I Italien är mat viktigare än livet. En bit av denna delikata värld finns nu på Tammers Trattoria. Pasta, pizza, risotto och focaccia, färska så som i Italien, och garanterat välsmakande. Alla viner kommer från Italien och flera serveras också    glasvis. Skummande spumante och citronfräsch limoncello smakar gott som aperitif.  Trattoria är en avstressad, till själen italiensk mat- och sällskapsrestaurang. Välkommen!

 

Kundnöjdhet

4,1

Mat (4,2)
Betjäning (4,0)
Stämning (4,1)
Barn (4,2)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 13.11.2018 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“ruoka ja palvelu”
“Upea salaattipöytä, ystävällinen palvelu ja iellyttävä miljöö”
“Hyvä ruoka ja viihtyisä ravintolamiljöö. Ravintolassa saisi olla enemmän gluteenittomia vaihtoehtoja.”
“Tunnelma”
“Kanapasta on mennyt huonoon suuntaan”
“Italialais -vaikutteinen ruoka, nopea palvelu”
“Ruoka oli hyvää.”
“Hidas palvelu, pitkä odotusaika tilauksen jälkeen. Huonosti informoitiin kauanko keittiöllä vielä kestää, vaikka kysyimme tarjoilijalta, hän vain käveli ohi vastaamatta vaikka kuului kysymyksen. Lasten ruoat saisivat tulla suht. nopeasti, ei 50 min. päästä.”
“Hyvä ruoka ja ystävällinen palvelu, s-bonukset myös ja keskeinen sijainti”
“Ei varsinaisesti vaikuta suositteluun, mutta ravintolassa ainakin ikkunoiden edessä on kylmää ja vetoisaa, onneksi sai viltin harteille.”
“Ystävällinen palvelu ja hyvä ruoka.”
“Yleisfiilis rauhallinen eli keskustelu ystävän kanssa onnistuu. Ruoka hinta/laatusuhde kohdallaan. Henkilökunta oli reipasta ja hyväntuulista.”
“Hyvä ruoka ja sijainti”
“Vaikutti vähän kalliimmalta paikalta.”
“Hyvä tunnelma ja asiakaspalvelu”
“Kaunis kalustus, viihtyisä, ystävällinen palvelu, hintataso”
“hyvä lounaspöytä ja rundsauteen nähden edullinen”
“hyvä sijainti, miellyttävä ravintola, hyvä ruoka”
“Löysin uusia lempiruokia”
“Hyvää aitoa italialaista ruokaa. Mukava sijainti ja hyvä palvelu”
“Viinit olivat kovin kalliita, muuten olisi tullut maistelua enemmän kalleempiakin viinejä”
“Eri kokoisia pöytiä on sopivasti aseteltu ympäri salia, joten yleensä löytää rauhallisenkin paikan, jos haluaa keskustella kaikessa rauhassa pöytäseuransa kanssa. Ikkunapöydistä kauniit maisemat. Henkilökunta rauhallista ja kohteliasta. Eivät kailota suureen ääneen tilausta ottaessaan.”
“Maistuva salaatti ja keittolounas”
“Miljöö, tunnelma, ruuat ovay aina olleet hyvä, henkilökunnan ystävällisyys”
“Viimeksi ristottoni jotenkin vetistä ja mautonta, mutta ehkä se oli poikkeus koska pääsääntöisesti aina aiemmin kaikki on ollut hyvää ja mennyt hyvin”
“Hyvä ruoka, ammattitaitoinen henkilökunta, viihtyisä interiööri.”
“Tunnelma oli erittäin miellyttävä näin syysaikaan. Hiukan hämyinen. Tykkäsin.”
“Leipäosasto voiveitsineen oli sottainen, joka ei houkutellut leipää ottamaan.”
“Hyvä ja monipuolinen salaattipöytä”
“Miljöö mukava, listakin hyvä, sopii ehkä paremmin esim pariskunnalle kynttiläillalliseen kuin yksinäiselle matkaajalle.”
“Ihan ei ammattitaito vakuuttanut; alkupala-antipasteista puuttui mozza, ja sitä kysellessäni tarjoilija oli sitä mieltä, että ei annokseen sellaista kuulukaan (olin jo tsekannut nettimenusta, että kuului). Onneksi kävi keittiössä tarkastamassa. Pääruokapizza oli vähän pliisu, esim Jkl Trattoriassa olen saanut parempaa.”
“Punajuurisalaatti oli liian al dente ja pizzan pohja keskeltä ohuen ohut, pelkkää täytettä Viereemme tuli meluava joukkio - olivat varanneet pöydän, miksi meidät laitettiin niin lähelle istumaan?”
“Ruoka oli erittäin hyvää. Ja kokki käväisi kysymässä miltä ruoka maistui. Koki itsensä tärkeäksi asiakkaaksi.”
“Todella maukas ja kohtuuhintainen lounas: kurpitsakeitto ja runsas salaattipöytä ja ystävällinen, huomaavainen, joustava palvelu.”
