Ät så mycket som du själv vill!

Snabb och enkel restaurang för hela familjen. Det är PizzaBuffa. Hos oss kan du äta så mycket god mat du vill. Vi erbjuder läckra pizzor, fräscha sallader, varma rätter och läskande drycker – allt till samma pris! På vardagar kan du välja lunch från vår varierande lunchbuffé. Till dessert passar mjukglass eller någon annan av PizzaBuffas goda efterrätter. Efter ett besök på PizzaBuffa känner du dig alltid mätt och belåten.

 

Kundnöjdhet

4,1

Mat (3,9)
Betjäning (4,1)
Stämning (4,2)
Barn (3,6)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 11.08.2020 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Kaikki ok peusjuttuja”
“Pidin paikasta!”
“Iso, siisti ravintola. Bonus”
“Hinta/Laatu kohdallaan.”
“Ravintola sekava, sai haeskella tarjottavat”
“Hyvät pizzat mutta viimeksi oli vain rippeet jäljellä.”
“Hyvät ruuat, henkilökunta kuuntelee asiakkaita ja heidän toiveita. Esimerkiksi meidän perheessämme ei syödä sianlihaa, jonka vuoksi joudumme aina kysymään henkilökunnalta että mitkä ruuista ovat meille sopivia, ja he valmistavat pyynnöstä myös vaihtoehtoista pizzaa, jos valikoimasta ei löydy useampaa kuin yhtä possutonta vaihtoehtoa. Nykyinen Hämeenlinnan Pizza Buffa on kaikenlisäksi remontoitu todella viihtyisäksi!”
“Buffassa on helppoa käydä syömässä kolmen lapsen kanssa. Mukava paikka.”
“Hyvä ruoka ja muutenkin hyvä kokemus.”
“Kahvileivissä löytyy kohtalaisen hyvin tuotteet. Ruuat vähän hakusessa. Ei välttämättä ole kuin miehille. Kevyempää vaihtoehtoa kaipaisin. Voi kun saisi karjalanpiirakoihin paremman piirakan ja lohileipiä enemmän.”
“Miksi en suosittelisi?”
“Vasta remontoitu paikka, erittäin siisti ,tilat sopivan väljät ruokailuun.”
“Ruoka on hyvin esillä. Valikoima laajentunut.”
“Yksinkertaisesti hyvä ja viihtyisä paikka.”
“Kaikki tuttavat käyvät jo”
“Hyvää ruokaa ja uutta ruokaa tuli tiskille suhteellisen nopeasti”
“Kaikki sujui ihan hyvin, vaikka lasten lapsia oli matkassa”
“Kävin ensimmäistä kertaa uudistetussa puffassa. Ensikertalaiseksi tuntui vähän sekavalta, mutta löysin kaiken tarvitsemasi. Ei mitään säväyttävää syötävää, ihan ok perus.”
“Hiukan jäi ristiriitainen fiilis, oliko hyvää vai ei. Lapset söi ihan hyvin, itselleni ei peusruoka ollut mieleistä (uunimakkara epämääräisen näköistä, muussi liisteriä) , ainoastaan paistettu kesäkurpitsa vuoka oli hyvää ja pizzat. Salaattipöytä pelasti onneksi tilanteen.”
“Toimiva konsepti, paljon erilaisia vaihtoehtoja, jokaiselle kyllä luulisi löytyvän jotain.”
“Uudistunut ilme oli hyvä ja ruuat hyviä ja kivasti esillä. Nyt ei ollut jonoja, mitä ennen on ollut kun kassa oli vielä noutopöydän yhteydessä. Muutos on siis toiminut.”
“Haemme buffasta noutopizzat muutaman kerran vuodessa. Viimeksi niistä puuttui oregano, mutta sen sai lisätyksi itsekin. Ravintolaa oli uudistettu sitten edeölisen käyntimme, ja kokonaosuus oli nyt selkeä ja aiempaa siistimpi. Noutoruoan hakeminen on kätevää kauppareissun yhteydessä.”
