikutelma, että tarjoilijat lukivat jotain opeteltua 'mantraa', jolla suosittelivat ruokia ja juomia.”
“Ehkä liian tyrkyttävä ruokalistan suhteen ja ruoka (härkäruukku) oli vaatimaton liha-annos, jolle itsekin olisin saanut enemmän makua. Peruskotiruokaa. Pippuripihvin koko oli tiedossakin (100g), mutta kuulemma ok-maku, annos liian pieni.”
“Ravintolan ilme ei ole vuosiin juurikaan muuttunut ja on hieman tunkkainen ja tumma.”
“Hyvä ruoka”
“Synttärisankarin piti itse maksaa ruoka, että voi käyttää alennuksen. Tarjoilijan käytös muuttui alentavaksi, kun sai kuulla synttärialennuksesta.”
“lounaspöydässä oli erittäin kattavasti raikkaita salaatteja”
“Ruoka erittäin hyvä”
“Ruoka oli hyvää. Henkilökunta erittäin ystävällistä ja miellyttävää!”
“Ystävällinen palvelu”
“Monipuolinen ruokalista, rauhallinen paikka.”
“Tullessamme ns hovimestari otti meidät vieraan vastaisesti vastaan ja suositteli tuotteita.”
“Hovimestarin jälkeen palvelun laatu hieman heikkeni ja ruoka oli keskinkertainen”
“Ystävällinen ilmapiiri”
“Hyvä salaattipöytä, on erilaisia makuja.”
“Ehkä tarjoilijat voisivat hieman paremmin huomioida yleisilmeestä ravintolassa.”
“Miellyttävä tunnelma vaikka ravintola oli täysi.”
“Tarjoilijalla oli vähän liikaa vauhtia tekemisissään ja se näkyi asiakkaillekkin.”
“Mukava henkilökunta”
“Hyvä ja monipuolinen lounas.”
“Palvelu.”
“Tyylikäs ravintola”
“Palvelu”
“Tarjoilija todella omalla alalla, niin luontevasti kaikki sujui hänen kanssaan. Maksapihvi- annos oli suorastaan herkullinen.”
“Hyvät laadukkaat tuotteet ja tarjousedut. Ystävällinen palvelu.”
“Hyvä ruoka ja palvelu.”
“Ystävällinen palvelu,”
“Olimme kahdesti viikon välein pe ja la illalla. Pe. simpukoita oli keitetty liikaa, simpukan liha kuoren sisällä säikeinä ja maustaminen oli huono( ei suolaa eikä valkosipulia riittävästi). Saimme tästä kyllä hyvitystä. Sensijaan la. ankanrinta oli hyvää. Ts. ruoka oli hieman epätasaista.”
“Upea salaattipöytä, hyvä tunnelma”
“Lounaalla alkupalapöytä kaupungin paras (kaverini suosikki 'rapumussu', jonka vuoksi tullaan ylipäätään ravintolaan hänen kanssaan) – saa päivittyä, mutta älkää pilatko!”
“Lounaalla kiva lisä olisi: useammat teevaihtoehdot, pieni makea (ei aina kaurakeksi). Jälkkärin ei tarvitse totisesti olla mikään ihmeellinen, mutta edes miniannos rahkaa/kakkua tmsv. tekisi vielä arvokkaamman tuntuiseksi lounaan!”
“Monipuolinen salaattivalikoima lounasbuffetissa”
“Kova ruuhka osunut pari kertaa lounasaikana”
“Ruoka on todella hyvää”
“Ruoka oli todella hyvää”
“Takuu hyvä ruoka ja henkilökunta ystävällistä. Hyvät aukioloajat ja hyvä sijainti.”
“vuoronvaihtuessa; viesti työntekijältä toiselle ei kulje. Pitää olla tarkkana, että saat kaikki juomat, saat myös jälkiruokalistan, pääset maksamaan. Ruokalista on suppea; enemmän kalaa ja kasviksia toivon.”
“Hyvä lounas, hyvä sijainti, hintataso ok”
“Tarjoilija oli hieman liian tuttavallinen, puhutteli 'me'-muodossa.”
