En kaffepaus piggar upp   

Presso är en positiv glimt under dagen och en lugn stund som får dig att stanna upp. I det mysiga cafét är det trevligt att stanna till på färskt kaffe varje dag. Doften lockar dig till färska bakverk och du kan äta dig mätt på rejält fyllda baguetter. 

Kundnöjdhet

3,9

Mat (3,9)
Betjäning (3,9)
Stämning (4,0)
Barn (3,3)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 04.05.2021 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Prisma on muutenkin hyvä ostospaikka”
“Siisti.tarjolla ruokaa ja juomaa.”
“"Kahvila sisustukseltaan edelleen hyvin kalsea ja kolkko, siis ei viihtyisä. Lähinnä käyn kahvilla. Kahvipullat yleensä ""samat"" omasta paistosta. Ei voi kehua leivonnaisten makua."”
“"paljon parempi kuin aikaisempi kahvila, oikeastaan erittäin hyvä Prismakontekstissa."”
“Selkeä ja joustava asioida.”
“Kahvi oli sopivan vahvuista ja pulla hyvää ja tuoretta. Tilaajille hyvin.”
“"En yleensä suosittele mitään paikkaa kenellekkään,jos ei kysytä"”
“"Herkulliset tuotteet, mutta ympäristö ei kovin houkutteleva "”
“Ei jaksa”
“"Kaikki sujui, palvelu oli nopeaa ja ystävällistä, pizzapalat ja kahvipaakelssit herkullisia. Hinta- laatusuhde kohdallaan."”
“"Kahvilassa on hyvä valikoima ja ystävällinen palvelu, mutta kaipaisin jonkinlaista ’aitaa tai näkösuojaa’ käytävän ja kahvilapuolen väliin. Joskus reunassa istuessa tuntuu siltä, että täytyy varoa isoja ostoskärryjä"”
“"Hinta / laatu, sopii nopeaankin tarpeeseen. Hyvä sijainti ja parkkipaikat. "”
“Nopeasti käytettävissä kauppareissulla”