“Hinta- laatusuhde kohdallaan. Saa bonusta.”
“Ihan perus ruokaa, vähän niukka valikoima”
“Hintalaatusuhde tuntui hyvältä.”
“Siellä on hyvä ja vaihteleva ruokalista ja pitsaa monenlaista. Siellä on myös kunnon salaattipöytä ♥ siitä minä pidän ♥ Tavallisesti katsotaan ennakkoon ruokalista, 'mitä tänään syödään'!”
“Hyvä ruoka, ei liikaa suolaa.”
“Hyvä salaattipöytä.”
“Paikka oli viihtyisä ja siisti. Henkilökunta suhteellisen ammattitaitoista. Ruoka sitä mitä voi odottaa.”
“Man vet vad man får. Inga överaskningar.”
“Ruoka-aine allergisen oli vaikea löytää oikeita tuotteita ja jälkiruokapöytä oli aikuiselle huono.”
“Kaikki toimi erinomaisesti ja ruoka oli todella hyvää”
“Tykkään paikasta”
“Muuten hyvä mutta ruokaa piti odotella ei ollut valmiina mutta suht nopeasti valmistui. Salaattipöytä oli aika suppea valikoimaltaan.”
“No oli ihan ok paikka syödä nopea lounas. Ei kuitenkaan mikään erityisen viihtyisä...”
“ihan hyvä lounaspaikka ja sapuska oli ihan syötävää, ei mikään gourmet paikka mutta buffat ei yleensäkään ole, homma hoitui nopeasti ja vatsa tuli täyteen mikä oli tarkoitustin”
“Loistava palvelu kassaneidiltä. Tunsin itseni tervetulleeksi ja minua palveltiin iloisesti, ystävällisesti sekä kohteliaasti puhuen. Sama neiti tuli vielä korjaamaan isovanhempieni astiat, kun olimme saaneet ruokailtua. Vaarini muisteli tätä vielä muutamankin päivän päästä. Nimikyltissä taisi lukea Sanni, huomasin kun astioita korjasi. Yleisesti toivoisin ravintolassa hieman siistimpiä ruokatiskejä. Salaattipöytä ja sirkuspöytä olivat aika sotkuisia. Ruokailin kyllä kiireiseen lounasaikaan, ja ymmärrän ettei välttämättä ole aikaa siivoomiseen, kun asiakkaita lappaa sisään jatkuvasti. Tulen uudestaankin”
“Perus ruokaa, ei mitään erityistä”
“Ruoka oli hyvää”
“Sujuvaa ja hyvää ruokailua, vaikkakin epäterveellistä, siksi harvemmin. Salaatti pöytä saisi olla parempi.”
“Suhteellisen hyvä ruoka .Olisiko remontin jälkeen lajitelma vähän pienentynyt!”
“Ravintola siistiytynyt remontoinnin jälkeen. Ruoka monipuolista. Salaattitarjonta parantunut. Pizzat tosi hyviä!”
“Kaikki oli ok.”
“Hyvä ruoka, mukava paikka”
“Hyvä ruoka ja kaksi yhden hinnalla.”
“Mielestäni Buffa on samanlainen joka paikassa, joten jos haluaa saada taatusti hyvää ruokaa kannattaa suunnata buffaan. Sitä en tiedä miten helposti on saatavilla valikoimiin ns. paikallisia tuotteita? niistä voisi saada ostokipinän kaupan puolella...”
“Tosi siisti paikka, ruoka hyvää ja palvelu joustavaa”
“siisti sijainti hyvä mukava ja mutkaton asioida”
“Uusittu ravintola-alue on viihtyisä ja kaunis. Salaattipöytä on uudistuneessa ravintolassa monipuolinen ja hyvin toimiva, kun se ei ole samassa linjastossa lämpimien ruokien kanssa. Laktoosittoman maidon toivoisin olevan paremmin esillä, kun sitä tuo perheen pienin juo.”