“Hyvä ruoka”
“Tilasin pippuripihvin (menu) ihmettelin kun ei tullut perunoita. Ei näkynyt tarjoilija jolta kysyä. Pihvin puolivälissä tuotiin unohdetut jo kylmät perunat. Vierailun aikana palveli 4 eri tarjoilijaa. Oli vähän sekavaa palvelua.”
“hyvä ruoka”
“The lunch offer is good, even though the warm option is sometimes pork, which I don't eat. I was also very surprised that dessert was not included anymore in the lunch... a bit disappointing.”
“Dessert not included in lounas menu. Many times pork is part of more than one option in cold and warm dishes, which limits the options. Price on the high end.”
“Hotellin saman katon alla”
“Hyvä sijainti ja hiljaisen oloinen paikka joka on hyvä kun haluaa syödä ja keskustella.”
“Houkutteleva ulkoa päin, mielyttävä vastaanotto”
“lounaspöytä aika täynnä tavaraa, näytteille asettelu”
“Ruoka oli hyvää ja kauniisti tarjolla.”
“Tarjoilija oli liian tyrkky. Tarjosi ostamaan kuohuviiniä kolme kertaa, vaikka sanoin olevani autolla. Maksoimme eri henkilölle, joka oli hyvin ystävällinen ja toivotti meidät tervetulleeksi uudelleen. Lounas tarjoilija tuli lähellä ovea vastaan eikä puhunut mitään. Eli asiakkaan 'loppu hoito' ei oikein onnistunut. Se oli valitettavaa, vaikka hän oli liian tyrkky niin muuten miellyttävä ja hauska henkilö.”
“Loistava ruoan laatu. Hyvät maut & näyttävä annos”
“Sisääntulomme oli järkyttävä. Olin varannut pöydän netistä ja sain vahvistuksen. Henkilökunta ei löytänyt varausta (=ei etsinyt koneelta) ja kertoi paikan olevan täynnä. No, en antanut periksi. Selvisi, että vuorovastaava oli tulostanut paperille varaukset klo 10 ja nyt oli klo 16. Tällä klo 10 listalla hän yritti pöytiä sompailla. Meille löytyi kuitenkin pöytä (= joka oli jo varattu, mutta asiakkaat oli tulossa 4.5h myöhemmin). Käsitämmätönötä säätöä varausten kanssa. Eihän näin enää voida toimia. Henkilökunnan työtehtävät näytti myös olevan aivan hukassa. Vuorovastaava valitti MINULLE. että henkilökuntaa ei ole riittävästi ja MINUN pitäisi antaa siitä johdolle palautetta. ??? Mielestäni henkilökuntaa kyllä oli, mutta tehtävät ja vastuut oli hukassa”
“Hyvä ruoka”
“hyvä lista,hyvä henkilöstö,asiaksomistaja viinit”
“Kaikki. Henkilökunta ja ruoka.”
“Miestarjoilija, joka toi laskun oli hyvä tyyppi.”
“Lounasaikaan pöydät täynnä likaisia astioita. Noutopöydästä ei voinut ottaa pelkkää salaattia blinien alkuruoaksi.”
“Mukava henkilökunta.”
“Hyvä ruoka, ystävällinen tarjoilija”
“Ruoka oli erinomaisen hyvää, sekä alkuruoka, pääruoka että jälkiruoka.”
“Palvelussa parantamisen varaa. Henkilökuntaa oli selvästi liian vähän. Ruokailumme kesti tuntikausia, koska kaikessa kesti niin kauan. Lapsiperheenä emme arvostaneet odottelua. Henkilökunta saapui ensi kertaa pöytäämme vain kertomaan, että on vajaa miehitys ja sitten odottelemmekin kauan ennen kuin tilauksemme otettiin. Sen jälkeen kaikki kesti. Ei varmasti henkilökunnan vika, että on alimiehitys, mutta huomioiminen jäi kyllä tosi vähäiseksi.”
