Vardagen skiljer oss åt, Amarillo förenar oss!
 
Amarillo förnyas och inom kort är varje restaurang young, fresh and new. Amarillo förenar såväl vänner som obekanta och får alla att trivas kring samma bord. Amarillo har en fräsch, ledig, okomplicerad och energisk stil. På menyn finns det massor med fräscha smaker och, icke att förglömma, de bästa gamla favoriterna. Självklart bjuds det även på goda drycker och trevlig stämning. Den som vill uppleva någonting alldeles unikt ska boka bord vid The Table – en helkväll med god mat och dryck, underhållning och många glada överraskningar!
 
Kom och testa, du trivs garanterat och hittar nya vänner!

Kundnöjdhet

4,3

Mat (4,1)
Betjäning (4,4)
Stämning (4,3)
Barn (4,3)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 04.05.2021 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Hyvä perustaso”
“"Paikka on siisti, sisustus kaunis, henkilökunta mukavaa ja ruoka hyvää. Amarillo on kuitenkin Amarillo ja kaupungissa on muitakin hyviä ravintoloita."”
“Tilasin chiken pocketin kasviksilla. Annoksen kasvikset suurimmilta osin erivärisiä paprikoita. Tästä iso miinus.”
“Ok ruoka mutta lista muuttunut enkä tykännyt uudesta menusta mistä puuttui tortillat ja quesadillat..”
“"Ruoka hyvää,asiantunteva henkilökunta"”
“Erikoistuote: mocktail-kurssi pienryhmälle. Onnistui❤️”
“"Hyvä, nopea ja mukavaa asiakaspalvelua"”
“Hyvä ja tunnelmallinen paikka. Ei valittamista.”
“"hyvä lounaspaikka, tarpeeksi vaihtoehtoja, ruoka tulee nopeasti, salaatti kuuluu pakettiin"”
“"Olen allerginen, niin pyysin jättämään osan annoksen aineista pois. Nämä täydennettiinkin muilla tuotteilla. Annos oli niin täydellinen, etten ollut koskaan syönyt niin hyvää ruokaa ??"”
“"Asiointi oli turvallista näin korona-aikaan, ruoka oli erittäin maittavaa ja palvelu oli iloista ja ystävällistä. Jäi tosi hyvä mieli!"”
“Paikka on viihtyisä. Henkilökunta ystävällistä ja mukavalla paikalla ??”
“"Olimme viimeisenä iltana ennen ravintoloiden sulkua. Jättikatkaravut, jotka tilasimme alkupalaksi olivat mauttomia ja nahkeita. Jälkiruokaa kysyttiin, mutta sitä varten ei tuotu listaa, vaan piti muistella mitä siellä oli. "”
“"Ihan hyvä ja asiallinen ravintola. Jos joku kysyisi neuvoa tämän tyyppisistä ravintolavaihtoehdoista HML:n keskustassa, voisin ihan hyvin suositella."”
“Kaikki toimii!”
“Hieno kokemus kokonaisuutena. Palvelussa tuli hetkellinen hikka kun alkuruoat tuotiin pöytään mutta ei tuotu aterimia. Ensimmäinen tarjoilija lupasi korjata asian mutta taisi unohtaa ja melkein tuli harmitus ennen kuin saatiin lopulta aterimet ja päästiin nauttimaan illallisesta. Tämän palvelulapsuksen korjasi erinomainen ruokatuote ja esillepano. Kokonaisuudesta jäi hyvä fiilis”
“Miellyttävä ravintola hyvällä paikalla.”
“"Hyvä sijainti, rauhalliset loosit ja hyvä keittiö, ainakin tilauksemme osalta. Lapsiperheiden osalta hieman arveluttaisi."”
“"Ruoka oli hyvää, asiakaspalvelu kohdallaan hyvä ravintola??"”
“"Sujuva palvelu, ystävällinen henkilökunta. "”
“Hyvä ruoka!”
“"Väldigt bra service, personalen var underbar!"”
“Ruoka ja palvelut toimivat. Kyllä suosittelen ehdottomasti muillekin.”
“"Siisti uusi ravintola, isot tilat. Ystävällinen hlökunta. Ruokalista melko suppea ja salaattipöytä lähes tyhjä."”
“vierailusta jäi hyvä maku”
“"Perus hyvä paikka, hieman kallis vain"”
“"Helppo, mutkaton, nopea käynti - kivasti tilaa ja omaakin rauhaa, sopivat ja maistuvat tuotteet. Palvelu nuorekkaan rentoa, mutta kohteliasta ja huomaavaista. S-etujen myötä hintalaatusuhde kohdillaan :)"”
“Ystävällinen ja nopea palvelu”
“Tunnelmallinen ravintola. Jotain pieniä kömmähdyksiä oli mutta ne ei vaikuttanut lopuksi kokonaiskuvaan. Ruoka /juoma erittäin maistuvaa. Tämä aika hyvin otettu huomioon. Turvallinen olo asioida.”
“Palvelun laatu oli todella hyvä ja ruoka oli hyvää”
“Tuttu ketju ja laatu hyvä”
“"Ystävällinen henkilökunta, hyvä ruoka ja kiva miljöö."”
“Ruokalista olisi voinut olla parempi.Vähän enemmän valinnan varaa.Juomaa en ottanut mukaan.En syönyt ravintolassa.”
“Ystävällinen palvelu. Ravintolassa oli aika kylmä ja lounasajan loppupuolella salaattipöydästä oli melkein kaikki loppu. Olisin toivonut leipää salaattipöydän lisäksi”
“Kiitos ystävällisestä palvelusta.”
“"Tarjoilijamme oli mies kohdallaan, rento mutta asiallinen. Palkkaisin heti jos olisin ravintoloitsija. Viihtyisä ilmapiiri vaikka paikassa ei siihen aikaan iltapäivästä muita ollutkaan. Sohvien kuntoon kiinnittäisin huomiota, repeillyt nahka(?) verhoilu oli melko luotaantyöntävää muuten niin kauniisti remontoidussa ravintolassa. "”
“Oikein mukava ilta”
“Oli todella maittavaa”
“"Avarat tilat,korona hyvin huomioitu,henkilökunta ystävällistä,ruoka vähän mautonta"”
“Ruoka aika mitään sanomatonta mutta muuten kaikki kympin arvoista.”