I Italien är mat viktigare än livet. En bit av denna delikata värld finns nu på Tammers Trattoria. Pasta, pizza, risotto och focaccia, färska så som i Italien, och garanterat välsmakande. Alla viner kommer från Italien och flera serveras också    glasvis. Skummande spumante och citronfräsch limoncello smakar gott som aperitif.  Trattoria är en avstressad, till själen italiensk mat- och sällskapsrestaurang. Välkommen!

 

Kundnöjdhet

4,2

Mat (4,2)
Betjäning (4,2)
Stämning (4,2)
Barn (3,8)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 31.03.2020 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Vastausteni taso jo kertoo sen miksi suosittelen paikkaa.”
“Jokainen ruoka jota maistoimme oli todella hyvänmakuinen ja palvelu oli nopeaa. Tarjoilijan suosittelema viini oli nappivalinta.”
“Käyntien perusteella palvelu ja ruoka on aina hyvää tahi erinomaista.”
“Sujuva ja siisti paikka. Alkuruuat siististi esillä ja ruoka aina hyvää.”
“Hyvä palvelu ja aina maukasta ruokaa. Juomavalikoima hyvä.”
“Siisti, hyvä palvelu, hinta ja laatu kohtaavat, sopiva annoskoko. Oikein mukava paikka vaikkakin ehkä vähän liian fiini perusduunarille.”
“Ruoka oli erittäin hyvää.”
“Ei lisättävää kysymyksiin antamiini vastauksiin.”
“Olen käynyt Trattoriassa useita kertoja ja ruoka on aina hyvää.”
“Loistava lounas!”
“Ravintola on lounasaikaan liian suosittu. Itse karsastan pöytävarauksia tähän aikaan, vaikka toki ymmärrän niiden käytön. Tunnelma kärsii, kun ihmislauma 'vyöryy' paikalle aukeamiasikaan.”
“Ruoka hyvää palvelu hyvää pöytä erinomaisesta paikasta. Kiitos??”
“Jäi vain hyvä muisto. Palvelu pelasi ja ruoka oli hyvää. Ryhmämme sai rauhassa seurustella ja silti tarjoilijat olivat paikalla tarvittaessa. Bueno!”
“Tarjoilija teki pienen virheen, mutta paikkasi sen hienosti.”
“Palvelu myös tilauslounaissa on nopeaa ja pääosin salaattibuffa on hyvä. Keittovaihyoehdot ovat yleensä myös hyviä, välillä suolaa saisi olla hieman vähemmän. Leipiin toivoisin sen verran muutosta että voisiko ne peittää jollain kankaalla. Nyt leivät ovat kuivuneita jo puoli kahdentoista jälkeen. Ruokarajoitteisia varten olisi hyvä jos jokaiseen salaattibuffet-ruokaan olisi merkattu mitä se pitää sisällään (tai edes nimetty). Toivoisin myös tilauslounaisiin tarkempaa sisältölistausta. Nyt välillä joutuu tarkistamaan kääntäjällä/netistä mitä ruokaa on tarjolla kun ruoat on nimetty italialaisittain.”
“Salaatti pitäisi kuulua lounaaseen.”
“Palvelu hyvää, ruoka erinomainen”
“Kantapaikkani !!”
“Kokonaisuus toimiva ja palvelu hyvä. Edelliskertaan verraten parempi.”
“Kävin nyt kaksi kertaa viikon välillä. Ensimmäinen kerta, ilman varausta, meidät (2 hlöä) otettiin ystävällisesti vastaan ja kaikki, tilaaminen, suositukset, peräti viinin maistaminen, kun epäröimme, onnistui. Tunsimme olevamme tervetulleita ja meitä palveltiin hyvin! Toisella kerralla olin varannut pöydän (tarkensin tuolla aiemmalla kerralla tulijoiden lukumäärän oikeaksi) meitä oli seitsemän. Pöytä oli katettuna odottamassa. Istahdettuamme pöytään tarjoilija kysyi juomatilauksia, tilasin sanoilla : 'aivan ensimmäiseksi vettä' ja sitten samanaikaisesti jatkoimme ruokajuomien tilaukset. - Vesi tuotiin huomattavasti viinien jälkeen, jouduimme ihmeellisen kauan vettä odottamaan, kun ne viinitkin tulivat kohtuullisen hitaalla aikataululla. Ruokatilaus hoitui jouhevasti ja ruoka oli erinomaisen hyvää meillä kaikilla. Kaksi kertaa ja oikeastaan aika erilainen kokemus. Molemmilla kerroilla asiakkaita oli suunnilleen yhtä paljon, joten vaikea ymmärtää tuo alun hitaus.”
