Amarillo i Uleåborg förenar såväl vänner som obekanta och får alla att trivas kring samma bord ända in på småtimmarna.
 
På menyn finns välkända klassiker, allt från Big Burger till margaritas, och dessutom ett stort urval av nya, fräscha smaker i äkta Amarillostil. Trenden "social dining" kommer till sin fulla rätt på Amarillo, eftersom en stor del av rätterna är idealiska att dela.
 
På fredagar och lördagar kl. 20.00 dukas The Table på Amarillo – en komplett måltid med unika drycker och rätter som vem som helst kan delta i genom att boka bord. Detta är en upplevelse som alla borde testa, kom ensam eller i grupp.
 
Välkommen till Amarillo i Uleåborg – du kommer garanterat att trivas!
 
-ALWAYS SOMETHING GOING ON-
 
Följ oss på sociala medier: Facebook @amarillo.oulu och Instagram @amarillo_oulu
 

Kundnöjdhet

4,0

Mat (4,0)
Betjäning (3,9)
Stämning (4,0)
Barn (3,8)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 20.10.2020 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Meitä kohdeltiin ravintolassa ruhtinaallisesti. Haluan että ystävänikin saisivat tuntea saman. Palvelu oli loistava ??”
“Ruoka oli onnistunut ja palvelu hyvää”
“Saimme erityisen hyvää palvelua ja ruokaa vierailumme aikana. Olimme tanssikisoissa Oulussa ja kisat päättyivät vasta 22.30 ja ravintola jousti meille ruuat vielä tämän jälkeen. Iso kiitos siitä ja hyvästä palvelusta kun nälkäisinä ja väsyneinä saavuimme ravintolaan illalla.”
“Pieni annos ja kallis. Ystävällinen henkilökunta, joka todella hienosti neuvoi TET-harjoittelussa olevia nuoria!”
“Hyvä ruoka”
“Kiva paikka hyvät ruoat”
“Tunnelma oli hyvä ja henkilökunta oli osaavaa ja ystävällisiä ja ruoka oli erinomaista”
“Henkilökunta oli oikein ystävällistä ja ammattitaitoista, sekä ravintola yleisilmeeltään viihtyisä. Oikein miellyttävä kokemus kaikenkaikkiaan. Paljon mukavampi kuin Tampereen vastaava.”
“Palvelu on aina ystävällistä ja ammattitaitoista ja ruoka todella hyvää. Tunnelma on hyvä ja ravintola siisti.”
“Maittavaa ruokaa, keskeinen sijainti.”
“Perus toimintaa, hieman ylihinnoiteltu varsinkin jos ottaa annokseen extra täytteitä. Olimme ehkä kiire aikaan , mutta kysyttiin että onko pöytävarausta ja paikallinen isäntämme sanoi ettei niitä saa ? Ruoat saatuamme saimme istua rauhassa.”
“Aina hyvää ja samantasoinen ruoka aina”
“Ystävällinen henkilökunta, loistava ruoka, ravintola on siisti ja selkeä. Hintataso edullinen.”
“Amarillo on hyvä ravintola, tunnelmallinen ja laadukas. Ruoka on pääsääntöisesti hyvää. Tällä kertaa en ollut vierailuun täysin tyytyväinen, koska tekemääni pöytävarausta ei paikan päällä löytynytkään. Meidät kuitenkin ohjattiin ikkunapöytään, mikä ei ollut mukava paikka. Tilaa olisi ollut muuallakin. Asiaa olisi voinut kysyä meiltä.”
“Hyvä asiakaspalvelu. Ruokia kyllä jouduttiin odottaa yli tunti”
“Henkilökunta oli ystävällistä, vaikka olikin ruuhkaa. Saimme pöydän aika nopeasti, vaikka ei ollut varausta. Ruoka oli hyvää ja palvelu myös”
“Tunnelma ja sisustus oli kohdillaan. Pihvi oli täydellisesti paistettu, erityis kiitos kokille Ranjalle!”
“Ulkopaikkakuntalaisena harrasteporukan kanssa, saimme hyvää palvelua!”
“Uusi menu on huonompi kuin vanha. Sekä esimerkiksi limsan hinta on törkeän korkea.”
