Vardagen skiljer oss åt, Amarillo förenar oss!
 
Amarillo förnyas och inom kort är varje restaurang young, fresh and new. Amarillo förenar såväl vänner som obekanta och får alla att trivas kring samma bord. Amarillo har en fräsch, ledig, okomplicerad och energisk stil. På menyn finns det massor med fräscha smaker och, icke att förglömma, de bästa gamla favoriterna. Självklart bjuds det även på goda drycker och trevlig stämning. Den som vill uppleva någonting alldeles unikt ska boka bord vid The Table – en helkväll med god mat och dryck, underhållning och många glada överraskningar!
 
Kom och testa, du trivs garanterat och hittar nya vänner!

Kundnöjdhet

4,0

Mat (4,0)
Betjäning (4,1)
Stämning (4,0)
Barn (3,8)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 27.10.2020 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Ei moitittavaa!”
“Ruoka oli maistuvaa ja hintakin ihan kohtuu.”
“Hyvää kasvisruokaa, siisti ravintola ja ystävällinen henkilökunta.”
“Perus Amarillo, ketjuruokaa, mutta ihan ok setti.”
“Korona asioita huomioitu, siisteys”
“Ystävällinen, nopea ja huomioiva palvelu. Henkilökunta auttoi hyvin valinnoissa ja järjesti helposti muutamia muutoksia tilauksiin.”
“Mukava paikka”
“Ravintola oli siisti, henkilökunta ystävällistä, hintataso kohtuullinen, ruuan laatu ja maku hyvää, lapset huomioitiin ja sijainti oli keskeisellä paikalla. Lisäksi paikasta saa S-bonusta.”
“Mainitsin hyvästä ravintolakokemuksesta jo muutamalle sukulaiselle.”
“Hyvä ja miellyttävä palvelu”
“Salaattipöytä oli melkein tyhjä. Oli toki lounasaika ja salaattipöydän täyttäminen kesti sen vuoksi. Olimme lomalla ja käymässä vapaa-ajan asunnolta Hämeenlinnassa. Ihan mukava kokemus kuitenkin! Vihjeenä: ottakaa lisää henkilökuntaa, se maksaa kyllä itsensä takaisin nopeana palveluna asiakkaille.”
“Maukas ruoka”
“Ihana tunnelma ja ammattimainen ote henkilökunnalla.”
“Hampurilaispihvin kypsyyttä ei saanut valita. 'meillä on aina kypsät pihvit'. Medium - olisi maistunut.”
“Ruoka maistuvaa. Annos koko pienentynyt viimekerroista ja vanhin lapsista jäi kaipaamaan hampurilaisateriaan (aikuisten annos) tuoretta salaattia/kurkkua/tomaattia. Tarjoilijoilla ei ollut maskeja/visiirejä vaikka suositus olisi.”
“Viihtyisä, hyvä palvelu”
“Tarjoilija, nuori nainen, oli ystävällinen ja toimi hyvin mutta häiritsevää oli partaisen, kovaäänisen miehen käytös. Lasku maksettiin hänelle ja hän tuli näissä olosuhteissa aivan liian lähelle hekottelemaan ja heittämään omaa juttuaan. Normaalitilanteissa varmaan olisi ollut ok, mutta näin korona-aikaan osoitti melkoista ajattelemattomuutta käytöksellään”
“Muuten 10, mutta arvosteluasteikossani sitä saa vain ”taivaassa””
“Hyvällä paikalla vieraspaikkakuntalaisellekin”
“Viihtyisän oloinen paikka ja ruoka aina ok”
“Koska meillä oli ainakin hyvä käynti. Hlökunta Mukavaa ja kaikki sujui hyvin.”
“Kaikki tarvitsemani toimitettiin asianmukaisesti ja tunsin olevani kuin kotona❤️”
“Hyvä palvelu,erinomainen ruoka”
“Tunnelma oli hyvä ja palvelu toimivaa.”
