Uleåborgs populäraste café Coffee House ligger centralt vid Rotuaari i Uleåborg. Våra utbildade Master Baristas sörjer för kaffets höga kvalitet och tillagar gärna ditt favoritkaffe för att pigga upp din dag. Vi säljer matiga och läckra bagels, croissanter, focacciabröd och sallader som ger dig energi och får dig att må bra. Dem kan du också enkelt köpa med dig. Du trivs garanterat i vår avslappnade och trivsamma miljö. Coffee House är stadsbornas träffpunkt där det är trevligt att umgås. I kassan kan du låna en iPad och sällskapsspel.

Kundnöjdhet

4,2

Mat (4,1)
Betjäning (4,2)
Stämning (4,4)
Barn (3,1)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 13.11.2018 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Tosi mukava henkilökunta! Viihtyisä.”
“Enemmän leipä/suolainen syötävä valikoimaa.”
“Kokonaisuus”
“Ystävällinen palvelu ja kotoisa tunnelma.”
“Siisti, tilaratkaisu hyvä, ilme nuorekas.”
“Kivan näköinen”
“Viihtyisä ja valoisa koska isot ikkunat.”
“Uusi kahvila on viihtyisä ja plussaa erityisesti tiskiä vastapäätä olevista pöydistä, joissa on pistokepaikat ja hiukan äänieristystä että voi rauhassa tehdä töitä tai opiskella. Mukavaa on, ettei uudessa kahvilassa roiku meluisia teinejä niin paljon, henkilökunta on ystävällistä ja kahvilassa on siistiä.”
“Hinnat ovat melko korkeat”
“-mukava ilmapiiri -paljon valikoimaa kahveihin, ja myös vähän teehenkin -leivonnaiset on hyviä kun sitä on tarjolla mutta kalliita”
“- Joskun kun pyydän enemmän uutetta jääteehen, että se olisi vahvempaa se on silti hyvin laimeaa. - Olisi hienoa jos tarjolla olisi vähä sokerisia tai täysin sokerittomia vaihtoehtoja leivonnaisiin/leipiin (joidenkin vatsat/maksa ei kestä lisättyjä sokereita) - Olisi hienoa nähdä rehellisesti ravintoarvot vaikka pienellä kirjoitettuna tuotteen alla - Jääteelasin pilli on ärsyttävästi naaman kohdalla olisi mukavaa jos olisi taitettu versio - lisäksi leivonnaisiin annettavista kastikkeista olisi hienoa että vaniljaa (ei sokeria) vaihtoehtoa olisi aina saatavilla kun kerran on ainut vaihtoehto sokerittomiin - Leivonnaiset ovat todella kalliita, olisi hienoa jos Teillä olisi jotain tarjous lountoisia paketteja että saisi vähän halvemmalla. Tuotteiden laatu taas on kyllä sen arvoista mutta.. jos jokin myy hyvin pitäisi sitä voida myydä halvemmalla. - Istumapaikat ikkunan vierestä on ärsyttäviä kun ihmiset mölläävät sisään, olisi hienoa jos siinä olisi jokin este ettei ihan lähimmät jalankulkiat sisälle näkisi tai jotain sellaista.. yksityisyyttä. Kahvit/teet ovat sosiaalisissa tilanteissa mutta jotkut meistä haluaa sitä omaa rauhaa hyvässä näköalassa.”
“Juomat ovat maistuvia ja ilmapiiri hyvä”
“Pää osuu lamppuihin”
“Siisti sisustus, hyvät kahvit”
“Ihanat myyjät ja hyvä tunnelma”
“Outo penkki järjestys ja lasit näyttivät kynttilöille tarkoitetuilta + liian kuuma / kylmä”
“Kiva sisustus, mukava tunnelma, tarjolla suolaista ja makeaa. Saa myös bonukset.”
“Hinnat on aika korkeat, mutta niin ne ovat muissakin kahviloissa.”
