Mat, dryck och avslappnad feststämning – där har du Amarillos heliga treenighet. Med äkta Amarilloattityd tillagar vi rejäla och djärva rätter som får sombrerorna att dallra av välbehag och till det bjuder vi på en fantastiska partystämning; det är Amarillo i ett nötskal. Amarillo ligger alldeles i centrum av Uleåborg invid Rotuaari i anslutning till Original Sokos Hotel Arina.

Kundnöjdhet

4,0

Mat (4,1)
Betjäning (4,0)
Stämning (4,0)
Barn (3,9)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 19.11.2019 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Helppo käydä lounaalla. Vaikka olisi paljonkin lounastajia, niin on rauhallista, koska tila on niin iso. Aivan keskellä kaupunkia. Hyvä salaattipöytä. Mukava henkilökunta. Kiva sisustus.”
“Ei varsinaisesti mitään. Parempaakin lounasruokaa löytyy kyllä, mutta tämä on silti hyvä vaihtoehto lähellä. Ja varsinkin jos haluaa olla rauhallisemmassa ympäristössä.”
“Hyvä palvelu.”
“Sijainti on loistava sekä ruoka hyvää.”
“Ruokalista on pysynyt samana pitkään. Jonotusajat saattavat olla pitkiä.”
“Sijainti, miljöö ja ehkä se yks vaalea/blondi tarjoilija.... =)”
“Odotuttaminen,vaikkei asiakkaita ollut juurikaan....”
“Mukava henkilökunta ja ihanaa ruokaa!”
“Ainut huono oli musiikki joka soi hitusen liian isolla muuten ei valittamista :)”
“Ruoka on hyvää, palvelu mukavaa.”
“Joskus ruoka on vähän niin ja näin. Esim. viime kerralla fajitaksien pohjat oli kuivia ja kovia, niin että ne halkeili (saimme toki uusia tilalle pyytämällä). Alkuun kysyttiin useamman toimesta onko kaikki ok, mutta loppua kohden kun olisimme tarvinneet tarjoilijaa jouduimme pälyilemään ja viittilöimään ainakin 10 min, että saimme uudet pohjat ja lopulta sama homma laskun saamisen kanssa. Ei maata kaatavaa, mutta kokemukseen negatiivisesti vaikuttavaa :)”
“Hyvä ruokalista”
“Keittiö iltaisin aivan tukossa”
“Hyvä palvelu ja hyvä ruoka”
“Mukava paikka, tilaa olla ja jutella. Ruokaa ja juomaa samassa paikassa.”
“Odotimme pöytiin ohjausta ohjeen mukaan baaritiskillä ja meidät unohdettiin siihen. Meidän jälkeemme tulleita asiakkaita opastettiin pöytiin ja pyysimme saada pöydän useita kertoja. Ilmeisesti meidät vastaanottanut mies ei baaritiskin takana ollut kertonut meistä mitään pöytiin ohjaajalle, vaikka kehotti meitä pysymään tiskin ääressä odottamassa.”
“Siistit wct ja ympäristö. Tilavaa, ei ahdistavan ahdasta.”
“yökerhossa musiikki vähän liian kummallista ja biisejä soitettiin vain vähän aikaa ja taas vaihtui uuteen. Musiikkiin pitäis panostaa, että tulis enemmän porukkaa viikonloppuisin ja tanssilattialla olis kokoajan ihmisiä, nyt välillä niin kummallista musiikkia, että kaikki lähti pois tanssimasta. Pitäis soittaa listahittejä meiltä ja maailmalta sekä vanhempia tunnettuja kappaleita, mitkä vetää ihmisiä tanssimaan.”
“Ruoka on parhautta. Kohtuu nopea vaikka on väkeä. Hyvä palvelu.”
“?”
“Ruoka oli hyvää”
“Palvelu oli todella hidasta. Meille kyllä kerrottiin aikataulusta (tämä oli hyvä) mutta ravintolassa oli selkeä alimiehitys.”
“Kaunis sisustus, rauhallinen ilmapiiri, hyvä ruoka”
“Asiakasomistaja viinit ja kuoharit hyväi ja kustannustaso (Suomen mittapuussa) hyvä”
“Naisten wc oli todella epäsiisti!”