“Henkilökunta oli erittäin ammattitaitoisia ja mukavia. Minulle ei jäänyt vierailustani hyvä mieli yhden toisen asiakkaan törkeän käyttäytymisen takia, mutta portsari oli onneksi erittäin ammattimainen ja hoiti tilanteen hyvin.”
“Kaiken kattava ja erinomainen palvelu”
“Ensimmäinen kerta ei vielä anna sellaista kuvaa että suosittelisin ehdottomasti paikkaa vaan antaisin vinkin että kokeilevat itse mitä pitävät paikasta. Kertoisin heille mistä pidin ja mistä en. Maksamisessa oli häikkää kun oli uusi tietokoneohjelma ja siten oli laskuun tullut virheellisiä tietoja. Korjaus sujui mutkitta. Palvelussa oli hyvää huumoria josta pidin. Jotain jäi puuttumaan, jäi sellainen tunne. Mitä jäi niin ehkäpä seuraavalla kertaa sekin tunne korjaantuu tai sitten ei.”
“Jäi hyvä fiilis ja sai mahan täyteen. Tarjoilijat oli mukavia ja uusi lista vaikutti hyvältä. Creme brulee oli hieman nahkea??”
“Annokset ovat pieniä. Muuten kaikki ok.”
“Palvelu hyvää ja asiantuntevaa”
“Erittäin hyvä ravintola, ruoka todella hyvää ja palvelu erinomaista”
“Maukas ruoka, mahtava asiakaspalvelu ja tilaa. Vessoista loppui käsipaperi ja hieman epäsiisteyttä mutta se on ihan perusvessaa. Arvosana laski koska kummallakin palvelutiskillä ja varsinkin yökerhon puolella todella pitkät jonot ja kauan odottelua että pääsee tilaamaan, ihmiset pakkautuivat kulkutien eteen”
“Moniallergikkona sain hyvä ja osaava palvelua. Tarjoilija kävin tarkistamassa keittiön kanssa että minulle pystyi tekemään sopivaa ruokaa ja sain turvallinen, hyvä j maukas annos. Kiitokset siitä.”
“Hyvä kokemus”
“Asioiminen oli helppoa. Käynti liittyi matkalla tehtyyn iltapalalle poikkeamiseen. Annokset olivat hyvät. Itselleni tosin liian runsas. Sain loput mukaan. Myös seurassa ollut oli tyytyväinen. Palvelu ystävällistä ja rentoa. En kaipaa ylimääräistä 'kruusailua'. Voin suositella ystävillenikin, en ihan pahimmille nirppanokille ehkä.”
“Rento ja asiantunteva asiakaspalvelu.”
“olimme ryhmänä (yhteislasku) ja varaaja oli sopinut laskumaksun. Tämä ei sitten virka-ajan jälkeen onnistunutkaan.”
“Osaava henkilökunta, hyvää juokaa, vielä paremmat juomat.”
“Ruoka on pääsääntöisesti hyvää ja ravintola sijaitsee hyvällä paikalla.”
“Ihan hyvä ruoka ja palvelu.”
“Kun tulin sisään kukaan ei moikannut vaikka kaksi entertaineria katsoi minua, tulin yksin oluelle ja 8 wingssille, kysyin saako istua ikkunan viereisiin sohvatuoleihin niin sanottiin että niis on aika huono syödä mutta mee jos haluat, muuten kaikki hyvin, niin ja välikäyntiä ei tehty eikä kysytty haluanko lisää jotain. Mutta mukava paikka ja mukava henkilökunta muuten. T: ex- entertainer ??”
“Voisiko olla muita kasviksia tarjolla kun papuja?”
“Hyvät ruuat”
“Palvelu oli todella hyvää ja ruoka myös.”
“Ruoka oli täydellistä ja juuri sitä, mitä haettiin”
“Miellyttävä, rento meininki. Ystävällinen palvelu.”
“Yksi piste tippui siitä, että olen kasvissyöjä (syön myös kalaa ja maitotuotteita) ja ruokalista oli kovin lihapainotteinen. Toki syömistä löytyi ja se oli maukasta, joskin aavistuksen liian tulista.”