“Kaikki sujui muutoin hyvin mutta tullessani minulle näytettiin scard ateriaetu tarjoukset joista valitsin ruoan ateriaedulla maksettavaksi. Lasku oli lopulta 20€, ateriaetua ei veloitettu joten maksoin ilmeiseti kuitin mukaan normaalihinnan josta vähennettiin pieni alennus.”
“Ystävällinen, lämminhenkinen ja palveleva henkilökunta”
“Tarjoilija, joka hoiti seurueemme tilaukset, sekoili aika paljon tilausten kanssa, ja yksi annos jouduttiin jopa palauttamaan takaisin, kun tulinen majoneesi unohtui vaihtaa, eikä kyseisen annoksen tilaaja voinut sitä syödä. Lisäksi toiselta seurueemme jäseneltä oli veloitettu kahvi, vaikka hän ei sellaista ollut tilannut saati juonut. Omalla kohdallani kahvimaidot läikkyivät tarjoilijalta pöydälle, mutta hän ei asiaa huomannut/noteerannut mitenkään. Muuten ihan ok kokemus.”
“Ruoka oli ihan hyvää ja sisustus tyylikäs!”
“Palvelu oli ystävällistä ja osaavaa, mutta oli niin kiireinen ilta varmaan että emme saaneet juomapuoleen täydennystä vaikka yritimme kiinnittää tarjoilijoiden huomiota, niin tyydyimme yhteen lasiin viiniä ja veteen.”
“Ruoka oli ihan hyvää. Olisimme tilanneet lisää juotavaa ja jälkiruokaa jos meitä olisi palveltu. Tarjoilijaa oli vaikea saada kiinni. Lasku tuli kyllä nopeasti, mutta lisätilausta ei voinut tehdä”
“Oikeastaan ainoa isompi miinus tuli siitä, että henkilökunnasta 2 hlöä piti keskinäistä palaveria, kun jouduimme odottelemaan pöytiin ohjausta muutoin hiljaisessa ravintolassa.”
“Valikoima ja sijainti hyvät. Hlökunta oli välillä liiankin innokasta ja palvelija vaihtui välissä vaikkei asiakkaita ollut kuin muutama.”
“The Table oli hyvin toteutettu”
“Loistava formaatti Amarillon Noutaja. Siitä täysi kymppi”
“Hyvä henkilökunta.”
“Ruoka ja palvelu oli hyvää. Lapsen ruoka tuli ajoissa, mutta aikuiset joutuivat odottamaan ruokia ja lapsi oli jo ehtinyt syödä ruokansa ennen kuin aikuisten ruuat tulivat. Lisäksi laskua maksaessa tipin kysyminen ihmetytti.”
“Amarillossa aina niin iloinen ja ihana asiakaspalvelu! Tuttavallinen ja lämmin fiilis jää vierailusta”
“Asiantuntevaa ja hyvää palvelua, maukasta ruokaa.”
“Todella hyvää ja mukavaa asiakaspalvelu. Jäi hyvä mieli käynnistä”
“Olen käynyt Oulun Amarillossa vuosien ajan ja matkoilla muissakin kaupungeissa mm Tallinnassa tänä kesänä.”
“ihan ok paikka jos ketjumaisuus ei häiritse. Siksi suosittelulle 8.”
“Palvelu hidasta, pyydettyjä tuotteita jäi saamatta kuten vesi”
“Kohtuuttoman pitkä odotusaika”
“Isollaporukalla syömässä,pöydästä ei kyselty tarvitaanko jotain lisää kun ehkä yhden kerran vaikka aika kauan olimme,maksu piti suorittaa kassalle ja muistaa vielä kaikki tilaamansa tuotteet. Ruoka oli maistuvaa”
“Kaikki sujui hyvin ja ruoka maistu vaikka edelleen on ikävä valkosipulikanaa ja ristikkoperunoita. Maksamisen kanssa saa odotella kuten näkyy olevan kaikissa ravintoloissa”
“Keskeinen paikka ja ruoka hyvää”
“Hyvää ruokaa, kohtuu hinnat”
“Burgeri oli myönteinen kokemus, vaikka seurueen keski-ikä oli korkea. Olemme pitäneet Amarilloa nuorten paikkana.”
