En bit kärlek och stor yrkesskicklighet. Det är ingredienserna i kaffestunderna på Coffee House. Oavsett om du gillar doften av nybryggt kaffe, croissanter eller bagels, kom till oss. På morgonen, på dagen eller på kvällen – varje stund är den rätta. Coffee House bjuder på uppiggande stunder under dagen.

Följ oss på social medier: Facebook @coffeehouseoulu och Instagram @coffeehouseoulu

Kundnöjdhet

4,2

Mat (4,2)
Betjäning (4,3)
Stämning (4,3)
Barn (3,8)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 20.10.2020 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Helppo ja hyvä. Persoonattomuudesta vähän miinusta.”
“Parhaalla paikalla!”
“Kävin teellä + suolaisella välipalalla. Pizzapalaa teki mieli, mutta sitä ei ollut valikoimassa.”
“siisti paikka”
“Mukava ja tunnelmallinen kahvila, hyvät tuotteet ja mukava henkilökunta :)”
“I find that generally Coffe House Oulu is welcoming. There have good seating arrangements for people. If you are there to do some work, they have available sockets for laptops and phones, you can find a nice booth. If you are there with friends, there are good big seats to lounge upon. My one big issue is with the slowness of the staff. It is all too common that only one member of staff is actually working, even if you can see more than that. This means that it can be quite some time before getting served because even that one working person seems slow in doing their job.”
“Hyvä palvelu ja lämminhenkinen tunnelma”
“Kiva paikka tuotteet vainosivat jo vähissä illalla”
“Jouduimme lähtemään nopsaan kun vauva heräsi unilta kun lähellä olevassa pöydässä toinen lapsi paukutti tarjotinta pöytään”
“Yleensä myyjät tuntuvat olevan harjoittelijoita jotka ovat vähän pihalla. Muutoin asiointi on ihan ok.”
“Juomapuoli on ok, syömäpuoli edelleen pakastepainotteista, mikä ei ole oma juttu.”
“Kivan tunnelmallinen ravintola, miellyttävä ilmapiiri. Palvelu sujuvaa ja ystävällistä. Ruoat ja juomat hyviä, aina löytyy jotain hyvää!”
“Viihtyisä paikka josta saa s bonukset.”
“Coffee Housen kahvi (tilasin cappuccinon kaurajuomaan) on erittäin hyvää, ja on hieno homma, että voi valita tumman tai vaalean paahdon. Täys kymppi irtoaisi sillä, jos kylkeen saisi gluteenitonta ja maidotonta purtavaa. Esimerkiksi raakakakkuvaihto olisi bueno.”
“Omien kokemuksenieni pohjalta. Valikoima myös teen juojalle riittävän laaja.”
“Hyvä valikoima ja mukavat tilat, ei liian ruuhkaista”
“Vierailimme kahvilassa hetken mielijohteesta ja käynti oli tosi positiivinen.”
“Hintava, mutta hyvät tuotteet ja ystävällinen palvelu”
“SUOMALAINEN. Erittäin hyvä että yksi hyvä ketju on suomalainen.”
“Coffee house on perushyvä kahvila, mutta mahdollisuuksien mukaan suosin ja suosittelen muille mieluummin paikallisia, ei-ketjukahviloita. Vegaanituotteiden saatavuus muiden kuin juomien osalta on heikohko.”
“Aina ollut kiva käydä ja henkilökunta on mukavaa. Mutta erityisesti täytyy kiittää Tet harjoittelussa ollutta tyttöä, joka palveli 2.9. minua, erittäin reipas ja kohtelias nuori asiakaspalvelija. Toivotti vielä lopuksi heipat tiskin takaa lähtiessä :) Jäi hyvä mieli ja tunne, että kahvila oli harjoittelupaikkana kiva.”
“Täytettyjä croisantteja ei ollut kuin yksi tiskissä. Myyjä ystävällisesti ehdotti, että hän voi tehdä toisen, jos haluan sellaisen”
“Viihtyisä paikka, jonka hintaluokka sopii omaan budjettiin. Palvelu on ystävällistä ja tuotteet tasalaatuisia.”