“Viihtyisä paikka”
“muuten kaikki tosi hyvin, pizzapohja liian paksu!”
“Perusluotettava paikka. Ei varsinaisesti mitään uutta ja ihmeellistä, mutta kaikki toimii.”
“Ostan yleensä pitsan. Se on minusta aina ollut erittäin hyvän makuinen.”
“Ihan ok ravintola nälän sammuttamiseen. Sopivassa paikassa voisin ravintolasta kertoa.”
“Remontin jälkeen yleisilme siistiytynyt ja kiva”
“Kaikki toimii hyvin”
“Ihan hyvä ruokavalikoima , toivoisin kuitenkin salaattipöytään omia pieniä lautasia, joille salaatin voisi laittaa pääruoasta erilleen”
“Kaikki tietävät Buffan ja hyvin moni on siellä käynyt.”
“Siisti paikka, ystävällinen henkilökunta ja hyvä ruoka.”
“ravintolassa tosi pitkä jono . kaikki ihmetteli jonoo hiukan sekava itse kassa oli ystävällinen ja neuvoi olisko vähän lisää neuvonta kylttejä tai jotain kaikki maksettiin noutopizzat ,noutopöytä näin uudistetun ravintolan ajatus sekava itse ruoka oli jees”
“Lounasaikaan pizzat olivat vähissä... Ja kun tuli uusi, niin loppui ennen kun pääsi itse edes jonoon...”
“Ruoka oli todella hyvää. Emme syö sianlihaa lainkaan niin saimme toivoa pizzan joka oli maistuvaa. Kana oli todella mehevää ja kypsää. Olen jo suositellut paikkaa ystävilleni.”
“Aina niin ihana henkilökunta koko ravintolamaailmassa”
“Remintin jälkeen on siisti ja viihtyisä paikka”
“Sujuva asiointi, hyvä ruoka, hinta/laatu suhde kohdillaan”
“Monipuolinen valikoimq”
“Ravintola on uusittu ja todella hienon näköinen, pizzoja oli vain muutamaa laatua ja pizzatäytteiden sekä pizzojen määrässä olisi parantamisen varaa. Siivet/kanankoivet olivat sitkeitä ja itse tehty paprikamajoneesi ei tullut ulos pienestä suuttimesta. Kassalle maksettua jono pysähtyy siihen kun etsitään aterimia ja silloin ne olivat loppuneet. Silti myyjä otti lisää asiakkaita jonoon ja kaikki oli yhdessä sumpussa. Osa otti lasten ruokailuvälineitä vahingossa sillä kaikki oli samanlaisissa astioissa.”
“Ruoka maittavaa ja tarjottavat eivät päässeet loppumaan.”
“En pitänyt siitä kun salaattipöytä on nyt vähän epähygieenisesti keskellä salia mihin lentää kaikki mahdollinen kakka, ennen kaikki ruuat oli siellä seinustalla.”
“Helppo tulla, tilat isot, valintaa oli ruuan suhteen.”
“Parempi vaihtoehto kuin hesburger, jos haluaa nopeaa ruokaa.”
“Ruoka heti valmiina”
“Viihtyisä ravintola jossa asiansa osaava henkilökunta????”
“Sujuva, helppo, hyvää ruokaa.”
“Hyvä salaattipöytä ja pizza”
“Siisti paikka, josta sai ok ruokaa ja vatsan täyteen. Helppo tulla.”
“5/5”
“Tykkään käydä ravintolassanne ja lapset on kivasti huomioitu, mutta jään aina kaipaamaan vegepitsoja ja vegevaihtoehtoja. Tytöt on kyllä aina tehneet, kun ollaan pyydetty, mutta välillä on joutunut odottelemaan pidemmän aikaa ja se on lasten kanssa välillä vaikeaa. Muuten on tosi hyvin kaikki.”
