Mat, dryck och avslappnad feststämning – där har du Amarillos heliga treenighet. Med äkta Amarilloattityd tillagar vi rejäla och djärva rätter som får sombrerorna att dallra av välbehag och till det bjuder vi på en fantastiska partystämning; det är Amarillo i ett nötskal. Amarillo ligger alldeles i centrum av Uleåborg invid Rotuaari i anslutning till Original Sokos Hotel Arina.

Kundnöjdhet

4,0

Mat (4,1)
Betjäning (4,0)
Stämning (4,0)
Barn (4,2)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 11.12.2018 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Ruoka on todella hyvää, tykkään.”
“Ruokalista muutettu todella suppeaksi. Esimerkiksi oma suosikki fileepihvistä leikattu Meatloverburger jätetty listalta pois. Seuraavalla kerralla käyn muualla koska sitä ei ole enää saatavilla. Hampurilaisia on saatavilla vain jauhelihapihvillä ja se ei kiinnosta.”
“Yleinen tunnelma, mukava henkilökunta”
“Ravintola ei ollut täynnä lounasaikaan.”
“Suhteellisen kallis, opiskelija-alennus puuttuu kokonaan.”
“Aivan loistava henkilö kunta ulkomaalaistaustainen ja joku Pauli nostan kyllä jätkille hattua, olivat aivan loistavia. Hyvin ottivat huomioon ja korjattiin pienet puitteet todella ammattitaitoisesti eikä vain olkapäitä heilautettu. Ruoka oli aivan loistavaa, pihvi liian pieni ja ranskalaisia liikaa mutta niin sujuvaa asiakaspalvelua en ja adiakaslähtöistä palvelua en ole koskaan ennen saanut. Laskuttaa minua jnohti kun kaveri oli maksanut jo ja kävin pihalla juuri silloin, unohti minut niin saapui noin puolen tunnin viiveellä ja alennusta anta vaikka pikku kämmi oli. Tulen toistenkin!”
“Kiva henkilökunta”
“Hyvät ruuat, hintataso ok, alakerrassa klubi”
“Viihtyisä ravintola. Perus hyvä ruoka.”
“Hyvä ruoka ja mukavat tarjoilijat.”
“Wc siisteys”
“Maukas ruoka”
“Henkilökunta ystävällistä ja asiantuntevaa. Ilmapiiri rento ja rauhallinen.”
“Sisustus ja ruokalista sekä iloinen henkilökunta saa suosituksia. 10 ei voi antaa, koska pahimmillaan olemme odottaneet ruokaa kaksi tuntia viidestä ruokailusta kolme kertaa, hyvityksiä on kyllä tullut, mutta oletus siis on, että joutuu odottamaan kauan. Viimeisellä kerralla ruoka tosin tuli ajoissa, mutta eipä ravintolassa ollutkaan niin täyttä.”
“lue edellinen”
“Tunnelma, tarjoukset”
“Pitkät jonot tiettyyn aikaan illasta”
“Tunnelma”
“45min jono ruokaan”
“Hyvä palvelu ja hyvät ruuat.”
“Ei ole.”
“Tarjoilijoiden ulospäinsuuntautuneisuus ja rentous ovat iso plussa. Samoin alakerran juomien halvat hinnat.”
“Sijainti, perusasiat ihan ok, ruokalista hieman yksipuolinen”
“Ruokalista hieman yksipuolinen, sisään tullessa paikka melkein tyhjä, mutta kesti aikansa päästä pöytään, miestajoilijan pukeutuminen hieman kyseenalainen”
“Hyvä ruoka ja aktiivinen palvelu, ruoka valmistettiin ja tuotiin pöytään nopeasti.”
“Työntekijät saivat asiakkaalta tietää harjoittelijan mokasta pöytään ohjauksessa ja supattivat siitä tiskin takana. Myös jonkun lasta komennettiin juoksemasta. Nämä tilanteet näyttivät erikoiselta asiakkaan silmin ja ilmapiiri vaikutti hieman kireältä.”
“Liian vähän kasvis ja vegaani ruoka vaihtoehtoja.”
“Erittäin ystävällinen ja rento palvelu! Tyttären huomioiminen lämmitti äidin mieltä. Niin usein lapset/nuoret jätetään huomiotta ravintoloissa, eikä heidän annoksiinsa panosteta. Amarillossa kyllä??”
“Pitkä odotusaika. Lähes aina vähintään 45 min.”
“Mahtava ja asiakkaan huomioonottava henkilökunta.”
“tunnelmallinen, asiakasystävällinen”
“ravintolassa oli kylmä ja vetoisaa.”
“Pidempään alalla ollut henkilökunta oli enimmäkseen ammattitaitoista, mutteivat juuri ehtineet tukea nuorempaa kaveria hänen ajautuessa vaikeuksiin”
“Uusin tarjoilija oli ulkona kuin lumiukko. Hän ei osannut tehdä esimerkiksi Cosmopolitan drinkkiä ja meinasi tehdä sen lopulta grogilasiin coctaillasin sijaan. Myöhemmin tilaamanne minttu kaakao oli todella kylmää. Uuden teki sitten pidempään alalla ollut viinuri, mutta eri likööristä kuin alkuperäisen”
“Hyväntuulinen ja huomaavainen henkilökunta”
“Pirteä, rento ja nuorekas henkilökunta. Mukava sisustus. Hyvä menu, joka myös koettu joustavaksi tarvittaessa”
“Alakerran Disco -puolella jonotus tiskille vie usein todella kauan”
“Asiakaspalvelijoiden olemus ja asenne on positiivinen ja iloinen. Taataan asiakastyytyväisyys ja viihtyvyys koko aterioinnin ajan.”
“Hyvät safkat ja mukavat tarjoilijat”
“Ruoassa meni aika kauan”
“Hyvä palvelu”
“Henkilökunta ja sen käyttäytyminen”
“Asiakaspalvelu”
“Mukava henkilökunta 6/5. Sisustus miellyttää omaa silmää. Hyviä drinkkejä ja ehkä yksi parhaiten paistettu pihvi tarjoiltiin minulle.”
“Ruoan lisukkeet hieman mitään sanomattomat. Yökerhossa oli kylmä ja siitä syystä laitoin neuleen päälle niinkuin muillakin seurueessani. Narikan henkilökunta huomasi tämän ja kertoi etten pääse pöytään ennen kuin annan neuleen narikkaan. Muutaman vastalauseen jälkeen luovutin ja annoin hupparini. Yhden drinkin jälkeen poistuimme ravintolasta sillä pelkkä toppi päällä siellä ei kehdannut kylmissään istua. (kesä aikana)”
“Hyvä palvelu ja ruoka ja juomat.”
“The table hauska idea, mutta se musiikki aivan liian kovalla ja pilaa ulkopuolisten tunnelman.”
“Tunnelma, ruoka, henkilökunta”
“Amarillo on suosittu minkä vuoksi palvelua ja varsinkin ruokaa saa yleensä odottaa. Lisää henkilökuntaa?”
“Hyvä palvelu”
“Paras paikka Oulussa ruokailla ja treffata samalla ystävien tai oman miehen kanssa. Ruoka aina hyvää ja palvelu myöskin. Kivat työntekijät plussaa ♡”
“Hyvä tarjoilija. Helppo kävellä sisään”
“Ruoka on keskimäärin ottaen aika hyvää ja palvelu on aina ollut hyvää.”
“Ruokalista on on viime vuodet ollut selvästi huonompi ja suppeampi kuin vielä n. 5 vuotta sitten. Burgerannoksia on aivan liikaa ja ainoassa broilerburgerissa on paneroitu, kuiva pihvi mehevän fileen sijaan. Burgereiden täytteet ovat myös mielikuvituksettomia. Kistaa voi muuttaa nykyiset texistä enemmän mexin suuntaan. Kaipaa takavuosilta esimerkiksi po'boy-leipäannoksia. On myös suuri puute, ettei alkuruokalistalla ole enää pientä vihersalaattiannosta tai cole slawta. Alkuruoat ovat aivan liian raskaita samoin kuin oikeastaan koko lista. Lista kaipaisi hedelmäistä raikkautta ja siinä voisi olla kausittaista vaihtelua.”
“Henkilökunta on ykkönen!”
“Hyvä ruoka, tunnelmallinen ja hyvä asiakaspalvelu”
“Lounaan salaattipyötä voisi olla parempi / kattavampi.”
“Ruoka-annos oli runsas, ei jäänyt nälkä.”
“Petyin hiukan pääruokaan. Perunat ja kastike sekä vuohenjuusto oli hyvää. Kananliha ei ollut mielestäni kunnolla grillattu. Kypsää se oli, mutta parilointi ei ollut mielestäni onnistunut.”
“Hyvä asiakaspalvelu. Ruoka-annokset kauniita ja annoksissa käytetty luonnonkukkia, yms.”
“Erittäin hyvä ruoka, mukava uusi yleisilme ravintolassa”
“Henkilökunta oli ystävällistä ja heidän keskinäinen ilmapiiri vaikutti mukavalta! Tarttui itseenkinn”
“Tilauksestamme puuttui kolme eri asiaa, joita jokaista jouduimme erikseen pyytämään tuotavaksi ennenkuin saimme ne.”
“Viihtyisä sisustus ja rento tunnelma”
“Jos varaan pöydän tiettyyn aikaan niin oletan pääseväni silloin pöytään enkä puolen tunnin päästä.”
“Siisti paikka. oli uudistettu viime käynnin jälkeen. Hyvä ruoka ja hyvä sijainti oulun keskustassa. Ja s bonus.”
“Tilaus tuli nopeasti Sunnuntainakin.”
“Churrot eivät vastaan millään asteikolla Churroja. Todella suuri ja ikävä pettymys. Maistui normaalille pullalle, kun taas churrot ovat ihan jotain muuta kuin teidän churrot.”
“Paikallinen House Burger oli erittäin hyvä, joka tosin kyllä on/oli rajoitetun ajan vain tarjolla. Kyseinen hampurilainen pitäisi saada koko Suomen Amarillon valikoimaan, tuote oli erittäin hyvä ja maistuva.”
“Hyvä palvelu ja kelvollinen ruoka”
“Henkilökunta suositteli tuotteita ja kertoi oma-aloitteisesti mikä tuote sopisi minkäkin tuotteen kanssa yhteen. Ehdotuksia annettiin, mutta mitään ei tyrkytetty. Tunnelma oli mukava.”
“Odottelimme pitkän aikaa henkilökuntaa sisään tultuamme.”
“Tarjoilija oli erittäin ystävällinen ja sisustus rento.”
“En erityisemmin välitä pääkalloaiheisesta sisustuksesta. Jouduimme itse menemään kassalle pyytämään laskua. Vegeburgerini oli varsin mauton ja ketsuppi maistui aivan valmistavaralle, voisiko sen tehdä itse?”
“Ihanan reipas henkilökunta.”
“Tarjoilija oli huippu ja kohtelia. Piti huolta meidän seurueesta. En muista tarjoilijan nimeä mutta hän oli muuttanut vasta ouluun ja oli kotoisin muistaakseni Kajaanista. Isot kiitokset hänelle! Uskomattoman hyvää asiakaspalvelua!”
“EI mitään.”
“Perushyvä ruoka ja palvelu”
“Henkilökunta keskusteli omista viikonloppu suunnitelmistaan baaritiskin takana ja kun pöytä oli lähellä ei voinut halutessaankaan välttyä kuulemasta keskusteluita”
“Ystävällinen henkilökunta, hyvä ruoka”
“Hieman kesti ennen kuin tarjoilija tuli ottamaan tilaustani. Toki oli suht paljon asiakkaita.”
“Erikoinen tyyli sisustuksessa pisti silmään..”
“Pitkät jonot”
“Keskellä kaupunkia”
“Weskit kaukana. Ehkä hintava.. Vois olla 'houkutuksia' enemmän ????”
“Tietää mitä saa. Tasaisen hyvää laatua.”
“Ruoka on hyvää ja vaikka on hinnaltaan ehkä hieman kallista, on sen arvoista. Amarillossa on selvästi keskimääräistä parempi palvelu ja henkilökunta on ammattimaista.”