“Jälkiruoka loppui kesken”
“Henkilökunta oli todella mukavaa, juttelivat myös ns. niitä näitä, hyvien ruoka- ja juomasuositusten lisäksi. Ravintola on viihtyisä ja ruoka ensiluokkaista. Mielestäni Oulun paras ravintola, ja aion käydä jatkossa useamminkin.”
“Ystävänpäivä oli huomioitu tarjonnassa.”
“Hyvää ruokaa ja riittävän isot annokset.Ihana,aito, oman tyylin omaava tarjoilija.Suurkiitos hänelle.”
“Viimeksi oli kaikki hyvin, ja eryidrn hyvä tarjoilija. Musiikki ei ollut suurella joten iso pöytä pystyi keskustelemaan.”
“Asiakasomistajaviinit”
“Siisti, valoisa yleisilme, henkilökunta huomioi meidät todella hyvin, ruokalista meille sopiva.”
“Ystävällinen palvelu ja erittäin hyvät blinit! Aiempien kokemusten perusteellakin todella maistuvaa ruokaa.”
“Ulkona oli kirpakka pakkanen ja ikkunan vieressä oli hiukan kylmä istuskella. Ei kuitenkaan iso miinus. Voin suositella hakeutumaan keskelle salia istumaan.”
“Hyvä sijainti. Bonusetu. Suhteellisen hyvä menu.”
“Tilaamani ankka (mediumina) oli tosi sitkas ja jänteinen, osin syömäkelvoton. Tattiohratto oli heikosti maustettu. Huomautin ankan lihasta, sain pahoittelut. Tätä ruokaa en voi kyllä suositella.”
“Erittäin hyvä ruoka”
“Kahvin kanssa olisi voinut olla pieni leivos jälkkäriksi”
“Mukava viihtyisä paikka ja erittäin hyvä ruoka!”
“Äärettömän hyvä lounaspöytä. Varsinkin kaikki salaatit ja muut on aivan loistavia”
“Osaava ja ystävällinen henkilökunta, hyvä ruoka”
“Hyvä sijainti,helppo tulla, helppo ruokaiulla, edullinen”
“Erittäin hyvä ruoka, lounas Ala carte tasoa”
“Ystävällinen henkilökunta, ruokalista oli hyvä ja ruoka oli maistuvaa.”
“Ystävällinen henkilökunta tullut tutuksi. Lounaan loputtua tullaan kysymään: 'joko saa korjata ruuat pois, vai haluatteko vielä jotain?'”
“Trevlig personal trots svenskan.rena fina wc”
“Bättre irich coffee äkta grädde ett +”
“Salaatit oli lounaalla monipuolisia ja hyviä.”
“Aterimia ja lautasliinoja ei oltu ehditty kattaa lounaalla pöytään.”
“Henkilökunta, minua palvellut. Ruoka oli tuoretta.”
“Henkilökunnassa on yksilöitä, jotka eivät sovi työhön ravintolaan.”
“Hyvää ruokaa ja ystävällinen kiva palvelu.”
“Miellyttävä ympäristö ja ilmapiiri sekäkeskeinen sijainti.”
“Tajoilijan suositus ruuasta oli kohdallaan, ruopka oli maittavaa.”
“Aika hiljainen ajankohta ja oli vähän muita asiakkaita. Ei se kylläkään minua haitannut, mutta muutama muu asiakas olisi ehkä yleisfiilistä vähän nostanut”
“tunnelma, lounas on ollut todella hyvä. Muutenkin ihan hyvä ruoka.”
“Asiakaspalvelu ei ollut edellisellä kerralla ihan parasta. Liekö tarjoilijalle sattunut huono päivä. Muutenki odoteltiin ruokia super kauan.”
“Mukava henkilökunta!”
“Erittäin ystävällinen ja ammattitaitoinen henkilökunta joka huolehti viihtymisestäni koko illan ajan.”
