Frans & Camille får du och dina vänner njuta av delikatesser från det franska lantköket. Färska och rena råvaror, traditionell fransk kokkonst och vår köksmästare Teros senaste kreationer utgör en helhet där alla hittar sina favoriter. Måltiden fulländas av vårt breda och noggrant utvalda vinsortiment. C'est délicieux! Frans & Camille ligger alldeles i centrum av Uleåborg, i anslutning till Original Sokos Hotel Arina.

Kundnöjdhet

4,1

Mat (4,2)
Betjäning (3,9)
Stämning (4,1)
Barn (3,5)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 31.03.2020 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Syömään tulevat lapset pitäisi huomioida paremmin. Lasten ruuan odotus yli tunnin ei hyvä!”
“Lounas on aivan älyttömän hyvä!”
“Ovesta astuessa sisälle , henkilökunta ottaa vastaan tervehtien ja ystävällisesti. Sama toistuu myös ravintolasta poistuttaessa. Palvelu on sujuvaa, asiantuntevaa ja ystävällistä. Ei liikaa käydä kyselemässä ' miltä ruoka maistuu, ym.' Seurassani olleet ensikertalaiset aikuiset perheenjäsenet totesivat ruokailumme päätteeksi,että tänne tullaan varmasti uudestaan.”
“Odotus aika oli pitkä, vaikka kysyimme tullessa onko millainen viive. Meille sanottiin, että keittiöllä ei ole jonoa. Paljon oli kyllä pöytävarauksia, mutta pöydät olivat vielä tullessamme tyhjinä. Asiakkaita tuli kyllä sisään koko ajan odotellessamme ruokiamme. Meillä ei ollut pöytävarausta.”
“Kokonaisuus toimii.”
“Poikkesi mukavasti perus-Fransmannien ketjusta omaksi ravintolakseen. Korkea laatumielikuva, hyvä, monipuolinen, mutta ei liian laaja lista, josta olisi löytänyt syötävää useammankin ruokailun iloksi. Erityiskiitos joustavalle ja taitavalle henkilökunnalle, joka ystävällisellä otteella varmisti ruokailun sujumisen. Esimerkkinä kun tilasin suoraan pääruoan, mutta halusin tutustua itselleni uuteen listaan vielä ja tilasin jälkeen vielä alkuruoan, tarjoilija kävi varmistamassa, että saan etanat ennen pääruokaa.”
“Tunnelma, ja rauha, ruokakin oli hyvää!”
“Ruokalista oli kiva ja ravintolan sisustus miellyttävä.”
“Ruoka oli hyvää ja palvelu toimivaa.”
“Viihtyisä,mukava henkilökunta,pystyi hyvin keskustelemaan”
“Bonus, sijainti, aukioloaika”
“Tilaamamme poro en muista nimeä,oli täysin epäonnistunut mutta pääsimme tarjoilijan kanssa yhteisymmärrykseen ??”
“Ruokalistaan lisää edullisia ateria vaihto ehtoja.”
“Viihtyisä paikka ja hyvää ruokaa.”
“Hyvää palvelua”
“Monipuolisesti oli ruokaa ja erilaisia salaatteja oli tarjolla. Tulimme vasta klo 13 aikaan joten silloin ei ainakaan ollut ruuhkaa.”
“Kiva,siisti,tilat hyvät,valaistus hyvä.Ruoka ja juoma hyvää,palvelu hyvää.Hintataso hyvä,asiakasomistajaedut plussaa”
“Hyvä ja ystävällinen palvelu. Maittava ruoka.”
“Hyvä kokemus, vaikka tarjoilijoilla oli kiire”
“Takuuvarma ravintola, ei petä koskaan”
“Ihana tunnelma, hyvä musiikki, ja lounasajan salaattipöytä on aivan paras!”
“Ruoka oli hyvää ja kohtuuhintaista, asiakaspalvelu ystävällistä ja paikka miellyttävä.”
“Kiireinen ilta - oliko henkilökunnan mitoitus ok? Maksamisen hitaus otti päähän. Pitikö tarjoilijan puhua yhdentekevää kauan aikaa pöydissä, kun olisimme halunneet maksaa ja poistua? Ilmaisimme halumme maksaa, mutta se vaan höpötys vaan kesti! Lammasvartaat olivat pettymys, mutta blinit olivat hyviä. Vuorossa oleva nuori mies, joka puhui murtaen suomea oli oikein miellyttävä, mutta kiire vaikutti häneenkin. Kiitos kuitenkin.”
“Todella hyvän makuinen lounas”
“Ruoka oli hyvää mutta erittäin suolaista - janotti koko päivän. Olen käynyt muutaman kerran ja samat ruoat toistuvat - voisi olla enemmän vaihtelua ruokalistan kierrossa.”
“Sen takia menen uudelleen Oulun F&C-bistroon kun sain siellä todella hyvää maksaruokaa, kokki oli erityisen hyvä ja maksa lienee ollut oli vasikasta. Eurooppaa kiertäneenä nautiskelijana harmittaa kun esim. munuaisruoat ovat kadonneet suomalaisten ruokapaikkojen listoilta jo ainakin 50 vuotta sitten. Tehkää hyökkäys Punavuoren viininjuojien ja muiden hipstereiden joukkoon: tänä aikana kannattaa käyttää kaikki teuraseläimen osat. Kehittäkää kermainen munuaismuhennos!”
“Mahtava sijainti muiden palveluiden ollessa vieressä. Hyvä ja rento meininki. Asiakkaan toivomukset otetaan huomioon ystävällisesti hymyillen.”
“Täydellinen ilta. Kaikki tarjoilijat erittäin ystävällisiä ja ammattitaitoisia.”
“Erittäin miellyttävä paikka. Pöydät sopivasti erillään toisistaan että oli oman pöydän syöntirauha.”
“Yleensä ravintola on siisti ja pöydät siivottu, viime kerta oli poikkeus. Yleensä henkilökunta on hyvin ystävällistä ja palvelualtista, viime kerralla oli huonommin. Noutopöydässä moni ruoka oli lopuillaan, lisää täytyi pyytää henkilökunnalta. MUTTA, yleensäottaen pidän paikasta ja sen lounasannista, joka on monipuolista.”
“Kaikin puolin onnistunut kokemus”
“Lounas monipuolinen....useita eri ruokavalioita noudattavan ystävän kanssa voi tulla ruokailemaan. Salaatit maistuvia, ruokaisiakin.”
“Ravintolan sijainti on hyvä.”
“Ruoka oli todella hyvää ja ei ollut kauhean pitkä odotusaika vaikka oli ilta kahdeksan ystävänpäivänä”
“Kiireiset tarjoilijat”
“Rioka ja palvelu ensiluokkaista. Myös iltaisin”
“Olin tällä kertaa ruuhkaisena lounasaikana syömässä liikekumppanin kanssa. Siksi kaikki vähän takkusi.”
“Ruoka ja palvelu erinomaista.”
“Olen Arinan 'omistaja-asiakas' kukapa ei omaansa suosittelisi.”
“Palvelu oli lopussa hidasta, ja maksaminen kesti. Ruoka oli kylmää.”
“Hyvä ja kohtuuhintainen ravintola, kiva illallinen oli.”
“Lämmin ruoka oli hieman mautonts”
“Ruoka oli aivan erityisen hyvää. Ylitti selkeästi odotukset. Ottaen vielä huomioon, että oli todella kiireinen ilta. Ravintolaan jonotettiin syömään.”
“Hyvä lounas,”
“Ruoka oli erittäin maukasta. Tällä kertaa meiltä ei ruokailun aikana kukaan käynyt kysymässä muistuuko ruoka.”
“Edellä mainittuihin arviointeihini perustuen.”
“Riippuu siitä haluavatko he lounaan vai illallisen. Lounaspaikkana Frans&Camille on hyvä.”
“Miellyttäv ilmapiiri, hyvä ruoka.”
“Olen käynyt aiemminkin samassa ravintolassa. Hinta laatusuhde hyvä.”
“Miellyttävä paikka. Ruoka ja erityisesti salaattipöytä hyvä.”
“Hyvä kalalounas ja salaatit tuoreita.”
