Vardagen skiljer oss åt, Amarillo förenar oss!
 
Amarillo förnyas och inom kort är varje restaurang young, fresh and new. Amarillo förenar såväl vänner som obekanta och får alla att trivas kring samma bord. Amarillo har en fräsch, ledig, okomplicerad och energisk stil. På menyn finns det massor med fräscha smaker och, icke att förglömma, de bästa gamla favoriterna. Självklart bjuds det även på goda drycker och trevlig stämning. Den som vill uppleva någonting alldeles unikt ska boka bord vid The Table – en helkväll med god mat och dryck, underhållning och många glada överraskningar!
 
Kom och testa, du trivs garanterat och hittar nya vänner!

Kundnöjdhet

4,1

Mat (4,0)
Betjäning (4,1)
Stämning (4,1)
Barn (4,5)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 26.05.2020 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Lupsakkaa murretta puhunut tarjoilija oli plussaa.”
“Ruoka oli hyvää, saatavilla gluteiinittomana, plussaa! Ainut pieni miinus lounasaikaan oli, että alkusalaatti oli vielä kesken kun lämmin ruokamjo tuli, ja näin ollen ehti jäähtymään pöydässä hieman. Mutta maku korvasi tämän 'haitan'.”
“On aina hyvä tunnelma Amarillossa!”
“Hieno sisustus, hyvä palvelu”
“Mistä itse pidän, voin suositella muille ja seisoa päätökseni takana.”
“Amarillo on ihan kiva paikka, hyvää ja laadukasta ruokaa”
“Palvelu oli ripeää ja ystävällistä, ruoka oli hyvää”
“Nopea palvelu, maistuva ruoka”
“Hyvä paikka ja hyvä ruoka”
“Ruoka oli hyvää ja iso plussa runsaasti gluteenittomasta valikoimasta. Osalta tarjoilijoista sai huonoa asiakaspalvelua”
“Henkilökunta on ystävällistä ja positiivinen asenne kohdallaan. Ruoka tuli nopeasti ja oli maukasta. Henkilökunta osaa ottaa myös esimerkiksi erilaisuutta huomioon ystävällisesti (mm. taannoin pyörätuolissa oleva down-ystäväni kohdattiin ja huomioitiin ihanasti 'normaalisti').”
“Hyvää ruokaa ja viihtyisä. Musiikki ehkä meni vähän liian ajoissa liian kovalle, kun ihmiset vielä olivat syömässä. Musiikki voisi olla kovemmalla esim alkaen 22-23, syöminen on epämiellyttävää jos korvan juuressa mankka pauhaa.”
“Ruokalista melko suppea. Uuniperuna täysin mauton!”
“Kun tulimme ravintolaan meidät otettiin vastaan erittäin hyvin ja tunsimme olevan tervetulleita. Kävimme lounasaikaan ja tilasimme natsolastuja alkupalaksi, aluksi hieman harmitti kun huomasin että salaattipöydässä oli myös natsolastuja. Kun tilaamamme natsolastut saapuivat ilahduimme kun ne olikin itsetehtyjä eikä ollut samoja kun salaattipöydässä (todella herkullisia). Lapset huomioitiin hienosti koko ajan, että myös he viihtyisivät. Ruoka oli todella maukasta ja tunnelma ravintolassa loistava. Tuli mieleen että tännehän voisi joskus tulla vaimon kanssa istumaan iltaa, ku n oli niin viihtyisä paikka ja sisustettu hyvällä maulla. Paikat ja pöydät olivat puhtaita mihin ei monessakaan ravintolassa nykyään tunnu panostettavan. Koko henkilökunta oli todella mukavaa. Varmasti tulemme toistekkin jos Hämeenlinnassa vierailemme ja voimme suositella kaikille. Kiitos”
“viittaan kokemukseeni”
“Uskon, että moni muukin kokisi laadukkaan ruokailuhetken tässä ravintolassa.”
“tavallisille suomalaisille tavallinen rafla!”
“Ystävällinen tarjoilija”
“siisti, mukava ilmapiiri. Hyvät ruuat”
“Alles gut.”
“I really liked the place, welcoming and the particular place with various environments and furnishings. --------Courtesy and kindness of the waitresses and the really goog and delicious food, I definitely recommend it to everyone and if I go back over there I will come to visit you. Thanks so much.”
“Hyvä ruoka, viihtyisä paikka ja mukava henkilökunta.”
“Henkilökuntaa riitti...mutta toivoisin järjestelmällisempää tapaa esim. Kun tilaa juomaa lisää saimme odottaa todella kauan että tarjoilija huomasi meidät ja olimme syömässä”
“Ei moitittavaa”
“Aivan ihana paikka”
“Henkilökunta otti erikoistoiveemme vastaan upeasti! Loistava palvelu siis.”
“Pääruoan esillepano jotenkin suttuinen ja lohi mennyt ns. Yli”
“2v lapselle tuotiin vesimelonia ilmaiseksi hienosti huomioitu!”
“Hyvää ruokaa, siistiä”
“Tarjoilijat todella palvelualttiita. Hyvä ruoka! Sisustus miellyttävä.”
“Olen aina syönyt erittäin hyviä ruokia ja on ollut mukava tunnelma. Voittaa samankaltaiset kilpailevat paikat, vaikka onkin inasen kalliimpi.”
“Todella siisti ja hienosti sisustettu ravintola. Tarjoilija oli huippu tyyppi ja isoimmat pointsit siitä. Musiikki soi mielestäni ajoittain liian kovaa. Ruoka oli aika perus Amarillo meininkiä, mutta ihan maistuvaa. Söin crispy chicken hampurilaisen ja annos oli liian iso. Sämpylä oli valtava ja ranuja puoli lautasta täynnä. Kana oli kyllä tosi hyvää siinä välissä. Varmaan kyllä tullaan työporukan kanssa uudestaankin syömään Hämeenlinnan Amarilloon. ??”
“Ravintola oli hienosti sisustettu ja rauhallinen, vaikka oli paljon asiakkaita. Ainoa huono puoli oli, että ainakin meidän kahden hengen pöydässä oli niin pimeää, ettei ruokalistaa nähnyt lukea, jos oikein muistan, pöytämme yllä ei ollut valoa lainkaan.”
“Amarillosta tietää mitä saa, hyvä hinta-laatusuhde”
“Tarjoilija oli iloinen ja aidon tuntuinen. Viereistä pöytää palvellut tarjoilija teki vaikutuksen moni allergista asiakasta palvelimessaan. Tästä tulin hyvälle mielelle. Jo henkilökunnan vuoksi suosittelisin!”
“Henkilökunnalla tuntui yhteistyö pelaavan tosi hyvin ja vaikka heillä oli hieman kiire niin ravintolan tunnelma pysyi kiireettömänä.”
“Viihtyisä ilmapiiri kaikkinensa”