Vardagen skiljer oss åt, Amarillo förenar oss!
 
Amarillo förnyas och inom kort är varje restaurang young, fresh and new. Amarillo förenar såväl vänner som obekanta och får alla att trivas kring samma bord. Amarillo har en fräsch, ledig, okomplicerad och energisk stil. På menyn finns det massor med fräscha smaker och, icke att förglömma, de bästa gamla favoriterna. Självklart bjuds det även på goda drycker och trevlig stämning. Den som vill uppleva någonting alldeles unikt ska boka bord vid The Table – en helkväll med god mat och dryck, underhållning och många glada överraskningar!
 
Kom och testa, du trivs garanterat och hittar nya vänner!

Kundnöjdhet

4,0

Mat (4,1)
Betjäning (3,9)
Stämning (4,0)
Barn (4,1)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 07.12.2021 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“"Miljöö oli ihan siisti lukuunottamatta wc tiloja. Wckopista puuttui vessapaperiteline kokonaan, eikä edes paperia ollut. Onneksi ei ollut isompi hätä. "”
“"Hyvä palvelu, hyvä ruoka."”
“"Viihdyin hyvin, myös läheiseni viihtyi."”
“"Maittava ruoka, hyvä asiakaspalvelu"”
“"Ystävällinen, asiantunteva henkilökunta. Ruokalistassa voisi olla myös ""tavallisia"" annoksia (leike, kala tms.). Tilan kaikuvuus vähensi viihtyvyyttä, kun ryhmässä oli iäkkäitä ihmisiä, joilla kuulo on alentunut."”
“"Ei ole mitään moitittavaa, ainoastaan sohvan päällinen on melko kulahtanut ja pöytä oli sijoitettu niin että jouduin pienenä ihmisenä istumaan aivan sohvan reunalla. Lamppuun löi helposti päänsä. Muuten kaikki hyvin."”
“"Paikka, henkilökunta ja tunnelma oli hyvä, mutta ruoasta jää puuttumaan jotain. On jotenkin tahmaista ja esillepano on kuin olisi vain laitettu sinnepäin. Olin syömässä kolmatta kertaa teillä ja joka kerta on jäänyt vähän sama olo. Toisella kerralla myös ystäväni olivat samaa mieltä. Harmi, sillä ei varmasti vaatisi kuin pientä ajatusta? "”
“Katso aiemmat arvosteluni.”
“Olen ollut joka kerta käydessäni tyytyväinen”
“Koska me kaikki olimme tyytyväisiä ja kylläisiä käyntimme jälkeen.”
“No kun ei ollut mitään valittamista mistään.”
“"Kiva paikka, mutta kaverit asuu sen verran kaukana hämeenlinnasta niin en tiedä ”jaksanko” suositella"”
“Hyvää ruokaa kohtuuhintaan”
“Hyvä ruoka sekä hyvä palvelu”
“Mukava paikka.”
“Oli mukavan tuntuinen paikka. Siisteys oli huomioitu. Ja henkilökunta osavaa. Ruoka oli myös hyvää.”
“"Vaikka oli perjantai iltana asioimassa ja pelkäsin että ravintolassa on jo enemmän ""baarimainen"" meno, ruokailijat pidettiin mukavasti erillään juhlakansasta. Sain rauhassa illastaa omassa pöydässäni. Ruoka tuli nopeasti ja toiveeni oli huomiotu hyvin. Tarjoilija vaikutti uudelta, mutta hoiti tehtäviään iloisesti parhaansa mukaan. "”
“Hyvä ja mielyttävä paikka”
“"Suosittelen ravintolaa lounaalle ja illalliselle, koska ruoka on todella hyvää. Palvelu vaihtelevasti toimii todella hyvin tai hieman hitaasti. Suurin osa henkilöstöstä on ollut ystävällisiä, mutta välillä on vaikuttanut siltä, että kiire pääsee vaikuttamaan palveluun. Joskus palvelua saa siis odottaa."”
“Ihan hyvä paikka. Hämeenlinnassa ei ole paljon muita hyviä vaihtoehtoja kuin Amarillo”
“"Kaikki sujui aivan hyvin. Ainoa miinus mikä jäi mieleen, niin hampurilainen oli aika viileä kuumien ranskalaisten kanssa. "”
“:)”
“Erinomainen palvelu”
“"Hyvää, nopeaa ja iloista palvelua. Hyvin otettiin huomioon lapset, joita meidän kahden perheen porukassa oli 1,5v -6v ikäistä lasta 5 kappaletta. Tämä otettiin kivasti huomioon ja ruuat tulivat nopeasti pöytään. Lasten suurin ilo oli saada omat juomansa pääkallo laseista ja päästä ”taikurin” kanssa kuvaan. Kaikin puolin mukava illallinen."”