“Ruoka tuntuu olevan aina tuoreista aineksista tehtyä, salaatit yms. Pitsat reilutäytteisiä.”
“Kaikki toimi.”
“Tasokas ja viihtyisä ketjuravintola, tosin kaipaisin hiukan enemmän yksityisyyttä ettei pöydät olisi niin lähekkäin. Musiikki voisi soida hiukan kovemmalla että voi puhua rauhassa, eikä naapuri pöytä kuuluu juttujamme.”
“Kaikki kunnossa, hyvä kokemus ja käynti”
“Viihtyisä ravintola, missä saa hyvää palvelua ja erittäin hyvää ruokaa.”
“Olemme aina käydessämme viihtyneet. Ruoka hyvää ja palvelu ripeää.”
“Helpppo llöytää lähellä hyvin pysäköintitilaa”
“Erittäin maukas pizza”
“En ollut tilannut pöytää, joten pöytään asettuminen ei ollut ihan sujuvaa. Ruoka (blinit) oli mautonta ja kuivaa, todennäköisesti suola ja voi puuttuivat. Paikka on mielestäni kasin arvoinen, ei huono mutta ei huippu hyvä.”
“Olen aina ollut tyytyväinen Luotto ravintola ei petä koskaan Aina hyvä ruoka ja palvelu”
“Ensikokemukseni ravintolasta oli erittäin myönteinen. Ruoka oli hyvää ja ruokalista oli niin monipuolinen, että seurueemme (meitä oli 7 henkilöä) jokainen jäsen löysi sopivan annoksen itselleen.”
“Tällä kertaa kaikki sujui hyvin. Kesällä olin ystäväni kanssa terassilla illallisella. Sää oli kaunis, mutta ruuhkaa ei ollut. Istuimme pöydässä ja odotimme palvelua. Tarjoilija käveli ohi pari kertaa puhumatta meille mitään. Kun lopulta saimme hänet pysähtymään, hän kertoi, että ruoka pitää valita ja tilata sisällä, tiskiltä. Lisäksi piti itse kerätä mukaan ruokailuvälineet ja lautasliinat. Kuulemma ulos palvelemiseen ei ollut resursseja. Ruuat kannettiin kyllä ulos - ja niin vauhdikkaasti, että hädin tuskin ennätimme istua takaisin. Sen jälkeen kyselimme pariin kertaan viiniemme perään. No, saimme viinit jälkiruuaksi. Päätimme, että Trattorian kesäterassin unohdamme, oli miten viehättävä miljöö hyvänsä.”
“Ruoka ja palvelu on erinomaista.”
“Ruoka on hyvää, asiakaspalvelu rentoa, mutta asiakasta hyvin huomioivaa, ympäristö on viihtyisä jne....”
“Alkuruoka ei niin hyvää mutta pääruoka tosi maistuvaa”
“Rapurisotto oli todella positiivinen yllätys, maistuvaa. Annos olisi varmasti miehelle ollut pieni, mutta minulle se oli oikein sopiva. Creme Brule oli myös todella hyvää!”
“Mutkato, viihtyisä ravintola mukavassa miljöössä.”
“Monipuolinen lounasravintola. Toivoisin g-merkintöjä esim keittoihin ja salaattipöytään, ei ole kiva kysellä.”
“Pidin paikasta. Ruoka oli oikein hyvää ja hinnat olivat suht edulliset.”
“Palvelu oli todella hyvää, ystävällistä ja asiantuntevaa. Ruoka ja juoma olivat todella herkullisia! Tulemme ehdottomasti uudelleen, kun olemme Tampereella käymässä.”
“Käyn Tampereella 4-6 krt/a ja jos syön siellä, teen sen yleensä tässä ravintolassa. Kesällä terassi on ihana ja ruoka yleensä hyvää. Tällä kertaa blinit olivat kuitenkin vähän pettymys. S-bonuskin on tärkeä. Ravintolan sijainti lähellä Vapriikkia on hyvä.”
“Kaikki sujui hyvin, saimme pöydän vaikkei ollut varausta.”
“Lämminhenkinen ravintola ja Diavola-pizza oli aika lähellä Italiassa syömääni.”
“Viihtyisä ja hyvä ruoka”
“Kaikki toimi hyvin. Toiveeni oli huomioitu varausta tehdessäni. Ruoka oli erinomaista. Jos jonkun pienen kehitysidean voisin antaa olisi mukava italialainen musiikki ( hiljaisella taustalle). Se toisi varmasti lisää mukavaa tunnelmaa. Nyt ravintolassa oli pelkästään kova hälinä puheensorinasta.”
“Ruoka oli hyvää ja palvelu erinomaista”
“Aterioinnin jälkeen sai odotella kauan että henkilökunta huomio tullakseen kysymään tarvitsisimeko muuta”
“Ihana palvelu, ympäristö ja hyvä ruoka, kaikki kohdallaan!”
