Rosso är finländarnas egen italienska restaurang som är en plats för glatt umgänge. Bordet dukas med antipasti och både romerska och napolitanska pizzor – icke att förglömma moderna pastaklassiker, härliga italienska viner och läckra desserter. Rosso är en restaurang dit du är välkommen i vilket sällskap som helst!
 
Där Rosso finns, finns också Italien

Kundnöjdhet

4,1

Mat (4,0)
Betjäning (4,2)
Stämning (4,0)
Barn (4,2)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 18.09.2018 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Olin vain ohikulku matkalla asun Espoossa en ole aiemmin käynyt. Lähtiessä toivoteltiin vielä hyvää illan jatkoa, se oli todella positiivista.”
“Hyvä hinta/laatusuhde lounaassa. Siistit WC:t. Myös pikku lasten Wc.”
“Salaattivalikoima voisi olla laajempikin.”
“Erittäin ystävällinen ja huomioiva henkilökunta, hyvä ruoka ja juoma.”
“Mukava ja osaava henkilökunta. Hyvä ruoka.”
“Hyvät pizzat”
“Musiikki oli ihan liian kovalla.”
“Kaikki OK. Uudistettu lasten lista tosi monipuolinen.”
“Hyvä lapsien huomiointi. Taitava salihenkilökunta.”
“Ruoan taso ei mitenkää kovin korkea. salaattipöytä tosin oli ihan ok.”
“Todella hyvä palvelu.”
“Välillä turhaa hienostelua ruoan maun kustannuksella.”
“Nopea ja ystävällinen palvelu. Mahdollisuus saada vegaanista pitsaa.”
“Mieleemme jäi ainakin todella ystävällinen ja huumorintajuinen tarjoilija (mies). Otti huomioon asiakkaan tosi hyvin ja oli lisäksi kielitaitoinen (kuulimme kun puhui turisteille hyvää englantia).”
“ruoka, sujuvuus, hinta, nopeus”
“Viihtyisä ravintola, hyvät annokset ja monipuolinen salaattipöytä, hyvä palvelu.”
“Luotettava, hyvä ruokapaikka”
“Juhlimme mieheni syntymäpäiviä tilasin alkuruuaksi tattikeiton joka ei ollut menussa, se onnistui ja oli todella hyvää. Tila oli loistava kun oli lapsia oli vapaanpaa meitä ei häiritty ja me emme häirinny muita. Oli onnistunut juhla ruokailu”
“Siisti ja selkeä paikka”
“Alkusalaattitarjonta oli pettymys”
“Tarjoilija toi ystävälleni oman pienen maistiaisen toisesta jälkiruuasta kun ei osannut päättää kahden väliltä. Nyt sai haluamansa ja pääsi maistamaan pikku annoksen myös toista. Isot pisteet tarjoilijalle.”
“Erittäin hyvä ruoka”
“Ruokalista. Sama koko viikon. Mikäli olisi päivittäin vaihtuva tulisi todennäköisesti käytyä huomattavasti useammin. Nyt on hassua jos haluaa syödä esim. Kotiruokaa niin saat syödä viisi kertaa peräkkäin saman annoksen!?”
“Ystävällinen ja leppoisa palvelu”
“Hyvä lounasruoka ja ystävällinen palvelu”
“Ruoka oli hyvää ja asiakaspalvelu erinomaista”
“Aukioloajat ok, takuuvarmat ruuat, hinta/laatusuhde järkevä, S-bonus”
“Ruoka oli todella hyvää”
“Odotettiin tiskillä melko pitkään että saatiin lasku maksettua. Tarjoilija höpötteli omia juttujaan joidenkin tuttujen kanssa, eikä hänellä tuntunut olevan mitään kiirettä palvelemaan vaikka näki kyllä meidän tiskillä.”
“Erittäin hyvä ravintolapäällikkö. Toiveitani kuunnellaan ruokatilauksissa ja myös pienemmät annoskoot ovat onnistuneet.”
“Hyvä palvelu ja tunnelma, sekä salaattipöytä sopivan erilainen”
“Lista suppea”
“Keskeinen paikka, myös lapset viihtyy!”
“Tarjoilija haisi hielle, kuuma kesä, useammin vaatteiden vaihto!”
“Söimme Pori Rossossa SuomiAreenan aikaan. Verrattuna Poriin Hämeenlinnan Rosso oli raikkaampi ja ennenkaikkea siistimpi, tosin Porissa oli ruuhkaa.”