“Meitä ei oikein huomioitu ja mm tilatessamme gluteenitonta leipää, se luvattiin, mutta unohdettiin toimittaa. Muutenkin käynnistä jäi enemmän epäonnistunut maku suuhun, kuin onnistunut. Pieniä juttuja, mitkä tähän vaikuttivat. Ruoka sinänsä oli hyvää, siinä ei ollut valittamista, enempi kritiitti kohdistuu tarjoiluun.”
“Henkilökunnan alimitoituksen kyllä huomasi.”
“Perus tasalaatuista ruokaa, ei varmasti tule suuria pettymyksiä, simpukka-perjantai on hyvä!”
“Ruoka ei juuri positiivisesti yllätä, maustaminen on aika pliisua. Viime kerralla myös palvelu takkusi, vaikka yleensä on toiminut hyvin (ruokaluvälineitä puuttui, osa lisukkeista puuttui..).”
“On tilaa oman porukan kanssa pitää hauskaa ja keskustella .”
“Monipuolinen salaattitarjonta, maistuva lounasruoka, miellyttävä tila.”
“Erittäin ystävällinen ja osaava henkilökunta. Meidät huomioitiin kiireestä huolimatta ja saimme pöydän nopeasti, vaikka varausta meillä ei ollut.”
“Ruoka on aina ollut hyvää, samoin palvelu. Tarjoilija ovat olleet todella ammattitaitoisia ja ystävällisiä, sekä humoristisia.”
“Tällä kertaa oli melko kylmä, sekä sisällä että myös ulkona (-30 C). Se vaikutti hiukan viihtymiseen. Olisin kaivannut jotain vilttiä tms.”
“Ketjuravintolan buffet yllätti runsaalla valikoimalla ja tuoreudella”
“Bliniannoksessa oli siianmätiä noin teelusikallinen eli naurettavan vähän. Molemmat tarjoilijat aloittivat; 'Otetaanko heti alkuun lasit shamppanjaa' eli särähti korvaan, että näin on ohjeistettu... ja olemme oluen ystäviä...”
“Hyvä ruoka”
“Tarjoilija kävi ja lähti, höselsi edes takaisin. Emme saaneet useista pyynnöistä huolimatta vesikannua pöytään. Jouduimme odottamaan pitkään tarjoilijaa, vaikkei muita asiakkaita jonossa näyttänyt olevan. Ja kun hän tuli, puolet asioista jäi hoitamatta ja taas odotettiin. Lisäksi ruoassa (blineissä) oli lätyn kokoon nähden liian vähän täytettä, varsinkin mätiä oli naurettavan kokoinen läntti lätyn kokoon nähden”
“Ruoka on ollut lähes aina hyvää, välillä oikein hyvää, mutta se on tuotu vuosikausia haaleana kymmenistä huomautuksista huolimatta. Nyt se oli kuumaa tuotaessa. Minusta sen pitääkin olla sellaista, koska syön hitaasti .”
“Tarjoilijat jättävät käytetyt astiat ja lasit pöytään, vaikka kulkevat ohi, eikä ole kantamista. Kysyimme asiasta ja saimme vastauksen, että lautaset pitää viedä, mutta laseja ei. . (?) . Olen boikotoinut ystävieni kanssa ravintolaanne yli vuoden, kun istuimme kahdeksan vanhan työkaverin kesken yli viisi tuntia syömässä ja seurustelemassa ja jouduimme itse nostamaan käytetyt astiat viereiselle pöydälle. Osaamme siivota , mutta emme tulleet sinne sitä varten.”
“Salaattipöytä lounaalla on paras!”
“Usein on vähän kylmä.”
“Lounaspöytä on runsas, ystävällinen palvelu ja erityistoiveita huomioidaan (allergia).”
“Toivoisin, että salaattipöydässä allergeenit merkattaisiin selkeämmin. Kalaa on aika runsaasti, monta herkkua jää väliin kun ri voi syödä :(”
“Hyvä ruoka! Vanhempi naistarjoilija oli todella mukava.”
“Hyvä ruoka ja palvelu.”
“Erinomainen ruoka. Useita värikkäitä lisukkeita ja ihania salaatteja. Hyvä sijainti ja viihtyisä tila.”