“Ruoka on hieman kallista Joskus joutuu odottamaan melko pitkään”
“Palvelu nopeaa ja erittäin positiivista!”
“Työntekijät ovat aina mukavia ja iloisia.”
“Musiikki oli aika kovalla.”
“Henkilökunta, ruoka ja viihtyisä paikka.”
“Ruoka on erittäin hyvää.”
“Palvelu on hidasta koska työntekijöitä on aika vähän sekä tarjoilussa että keittiössä ravintolan kokoon ja ihmismääriin verrattuna.”
“Mahtava asiakaspalvelu ja huippu henkilökunta! Ruoka, erityisesti hampurilaiset on erittäin maistuvia!”
“Aluksi oli hieman hidas asiakaspalvelu, eikä pöytään ohjannut antanut ruokalistoja”
“Sisustus, tunnelmallista. Sisälle tullessa tuli heti hyvä olo, kynttilät paloi ja loi oman tunnelma. Henkilökun avulias ja ystävällinen. Nyt olin lounas aikana mutta houkuttaa käydä myös vapaa ajallakin.”
“Ammattitaitoinen ja hauska henkilökunta. Asiakkaita palvellaan hyvin ja ottaen huomioon kaikki toiveet. Myös järjestyksenvalvojat ovat hyviä.”
“Mukava tunnelma, hyviä ruoka-annoksia.”
“Salaattiannoksia voisi olla useampia. Esim oma valinta salaatti olisi hyvä eli saisi valita salaattiainekset itse.”
“Ilmaiset nachot kiva lisä. Ruoan taso ja hyvyys aina hyvällä tasolla.”
“ihana uudistunut yleisilme. Ollessamme Amarillossa, jollakin työporukalla oli the table menossa joka vaikutti niin hauskalta että pakko tulla se testaamaan joskus itsekin.”
“Perus ruoka, joka maistuu hyvältä.”
“Vaihteleva ruoan ja palvelun laatu.”
“syntymäpäiväsankarin huomioiminen ihanalla jätskiannoksella oli tosi mahtava juttu! :)”
“Asiakaspalvelu on huippu luokkaa ja erittäin nopeaa palvelua :)!!!Ruoka on loistavaa ja tunnelma on lämmin ja kotoisa! Mukavaa syksyn alkua koko henkilökunnalle :)”
“Pöytiin ohjaus jono on heti ulko oven läheisyydessä, todella ahdas sisääntulo. En muuta parannettavaa asiaa löydä :)”
“Karitsa oli erinomaista, kiva sisustus”
“Entertainerit ovat ärsyttäviä ja jutut ovat vähän tyhmiä. En kaipaa ns. Huonoa läppää. Meidät pöytään ohjannutkin entertaineri sanoi 'Sori meillä on tosi huonoa läppää'. No sitähän oli kyllä. En kaipaa epätoivoista viihdyttämisyritystä vaan asiallista palvelua. + on todella läpinäkyvää kun entertainerit aina laskun yhdteydessä kommentoivat 'innostuneina' mitä tahansa mitä keksivät asiakkaasta... edelliskerralla autoni avain ja viime kerralla kaverini kynnet.”
“Sistustus ja tunnelma. Tuntuu että saa olla rauhassa vaikka ravintola olisinkin ihan täynnä koska pöydät on aseteltu sopivan kauas toisistaan.”
“Hinnat ovat nousseet huimasti sekä annosten koot pienentyneet ja pelkistyneet. Esim nacho lautasella on ennen ollut kaikkea kivaa mukana, kurkkuja, vesimelonia, ananasta yms. Nyt ei ollut kuin erittäin pieni annos nachoja valitsemallani täytteellä. Ennen söimme juomisen ohella samasta lautasesta kolmestaan nyt annos tuntui erittäin pieneltä kahdellekin.”
“Henkilökunnan asiakaslähtöisyys ja positiivisuus”
“Toivoisin, että jälkiruoka kahvi ja tee olisi paremmin esillä, mukana jotain makeaa, keksiä tai kakkupalaa tms. esim. hunaja puuttui kokonaa. Ystäväni liikkui rollaattorilla ja hän jäi näin juomatta kahvin, koska tarjoilija ei esim. eden ehdottanut hakevansa kulman takaa!”