“Kaksi perheeni jäsentä söi Hämeenlinnassa Popinossa kana-aterian. Leike oli ohut ja paksusti paneroitu ylenmäärin suolalla maustettua. Ateria oli maukas (ei suolainen), slaattipöytö moderni, vuohenjuustoa reilusti. Kastikketta olisi ehkä saanut olle hiemn vähemmän. Vesi oli ihanan kylmää ja raikasta. Tarjoilia osasi hommansa ja huolehti ja neuvoi minua. Opasti pöytöön jne.”
“Asiakas palvelu on hyvää,mutta Rosson ruokalista on huononunut?”
“Kiva henkilökunta , alkupalapöytä oli tosi jees. Kerran oli sellaista kukkakaalivalkosipulijuttua, se oli Niiiin hyvää. Nyt sitä ei ollut mutta on edellisestä käynnistäkin jo aikaa.”
“Palvelu iloista ja henkilökuntaa riittävästi”
“Gluteiinittomassa pizzassa oli vähän tomaattikastiketta ja poikani annoksessa oli lämpimiä kasviksia,vaikka sanottiin että niitä ei tarvitse laittaa.Ransakalaiset oli suolaisia.”
“Aito ja alkuperäinen Rosso, sinne on kiva aina mennä..”
“Parkkipaikkoja ei lähellä ole, mutta sekään ei estä menemästä nauttimaan hyvästä ruoasta.”
“Henkilökunta oli ystävällistä. Salaattipöytä näytti hyvältä.”
“Se nyt on vaan niin perus...”
“Virkistävä appelsiinikivennäisvesi.”
“Lasten juoksentelu tai kirkuminen, mutta sehän ei tietysti ole ravintolan vika..”
“Tilat pienet ja tarvitsivat muutenkin päivittämistä. Lasten leikkipaikka ahdas ja voisi sijaita siten että lapsiperheille olisi enemmän pöytiä lähellä paikkaa.”
“Viihtyisyys, hyvä ruokalista.”
“Sijainti, ruoka, yleinen viihtyisyys”
“Aukioloaika. Kauniina kesäiltana (su) oli vaikea löytää illalla avoimena olevaa ravintolaa. Tatti-sienirisotto oli todella maukas ja positiivinen yllätys.”
“Ruokalista Pizzojen ulkopuolella on 'tavanomainen' . Tatti-sieni risotto oli maukasta, broileri - possu annos perusmakuinen.”
“Hyvä palvelu ja alkusalaatti ja nopeasti sain annoksen.”
“Henkilökunnan ystävällisyys ja palvelualttius. Tunnelma ei ollut mitenkään väkinäistä palvelutilanteessa, rento ja asiallinen.”
“Helppo löytää”
“Olimme ravintolassa 11 Hengen porukalla juhlistamassa solmittua avioliittoa. Pöytävaraus oli tehty etukäteen ja pöytä oli kabinetissa. Tarjoilija oli ammattilainen, jonka nimeä en valitettavasti muista. Tunsi hyvin ruokalistan ja suositteli eri annoksia. Huomioi myös ruokailun välissä mm. juomilla. Pyynnöstä saimme jälkiruokiin myös paukkusokeria ja jäi todella hyvä mieli lähtiessä. Kokin nimi oli Karri. Kiitokset myös hänelle!”
“Mukava henkilökunta ja ihan hyvä sapuska. Hinta/laatusuhde ok”
“Tarjoilijat olivat erittäin asiakaspalveluhenkisiä. Salaattipöydässä todella tuoreita tuotteita mikä oli positiivinen yllätys.”
“Ravintolan yleisilme oli hiukan vanhahtava”
“Ihanan flirttaileva kaunis neitokainen ;)”
“Vaikka oli ruuhkainen hetki palvelu oli ystävällistä”
“Loistavaa palvelua! Henkilö kunta oli iloista ja ammattitaitoista ??”
“Tarjoilijat olivat mukavia, aktiivisia, positiivisia, muttei kuitenkaan liian tyrkyttäviä. Jäi todella positiivinen olo”
“Ruokien taso yllätti myönteisesti!”
“Paikoitus lähelle on haastavaa ja maksullista.”
“Henkilökunta on osaavaa ja ripeää, ruoka hyvää.”
“Ruokaa joutuu odottamaan (30min ruokatuntiin nähden) liian kauan, lähestulkoon riippumatta asiakasmäärästä tai kellonajasta (yleensä asioin heti klo 11.00). 25.6 - 6.8(?) ei ole lainkaan lounasta tarjolla; kuulin asiasta sattumalta vieruspöydästä. Lounaspassin vanheneminen on iso ongelma, kun menee vanhaksi heinäkuun aikana!”
“Ollaan käyty kauan tässä Rossossa kun käydään Hämeelinnan keskustassa ( asutaan Espoossa, kesämökki Hauholla ) ja aina on on ollut hyvät ruuat, hyvä palvelu ja mukava ilmapiiri. Rentoa ja toimivaa ja maksaminen sujuu hyvin.”

I Raflaamo hittades 1 lunchrestauranger nära dig: