Ravintola Le Blason

RESTAURANG LE BLASON
 

Le Blason är en fläkt av doftande örter och en liten bit av Frankrike vid stranden av den vackra sjön Vanajavesi.
Bästa gäst! Samtidigt som vi önskar dig hjärtligt välkommen ber vi dig om en sak. Njut med alla sinnen av ditt besök. Sniffa på köttgrytan som har fått stå och puttra över natten och känn smaken av den heta löken i soppan. Betrakta vyn över sjön och ät musslor med fingrarna. Låt chokladkakans bitterhet och sötma blandas med smaken av stjärnanis och körsbär i munnen.

Sjung om du har lust att sjunga, tala om du har något att säga. Gör precis vad du vill, med eller utan vin. Vår passion är att just du är vår Gäst. Gå ut genom dörren med en god smak i munnen och kom snart tillbaka igen!

Med vänlig hälsning

   Le Blasons personal

Restaurang Le Blason passar även utmärkt för olika företagstillställningar och utgör en fungerande inramning också för ett större sällskap. Restaurang Le Blason har plats för 150 matgäster i taget.

 
Under övriga tider ordnar vi gärna tillställningar enligt separat överenskommelse.

  • Stadens soligaste terrass betjänar sommartid intill den vackra sjön Vanajavesi. På terrassen finns plats för 100 personer (kan utökas, max 250 personer), och under restaurangens öppettider går det bra att äta här.
  • Restaurang- och evenemangsbokningar för fler än åtta personer tas emot av vår försäljningstjänst, tfn 020 1234 654 eller sales.hameenmaa@sok.fi

Du kan läsa mer om restaurang Le Blason på www.leblason.fi (länk till restaurangens webbplats)

 

 

 

Lokal

big4_outline150 personer
arrows-6Created with Sketch.380 M2
Naturligt ljus
Projektor
Ljudanläggning
Blädderblock
Internetuppkoppling
Bärbar dator
Mikrofon
TV/Skärm
Restaurang
Videokonferense

Bordstyper

Bordsservering
Bordsservering 150 personer