“Mukavan rento tunnelmaltaan, sopivan asiallinen palvelultaan ja itse ruoka maistui erittäin hyvältä. Annosten koko oli sopiva. Hintalaatusuhde on kohdillaan. Ainut toive mitä osaan näin äkkiseltään keksiä on stella artois-oluen saaminen tähänkin ravintolaan.”
“Upea miljöö, hyvä palvelu. Olisi kiva, jos järkkäisitte K-40 illan! Mielelläni tulisin ystävieni kanssa koko illaksi aikuiseen seuraan”
“Kaikki meni hienosti, ja ruoka oli buenoo. Kun asiakas syönyt,niin toivoisin että tultaisiin heti käymään vieressä niin saisi tilattua laskun nopeammin.”
“Hyvä ruoka ja palvelu”
“Ruoat ja palvelu hyvää. Ravintola siisti sekä tunnelma miellyttävä”
“Maukas ruoka. Hieno sisustus”
“Tämä oli minun näkemys”
“Moitteetonta toimintaa ????”
“Hyvät hampparit ja pihvit sekä maistuvat jälkkärit. Henkilökunta on ammattitaitoista ja ottaa asiakkaat hyvin huomiion. Kaikkea listalla ollutta ruokaa ei ollutkaan tarjolla (Flank steak), siitä ainoat miinukset.”
“Miellyttävä kokemus ja rauhallinen hyvä fiilis”
“Ruoka oli maistuvaa ja sitä oli annoksissa riittävästi. Maut olivat kohdillaan ja ruokaa saatiin sopivan ajan kuluttua tilaamisesta.”
“Ammttitaitoisia tarjoilijoita ja maistuvat ruuat.”
“Perus hyvä lounaspaikka, tulen uudestaan”
“Ruoka oli erittäin maukasta ja annos oli sopivan kokoinen. Henkilökunta oli ystävällistä. Oli ihan mukava hääpäivän viettoilta.”
“Oli todella maittavat antimet ja henkilökunnan palvelu pelasi aivan mahtavasti.”
“Ihan ok perusravintols”
“Paikka viihtyisä ja ruoka vastasi pääosin Amarillon laatua. Söin Cobb-salaatin joka oli aika vaisu. Puolisoni söi kanaa ja hän sai vaihdettua kastikkeen helposti sellaiseen joka ei allergisoi. Mitään ylistyssanoja tuskin tuttaville tarjoilisin mutta viihtyvyyden vuoksi voisin suositella.”
“Ihan hyvä ruoka ja tunnelma”
“Vuohenjuustokana oli täydellistä ja palvelu hyvää”
“Kallis, mutta herkullinen ravintolakokemus.”
“Rento ja mukava ravintola”
“Nopeasti tuli ruoka pöytään, palvelu OK”
“Hyvä meininki kaikin puolin.”
“Kaikin puolin jäi hyvä hyvä fiilis Amarillo Hämeenlinnasta. Saman päivän aikana tuli käytyä kaksi kertaa syömässä Amarillossa kun olimme siskon kanssa viettämässä päivän Hämeenlinnassa”
“Hämeenlinnan Amarillossa on aina mukava vieraillä, koska tarjoilijat ovat aina olleet ystävällisiä ja huomioon ottavia sekä ohjeistavat vaatiessa. Myöskin ravintolassa on aina ollut hyvä ja leppoisa meininki. Teillä on erittäin mukava käydä ??”
“Hyvä ruoka, parempi mieli”
“Hyvä musiikki”
“Perus mukava ravintola, ruoka kohtuu hintsidts”
“Ensimmäinen ja ehkä ainoa kertani kyseisen kaupungin Amarillossa, rilloissa käyn kyllä noin yleensä ja voin suositella kavereillekin.”
“Ruoka oli erittäin hyvää, se jopa ylitti odotukset. Palvelu oli asiantuntevaa ja ystävällistä!”
“Aina varma valinta, valkosipulimajoneesidippi on herkullinen! Kivat drinkit, miellyttävä tunnelma. Hyvä hintataso.”