“"Ravintolassa oli todella kylmä ja olimme ystäväni kanssa aivan jäässä, vaikka emme olleet edes pukeutuneet ohuisiin juhlatamineisiin. Pääruoka oli iso pettymys. Otimme molemmat kananacholautaset, jossa nachoja oli paljon ja kastikkeita ja kanaa todella vähän. Annos oli siis todella kuiva. Pelkkiä nachoja voi syödä kotonakin. Olisimme molemmat olleet valmiit maksamaan annoksesta enemmän, jos siinä olisi ollut reilusti kanaa ja kastikkeita. Jälkiruoat puolestaan olivat molemmilla oikein onnistuneet ja sitä mitä odotimme."”
“WC-tilat sekavat ja epäsiistit. Annosten tulo kesti kauan. Bataatit löysiä lötköjä kaikissa annoksissamme.”
“Kaikki toimii!”
“"Oli oikein kiva paikka rennolle illan aloitukselle. Riippuu millaista paikkaa ystävä ehkä kaipaa, että mitä suosittelisin. "”
“"Muuten kaikki oli hyvin, mutta lopussa tuli juopunut henkilö pyrkimään pöytiin, eikä henkilökunta tehnyt asialle mitään"”
“Miesten wc oli rikottu”
“Siis ruoka oli hyvää. Mutta palvelussa oli paljon parantamisen varaa. Esim juomia unohtui ja astioita plokattiin ihan miten sattuu. Tyyliin kun söimme jälkiruokia osa alkuruoka lautasista oli edelleen pöydässä. Ja tarjoilijat pitivät kontaktia pöytään todella huonosti. Heidän huomionsa saaminen oli työlästä.”
“Henkilökunta ystävällistä ja ammattitaitoista ja meidän hampurilaiset oli siis todella hyvät!!”
“"Vaikka meistä huolehti monta eri tarjoilijaa ja heillä tuntui olevan hieman ""homma hanskassa ja hanska hukassa"" saimme kuitenkin maittavaa ruokaa, sekä paikka oli viihtyisä. "”
“"Hyvää ruokaa, viihtyisä ja mukava hlökunta"”
“"Ruokien saaminen kesti varsin pitkään, vaikka tilasimme välittömästi ja periaatteessa nopeat annokset valmistaa. Todennäköisesti keittiön henkilökuntamäärä oli hieman alimitoitettu tarpeeseen nähden. Miesten vessan molemmat ovet olivat rikki, eivätkä menneet kiinni. Muuten ihan ok kokemus."”
“"Meidät vastaanottanut henkilö oli hiemanrtyisä kun kävelimme hänen ohitseen koska emme heti huomanneet ""odota pöytiin ohjausta kylttiä"". Muuten kokemus oli hyvä"”
“Hyvä ravintola lapsen kanssa”
“"Paikka on Hämeenlinnan parhain ystävien kanssa ajan viettoon. Vaikka välillä tiskillä minua ei huomioitu ja odotin puolituntia parhaimmillaan juomaa, se ei pilannut koko iltaani. Tulen uudestaan!"”
“Kyllä tykkään”
“"Meitä palvellut naishenkilö oli aivan ihana, rento ja loistava asiakaspalvelu, sekä miespuolinen tarjoilija myös!"”
“Mukava paikka.”
“Hyvä ruoka hyvistä raaka-aineista ja hyvä ja nopea palvelu.”
“"Ruoka oli erinomaista. Tarjoilijat olivat ystävällisiä,mutta uusia ja hieman kokemattomia mutta se ei juurikaan haitannut. Yleisilme ravintolassa hiukan sekava ja suttuinen. Mutta tosi hyvä kokemus."”
“Suosittelisin ehdottomasti muillekkin!”
“jos haluaa varman ruokapaikan”
“Helppo ja maistuva. Kiva lasten kanssa.”
“"Enpä tiedä koska olisin viimeksi syönyt noin hyvän pihvin. Täydellinen medium. Onnistui helposti, että jätti annoksesta perunat pois ja tilalle pyysin vain itse annokseen jo valmiiksi kuuluvia kasviksia lisää. Puolisolleni tuli pienenä yllätyksenä kasvisten joukosta chili. Mutta hänkin piti annoksesta, vaikka naama ehkä vähän punoitti??"”
“Palvelu oli erinomaista ja ruoka hyvää ja kaikki sujui hyvin ja leppoisasti.”
“"Aina hyvä lounas! Valitettavasti annos tuntui jäävän vähän pieneksi, mutta hyvää se oli! "”
