Mat, dryck och avslappnad feststämning – där har du Amarillos heliga treenighet. Med äkta Amarilloattityd tillagar vi rejäla och djärva rätter som får sombrerorna att dallra av välbehag och till det bjuder vi på en fantastiska partystämning; det är Amarillo i ett nötskal. Amarillo ligger alldeles i centrum av Uleåborg invid Rotuaari i anslutning till Original Sokos Hotel Arina.

Kundnöjdhet

4,0

Mat (4,1)
Betjäning (4,0)
Stämning (4,0)
Barn (3,7)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 19.05.2020 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Pöytäseurueessa yksi jäi aluksi ilman ruokaa ja joutui sitä pidempään odottamaan. Kiire näkyi henkilökunnan toiminnassa.”
“Voisin erittäin hyvän palvelun perusteella suositella, mutta ruokien laatu ja maku on hieman heikko. Eli suosittelisin mieluummin ehkä jotain ei-ketjupaikkkaa ruuan perusteella”
“Meitä palvellut vuoropäällikkö(?) (mies) oli kireän/kiireisen oloinen ja tilauksissa kesti. Maksupäätteiden kanssa tuntui olevan ongelmaa.”
“Menimme ravintolaan joskus 20.00 joka oli aivan täynnä. Baarimikko heitti meidät sisään ja löi oluet käteen. Perässä tuotiin nachot ja menu. Ei sitä ehtiny edes tajuta kun 15 minuuttia meni jaa oli pöytä vapaana meille. Palvelu 5/5”
“Ehkä ravintolan yleisilme oli hiukan häiritsevä, moninaisine väreineen ja kalusteineen. Toi sellaista tunnetta ettei osaa rauhoittua. Asiakaspalvelu ja ruoka oli loistavaa.”
“Erittäin ystävällinen henkilökunta, todella viihtyisä paikka. Hinnatkaan ei päätä huimaa.”
“Ruoka oli erinomaista ja palvelu iloista ja ystävällistä vaikka ravintola oli melko täynnä.”
“Rauhallinen”
“Kokonaisuutena mielyttävä kokemus.”
“Hyvä hinta ja hyvää ruokaa.”
“Yleisesti ottaen kaikki kunnossa, välillä annokset vain hävyttömän pieniä. Edellisen kerran lounaalla käydessä oli enemmän nälkä lähtiessä entä tullessa.”
“Kävimme syömässä sunnuntaina 1.3. mieheni ja 7v. poikamme kanssa. Poika halusi ruoaksi wingsejä, mutta niiden tulisuus mietitytti meitä. Mies tarjoilija kuitenkin ehdotti wingsien kastiketta laitettavaksi kuppiin, jotta poika saisi kokeilla tykkääkö siitä. Ehdotus oli hyvä, koska lapsen makuun kastike oli liian tulinen. Wingsit menivät hyvin alas sellaisenaan, eikä kastikkeita tarvittu. Ravintolassa oli aika hiljaista, hiihtolomasta varmaankin johtuen, joten palvelu oli todella nopeaa ja meitä huomioitiin äärettömän hyvin. Kiitoksia ja tulemme varmasti taas uudelleen.”
“Henkilökunta on ystävällistä ja hyväntuulista, hymyileviä ja nauravavia naisia ja miehiä. Heillä on aikaa asiakkaille. Ruoka on todella hyvää ja henkilökunta kertoo tarjouksista.”
“Vi fick vänta över 1 timme på maten. Någon kunde ha meddelat att det var lång väntetid innan vi satte oss!”
“Ei oltu pitkään aikaan käyty Amarillossa, käynti hyvillä hamppareilla kruunasi loman, salaattipöytä oli myös tosi hyvä. Heti suosittelin ravintolaa kaverille. Varmasti tulen uudelleen pian.”
“Helpolla paikalla Saa ruuat suht joutuin Ruoka hyvää Tarjoilijat asiakaspalveluhenkisiä - > ei liian tyrkkyjä”
“Henkilökunta-alennus on hyvä.”
“Pidän Amarillosta ja olen käynyt ravintolassa ne useita vuosia. Olen kuitenkin harmistunut siitä, että annosten koko on viime aikoina pienentynyt varsinkin annosten ranskalaisten osalta, mutta hinnat kuitenki kallistuneet.”
“Viihtyisä paikka, maistuva ruoka”
“Kaikki toimi hyvin, ruoka hyvää, huippu tarjoilija!”
“Ruoka oli hyvää ja sitä oli riittävästi, sisustus oli kutsuva ja ravintolan luonteeseen sopiva, tarjoilijat ystävällisiä.”
“Ei mitään erityistä vikaa, mutta hampurilais valikoiman voisi päivittää.”
“Ruoka oli liian pippurista. Sama ruoka ei ennen ole ollut, joten en siksi niin mielelläni suosittelisi Amarilloa tämän kerran perusteella.”
“Tarjoilija nuori mieshenkilö oli erittäin palvelualtis ja hänelle täysi kymppi erinomaisesta asiakaspalvelusta. Ravintola oli erittäin kylmä joka vaikutti viihtyvyyteen enkä nauttinut siksi olostani.”
“Mukava tunnelma ja ruoka oli hyvää ja maukasta. Henkilökunta oli ystävällistä.”
“Uuniperuna oli surkeaa laatua. Vaihtakaa se.”
“Ihan kiva mesta, josta saa ruokaa moneen makuun.”
“Hyvä palvelu ja henkilökunta!”
“Siisti ravintola ja ruoka yllätti positiivisesti. Mukana 4-vuotias lapsi, jolle viihdykettä ruoan odottamisen ajaksi. Ehkä hieman pitkä odottelu aika”
“Miellyttävä tunnelma, riittävästi tilaa, hyvä ja sujuva palvelu, hyvä ruoka”
“The Table oli mahtava kokemus, Miikka kokki teki parasta safkaa mitä ikinä olen syönyt Amarillossa ja Matti tarjoilijana oli täys 10. Kiitos vielä kerran, terveiset Vagifemvastaavalta ja porukalta joille hanskat kädessä syöminen oli psykologinen haaste.”
“Ravintolan ilme on kiva. Ruoassa piti kestää noin 45min mutta odottelimme 1h 30min. Emme saaneet mitään pahoitteluja tai muuta mainintaa asiasta. Muuten henkilökunta oli ystävällistä.”
“The table oli aiwan mhtava. Kokkimme Miika Ja tarjoilija Matti oli ihan parhaat!”
“Kiva henkilökunta”
“Meitä palvelleet tarjoilijat olivat todella mukavia, ruoka maistui ja rakastuin uuteen sisustukseen, tunnelma oli miellyttävä.”
“Hyvä palvelu, hyvät ruuat”
“Mukava, viihtyisä ravintola, jossa ruoka on maistuvaa.”
“Hyvä palvelu ja hyvä ruoka”
“Ihan hyvä paikka, ehkä ei sovi lapsiperheille klo 6 jälkeen, koska paikassa myydään alkoholia.”
“Kaksi eri tarjoilijaa kävi kyselemässä juoma-/ruokatilauksia (eli henkilökunnan työnjako vähän ihmetytti). Maksoimme kukin neljä erikseen, laskutusta piti oikaista, koska tilauksia oli laskutettu ristiin/väärin, vaikka emme olleet vaihtaneet paikkoja. Ehkä Amarillossa oli joku uusi työntekijä tms. Tulen varmasta uudelleen:)”
“Hyvä ruoka ja palvelu .....”
“Paras paikka syödä hyvää ruokaa ja istua iltaa”
“Ruokalistaa saisi uusia. Samaa tuotteita tarjolla jo monta vuotta. Kausimuutoksia kaipaan.”
“Ruoka oli hyvää ja henkilökunta ystävällistä. Alussa kesti kauan ennen kuin meidät ohjattiin pöytään vaikka ravintola näytti tyhjältä. Ruuan tilaaminen ja saaminen sujui hyvin, mutta sen jälkeen tarjoilijat unohtivat meidät. Olisimme tilanneet jälkiruokaa, mutta emme jaksaneet odottaa kauempaa ja laskun saaminenkin kesti.”
“Ruoka hyvää ja tunnelma mukava.”
“Tyytyväinen kaikenkaikkiaan.”
“Jämfört med tidigare besök, kändes logistiken och smidigheten ha försämrats. Tidigare blev man snabbare bemött o. blev upphämtad från baren till bordet, efter att ett ledigt bord fanns tillgängligt. Dessutom fick vi vänta c. 15 min i bordet förrän vi blev serverade. Maten var dock god o. personalen vänlig. Kommer att besöka restaurangen på nytt, men blev som sagt besviken att logistiken o. smidigheten försämrats, tyvärr.”
“Amarillosta saa parhaat burgerit, vaikka viime kerralla oli vähän ongelmia.”
“Hyvä ravintola mutta keittiössä on aina kauhea kiire. Jos jaksaa odottaa niin suositus.”
“Kokemus oli periaatteessa ok, mutta minua jäi vaivaamaan pari seikkaa. Meillä oli pöytävaraus, tehtynä hyvissä ajoin, varmaan kk aiemmin. Meidät sijoitettiin tavarahissin viereen, lisäksi itselläni oli suora näkymä baaritiskin päähän, johon tuotiin likaiset astiat. Myös astioiden pesu suoritettiin pöytämme vieressä. Viemäri oli ilmeisesti tukkeutunut, tarjoilija kaivoi moskaa käsin ja käytti välillä karhupumppua. Itseäni ei kauheasti houkuttele alkaa syömään siinä vieressä. Olisin toki voinut valittaa asiasta, mutta paikka oli täynnä ja joku siihen pöytään olisi jokatapauksessa joutunut syömään. Ruoka itsessään oli hyvää, ja tarjoilijat pääosin ystävällisiä. Tuli vain siinä katsellessa tunne, että homma ei ollut kaikilla ihan hanskassa.”
“Hyvä ruoka ja suhteellisen mukava henkilökunta.”
“Viihtyisä paikka ja hyvää ruokaa”
“Pitkä odotusaika oli ainoa negatiivinen asia.”
“Ruoka oli hyvää, ja asiakas palvelu loistavaa”
“Suomen paras amarillo on oulussa”
“Hyvä ruoka, helppo saavutettavuus Kivisydämestä, mukava henkilökunta.”