“Hyvä ruoka, hyvä palvelu”
“Todella hyvä ruoka, loistava asiakaspalvelu ja mukava tunnelma”
“Oli hyvä kokemus”
“Ruoka oli hyvää mut perus S-ryhmän massakamaa”
“Kaikki oli ihan hienosti eli palvelu ja ruoka. Ja kohtuu hintaan.”
“Asiat ovat hyvin kohdallaan ravintolassa.”
“Mukavan rento ravintola”
“Hyvä sijainti, maukas ruoka, joustava palvelu”
“Sijainti on erinomainen. Ravintola tunnelmallinen. Ihan asialliset hinnat ja silti fiilis että on oikeassa ravintolassa eikä missään ruokalassa.”
“Ravintola oli ihan asiallinen ja palvelu ystävällinen. Eikä ravintola ole tarkoitettukaan fine dining-ravintolaksi, joten ruoka oli sen mukaista ja ihan riittävän laadukasta.”
“Hyvä sijainti ja maukas ruoka”
“Henkilökunnan asenne oli loistavaa”
“Hieno paikka”
“Kun löytää ravintolan”
“Sijainti hyvä, palvelu hyvää ja nopeaa”
“Sijainti hyvä. Ruoka tasokasta.”
“Todella ystävällinen palvelu, ruoka tuli nopeasti ja oli todella hyvää”
“Palvelu oli yleisesti ottaen hyvää.”
“Voisin suositella, mikäli joku tuttu on menossa hämeenlinnaan”
“Nuori naistarjoilija oli ihanan reipas ja asiallinen, silti rento. Ei näyttänyt kiirettä, vaikka tilauksemme teko kestikin. Mikää pyyntö ei ollu 'ongelma', vaan saimme 'totta kai onnistuu!' Vastauksen pyyntöihimme. Lapset saivat flippericoinseja, ja aikset saivat nauttia ruuasta 'rauhassa' lasten pelatessa. Todella positiivinen kokemus, ja asiakaspalvelija huippu. Kiitos! Terkuin Maria, hänen äitinsä, ja siskonsa sekä 3 lasta ❤”
“Olin ensimmäistä kertaa ja asiointi sujui kaikin puolin mutkattomasti. Ruoka tuli nopeasti pöytään ja se oli hyvää sekä laadukasta. Asiakaspalvelu oli ystävällistä.”
“Erittäin hyvää ruokaa.”
“Kiva rento paikka. Ei tarvitse pönöttää. Tilaa on paljon, ei tarvitse luikerrella tuoleja ja pöytiä hipoen liikkuessaan.”
“Olimme puolisoni kanssa pääsääntöisesti tyytyväisiä ravintolaan; ruoka oli maukasta, mutta odotimme turhan pitkään sitä, että tilauksemme otettaisiin vastaan.”
“Pöydässä oleva vesi pullo voitaisiin tuoda ruokailijoille tilatessa (seisonnut lämmin vesi )”
“Tarjoilijat olivat hitaita ja valikoivat asiakkaita , nuoret ensin ja vakioasiakkaat”
“Hei, Ruokamme oli eräällä seurueessa olevalla kylmää ja tarjoilijan kommentti oli hieman nenäkäs kun seuruuseemme kuuluva hlö tästä mainitsi. Tarjosivat sitten kylläkin jälkiruoat näille kahdelle hlölle joilla ruoka oli ehtinyt jo jäähtyä ennen pöytäämme tuloa. Ruoan laatuun nähden mielestäni suhteellisen kovat hinnat verrattuna esim. Hkissä käydessämme useissa huipputason ravintoloissa.”
“Henkilökunta oli ystävällistä ja ravintola suht miellyttävä. Ruoka oli osittain hyvää mutta lisuke oli liian suuri ja mauton. Alkupalojen dippi oli yhteinen, eikä sopinut korona-aikaan. Olisin toivonut jokaiselle omat alkupala-astiat tai sitten niitä ei olisi tarvinnut tarjota lainkaan.”