“kokonaisuus ok”
“Keskeisellä paikalla ja kaunis ravintola ja hyvää ruokaa”
“Monipuolinen. Jopa vegaanit on huomioitu.”
“Buffassa lounasta tarjolla monipuolisesti. Vegaaninen vaihtoehto oli ihan huippu! Ja se tuotiin pöytään. Runsas ja monipuolinen salaattipöytä, tuoreet tuotteet”
“Kokonaisuus erittäin hyvä. Kiitos!”
“Aina suosittelen Frans Camilla kaikille ystäville ja tuttaville .”
“Taattu laatu”
“Hyvä sijainti! Taatusti löytyy sopivaa syötävää.”
“Sopii niille, jotka eivät välitä hampurilais- tai grillimätöstä”
“Ruoka oli ihanaa ja ystävällinen palvelu. Lisäksi pystyi hyvin isolla porukalla keskustelemaan, kun ei ollut kovaäänistä musiikkia. Toiveet huomioitiin, vaikka ravintola oli täynnä.”
“Paras ruokapaikka Oulussa. Itse asun Torniossa ja silloin harvoin kun käyn Oulussa, haluan sinne syömään.”
“Lounasruoka erittäin herkullinen ja monipuolinen”
“Erittäin hyvä lounas”
“Ruoka ei ollut tällä kertaa hyvää. Olen usein syönyt saman annoksen ja nyt se oli ala arvoinen.”
“Maukas ruoka, rauhallinen ja miellyttävä ambiance.”
“Ihan ok paikka.”
“Ruoka on erittäin hyvä. Erityisesti salaattivalikoima. Jos pääruuissa olisi kasvisvaihtoehto, antaisin täydet pisteet.”
“Monipuolinen ja herkullinen lounaspöytä”
“henkilökunta huomioi meidän koko ajan”
“Käyn ravintolassa lounasaikaan ja lounas on erittäin laadukas ja runsas salaattipöytä on aina erinomainen. Palvelu on aina myös ystävällistä. Jostain syystä maksaminen tapahtuu usein vähän hitaasti, onko systeemi jotenkin vaikea käyttöinen ja maksamiseen tahtoo tulla pientä jonoa? Kaikilta muilta osin palvelu on nopeaa ja erittäin toimivaa. Plussaa siitä, että olette ottaneet töihin välistä myös harjoittelijoita (TET?), tosi mukava että pääsevät tutustumaan asiakastyöhön! Hyvin voisin käydä perheen ja ystävien kanssa iltaisin myös ravintolassanne, nyt on rajoittunut lounasaikaan.”
“Lounaspaikkana sijainti hyvä ja se yleensä ratkaisee.”
“Salaattivalikoima hyvä, hieman voisi sitä kuitenkin varioida. On ollut aika pitkään prikulleen samanlainen”
“ruokalistalta en löytänyt oikein mieleistä.Härkäruukku kasviksilla oli ihan kotiruokaa minulle. Maku oli ihan ok, mutta kasvikset eivät aiheuttaneet ihastusta, vaikka ne muusin tilalta otin. Pyysin aluksi riisiä. Talonviini oli maistuva. Jälkiruoka Creme bru`le`e lakkahillolla oli oikein maittava.Tarjoilija oli erittäin ystävällinen ja palvelualtis. Kokonaisuudessaan 11 henkinen seurueemme oli iltaan tyytyväisiä. Onneksi musiikki ei häirinnyt keskustelua.”
“Lounas on todella hyvä. Yleensä kaikki sujuu erinomaisesti. Viime käynnillä porukkaa oli todella paljon ja ravintolassa oli kassajärjestelmän uusiminen mutta kaikki sujui ok.”
“Viihtyisä ja sopivalla paikalla.”
“Hyvä hintalaatu. Perus hyvä palvelu.”
“Blinit olivat paksuja ja mauttomia, shampanja lämmintä, leipää ei saatu, vettä joutui pyytämään moneen kertaan.”
“Kiva kokemus ollut joka kerta ??”