“Ruoka on yleensäottaen hyvää ja tasalaatuista”
“Hidas palvelu ja ärsyttää kun joka kerta kesken ruokailun käydään kysymässä 'maistuuko ruoka'. Tämän kysymyksen voisi tehdä lopuksi tai jättää kokonaan tekemättä. Ymmärrän, että tarjoilijat on ohjeistettu tähän ja heillä on tarkoitus tehdä lisämyyntiä, mutta asian voisi toisin.”
“Ystävällinen henkilökunta”
“Sijainti, ruokalistalla vähän kaikkea jokaiselle”
“Ruokalistan vaihtuvuus huono, lisäksi erikoislistoja ollut viimeaikoina tosi vähän.”
“Henkilökunta”
“Pöytien asettelu”
“Hyvä sijainti keskustassa. Aikuinenkin saa tilata lasten ruokalistalta. Ruokien laatu on tasaisen hyvä ja nuorisolle löytyy syömistä.”
“Tarjoilijan tavoittaminen oli hankalaa, ehkä henkilökuntaa liian vähän.”
“Ruoka ohyvää ja henkilökunta iloista sekä palvelu alttiita.”
“Useimmiten vkl pitkät jonot.”
“Tarjoilijat ovat todella ystävällisiä ja iloisia, asiakkaille huokuu hyvä työilmapiiri”
“Musiikki saattaa olla iltaisin turhan kovalla, joskaan viimeksi ei ollut.”
“Ruoka laadukasta ja maukasta olematta tylsää. Hinnat kohtuullisia Ystävällinen palvelu”
“Iloinen, ystävällinen palvelu ja hyvä ruoka.”
“Ruokaa joutui odottamaan pitkään.”
“Iloinen ja ystävällinen ilmapiiri ja aina löytyy herkullista ja kauniisti esille laitettua ruokaa myös erikoisruokavalioiselle.”
“Tarjoilijat olivat aivan huippuja ja ruoka todella hyvää!”
“Odotusaika oli pitkä n.40 min.”
“Sijainti, viihtyvyys, palvelu”
“Ehkä ruokalistaa voisi uudistaa”
“Ruoka oli hyvää!”
“Palvelu on hyvin vaihtelevaa. Viimeksi saimme todella hyvää palvelua, mutta näin ei ole aina. Siksi edellisestä kerrasta oli aikaa, mutta nyt voi taas tulla uudestaan hyvän kokemuksen jälkeen.”
“Normi rento ilme”
“Meille sattui todella todella hyvä tarjoilija, asiakaspalvelu oli kaikin puolin erittäin sujuvaa. Unohdin vielä avaimeni ravintolaan, tarjoilija oli ne löytänyt ja niitä hakiessani edelleen asiakaspalvelukokemus parani.”
“Jälkiruoka yllätys oli aivan mahtava ja maistui hyvältä.”
“Uudistunut ravintolan ilme.”
“Wingsit ei ole kovin hyviä.”
“Ystävällinen vastaanotto ja kohtelu.”
“Iloinen ja asiantunteva henkilökunta. Palvelu toimi ensihetkestä ( sisäänkäynti) lähtien. Lähtiessä kaikki moikkailivat, jäi mukava mieli poistua...”
“Kiireen keskelläkin henkilökunta hymy huulilla ja asiakaspalvelualttiita.”
“Selkeä ruuhka-ajan kiire. Odotimme jälkiruokia yli puoli tuntia (jäätelöannokset), koska tarjoilijat sekä kokit olivat kovin kiireisiä, vaikka luvattiin nopeasti omien kiireidemme vuoksi (emme olisi muutoin ottaneet jälkiruokaa, jos ei olisi luvattu nopeaa pöytääntuontia) .”
“Mukava paikka ja kiva henkilökunta”
“Viihtyvyys ja tunnelma hyvä, takaosassa oli mukavan rauhallista. Ruoka ja juoma todella hyvää, kaikille löytyy varmasti jotain. Omaan makuun toki saisi ainakin hampurilaisissa olla vielä vähän lisää potkua. Auton saa helposti parkkiin ja hissillä pääsee kivisydämmestä aivan viereen.”
“Paikan ympäristö(ulkopuolella) toisinaan melko rauhatonta, varsinkin viikonloppuisin. Hinnat jos olisi aavistuksen halvemmat, niin tulisi varmasti useammin itselläni ja kaveriporukalla käytyä.”
“Ruoka on aina hyvää ja houkuttelevan näköistä”
“Henkilökunta vaihtelevaa, osa töykeitä ja alennukset jäänyt toisesta kuponkiruuasta saamatta.”
“Eritäin ystävällinen tarjoilija( ei suomalainen)”
“Hyvä palvelu ja herkullinen ruoka”
“Hyvä ruoka ja palvelu”
“Pitkähkö odotusaika ennenkuin ruuan sai pöytään 45min”
“Saimme henkilökohtaista hyvää palvelua ja rentoa ilmapiiriä luova tarjoilija oli sympaattinen!”
“Alussa jouduimme odottamaan sitä, että joku tulisi ottamaan tilauksemme vastaan, ei älyttömän pitkään mutta kuitenkin mielestämme liian pitkään.”
“Viihtyisä ja nopea palvelu”
“Hyvä ruoka!”
“Ruoka oli aika hintavaa!”
“Kiva tunnelma ravintolassa, hyvää ruokaa ja hyvät aukioloajat.”
“Ruokien laatu välillä vaihtelee, asiakaspalvelu pääsääntöisesti todella hyvä muutamia lukuunottamatta. Ruokien annoskoot pienentynyt.”
“Hyvä yleisfiilis, herkullinen ruoka ja hyvä palvelu.”
“Aivan älyttömän hyvä ruoka, takuuvarmasti joka kerta. Erityismaininta baarimikoille baarin puolella, tosi mukavia tyyppejä ja saivat meidät maistelemaan aivan uusia juomia vaikka yleensä ostamme aina samoja! Rento, leppoisa, hauska tunnelma mutta myös riittävän asiallinen, just hyvä balanssi!”
“Hyvä ruoka”
“Asiakaspalvelu oli erikoista, alkoholia tuputettiin toistuvasti, vaikka emme halunneet ja tästä tuli epämiellyttävä olo”
“Hyvä ruoka. Rento ilmapiiri.”
“saimme odottaa pöytiinohjausta melko kauan, vaikka meillä oli pöytävaraus”
“Sain hampurilaisesta vhh version ja se oli todrlla hyvää. Henkilökunta osaavaa, iloista ja positiivista??”
“Iloinen palvelu”
“Hidas palvelu viikonloppuna”
“Teema”
“Jos pelkää pääkalloja nii ei tartte tulla :)”
“palvelu oli aivan ihanaa ja erityisen rentoa ja persoonallista! Tarjoilijoiden sanomisista/tekemisistä ei paistanut läpi mitään sellaista että heidän olisi käsketty sanoa tai tehdä jotain tiettyä, mikä on mielestäni useissa ravintoloissa ja kaupoissa todella teennäistä ja epämiellyttävää. Miestarjoilija oli todella luonteva ja tuli ihanan rennosti istumaan viereemme tilauksen ottamisen ajaksi. Harmikseni en tiedä tarjoilijan nimeä, ketä haluaisin kovasti kehua ja kiittää, mutta hänellä oli tumma ja muistaakseni vähän pörröinen tukka?? Ravintolassa On mukavan rento ja hämyinen tunnelma sekä sisustus”
“Ruuan laatu ei ole joka kerta yhtä hyvä mutta tällä kertaa kaikki oli onnistunutta ja todella hyvää”
“Hyvä ja nopeahko palvelu.”
“Hyvä ruoka ja tunnelma.”
“Helppo tulla, 'tuttu ja turvallinen'”
“Viime kerralla kun tulimme ei henkilökuntaa näkynyt vaikka odottelimme (su puolenpäivän jälkeen) ja ravintolassa oli vähän asiakkaita. Menimme pöytää katselemaan kun tarjoilija tuli paikalle ja nyrpeänä ilmoitti että tiskin luona on pöytiin ohjaus. Sanoin ettei siinä ollut kylttiä eikä henkilökuntaa tätä kertomaan. Myös ruuan odottelu kesti kohtuuttoman kauan.”
“Tasalaatuisen hyvä”
“asiakaspalvelun hitaus”
“Huippu henkilökunta!”
“Hyvät ruoat”
“Musiikki geneeristä radiopoppia”
“Hyvä aspa”
“Hyvä palvelu.”
“Musiikki.”
“Ruoka on hyvää, miljöö on viihtyisä ja palvelu on ystävällistä!”
“Joskus palvelua joutuu odottamaan.”
“hyvä ruoka”
“Iloinen ja pirteä henkilökunta”
“Viikonloppuisin paljon tungosta baaritiskillä”
“Hyvä ruoka”
“Ystävällinen palvelu, unohtuneet tilatut kahvit annettiin ilmaiseksi.”
“La iltapäivä, pitkä odotusaika, vähän henkilökuntaa? Hampurilainen oli kylmä”
“Enemmän kasvisvaihtoehtoja ruokalistaan.”
“Perusvarma ruokapaikka”
“Tuli tunne että pitää lähteä kiireesti pois ku ollaan syöty.. Pöydässä oli varaus klo 22. Itse tarjoilijana en olis toiminut niin että asiakkaalle jää kuva että pitää syödä nopeasti.”
“Hyvä ruoka.”
“Henkilökunta juttelee keskenään eikä aina huomioi asiakkaita.”
“Todella hyvä ruoka.”
“Lista on aika suppea.”
“Siisti ja viihtyisä”
“Hyvä ruoka, rauhallinen lounasaikaankin”
“Ihana ilmapiiri”
“Liian matalat pöydät!”
“Palvelu oli asiallista ja sujuvaa miellyttävää.”
“Olisin kaivannut henkilökunnalta iloisuutta työn tekemiseensä. Ihan mukavia olivat mutta en muista että olisin nähnyt kenenkään hymyilevän.”
“Idyllinen.”
“Lasten huomiointi”
“Ruuhkaisuus”
“Ruoka ja sen monipuolinen valikoima, maku”
“Tykkään sisustuksesta kovasti. Ruokalistalta löytyy sopivat annokset.”
“Iltaisin ryypiskelyalueet haittaavat syömistä.”
“Hyvä palvelu ja kivat puitteet.”
“Jouduttiin odottamaan pääruokia yli tunnin”
“Asiakaspalvelu oli hyvää. Jonosta kerrottiin heti.”
“Teillä on Oulun mukavimmat tarjoilijat. Ammattitaitoa löytyy ja asenne on kohdillaan.”
“Annos oli maittava ja riittävän tulinen.”
“Tarjoilija ei kysynyt sopiiko ko. pöytä meille. Olisin mieluummin istunut hieman hämärämmässä tilassa. Ikkunasta tulvi valoa.”
“Yleisilme”
“Henkilökunta on aina iloista. Ruokalista on selkeä. Sisustus ja tunnelma on miellyttävä.”
“Palvelu”
“Ei omaan makuun sopivia ruoka”
“Loistava asiakaspalvelu.”
“-siisti, kiva ja persoonallinen sisustus -ystävällinen palvelu -perushyvä ruoka”
“Tilaa oli joten saimme hyvät paikat. Ruokalista tuotiin nopeasti sekä tilauksen saamisessa ei mennyt kauaa.”
“Hyvä ruokalista”
“Hyvä asiakaspalvelu”
“Asiakaspalvelu”
“Hampurilaiset kehuttuja mutta ei erityisiä verrattuna muihin ruokiin. Annoskoko pieni . Tortilla annoksia saisi olla enemmän valikoimassa.”
“Työntekijät jäivät kiireettömästi jutustelemaan meille ruokailun jälkeen”
“Mukavat tarjoilijat”
“Oli pieniä sekaannuksia tilauksissa. Ja ruokaa joutui odottamaan kauan.”
“Asiakaspalvelijani oli erittäin asiantunteva sekä ihana. En nimeään muista mutta ihana kuva hänestä jäi ja tätä myöten koko ravintolasta”
“Henkilökunta ja hyvät tarjoukset.”
“Välillä palvelu on hidasta.”
“Salaattipöytä, rento ilmapiiri”
“En oikein pitänyt tilaamastani ruoasta, mutta se on vain minun mielipiteeni. Testaanpa jotain toista toisella kertaa.”
“Tarjoilijijamme oli juuri oikealla alalla. Vähän pidempitukkainen mies.”
“Keskeinen sijainti ja asiakaspaikkojen määrä”
“Live-musiikki ei ainakaan viikonloppuna ollut kiva yläkerran ravintolan puolella: melu oli liian kova puhumiseen”
“hyvä kun voi olla myös ulkona”
“musiikki oli liian isolla ja huono valikoima gluteeniton ruoka / jälkiruoka”
“Ruoan tulo kesti todella kauan, palvelu on ihan järkyttävän hidasta! Ravintola on nykyään paljon hälyisempi kuin aiemmin.”
“Sijainti keskellä kaupunkia. Tilaa löytyy helposti, ei tarvitse jonottaa. Palvelu pelaa.”