“Ainoa miinus ko. ravintolassa oli epäselvyys siitä, missä ruokailemaan tulossa oleva odottaa. Eteisessä oli lappu, jossa luki että tiskillä on palvelu. Jonotin jonkun aikaa pelkkien drinksun ostajien kanssa. Sillä tavalla selkeämpää olisi ohjaus voinut olla. Muuten kaikki oli todella sujuvaa”
“Meillä meni mukavasti ruokailu ja ruoat saatiin nopeasti. Hämeenlinnassa vain ei ole kovaa kilpailua hyvistä ravintoloista..”
“OK”
“Harmillisesti ravintola oli täynnä, ääntä/hälyä liikaa. osa tuotteista loppunut, joten en saanut haluamaani annosta. Ruoka oli kuitenkin hyvää ja lämmintä sekä palvelu erinomaista..”
“Asiointi oli sujuvaa ja tarjoilijat hymyssä suin.??”
“Amarillon ruoka on aina ollut mieleeni. Nyt keittiössä oli tuotepuutteita mikä on sinänsä ymmärrettävää että näin joskus voi käydä. Tarjoilijamme ei kuitenkaan ihan ollut kartalla mitkä kaikki oli loppunut keittiöstä. Lisäksi vierailun isoisomiinus oli että tarjoilija haisi pahasti tupakalle mikä on erittäin epämiellyttävää. Ja onneksi harvinaista nykypäivänä.”
“Iloinen huomaavainen henkilökunta. Isot annokset.”
“Tyytyväisiä ollaan”
“Ruoka oli erinomaisen hyvää”
“Pöytään tullut ruoka ei vastannut tilausta. Siis toinen oli ok, mutta toinen ei.”
“palvelu ja ruoka olivat hyvää viihtyisät tilat ja hyvällä paikalla. vihanneksia olisi voinut olla vähän enemmän.”
“Rento ja viihtyisä ravintola. Lounaspöydän perunasalaatti oli älyttömän hyvää.”
“Ruoka oli hyvin standardia ei mitään sävähdyttävää.”
“Rento tunnelma, ystävällinen ja avulias henkilökunta, selkeä menu.”
“Perustasoinen ravintola jos haluaa sen tyylistä ruokaa.”
“Henkilökunta huomioi lapset tosi hyvin!! Ehdottomasti suosittelen lapsiperheille ja porukoille”
“Palvelu hidasta eikä erityisen ystävällistä. Ruoan odotusaika jälleen kerran erittäin pitkä, noin 45 minuutti. Tästä ei myöskään kerrottu etukäteen.”
“Hyvä yökerho”
“Henkilökunta oli mukavaa ja iloista, ruoka tuli nopeasti ja kun omalla paikkakunnalla ei ole enää Amarilloa.”
“Erittäin kohtelias , huolehtiva ja tehokas palvelu joka kompensoi hyvin hiukan keskinkertaista ruokaa”
“Oli oikein hyvä ruoka, mukava tunnelma ja ystävällinwn + joustava palvelu!”
“Sopivan lähellä ja henkilökunta iloista”
“Ei ollu mikään muu auki ;)”
“Mycket folk just den tidpunkten och vi var hungriga, men vi lyckades hitta ett bord på terassen och maten och drycken smakade mycket gott. Vi kunde fortsätta vårt besök i staden med magarna mätta. Personalen var kunnig och bemötte oss väl.”
“Kaikin puolin hyvä ravintola ja erityisesti asiakaspalvelu oli sujuvaa!”
“Ranskalaisia aivan liian vähän.”
“Kokonaisuudessaan hyvä kokonaisuus, ruokailemaan mahtuu ilman pöytävarausta”
“Ruoka kelvollista, mutta vähän tulista omaan makuun. Seurueen erillisten laskujen tekemisessä oli ongelmaa, jouduttiin useita kertoja korjaamaan. Koska seurueeni oli jo tilannut ja syönytkin, saapuessani, minua ei huomioitu vaan jouduin hakemaan palvelua tiskiltä...”

I Raflaamo hittades 1 lunchrestauranger nära dig: