En bit kärlek och stor yrkesskicklighet. Det är ingredienserna i kaffestunderna på Coffee House. Oavsett om du gillar doften av nybryggt kaffe, croissanter eller bagels, kom till oss. På morgonen, på dagen eller på kvällen – varje stund är den rätta. Coffee House bjuder på uppiggande stunder under dagen.

Kundnöjdhet

4,1

Mat (4,0)
Betjäning (4,2)
Stämning (3,9)
Barn (4,2)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 23.11.2021 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Vähän nukkavieru interiööri”
“Kahvila voisi olla 1-2 tuntia pidemmän aikaa auki.”
“Kauppareisulla bonusta teestä”
“Mukavasti pääsee kahville muun asioinnin lomassa.”
“"Kahvilassa on aina jono, koska kahvin valmistus kestää koneiden ja työntekijöiden vähyyden vuoksi. Lisäksi näyttävät olevan ylityöllistettyjä jatkuvan kiiren alla työskennellessä."”
“Viihtyisä”
“Kaikin puolin hyvä”
“Kiva paikka”
“OK”
“Hyvä paikka pistäytyä”
“sopiva tapaamispaikka ja ajankulu”
“"Henkilökunta erittäin ystävällistä, iloisia ja hyväntuulisia"”
“Helppo tulla”
“"Kahvila on viihtyisä ja rauhallinen mikä oli oikein mukavaa. Osa tuotteista oli ilmeisesti loppu, silti niiden hintalaput olivat yhä tiskissä. Niinkin tavallinen tuote kuin korvapuusti- tai mikä se oli korvapuustipulla oli loppu ja kello oli 14. sunnuntaina eli päiväkahvin aika. Kaksi nuorta naista oli töissä ja heillä näytti olevan kova kiire kaikkien mahdollisten kahvien tekemisessä. Hyvin he selvisivät, 10 pistettä heille. Nojatuolit ovat erittäin huonot istua. Selkänoja on lähes makuuasennossa ja tuolit ovat matalat. Tein huomion että mikäli muita paikkoja löytyi niin ihmiset eivät näihin nojatuoleihin istahtaneet. En minäkään enää."”
“Arvosana riittänee.”
“Leivonnaisten valikoima on suppea.”
“Kätevästi kauppojen yhteydessä”
“Asiointi sujuvaa ja asiakas huomioidaan hyvin.”
“"Ainoa mihin olen kiinnittänyt huomiota ohikulkiessani, niin maahanmuuttajia kerääntyy pitkiksi ajoiksi istuskelemaan ja tokkopa edes ostavat mitään päätellen energiajuomatölkeistä joita ei saa kysesestä kahviosta!"”
“hyvä sijainti.”
“Kylän paras Cappucino”
“Plussaa iltapäivälehdet ja hyvä cappucino sekä erinomainen croisant ja makea tarjottava ok. Sämpylät sen sijaan kuivia ja mauttomia. Ei oikein mitään terveellistä ja maistuvaa suolaista syötävää.”
“Kiva mesta sopivan matkan päässä.”
“kiva paikka”
“"Yleisilme nuhjuinen ja tuotteet melko kalliita. Aamiaistarjous oli kuitenkin opiskelijalle iloinen yllätys(joskin mainos oli erittäin huonosti esillä, jouduin kysymään erikseen) "”
“Hyvää palvelua. Rahalle saa vastinetta”
“Aina on parantamisen varaa ja ehkä ulkoasu eli kalusteet yms on aika kulahtaneet ... kahvilan houkuttelevuus ja viihtyvyys kärsii”
“Hyvä sijainti nähdä ystävää tai istua hetki ostosten lomassa.”
“hyvässä paikassa siisti maistuvat tuotteet.”
“"Ystävällinen palvelu, Hyvä sijainti."”
“------”
“Eihän noissa aukioloajoissa ole mitään järkeä. Kävisin useammin mutta enhän minä millään töiltäni ehdi paikalle ajoissa. Kahvit ovat olleet aina hyviä ja useimmiten myös asiakaspalvelu.”
“"Kahvila on siisti, väljästi sisustettu."”
“Kaikki meni muuten hyvin mutta odotusaika oli pitkä kun vain yksi kassalla.”
“Hyvää palvelua ja kattavat tuotteet ainakin minulle.”
“"Mukava, helppo tulla "”