“Yleisvaikutelma on onnistunut, palvelu on erinomainen, ruoka (blini + lisukkeet) kauniisti aseteltuja ja erittäin maukasta. Ravintola on myös sijainniltaan erittäin hyvä, n. 5 - 10 min kävelymatkan päässä.”
“Kaikki toimi”
“God mat, fin miljö. Jättetrevlig och vänlig personal! 10+”
“Monipuolinen lounasbuffet. Tarjoilijat kiireisiä,eivät ehdi tuoda että pöytää ha joutuu usein käydä pyytämässä,että toisivat.”
“Lounas buffet on kaupungin paras! Lisäksi olen järjestänyt syntymäpäivä yllätyksen perheen jäsenelle aiemmin viime vuonna ja se onnistui yli odotusten ammattitaitoisen henkilökunnan vuoksi. Asiointi sähköpostilla ravintolan kanssa on onnistunut loistavasti. Olen saanut siis niin hyvää palvelua etten ole missään saanut aiemmin. Olen todellakin viehättynyt tästä ravintolasta! Lisäksi olen järjestänyt pari kertaa työporukan lounastapaamisen ja niidenkin järjestelyt ovat onnistuneet loistavasti. Oulun paras ravintola!”
“Ainoana miinuksena koin että osa tarjoilijoista ei tiennyt mitä eri ruokia annokset sisältävät...liekö huono suomenkieli vai mikä....sanoin kyllä että englantikin kävisi.....”
“Hyvä ruoka, keskeinen sijainti.”
“Mukava tarjoilija ??”
“Tuotteet kohdallaan ja palvelu niin erinomaista.”
“Hyvä ruoka, miljöö ja palvelu”
“Monipuolinen lounas.”
“Hyvä ruoka ja ruokavalikoima, viihtyisä paikka keskellä kaupunkia ja ystävällinen palvelu.”
“ruoka oli hyvää ja paikka kiva”
“Hieman kallis lounaaksi, mutta hyvä salaattiolytä ja mukava ympäristö.”
“Miellyttävä ilmapiiri/ joskin likaiset astiat useimmila pöydillä keräämättä.”
“Sijainti hyvä, ruoka hyvä, ikkunoista tulvi luonnonvaloa ja lisäksi ulkonäkymiä mukavasti.”
“Hyvä palvelu, hyvä ruoka, siisti ja viihtyisä.”
“Lounas hyvä”
“Hyvää ruokaa”
“Ihana ruoka ja viihtyvyys!”
“Toivon että ketogeenista ruokavaliota noudattavia huomioitaisiin. Tiedän että he etsivät ruokapaikkoja jota ei tahdo löytyä. Frans&Camille voin suositella..”
“Käyn paikassa lounaalla aina silloin tällöin. Ruoka on ollut aina aivan loistava. Todella monipuolinen buffet. Ihania makuja. Viihtyisä paikka ja kaiken lisäksi sopivan lähellä.”
“Kaikki toimii varsin huvin..”
“Alkuruokapöytä on erinomaisen monipuolinen ja lämmin ruoka maistuva.”
“Hyvä palvelu ja ruuat, laaja lista erilaisia annoksia.”
“Kalaruoka aina maukasta.”
“Meillä oli todella hyvä tarjoilija, joka perehdytti meidät ruokalistaan ja päivän erikoisuuksiin. Hänen ammattitaitonsa antoi meille mieluisan ateriakokonaisuuden hänen viinisuosituksiensa pohjalta. Stefano oli aivan huikea henkilö.”
“Palvelu hidasta. Ruokaa saa odottaa luvattoman kauan. Ei kukaann jaksa sellaista odotusta”
“Mukava tunnelma ravintolassa ja simpukkaperjantai”
“Laadukas ravintola, helppo vierailla myös asiakkaiden kanssa.”
“Lounas on Oulun paras, aivan loistavaa, todella hyvä salaattipöytä ja pääruoka suussa sulavan herkullista. Viihtyisän rauhallinen tunnelma myös lounasaikaan”
“Normi lounasravintola”
“Kiva kokemus oli ????”
“Lounas mahtava. Ala cartelta vaikeampi löytää sopivaa.”
“Sain erittäin hyvää palvelua! Tulen varmasti uudelleen!”