Ät så mycket som du själv vill!

Snabb och enkel restaurang för hela familjen. Det är PizzaBuffa. Hos oss kan du äta så mycket god mat du vill. Vi erbjuder läckra pizzor, fräscha sallader, varma rätter och läskande drycker – allt till samma pris! På vardagar kan du välja lunch från vår varierande lunchbuffé. Till dessert passar mjukglass eller någon annan av PizzaBuffas goda efterrätter. Efter ett besök på PizzaBuffa känner du dig alltid mätt och belåten.

 

Kundnöjdhet

3,9

Mat (3,8)
Betjäning (4,0)
Stämning (3,7)
Barn (3,4)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 26.05.2020 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Buffa Hämeenlinna Prisma on hyvin tilava , tuotteet hyvin esillä.”
“Hyvä valikoima ruuissa.”
“Meitä oli iso porukka. Homma toimi hyvin ja ruoka oli hyvää”
“Paikka on mainio Prisman yhteydessä”
“Kyllä on paljon eroja prisma buffoissa. Tämä buffa on suosikkini, lihapullat ei mitään einesmoskaa vaan tosi hyviä pullia!”
“Lounas ihan ok mutta pizzojasai odotella ja yleisilme sotkunen...liian vähän väkeä töissä ilmeisesti.”
“Hyvää ja monipuolista ruokaa”
“Hyvää pizzaa, erilainen buffa kuin muualla. Maksupisteitä saisi olla enemmän, että jono etenisi”
“Hyvää ruokaa ja nopeasti saatavilla. Monipuolinen tarjonta.”
“Ok mättöä , tarpeeksi”
“Pizza oli tosi hyvää, muu ruoka hieman mautonta.”
“Hyvä ruoka, hyvä palvelu”
“Kaikki toimi suvasti. Salaattipöytä raikas, lämpimät ruoat aika vähissä, ei haitannut kun halusinkin vain kuumaa pitsaa.”
“ok”
“Hyvää ruokaa ja iloista palvelua.”
“Helppo tulla”
“Ilmoitetut ruuat ovat olleet monesti osittain loppu tullessamme. Lattiat ovat monesti epäsiistit, ruuantähteitä pöytien alla. Ja pöytiä voisi pyyhkiä myös paremmin. Astianpalautuslinjasto välillä liian täynnä. Lasten leikkipaikalla olevat kaapit ja postilaatikko ovat kamalia meluntuojia. Lapset paiskovat luukkuja huvikseen jolloin toisinaan meteli on liian kova vaikka olenkin tottunut lasten leikkiin omien lasteni kautta. Leikkipaikka voisi olla jotenkin monipuolisempi. Leikkipaikan läheisyydessä oleva käsienpesuallas voisi olla käytännöllisempi. Liian nurkassa ja lasten vaikea käyttää. Jakkara malliset tuolit ilman selkänojaa leikkipaikan lähellä eivät ole kivat istua.”
“Ruokatarjonnan salaattitarjonta hyvä ja monipuolinen. Pääruoka kohtuullisen hyvä. Hinta kohtuullinen.”
“Perusruokaa helposti”
“Henkilökunta aurinkoista, ja kohteliasta, tervehtii aina.”
“Hyvä, perusruokapaikka”
“Buffassa on lähes aina kaikille sopivaa ruokaa. Tällä kertaa ei tarvittu vegaaneja pizzoja, niitä on tarjolla niukasti buffassa, mutta toki voi tilata. Olisi suotavaa, että buffetissa olisi ainakin kaksi vegepizzaa. Tällaiselle sekasyöjälle, buffet on lomaa arjessa. On hyvää ja maukasta.”
“Perussiisti paikka, ruoka ei ollut erityisen maittavaa”
“Hyvä hinta-laatusuhde. Sopii perheille.”
“Ainoa buffa -tyylinen ravintola täällä tällä hetkellä. Ruoka oli hyvää ja sitä oli riittävästi.”
“Viereisessä pöydässä oli edellisen asiakkaan likainen tarjotin ja lautanen koko ruokailumme ajan, eikä henkilökunta huomannut sitä. Pitsat oli hyviä.”
“Nopea ruokailu matkan varrella.”
“Ruoka oli hyvää, pitsat maittavia ja salaatti tuoretta. Ainoa miinus henkilökunnassa,ainakin meitä palvellut nuorehko nainen näytti siltä että ei kiinnosta tippaakaan.”
“Hinta-laatusuhde ei ole kohdillaan. Yhä enemmän Buffan valikoima alkaa muistuttamaan ABC:n tuotteita. Jälkiruokajäätelö on varsinainen myyntivaltti, koska hintaa ei ole näkyvillä eikä sitä mainita, lasku muodostuu tosi korkeaksi vaikka perushinta on edullinen. Lämpimät ruuat ovat teollisia valmisruokia ja ne yleensä killuvat jonkinlaisessa rakeisessa nesteessä. Pitsoihin ei ole merkitty raaka-aineita. Salaattipöytä näyttää komealta mutta kaikki on samanmakuista.”
“Todennäköisesti suosittelisin, jos asuisin lähempänä. Nythän kyseessä oli vain satunnainen poikkeaminen naapurikaupungissa”
“Sopivan ajomatkan päässä, voi poiketa asiointimatkan yhteydessä.”
“Lounasaikaan on vilskettä, mutta se sujuu hyvin. Muista ajoista ei minulla ole kokemusta. Paitsi joskus olen hakenut perjantain pizzaa. Sekin on mennyt hyvin. Likaisten astioiden röykkiöt ovat joskus ikäviä.”
“Pöydällä on jokaista lajiketta tarjolla.Ei ole tullut tilannetta jossa joutuu jotain lämintä ruokaa odottamaan kun se on loppu.Yleesä lämmin ruoka on lämmintä eikä haaleaa tai kylmää.”
“Buffapöytäidea erinomainen! Yleensä ei jaksa syödä kokonaista pizzaa, mutta tässä voi valita määrän +plus muut lisäruoat. Kun olette uusimassa ravintolaanne, älkää vaan muuttako tätä konseptia.”
“Betjäningen bra. Alacarte maten bra. Men men pizzabordet ser alltid lika jävligt ut. Snuskigt minst sagt. Ostädigt och c. 85% av pizzorna slut. Så här har det sett ut nu i flera år.”
“Voisin kyllä suositella, mutta alueella on muitakin ruokapaikkoja.”