“Sijainti, yleisvaikutelma, rentous”
“Kahvila on kivasti sisutettu. Mehussa jonka ostin oli muovinpala, jota näytin kassalla, mutta myyjä tutki sitä hetken ja mietti että olisiko se omenan kannasta. Materia oli kuitenkin selvästi muovia, todennäköisesti mehukoneesta peräisin. Myyjä toi minulle kahvin ja geishoja, epäonnistuminen oli siten hyvin hoidettu, alun pienen epäilyn jälkeen tosin.”
“Kahvila on melko pieni ja usein hälyisä. Myytävät tuotteet eivät ”sykähdytä”, puuttuu terveelliset vaihtoehdot.”
“Erikoisosaamista.”
“Toivoisin lisää teen valmistukseen liittyvää asiantuntemusta.”
“Ihana yleisilme, mukava henkilökunta”
“Sisustus, musiikki, tunnelma - kiiretön, rauhallisuus. Tulee olo että voin rauhassa hengähtää ja nauttia hetkestä.”
“Enemmän voisi olla suolaisia ruokia vähän isompaankin nälkään. Ja kohtuuhintaisia, välillä hinnat turhan tyyriitä - esim s etukortille parempia etuja.”
“Hyvä tunnelma, kivat tilat tehdä töitä, isot kahvikupit, hyvä sijainti, kohtuuhintaista”
“Haluaisin enemmän valikoimaan pikkusuolaista ja terveellisiä pikkuherkkuja. Aina ei ole tarvetta isolle sämpylälle/vastaavalle vaan joku pikku suupala riittäisi.”
“Ystävällinen henkilökunta, tosi hyvät kahvit ja muut juomat.”
“Ihana sisustus”
“Aika vähän gluteenittomia tuotteita ja tuotteita esiteltiin tyyliin 'tässä oisi tämmöstä pullaa kolme kappaletta, ostakaa, niin saadaan ne pois'”
“viihtyisä miljöö ja tunnelma, asiakaspalvelu on aina iloista ja reipasta, koskaan en ole töykeää palvelua saanut. Tuotteet ovat maistuvia, ruokapuolen valikoima ok riittävä, vaikkei haittaisi jos valikoimaa laajennettaisiin. Olen aina tykännyt käydä coffee house oulussa:)”
“istumatiloja on hiukan niukasti. Vanhoissa tiloissa oli hiukan enemmän mukavia istuin paikkoja. Nykyisen Coffarin sohvapaikat esim ovat aina varattuja. Mutta istumaan olen silti aina päässyt :)”
“Hyvät tuotteet. Löytyy sekä gluteenitonta että maidotonta syötävää ❤ Ja paljon erilaisia kahveja! Ystävällinen palvelu.”
“Ei mitään”
“Erittäin ystävällinen asiakaspalvelu.”
“Quiet & relaxed atmosphere, etc.”
“Some seats & tables are uncomfortable.”
“Leppoisa tunnelma. Uuden kahvilan tilat olivat enemmän kahvilamainen kun taas edellinen coffeehouse oli jotenkin nuorisokahvilan oloinen.”
“Kahvila on viihtyisä ja tunnelmallinen. Työntekijät ovat mukavia.”
“Tarjoiluvaihtoehtoja on suhteellisen vähän verrattuna muihin paikkoihin, ja syötävät ovat keskimääräistä kalliimpia. Esimerkiksi viimeksi ostamani toscapulla oli 3,90 euroa. Valitsin vaihtoehdon, koska se oli edullisin, muut olivat turhan hintavia laatuunsa nähden. Pulla oli kyllä todella hyvä, mutta silti ylihintainen. Lisäksi kahvilassa (ei kyllä muissakaan) ole huomioitu aivan pieniä asiakkaita juurikaan. Lapseni on alle vuosikas, ja kuljetamme yleensä omia eväitä mukana. Olisi kuitenkin mukavaa, jos jossain kahvilassa olisi jotain pientä purtavaa myös vauvoille/taaperoille, jotka eivät aivan samoja syötäviä aikuisten kanssa syö. Vaunujen kanssa liikkuessa ei myöskään tiloissa ole liioin kehumista, vaikka meillä aikalailla markkinoiden pienikokoisimmat vaunut onkin.”
“Kaunis ja esteettinen yleisilme, hyvä sijainti.”
“Olen itse vegaani, eikä vegaaninen valikoima asiointikerrallani ollut päätä huimaava. Päädyin omenapiirakkaan, joka oli valitettavasti aika mauton ja valju. Plussaa kuitenkin laajasta kasvimaitovalikoimasta!”
“Hyvät sämpylät.”
“S-edut, sijainti, hyvät tarjottavat”
“Ihana sisustus, hyvät tuotteet”
“Juomien odottelu kassalla tuntui epämukavalta, kun asiakkaita oli enemmän kerralla. Vihreä tee oli kitkerää. Istumapaikkoja on myös melko rajoitetusti.”
“En ole mistään löytänyt niin hyvää chai lattea kuin Coffee Housesta. Lisäksi sijaint on hyvä ja kahvilan sisustus miellyttää. Tietenkin myös kiva, että saa bonusta.”
“Viime kerralla asiakaspalvelija vaikutti todella kyllästyneeltä. Toisaalta asiakaspalvelu on vain pieni hetki kahvilakokemuksesta, joten sen perusteella en jättäisi suosittelematta.”
“Tietokonetyöskentelyn mahdollistavat pöydät ovat mieluisia, muutenkin monipuoliset pöytäryhmävaihtoehdot ovat hieno juttu. Lisäksi chai-latte on erinomaista.”
“Wc on kaukana.”
“Oulun parhaat erikoiskahvit”
“Henkilökunnan asenne on aina tuulesta riippuva, joskus mitä parhainta ja toisinaan sitruunan syöneitä”
“Viihtyisä ympäristl”
“Suolainen valikoima ei kovin houkutteleva”
“Aivan ihana tuorepuristettu omenamehu! Siisti yleisilme ja hyvä sijainti.”
“Työntekijät vaikuttivat kiireen keskellä todella kireiltä eivätkä osanneet iloisesti ottaa vastaan asiakkaita, tiskin takana pyöri kolme vai neljä työntekijää, pöydissä oli likaisia astioita..”
“Melko pienet tilat”
“Paikka oli viihtyisä, niin sisustuksen kuin henkilökunnan kannalta. Syötäviä/juotavia oli myös riittävästi, ja valinnan varaa oli :)”
“tylsät tuotteet”
“Ystävällinen ja asiantunteva palvelu. Tarjotaan myös haudutettua teetä.”
“En ole aivan varma onko haudutettu tee oikein valmistettua.”
“viihtyisä sisustus, hyvät kahvit ja ok hintataso”
“ei ole vegaanista gluteenitonta syötävää ja henkilökunta on välillä vähän nyrpeän näköistä”
“Hyvä sijainti, viihtyvyys, mukava henkilökunta, hyvä valikoima”
“Kahvikone oli epäkunnossa eräänä aamuna ja en saanut normaalisti tilaamaani lattea. Otin sitten tavallisen kahvin ja yllätyksekseni sain sen maksutta mukaan kun en saanut mitä tulin hakemaan. Asiakaspalvelua isolla A:lla.”
“Miljöö, palvelu”
“Tarvitaan enemmän tuotteita kasvissyöjille”
“kivoja pikkuloosseja joissa voi opiskelija esim. kahvin juonnin lomassa tehdä koulujuttuja. Kiva kun erikseen ravintolasta, on paljon rauhallisempi kuin ennen.”
“Sisustus & henkilökunta ehdottomasti! Erottuu joukosta yleisilmeellään.”