“Viinilista; aivan kaikki eivät ole sitä mieltä, että vain kuivat viinit ovat juotavia. Sen paremmin skumppaa kuin muutakaan viiniä ei ole kuin kuivana. Ja kuitenkin oman tuttavapiirin perusteella, sekä MYÖS tarjoilijan lausuman mukaan, muutkin ovat vaihtoehtoja kaivanneet. Joko palaute ei välity tai sitten siitä ei välitetä (joka toki on teidän päätöksenne). Oletteko ennemmin sitä mieltä, että vain teidän mielipiteenne on arvokas? Tarjoilija oli hyvä, samoin ruoka (maksassa oli yksi kelvoton osa), sambucaa oli, josta plussa.”
“Lounasravintolana hyvä, iltapuoli ontuu”
“Ihana lounaspaikka ja Tampereen parhaat pizzat!”
“Hälyinen ravintola pe iltana. Harmi, kun valpolicella viiniä ei saanut sopivassa annoskoossa.”
“Ystävällinen palvelu ja hyvä ruoka.”
“Paikka oli rauhallinen, ei melua eikä häiritsevää musiikkia, pystyi keskustelemaan hyvin. Ruoka oli hyvää, annokset sopivan kokoiset ja sellaiset, ettei kauaa tarvinnut miettiä mitä tilata. Tilaa oli hyvin ravintolassa ja erittäin ystävällinen nuori naistarjoilija.”
“Hyvä salaattipöytä ja usein myös hyvä keitto (hei, ihan mieletön ainakin oli se kurpitsa-fenkolikeitto)”
“sopuhintainen paikka”
“Trattorian lounas on monipuolinen ja vaihteleva, yksi kaupungin parhaista. Yhden toiveen toistaisin, joka välillä toteutui: servetit ja asetit kahvin noutopisteeseen. Kerran siinä olikin ihanat vanhan Tammerin asetit.”
“Palvelu on aina loistavaa. Tunnelma mieluinen.”
“Ruokani oli tosi suolainen. Muuten mainio, mutta suolaa oli tässä äyriäsirisotossa liikaa. Olimme illan viimeisiä asiakkaita, paikka/keittiö menossa kiinni, en entisenä alan ihmisenä viitsinyt pyytää vaihtoa kun tiedän miltä se keittiössä tuntuu. Olen vähentänyt suolan käyttöä verenpaineen takia, ja siksi en nyt osaa sanoa oliko tässä ´normaali´ suolaisuus vai oliko se ylisuolattu. Mutta suolaa voi aina lisätä, pois sitä ei saa...”
“Mukava tunnelma ja ruoka maukasta.”
“Hyvää palvelua ja kasvisruokakin oli maukasta”
“Ravintola on viihtyisä, palvelu ja ruoka hyvää.”
“Vierailu oli muuten oikein onnistunut, mutta ruoka oli liian suolaista (nieriä).”
“Ikinä ei ole tarvinnut pettyä. Ruoka erinomaista. Ruokalista sopivan laaja. Viimeksi alkoholiton olut oli pahaa :/ mutta sille ravintola ei voi mitään. Eli viinilinjalla jatkossa :) Henkilökunta on aina ollut kohteliasta ja reipasta!”
“Lounaan salaattipöytä on ihanan monipuolinen. Viimeksi alkukeitossa oli niin paljon chiliä, että kaikki seurueesta eivät sitä pystyneet syömään.”
“Palvelu oli ammattitaitoista ja hyvää”
“Kiva tunnelma ja hyvä ruoka. ravintolassa tosin hiukan kallista”
“Keitto & salaatti buffet on sanalla sanoen aivan loistava.Välillä asiakaspalvelu on osalla henkilöistä vähän töksähtävää”
“Perushyvä paikka, kasvisruokailijalle lounasvaihtoehdot usein rajalliset.”
“Kävimme blineillä. Saimme juuri mitä halusimme ja hyvän palvelun. Viinin osasin itse, mutta sain oikein hyvän lisäsuosituksen”
“Kokonaisuus kokemus positiivinen”
“Olen kalalle allerginen ja yritän vältää hiilihydraatteja niin olisI kiva, jos voisi itse valita lisukkeet.”
“Palvelu oli erittäin ystävällistä ja asiakkaan huomioivaa. Ruoan ja juoman hinta/laatutaso oli ylihinnoittelun puolella.”
“Trattorian ruoka oli erinomaista. Toivottavasti laatu säilyy myös jatkossa!”
“Hyvä ravintola, jossa on maukasta ruokaa ja sujuva palvelu”
“Miellyttävä miljöö, luonteva ja ystävällinen palvelu.”