“"Hyvät ruuat, tarjoilijat, baarissa oleva henkilökunta kaikki mukavia ja tuttuja "”
“"Ruokalista olematon, melko suppea, ei tullut valinnan vaikeutta kahden annoksen välillä ja ruokalista ei houkutellut tulemaan uudestaan. Samat suppeat raaka-aineet eri muodoissaan. Jäi mielikuva ettei halvemmalla tätä enää pysty toteuttamaan. Itse annokset olivat ihan ok ja palvelu hyvää, mutta ei tosiaan tullut ajatusta, että tullaan uudestaan."”
“Ruoka oli todella hyvää!”
“"Tarjoilijamme oli ihan mahtava ja todella ammattitaitoinen. Ruoka oli herkullista (varsinkin pannukakut!) tulimme hyvään aikaan, eikä ravintolassa ollut ruuhkaa."”
“Voisin suositella ravintolaa ja tulla uudestaan esim ystävän kanssa”
“Tuli hyvä fiilis asioidessa”
“The Table hämeenlinnassa oli loistava!”
“Palvelu oli poikkeuksellisen ystävällistä. Mukana oli ihmisiä joilla on ruokarajoitteita ja heidätkin huomioitiin hyvin ja 1v lapsi myös”
“Olin yllättynyt ruoan mausta. Todella hyvää.”
“Ihan ok luokan ruokaravintola”
“"Ruoka on aina hyvää! Listalla paljon hyviä annoksia, ei meinaa ikinä osata päättää mitä haluaisi. Mutta ei joudu pettymään :)"”
“"Toiminta sujuvaa, mukavaa palvelua ja hyvää ruokaa!"”
“"Ruoka, tunnelma ja asiakaspalvelu oli hyvää."”
“"Ystävällinen palvelu, hyvä ruoka ja viihtyisä ympäristö. Helppo tulla."”
“"Siisti paikka ja kiva kun liian ahdasta, siis sisustus antaa tilaa. Palvelu ja ruoka hyvää, myös sijainti hyvä."”
“Ruoka oli oikein hyvää”
“Ystävällinen palvelu ja maistuva ruoka.”
“"Miljöö pitäisi olla lämpimämpi, tarjoilu sujuvampaa. Meidän lisäksi ravintolassa oli vain kaksi muuta pientä ryhmää ja jouduimme odottamaan jälkiruoan tilaamista n. 20 min eli liian kauan. Käyn amarillossa vain koska on hyvällä keskeisellä paikalla, jonne meidän porukan on helppo tulla. Ruoka ei minua miellytä suuremmin. Lisäksi musiikki on liian kovalla ruokailijoille eikä sen latukaan sovi ruokailuun. "”
“Hyvä ruoka parempi mieli ;-)”
“Hampurilainen on aina ollut mehevän hyvää”
“Ruoka ei ollut erityisen maistuvaa. Muutoin paikka siisti ja asiallinen.”
“"Ruoka on hyvää. Henkilökunnalla tuntui oleva kova kiire, puuttui lautasta ja osa annoksen lisukkeita puuttui. Piti pariin kertaan hakea itse tiskiltä. Henkilökunta ystävällistä , mutta kiireistä. Ei kiva."”
“Palvelu sujui joustavasti ja ruoka oli hyvää”
“Kohtelias palvelu ja maukas lounas”
“Drinkki tehtiin väärin ohjeista huolimatta (kollegan ei asiakkaan ohje)”
“Ekalla kerralla listalta ei meinannut löytyä mieluista tilattavaa ruokaa. Nyt oli ihan oikeetakin ruokaa listalla (pihviä).”
“"Kaikki toimi, ei huomautettavaa. Henkilökunta mukavaa ja asiakaspalveluhenkistä. Ovat oikealla alalla."”
“"Erittäin ystävällinen ja kohtelias vahtimestari ja näin jo ulko-ovella oli erittäin tervetullut olo, mukava ja ystävällinen tarjoilija, ruuat tuli nopeesti ja oli herkullisia, lasku saatiin nopeasti.Myös koronaturvallisuutta oli selkeästi mietitty, tästäkin jäi hyvä fiilis. Alusta loppuun erittäin hyvä kokemus ja tullaan taatusti uudestaan - iso kiitos Amarillon jengille! :) "”
“"Hyvä ruoka,hinta ok"”
“"Lauantaina iltapivällä ei ollut muutaravintolaa, johon olisi päässyt syömään ilman ennakkovarausta. Palvelu oli todella laadukasta."”
“"Kelpo [lounas]ravintola, tilava ja esteetön."”
“"Viihtyisä ravintola, hyvä sijainti, erittäin hyvä ruoka"”
“"Hyvä ruoka sopivalla paikalla, kaunis sisustus, hyvä palvelu."”
“Frittituotteet oli pehmeitä”
“Sunnuntai- iltanakin sai ruokaa vielä yhdeksän jälkeen. Matkailijalta isot plussat”
“Hyvä lounas”