“mukava henkilökunta, hyvä ruoka”
“henkilökunnan ystävällisyys ruoka maksapihvit siisti vessa musiikki ääni kohdillaan”
“hinnat ei oulu ole Helsinki”
“Tarjoilija oli erittäin positiivinen ja mukava. Hyvä asiakaspalvelija +++ (mies, jolla tatuointeja, toivottavasti kiitos menee perille)”
“Pitkä odotusaika ennen kun ruoka tuotiin pöytään”
“Työntekijät etenkin pitempään olleet ovat vähän ylimielisiä etenkin jos asiakas ei ole noin parikymppinen nainen. Kun asiakas tulee kyltin kohdalle odottamaan se huomioidaan eikä vältellä. Käyn Oulun amarillossa noin 6 kertaa kuussa ja palvelu ei aina ole sentään huonoa. Mutta kuudesta noin puolet ehkä”
“Hyvä miljöö”
“Missään ei ole niin hidasta saada illalla ruokaa. Lounaalla pihvi oli melkein kylmä”
“Iloinen tunnelma ja oikein ystävällinen henkilökunta”
“Tarjoilian (mieshenkilö) ammattitaito ja palveluhenkisyys täys KYMPPI.”
“Livemusa”
“Ihana henkilökunta ja hyvä ilmapiiri”
“Henkilökunta loistavaa,palvelu pelasi”
“Kun astuu ravintolaan sisään henkilökunta toivottaa lämpimästi ja kohteliaasti tervetulleeksi.”
“No ainoa asia on tuo ruokajuoman esillä olo, siihen voisi tietyllä tavalla satsata ja sitä voisi monipuolistaa myös.”
“Asiakaspalvelu ja maistuva ruoka.”
“Hyvä sijainti”
“Amarillossa on erittäin hyvät ruoat ja vaihtoehtojakin riittää. Erityis kiitos että sai helposti vegaani ja gluteeniton vaihtoehtojakin. Muutanat tarjoilijat ovat täydellisiä amarilloon jonka vuoksi tykkään käydä siellä.”
“Viime käyntini oli todella epäonnistunut. Olimme varanneet pöydän 13 hengelle klo 15:30 alkaen. Pöytään päästiin vasta hieman ennen 16 eikä pöytää oltu laitettu edes valmiiksi meitä varten joten jouduimme vielä odottamaan. Meitä tumikin vain 9. Juoma tilaus otettiin samantien mutta 30min kuluttua jouduimme kysymään tarjoilijalta joko hän tuo juomat meille. Kun saimme juomat jouduimme itse pyytämään alku nachot. Niin isolle porukalle tuotiin 2 koria josta kukin meistä sai sitten vain muutaman syödäkseen. ruokatilaus oli meidän osalta hyvin nopea, mutta itse ruokia odotimmekin sitten yli 45min.. jälkiruokien osalta kaikki meni omasta mielestäni hyvin. Istuimme heti keittiön vieressä ja osa henkilökunnasta vaikutti todella epätietoisilta mitä heidän täytyy tehdä. Useamman kerran kuulin kun kyselivät muilta työntekijöiltä missä mikäkin pöytä on, mihin nämä ruuat menee. Siinä vieressä kun istuimme jäi myös mieleen miten kauan tietyt annokset seisoivat lämpölamppujen alla ennenkuin ne pöytiin vietiin.. yksi jälkiruoka annos ehti sulaa ja kokit joutuivat tehdä uuden annoksen, koska tarjoilija unohti. Ja sen tiedän koska kuulin hänen sanoneen. Samainen tarjoilija joka unohti meidän pöydän juomat ja nachot. Ruoka oli erittäin hyvää jonka vuoksi varmasti tulen uudestaan, mutta tätä samaa tarjoilijaa en valitettavasti halua enään itselleni.. siitä aijon ensi kerralla mainita jos sattuu minulle tarjoilut aloittamaan. Kiitos!”
“Ruokalista aika suppea”
“Aina ystävällinen palvelu! Ruoka on aina ollut ihan mielettömän hyvää ja erikoistoiveet/allergiat pystytään huomioimaan hyvin tilauksissa! Kävisin ehdottomasti useammin jos asuisin lähempänä!”
“Helppous, sbonus”
“Liian sekava työnjako, viisi eri ihmistä käy kysymässä alkuun tilauksia, eikä rauhaa katsoa listaa”
“Erinomainen ruoka, henkilökunta osasi suositella hyviä lisukkeita ruokaan. Rento ja viihtyisä ilmapiiri.”
“Tunnelma!”