“Hyvä, ansiantunteva palvelu ja todella maukas ruoka”
“Ruoka on aina hyvää ja listalla on monipuolisesti vaihtoehtoja.”
“Tällä kertaa vastaanotto ei ollut kaikista ystävällisintä ja mm. jälkiruoat jäivät syömättä, kun sen tarvetta ei tultu koskaan kysymään ja meillä oli teatteriliput ostettuna tiettyyn näytökseen. Syy pitkälle odotukselle syömisen jälkeen oli todennäköisesti isompi synttäriseurue, joka tuli meidän jälkeemme. Kuitenkin ravintolalla oli varmasti tiedossa etukäteen, että seurue tulee tiettyyn aikaan. Ei pidä unohtaa toisia asiakkaita, isosta seurueesta huolimatta.”
“Viihtyisä paikka. Erittäin hyvä ruoka.”
“Hyvä lounasbuffet, maukkaat tuotteet”
“Joskus lounaspöytää ei täytetä tarpeeksi nopeasti”
“Miellyttävä miljöö sekä ravintolan sisällä että ulkona. Hyvä, nopea ja laadukas palvelu sekä riittävän monipuoliset tarjoilut sekä lounas- että illallisaikaan.”
“Loistava kanapasta ja viihtyisä sisustus.”
“Hinnat korkeat. Asiakaspalvelu useiden eri naistyöntekijöiden puolesta tylyä. Kaikki miestyöntekijät ovat aina olleet erittäin ystävällisiä.”
“Erittäin ystävällinen palvelu ja hyvä ruoka”
“Runsaat valikoimat salaattipöydässä sekä kutsuva ja herkullinen esillepano.”
“Maksaminen on joskus vähän ruuhkainen/ tukkoinen.”
“Kannattaa laittaa eteiseen valot päälle, että näkee oletteko auki vai ei. Kadulta näkee huonosti onko ravintola auki.”
“Tunnelmallinen, siisti ravintola. Ruoka (Menu) oli runsas ja erittäin maistuva. Palvelu erittäin ystävällistä ja nopeaa.”
“Sijainti, terassi, ruokalista, palvelu.”
“Hyvä ilmapiiri, hyvä ruoka.”
“Sijainti ja Tammerin perinteet. Hyvä ruoka ja palvelu.”
“Tunnelma, ruoka, palvelu.”
“Ystävällinen palvelu, erittäin hyvä ruoka, riittävän kokoiset annokset, rauhallinen paikka, siistit WC-tilat”
“Sinne on helppo tulla, ympäristö on miellyttävä ja tarjoilu pelaa ja on ystävällistä. WC erittäin siisti.”
“Hyvä ruoka ja mukava ympäristö.”
“Viihtyisä sisustus. Kohtuullisen hyvä ruoka.”
“Seisoimme tiskin edessä noin 3-5 minuuttia. Kiireistä henkilökuntaa käveli ohi, mutta meitä ei huomioitu ehkä pään nyökkäystä lukuunottamatta.”
“Tunnelma, hyvä ruoka”
“Seurueesta toinen sai ensin väärän annoksen”
“Etanapannu on aivan loistava, sen on syytä kokeilla jokaisen tamperelaisen”
“Ruoka erinomaista.”
“Hyvä salaattipöytä, terassi”
“Siisti ja rauhallinen yleisilme”
“Salaattipöytä ja keittolounas. Pastat ovat myös ok.”
“Keitoissa voisi olla enemmän proteiinia”
“Hinnat, erityisesti juomien, kuten jopa perusoluen/siiderin hinnat JÄRKYTTÄVÄN korkeita.”
“Aikaisempi kokemus ravintolasta perheessämme on ollut, että se on tasokas koko perheen paikka. Ruoka on ollut maukasta. Asiakasomistajatarjoukset hyviä.”
“Kesä on osoittanut erilaista henkeä. Mielestämme myös ruuan taso on ollut heikompi kaksi viimeistä kertaa. Pintoxet olivat aikaisempiin vuosiin verrattuna todella paljon huonompia. Paikka on ollut ihana ja yllättänytkin hyvillä mauillaan. Toivomme tämän olevan hetkellinen notkahdus.”
“Hyvä ruoka ja kiva terassi.”
“Olimme aiemmin 'terassilla' syöneet (kahden hengen) annoksen pienen ajan sisällä ja kolmannella kertaa tilattiin neljälle hengelle, niin annoskoko oli jopa pienempi kuin aiemmin kahdelle. Se oli pettymys, asiaa kyllä korjattiin paikan päällä ja otin myöhemmin yhetyttä asiakaspalveluun ja asia selvitetään. Välillä juomat terassilla haetaan itse ja toisinaan tuodaan pöytään.. Joku harjoittelija oli myös apuna, mutta pelkäsin että eksyy.. niin epävarmaa oli touhu..”
“Henkilökunta lounasaikaan ei ole kehuttavaa, mutta lounaan maku laittaa unohtamaan sen. Salaattipyödässä pitäisi olla esillä mitä missäkin astiassa on. Allergiat ja muut ruoka-aineongelmat olisi helpompi estää ettei lautaselle ota sellaista mikä ei sovi itselle.”