“Miljöö on siisti. Käyntihetkelläni asiakaspalvelu takkusi. Jouduin odottamaan jonkin aikaa palvelua. Henkilö, joka minua palveli (siirtyi pitsan teosta), ei kysynyt, haluanko jälkiruokaa tai kertonut, mistä mitäkin löytyy uudistetussa ravintolassa.”
“Salaatti pöytä huonontunut selvästi remontin myötä, pizzat hyvät”
“Ystävällinen henkilökunta”
“Ravintola oli uusiutunut ja siisti, myös paljon tilavampi tunnelma asettelusta kuin aikaisemmin. Salaattipöytä oli runsas ja tuore, sekä kipot olivat kauniita. Lisäksi valikoimiin oli otettu uusia tuotteita mm. Hodarit, sekä siivet olivat tulisempia kuin aikaisemmin. Pizzatoiveita sai antaa suoraan kokille, joka oli mielestäni aivan ihana idea. Lisäksi jälkiruokapöytä oli hyvin näyttävä, runsas ja tuotteet olivat maukkaita!”
“Ok kokemus, mutta käyn mieluummin itse muualla kuin ketjuravintoloissa.”
“Olen jo suositellut! Ravintola on nyt remontin jälkeen tyylikäs, selkeä, avara!! Asiointi helppoa. Salaattipöytä todella kattava. Pääruuat myös ja kaikki oli siististi. Ainoa pieni miinus tulee lika-astioiden keräyspisteestä, oli aivan täysi mutta ymmärrettävää koska oli pizza ale ja porukkaa oli paljon!!!! Todella hyvä!!”
“Remontin jälkeen muuten ok mutta en pidä siitä että kahvilinjasto on vessatilojen edessä.”
“Pitsat eivät onnistuneet tällä kertaa, jäi puolet syömättä.”
“Hyvä palvelu hyvä ruoka siisti paikka.”
“Hyvä hinta laatusuhde”
“Helppous”
“Hinta laatu suhde kohdallaan”
“Ruoka oli hyvää”
“Ruuhkan takia ruokaa joutui odottamaan pidempään.”
“uudistuksen jälkeen salaattipöytä on hyvä, joskin aiempaa karsitumpi. Samoin lämpimät ruuat eivät kyllä tehneet isoa vaikutusta, jotenkin laimea kokemus kaiken kaikkiaan”
“Ruoka siististi esillä juuri remontoidussa ravintolassa, henkilökunta erittäin ystävällistä.”
“Kaikki sujuu joustavasti ja voi valita valikoimasta mieleistä syömistä. Jälkiruoka myös hyvää!”
“Ystävällinen henkilökunta ja ruoka hyvää”
“Hyvää ruokaa ja suht edullisesti”
“Hyvä hinta laatusuhde”
“Ihan ok”
“Uusi 'ilme' raikas ja avara! Tutut työntekijät??”
“Hyvä tila liikkua pyörätuolillakin. Kiitos!”
“Uusittu ja remontoitu ravintolamaailma on todella viihtyisä, henkilökunta reipasta kuten aina ja uudet työasutkin hienot. Ruokakin kun maistuu hyvälle, niin miksipä en suosittelisi.”
“Helppo käväistä kaupassa käynnin yhteydessä.”
“Ok, mutta tietysti jos kaikki juomat saatavissa niin parempi”
“Ihan ok, muutamasti olen saanut virheelliset annokset tai meidän annokset on annettu toisille.”
“En”
“Sopivan matkan päässä ennen kuin ollaan perillä.”
“Ruoka on hyvää ja henkilökunta on mukava”
“Remontin jälkeen sekavampi, salaattipöytä ei niin hyvä kuin ennen remonttia, kahvipiste kaipaa opasteen. Missä on Heinekenin alkoholiton olut piti tulla nyt näyttää että ei.”