“Hyvä ruoka, ok tunnelma ja erittäin ystävällinen palvelu.”
“Mukava ilta ja kaikki sujui hyvin”
“Hyvä palvelu ja ruoka”
“Suppeahko valikoima salaatteja ja päöruokia”
“Toki omalla lähtökohtaisesti äärettömän hyvällä fiiliksellä oli osuutta asiaan, mutta ravintola+palvelu täydensi ensimmäiset treffit jopa niin hyvin, että palasimme seuraavana iltana jatkamaan treffejä samoissa hyvän ruoan ja juoman merkeissä ??❤️”
“Olisin antanut 10, mutta korona tilannetta ei oikein oltu huomioitu, asiakkaat jonottivat tiheässä jonossa pöytiä kun olimme lähdössä ja poistuvat asiakkaat joutuivat kävelemään jonon viertä pitkin pois ravintolasta.”
“Asiakaspalvelu oli todella hyvää ja ruoka maistui. Ainoa miinus oli että kana oli paksuimmasta kohdasta vähän raaka. Loistava palvelu korvasi kaiken.”
“Oikein hyvä paikka.”
“Iloinen palvelualtis henk kunta. Ehkä liiankin 'päällekäyvä' ??”
“Ystävälliset tarjoilijat. Meistä pidettiin hyvää huolta .”
“Hyvää ruokaa ja asiakaspalvelua”
“Menu on tietyn tyyppinen, joten tiedän ettei kannata.”
“Palvelu ja ruoka ovat hyviä. Ravintolasali ei ole kovin viihtyisä. Se on pimeä ja hiukan kulunut. Ruoan ja palvelun tason vuoksi suosittelen paikkaa silti. Avaruus ja valoisuus tekisivät ravintolasalille hyvää.”
“Ystävällinen palvelu, erittäin maukasta ruokaa”
“Ruoka on aina yhtä hyvää mutta juomia joutuu hakemaan tiskiltä ja loppulaskua ei tahdo saada ennen kuin kävelee tiskille maksamaan.”
“Odotimme ruokaa yli tunnin ja kun se lopulta tuli, ei ollut maistuvaa. Mössöisiä täytteita hampurilaisessa.”
“Musiikki oli turhan isolla alkuillasta. Juomavesi oli haaleaa. Miestarjoilija oli hyvin ystävällinen tarjoten lapsille suklaakakkua yllätyksenä.”
“Kiva sijainti, ihan kiva ruoka. Itse kasvissyöjänä kaipaisin ehkä aavistuksen lisää pelivaraa ruokavaihtoehtoihin. Joten saattaisin joskus suositella, mutta en hehkuttaa.”
“Hyvä asiakaspalvelu ja maittava ruoka.”
“Ystävällinen, asiantunteva ja hyvä palvelu. Ainut miinus, kun sai odottaa tosi kauan ruokailun jälkeen, että tarjoilija tuli käymään että saimme pyytää laskut. Siisti ja mukava paikka, kuten aina ennenkin. Ruoka ja juomasuosituksia ei annettu koska tiesin mitä haluan tilata.”
“Ruoka oli oikein hyvää ja henkilökunta ystävällinen”
“Mukava siisti paikka, hyvä ruoka ja palvelu toimii”
“Hyvää ruokaa ja kiva tunnelma”
“asiakaspalvelu sekä ruoka aina yhtä maittavaa, käytän heidän palvelujaan aina kun lomailen Oulussa päin.”
“Useita ammattitaitoisia työntekijöitä. Osa varmasti kehittyy.. rento ilmapiiri ja meininki ja ruokakin ok. Mukava käydä. Joskus joutuu odotella pidempään palvelua ja evästä. Yleensä kuitenkin ok ja varma vaihtoehto”
“Kaikki sujui hyvin ja ruoka oli hyvää.”
“Hyvä ketjuravintola”
“Mukava Matti tarjoilija pelasti paljon kiireisenä iltana. ??”
“Hyvä ruoka, parempi mieli. Lounas oli maittava ja extrahyvä salaattipöytä”
“Nuori tatuoitu miestarjoilija oli huippu! Mahtavaa palvelua!”
“Oluet oli isoja ja kylmiä”
“Hyvä ruoka ja kohtuuhinta ??”