“Mukava ja kotoisa kahvila”
“Hinta-laatusuhde suht.ok”
“Hyvällä paikalla.”
“Mukava henkilökunta, sijainti hyvållå paikalla ja yleisilmeeltään siisti paikka.”
“Ihan luottokahvila<3 Aina hyvän makuiset juomat ja herkut! Kivasti myös gluteenitonta valikoimaa ja fiksusti laitettu esille eri tarjoiluhyllyyn kun normituotteet, joten keliaakikkona uskaltaa syödä :)”
“Oli ok”
“Laaja valikoima, hyvä laatu sekä hyvänmakuista”
“Vitriinissä aika suppea valikoima”
“Jonotus kassalle vie joskus aikaa, muuten tykkään paikasta”
“Aina yhtä mukava tulla asioimaan.”
“Asiakasomistajatarjoukset hyviä”
“Ystävällinen palvelu, siisti ympäristö, laadukkaat tuotteet.”
“Kiva kahvila, mutta menisin muualle, jos haluaisin syödä jotain. Kakut ja leivonnaiset ovat ylihinnoiteltuja.”
“Ruoka/juoma on hyvää, bonukset ostoista, mukaba henkilökunta, viihtyisät tilat.”
“Olisin mieluummin itse rauhassa miettinyt, mitä haluan. Kassaneidin käytöksestä tuli sellainen kuva, että pitäisi äkkiä päättää. Toisaalta kertoi hyvin tuotteista.”
“Hyvä paikka, moderni trendikäs paikka”
“Yleisilmeeltään siisti ja henkilökunta erittäin kohtelias, t. tubettaja ;)”
“Hyvä ja nopea palvelu”
“S-ryhmän paikka”
“Haluan olla itse töissä Coffee Housessa. Coffee House on paikka mihin voin mennä pakoon arjen askareita taikka koulun jälkeen rauhottumaan.”
“Ei mitään moitittavaa, hyvä sijainti, kai?”
“Kaikki ok :)”
“Miellyttävä kahvila, maittavat tuotteet. Mukava kun oli puenempiä yksityspöytiä”
“Mainio kahvila keskustan ytimessä, hyvä valikoima ja viihtyisä sisältä”
“Coffari on mukava ja rento kahvila, jota voisin suositella ystävilleni. Tuotevalikoima on kuitenkin mielestäni huono ja suppeampi kuin muissa lempikahviloissani, joten todennäköisesti Coffee House ei olisi ensimmäinen suosittelemani kahvila”
“Kahvila on perusviihtyisä keskustan alueen kahvila.”
“Viihtyisä ja lämminhenkinen paikka, jossa iloinen asiakaspalvelu.”
“Siisti kahvila, mukava henkilökunta”
“Jouduttiin odottamaan aika kauan. Käytiin kahvilla.”
“Kahvilasta puuttuu tietty tunnelma, osa istumapaikoista on epämukavia”
“Pöydät eivät siistityneet nopeasti. Wc opaste heikko, lukollinen portti, olikin sitten auki. Sulkemisilmoitus jo 1/2 tuntia aiemmin sulkemisaikaa, joka todella varhainen.”
“Kiva paikka”
“Ihan ok paikka nopean takeaway kahvin ottamiseen. Vastapäätä ja puiston kulmalla ehkä viihtyisämmät kahvilat mutta nyt oli kiite ja paikka sopi hyvin tarpeeseen.”
“Muutaman kerran käynyt kyseisessä paikassa ja aina niin mukavaa henkilökuntaa ja hyvät kaffit, varmaan nisutkin ois hyviä mutta en niitä valitettavasti syö ??”
“Vähän tuotteita. Varsinkin gluteenittomia tuotteita rajallisesti. Riippuu tarjoiljasta miten saa esim. vegesämpylän:viitsiikö hakea tuotteet naapurista”
“Kaikki sujui hyvin”
“Hyvä siisti asiallinen paikka, rauhallinen tunnelma, ikkuna pöydästä näkee mukavasti kadulle”
“Työntekijöiden vähyys näkyi palvelun hitaudessa sekä siisteydestä. Tuotevalikoima oli suppeahko. Haastava tila luo hieman sekavan tunnelman, lähekkäin olevat kahvipöydät vaikuttavat pöytäkeskustelun sisältöön. Asiakaspalvelu oli ystävällistä.”
“Minusta siellä on mukava tunnelma ja hyvät tuotevalikoimat. On myös kivalla paikalla eli hyvä lokaatio; helppo treffata siellä ja tulla sinne. Siellä on kiva istahtaa kaverin kans jutulle tai tulla yksin tekemään läppärillä hommia kahvittelun ohessa.”