Ät så mycket som du själv vill!

Snabb och enkel restaurang för hela familjen. Det är PizzaBuffa. Hos oss kan du äta så mycket god mat du vill. Vi erbjuder läckra pizzor, fräscha sallader, varma rätter och läskande drycker – allt till samma pris! På vardagar kan du välja lunch från vår varierande lunchbuffé. Till dessert passar mjukglass eller någon annan av PizzaBuffas goda efterrätter. Efter ett besök på PizzaBuffa känner du dig alltid mätt och belåten.

 

Kundnöjdhet

4,4

Mat (4,3)
Betjäning (4,6)
Stämning (4,4)
Barn (4,1)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 04.05.2021 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Tosi kiva palvelu ja mielettömän hyvät pitsat!”
“"Hinta laatusuhde on tosi hyvä. Hyvä salaattipöytä, hyvät pizzat ja hanajuoma kuuluu hintaan "”
“Monipuolisia ruoka valikoima”
“Ruoka hyvää ja palvelu toimi.”
“"Kaikki ruoka oli hyvää ja yhdistetty pizzabuffet huippu. Se että lapselleni ei maistunut niin hyvin ruoka ei ole ravintolan vika vaan ronkelin mukulan :D Ruoka oli siis hyvää, osa jopa loistavaa, mutta aina voi parantaa ja siksi kokonaisarvosana 9/10. Tulen asioimaan uudelleenkin! "”
“Ruoka oli hyvää ja siisti paikka”
“"Todella hyvä ruoka ja ystävällinen henkilökunta. Asiointi sujuvampaa edelliseen ravintola Oksaan verrattuna, linjasto oli selkeempi."”
“Kokemus yllätti minut positiivisesti. Hyvä hinta-laatu -suhde”
“"Pizzat olivat erittäin hyviä, ei liian paksuja ja täytteitä oli sopivasti. Myös se, että sai jättää toivomuksen pizzansuhteen ja se valmistettiin nopeasti oli hyvä!"”
“Iloinen ja hyvä palvelu”
“"Huomattavan ystävällinen palvelu ja hyvää ruokaa, erityisen hienoa oli, että tällä vierailukerralla nachovuoka oli tehty härkiksestä! Kaipaisin tietysti kasvissyöjänä vielä laajempia kasvisvaihtoehtoja, esimerkiksi useampaa kasvispizzaa esille, niin lihansyöjienkin tulisi syötyä kasvista. ;) Mutta kasvisnachovuoka oli jo iso parannus! Ehdottomasti suosittelisin ravintolaa. Henkilökunta äärettömän ystävällistä."”
“Hinta suhteessa laatuun ylitti odotukset. Ruuan sai mukaan ja siitä plussaa. 10 pistettä.”
“"Buffaksi hyvä ruoka, salaatti hyvä, lämpimien ruokien osalta saisi olla vaihtelua enemmän. Saisi olla enemmän vaihtoehtoja ei-lihansyöjille ja lihattomat vaihtoehdot voisi merkitä selvemmin. Miljöönä paikka on aika karmea kun kauppakeskuksen asiakkaat kävelevät ruokailijoiden vierestä, viime sunnuntaina oli ravintola kylmä ja vetoisa."”
“Siisti paikka”
“Loistava ha hyvä ruoka”
“Lounas on hyvä ja monipuolinen. Tärkein valintaperuste on se että sattuu olemaan lähin kotiruoka lounaspaikka.”
“aina on varaa parantaa”
“käynti oli ihan ok”
“Olen käynyt usein jo ennen muutoksia”
“Riittävästi eri ruokia: löytyy jokaiseen makuun. Ruuat kotitekoisen tuntuisia. Nopea ja vaivaton asiointi. Pehmiskone hauska idea.”