“Kahvitarjoilu huonossa paikassa ja nuuka, kaadin lähes tyhä!”
“Ruuan maut”
“Tunnelma ja hinnasto”
“Asiakkaan huomioiva henkilökunta.”
“Vähän oli ruokalista minimaalinen”
“Meidät huomioitiin todella hyvin ja mukavalla asenteella! Meille kerrottiin listasta perusteellisesti ja autettiin valitsemaan ruokia.”
“Ei tule mieleen mitään.”
“Ruokailijoiden vastaanotto baaritiskiltä ei ole onnistunut ratkaisu”
“Jauhelihapihvi oli raakaa eli ihan punaista sisältä, tarjoilija suositteli vaihtamaan tulisen bbq kastikkeen miedompaan, loppupeleissä koko kastike puuttui hapurilaisesta ja maistiainen tulisesta kastikkeesta ei tullut pöytään lupauksesta huolimatta.”
“Henkilökunta :)”
“Ruuhka esim. pe iltana, viive pitkä”
“Mukava henkilökunta ja hyvä asiakaspalvelu”
“Henkilökunta.”
“Tarjoilija oli tosi hyvä asiakaspalvelija”
“Erittäin mukava tarjoilija ja maistuva ruoka.”
“hyvin on otettu huomioon gluteeniton ruokavalio”
“Ruoka on mahottoman hyvvää”
“pelkkiä kaljan/viinan juojia samassa tilassa hieman liian lähellä ruokailijoita”
“Erittäin mukava ja ystävällinen tarjoilija, huomioi kaikki erikseen, myös lapset.”
“Se on ollut aina minun suosikki ravintola?? Eikä ruokaan, juomaan ja tarjoiluun ole tarvinut pettyä koskaan”
“Väärä ruoka-annos korvattiin ilmaisella valkoviini pullolla.”
“Ystävällinen palvelu, hyvä ruoka, kilpailukykyiset hinnat”
“Viime asiointikerralla seuruettammw häiritsi se, että meiltä kysyttiin kahdesti ruokailun aikana 'onko ruoka maistuvaa'”
“Musiikki liian isolla”
“Ravintolan tilauksessa sattunut virhe korvattiin ilmaisilla kahvilla ja juomilla”
“Hyvällä paikalla, hyvää ruokaa, suht edulliseen hintaan.”
“Tarjoilijat voisivat olla vain tarjoilijoita.”
“Asiakaspalvelu, tunnelma”
“Mahtava henkilökunta, viihtyisät tilat, maistuva ruoka. Suomalaiset raaka-aineet.”
“Tarjoilija oli tosi luonteva, ei tekohymyä eikä konemaista kyselyä maistuuko ruoka.”
“Jono”
“Maukas ruoka ja mukavat tilat.”
“Ihana ruoka ja ystävällinen henkilökunta”
“Hyvä palvelu ja ruoka. Siistit paikat.”
“Hyvä tunnelma.”
“Miksi laskua ei tulla kysymään, milloin halutaan. Monesti kiire bussiin, eikä laskua meinaa saada”
“Minun annoksen oli tarjoilija toimittanut toiseen pöytään, joten minulle tarjottiin väärää ateriaa. Aikataulujen takia jouduin sen ottamaan, enkä tykännyt siitä. Hyvityksenä toki tarjottiin jälkiruoka, mutta näin kotiäitinä, kun harvoin pääsee ulos syömään niin jäi vähän p*ska maku tästä ravintolaillasta. Vaikuttaa varmasti siihen milloin seuraavan kerran kyseiseen ravintolaan menen eli en ihan heti.”
“KTS. edellinen vastaus”
“Toimivuus ja siisteys. Henkilökunta ;-)”
“Sisustus, tunnelma ja siisteys hyvä.”
“Iloinen palvelu”
“Jonot, ruoan odottaminen”
“Todella hyvää ruokaa”
“Yökerho ei ole mikään isoin varsinkaan tanssilattia”
“Ihana henkilökunta, viihtyisä sisustus”