“"Hyvä peruspaikka. Ei kuulu huippukokemuksiin, joita ilolla levitän eteenpäin. Mutta jos joku kysyy peruskahvilaa niin voin suositella."”
“"Hyvä sijainti, valoisa ja ilmava kahvila, ystävällinen ja ammattitaitoinen henkilökunta ja mainiot erikoiskahvit."”
“Kahvila saisi olla arkisin auki myöhempään”
“"Ihan ok mesta,kahvi vois olla 1,50e pieni kuppi ja santsi mahdollisuus, voisi viihtyä kauemminkin,vähän häiritsee liian avonainen kahvilan istumapaikka kun kaupan muut asiakkaat kulkee vierestä,penkki sohvat on mukavat ja niitä voisi olla enemmän"”
“"Sijainti on kätevästi kauppamatkan yhteydessä ja aulatilassa on mukava katsella ihmisiä kahvihetken aikana. Tuotteet maistuvat, mutta hintaa on sen verran, ettei voi käydä joka päivä. Käynti tuo sitten juhlan tuntua arkeen."”
“"Sijaintinsa vuoksi kahvila on lähinnä nopea pistäytymis- ja tankkauspaikka, ei houkuttele viihtymään. Pöydät ovat epämukavat, ja ympäristö meluisa. Tällä kertaa oli harvinaisen siistiä. Jos haluaa viipyä pidempään ja jutella, suosittelen jotain muuta paikkaa."”
“Olen käynyt kauan täällä”
“Aina hyvä palvelu. Hyvä valikoima pieneen nälkään ja herkutteluun… Korona vain haitannut kulkuani. Taas lisätään käyntikertoja tulevana.”
“"Leipä, jonka söin, oli hieman kuiva, mutta oma oli valintani. Yritin valita terveellistä."”
“Leivos ym tarjoiluvaihtoehdot ovat liian vähäiset..”
“Kahvilan aukioloajat eivät ole sopivia. Asioin yleensä iltapäivisin ja kahvila on ollut kiinni.”
“"siisti ja viihtyisä, hieman hämäräsävyinen kahvila mutta sisustus hyvin onnistunut. "”
“"Itse olin prismassa hoitamassa erittäin kiireellista netti-verkkoasiaa,jotenkahvila oli tervaetullut,mutta vain välttämätön ""hyvä""tällä kettaa.Ei ehtinyt paneutua enempää."”
“Jos pöytien puhdistuksen yhteydessä puhdistettaisiin aina myös tuolit kahvila olisi siistimpi ja viihtyisämpi”
“Hyvä palvelu ja mukava henkilökunta. Hyvä sijainti keskustassa ja ruokkaupan vieressä.”
“Rento ja kiva tunnelma. Hyvää tuoretta syötävää ja suodatinkahvi erinomaista!”
“Kahvila on sopivasti kulkureitin vieressä kauppaan mennessä ja sieltä tullessa”
“"No vika ei välttämättä ole henkilökunnasa vaan ilmeisesti se vähyydessä,asioin 17.08 tiistai aamuna n 8 jälkeen käytävän puoleiset pari pöytää oli kuin sian kaukalot. Asiakaat Oliva porsastaneet ja jättänneet solmut pöytään olisi tosi kiva jos henkilökunnalla olisi aikaa enemmän valvoa tilojen siisteydestä. "”
“"Miksi kahvila sulkeutuu jo iltapäivällä, aikaisemmin aukioloaika on ollut klo 19 tai 20. Sohvat ovat aika epäsiistit. Ennen koronaa tuli käytyä kahvilla useinkin nyt ollut vähän harvempaa ja kun sulkeutuu aikaisin."”
“"Hommat pelaa, hyvä palvelu. Erinomainen kahvi"”
“Ystävällistä ja asiallista palvelua AINA”
“Kallis paikka. Muuten ihan ok.”
“Hyvä sijainti työmatkani varrella.”
“"Sama työntekijä oli varsin tiukka ja koppava viimeksi, ei ollut juuri pehmentynyt edelliskäy nin jälkeen - joskaan nyt ei ei ollut niin hätäinen kuin viimeksi. Asiakas joka tulee tiskin taakse katsoo tarjonnan läpi kuten minä. Tämä työntekijä oli viimeksi ja nyt varsin kärsimätön odottamaan valintaani. Liekö ollut nyttenkin hänellä huono päivä, silti minusta niitä oli yksi liikaa. Yhden ymmärtää, kaksi ja useampi kpkemus niin pitäisiköhn miettiä alan vaihtoa."”
“Todella hyvä kahvila Hyvä asiakas palvelu”