“Henkilökunta on kultaa”
“Miellyttävä kokemus. Tasalaatuista aina.”
“Kaiken puolin oli onnistunut käynti.”
“Henkilökunta oli erittäin ystävällistä ja ruoka oli hyvää”
“Iha okei, ei lemppari”
“Palvelu toimi ja ruoka oli hyvää.”
“Hyvä palvelu ja maukas ruoka.”
“vettä ei tuotu lisää pyytämättä ja se ei ollut kylmää, muuten ruoka oli hyvää ja palvelu erinomaista”
“Ammattitaitoinen henkilökunta. Perus ketjurafla ruokaa.. hyvää silti.”
“Amarillo on hyvä, mutta sen olemassaolo meinaa aina unohtua. Jokin wow-efekti puuttuu, vaikka tyytyväinen olenkin kaikin puolin. Vegaanista tarjontaa voisi toki lisätä, se nostaisi pisteitä. Edes joku jälkiruoka?”
“Ravintolassa oli vähän asiakkaita ja silti jouduimme odottamaan pitkään pöytiin ohjausta.”
“join 0.4 ja 0.6 oluen ja laskussa oli 2 kpl 0.6”
“Kiva henkilökunta ja hyvä ruoka”
“Saa hyvää ruokaa”
“Ruoka on todella hyvää ja tilat ovat mukavat.”
“Ruoka maistui hyvin koko porukalle. Musiikki oli jotain outoa ujellusta jokin pehmeämpi musiikki olisi ollut parempi”
“Oli helppoa asioida, keittiö oli nopea,koko perhe huomioitiin. Meitä oli isä, äiti sekä 4v ja 10 kk pojat.”
“Jari oli loistava tarjoilija huomioi asiakkaan ja muisti suositella tuotteita. Toivottavasti muutkin tarjoilijat hoitavat asiakkaat yhtä mallikkaasti.”
“Hyvä sijainti”
“Ruokalista oli muutettu todella suppeaksi, mistä olin yllättynyt. En olisi mennyt, jos olisin tiennyt tämän.”
“Ihan kiva ja rento paikka”
“Ruoka oli hinta ja laatu suhteessa ihan hyvä”
“Asiointi oli sujuvaa ja ruoka maistui Ystävällinen henkilökunta”
“Siisti ja viihtyisä ravintola.. Hyvät ruuat ❤️”
“hyvä asiakaspalvelu ja ruoka”
“Mukavan rento paikka lähellä keskustaa.”
“Ensin joutuu seisomaan baarin luona ja odottamaan pöytiinohjausta vaikkei jonoa ole ja ravintola on melkein tyhjä. Sitten odotamme että tarjoilija tulee pttamaan tilauksen. Muuyoin kokemus oli onnistunut.”
“Aina yhtä mahtava henkilökunta ja iloinen vastaanotto.”
“Annos oli maistuva, tarjoilija oli hyvin kohtelias ja ystävällinen, suositteli myös alkudrinkin ym.”
“Helppo asioida. Hintataso ei ole liian korkea, niin raskii käydä useamminkin.”
“Henkilökunta oli oikein ammattitaitoinen ja osaava. Ruokalista oli suppea ja sama kuin muutama vuosi sitten. Jäi hyvä maku suuhun silti.”
“kaikki oli hyvin”
“Kiitos ??”
“Miljöö siisti, henkilökunta ystävällistä, ruoka hyvää, mutta ruokaa jouduimme odottamaan 50min.”
“Perus Amarillo”
“Ruoka on hyvää ja hinta-laatusuhde kohdillaan. Rento meininki. Viimeksi tosin olimme syömässä juuri ruuhka-aikaan mikä näkyi palvelun saatavuudessa. Tarjoilijat myös poukkoilivat omilta alueiltaan eli meitä palveli useampi eri tarjoilija mikä hieman kummastutti. Muuten kaikki jees.”
“Menu oli kattava ja hintataso sopiva”
“Kivannäköinen ja viihtyisä ravintola. Hyvä ruoka ja palvelu, vaikka kiireinen ilta.”
“Kaikki toimi. Keittiö oli menossa kiinni, tästä seurasi hieman kiireellinen vaikutelma, esim. jälkkäri jäi väliin.”
“Ruoka oli hyvää, ja ravintola viihtyisä.”
“Ravintolassa oli hyvin sekava tunnelma. Henkilökunta oli stressaantunut ja varsinkin nuori baarimestari huokaili liian näkyvästi tiukkaa tilannetta. Tuli tunne, että pitääkö itse tulla kaveriksi. Asiakkaat valittivat paljon odotusajasta. Minua se ei haitannut, mutta henkilökunnan kiire j stressi vähän haittasi lomalaisen mieltä. Oliko vuorossa liian vähän porukkaa,näytti vähän siltä.”
“Palvelu oli nopeutunut edellisestä kerrasta huomattavasti ja tarjoilija oli todella ystävällinen.”
“Ns. varma valinta, mutta ei erikoinen.”
“Ruoka oli hyvää ja miellyttävän näköistä. Jäätelöannokset ja drinkit ovat näyttäviä ja houkuttelevia. Ravintola ei ole puitteiltaan kovin viihtyisä. On meluisaa ja sisustus saa paikan näyttämään epäsiistiltä. Musiikki soi liian kovalla ja on minun makuuni epämiellyttävää. Henkilökunta on asiantuntevaa ja ystävällistä, mutta pyrkii ehkä vähän liikaa viihdyttämään asiakasta.”
“Oli hyvää ruokaa ja mukava, ystävällinen henkilökunta.”
“Tasainen laatu, keskeinen sijainti, hyvä ruoka”
“Jo heti sisään tullessa tunsin itseni terveyulleeksi sekä Palvelu oli sujuvaa ruoka oli maittavaa ja tarjoilijoista sai ammattimaisen vaikutelman.”
“Tunnelma ravintolassa oli lämmin ja meille tarjoilleet kaksi miestarjoilijaa olivat rentoja ja ystävällisiä. Lisämyyntiäkin tehtiin hyvin sujuvasti ja sopivan letkeellä otteella. Tulen uudestaankin.”
“Menu voisi olla laajempi, esim naudan sisäfilettä tms saisi olla, siksi 8”
“Palvelu on hyvää ja sujuvaa. Lapsiystävällinen ravintola jossa otetaan kaikki asiakkaan toiveet mahdollisuuksien mukaan huomioon.”
“Perus hyvä ravintola”
“Harmitti vain se, että ruokalista oli typistetty, ei ollut mahdollista tilata lempiruokiani. Olin lomalla Oulussa ja nimenomaan menossa syömään fajirasta, mutta sitä ei ollut listalla...”
“Laskua jouduttiin odottamaan todella kauan ja jouduttiin menemään itse kysymään, kun henkilökuntaa ei kuulunut. Muille lasku tarjottiin hyvä, kun ennättivät syödä loppuun. Laskun jakamisen kanssa oli ongelmia ja ilmeisesti toinen laite ei toiminut. Aikaa meni seisoessa kauan.”
“Hyvä asiakaspalvelu ja ruoka”
“Nopea ja hyvä palvelu.”
“Varauspalvelussa oli ongelmia. Kävin viikko aiemmin henkilökohtaisesti varaamassa paikan 10 hengelle ja sovittuna päivänä aamupäivällä kävin ilmoittamassa vieraiden ruokatoiveet, varausta ei löytynytkään. Onneksi paikka varaus saatiin tehtyä, mutta tullessa jouduimme odottamaan. Harmi, että varaukset häviävät. Mutta meillä oli mukava ilta ja kiitos hyvästä ruuasta. Juhlin sydänystävien kanssa 35-42 vuoden ystävyyssuhdetta. Asun itse Tampereella.”
“Viihtyisä paikka, hinta-laatu-määrä -suhteessa parantamisen varaa”
“Saamani pihvi oli hyvää ja oikein paistettu (medium) se oli vain kylmää saadessani sen. Ravintolassa pöytämme sijaitsi kovin vetoisessa paikassa sekä pöydän pinta oli kylmää metallua, ehkä johtuu siitä. lautaset olivat myös viileät. En tiedä, jonko matka keittiöltä ravintolaan pitkä, ehtiikö ruoka jäätyä matkalla? Mainitsin asiasa ja saimme uudet puhvit ja ne olivat lämpimämåpiä.”