Grill it!-restaurangerna bjuder på högklassiga grillrätter tillredda av de bästa ingredienserna. Smakerna och trenderna i matvärlden syns på den inspirerande menyn, som har kryddats med inslag från världens alla hörn. Den ombonade skandinaviska miljön och den unika musikvärlden tar gästen på en unik kulinarisk resa till vinets och matens värld.

Kundnöjdhet

4,1

Mat (4,1)
Betjäning (4,2)
Stämning (4,2)
Barn (4,0)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 03.08.2021 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Erittäin hyvä grillipihvi ja grillatut uudet perunat. En muista pitkään aikaan syöneeni mitään niin hyvää. Terveiset annettiin keittiöön! Erittäin ystävällinen tarjoilija!”
“"Asun aika kaukana Tampereesta, mutta jos joku tuttu siellä kävisi niin voisin sanoa että täällä oli hyvät ruoat mutta pienet annokset"”
“Hyvin oli istuma järjestelyt näinä aikoina. Hyvä palvelu!”
“"Hyvä ravintola, hyvät ruuat, hyvä tunnelma ja palvelu"”
“"Ihan kelpo paikka. Viini vaihdettiin, kun totesin, että se oli viallinen. seuralaisen Burgerpihvi oli paistettu ylikypsäksi, mutta vaihdoin annokseni seuralaisen kanssa ja totesimme, että minun tilaama pippuripihvi oli täydellinen. "”
“"Iloinen henkilökunta loi tervetulleen ilmapiirin, vaikka keittiö oli juuri menossa kiinni. Myöhäisestä ajankohdasta johtuen meiltä kysyttiin pääruokinen tilaamisen yhteydessä mikäli halusimme tilata myös jälkiruokaa, koska keittiö olisi kiinni jo silloin. Emme halunneet, mutta asia otettiin kuitenkin huomioon etukäteen, josta pisteet. :)"”
“"Mukava ilmapiiri, hyvä tunnelma, maistuva ruoka"”
“Ruoks hyvää aamupalat monipuolisia”
“Ehkä ruuhkasta johtuen kaikkea piti odottaa.. mutta henkilökuntaa oli silloin liian vähän. Torstai ilta ei voi olla syy että asiakas joutuu odottamaan palvelua.”
“Kaikin puolin hyvä kokemus. Aikuisten ruoka-annokset ihan ok mutta voisi olla enemmän kasviksia.”
“"Olisi mukavaa, että ravintolaan saapuessa henkilökunta tervehtii. "”
“"Paikka oli viihtyistä ja henkilökunta ystävällistä. Ruoka olisi voinut olla mausteisempaa, koska sen nimessä oli joku etninen paikka, mutta maku oli hieman vaisu."”
“Hyvää ruokaa ja hyvää palvelua”
“kyllä”
“??”
“Kaikki toimi hyvin ja vaivattomasti. Lisäksi tarjoilija oli hyvin ystävällinen.”
“"Ravintola sijaitsee hyvällä paikalla, on viihtyisä ja henkilökunta sekä ruoka laadukasta."”
“"Välillä tuntui, että henkilökunta oli vähän hukassa, mihin pitäisi kulloinkin tarjoilla. Ruokalista oli hyvin niukka aikaisempiin käynteihini verrattuna."”
“"Henkilökunta superystävällistä, kiitos siitä."”
“"Hieman tuntui ettei hlökunnalla ollut sekeätä kuka ""häärää"" missäkin, ja palvele ketäkin. Itseäni palveli viimeisimmän käyntikertani yhteydessä 4 eri tarjoilijaa. Laskun tilaamisen kanssa vierähti tovi jos toinenkin."”
“Hyvät pihvit ja henkilökunta loistava”
“Pippuripihviin lisää kastiketta. Maksamista jouduimme odottamaan melko pitkän tovin.”
“Hyvän ruuan lisäksi palvelu oli erittäin ystävällistä.”
“Perheen piti saada jotain iltaruokaa”
“Kaikin puolin sujuva ravintola ilta”
“"Viihtyisä rento paikka,ystävällinen palvelu ja hyvä ruoka"”
“Valikoima oli melko suppea. Muutoin hyvää ruokaa. Kanavartaassa oli paljon osia jota ei kyennyt syömään.”
“"Ystävällinen henkilökunta, ruoka hyvää."”
“"Erittäin ystävällinen palvelu, hyvä tunnelma ja hyvä ruoka."”
“"Ravintola-asiointi oli 5 luokkaa, muutama pinna meni baarimikon happamuudesta. Tämä siis baarin puolella, ei päivällispöydässä, jonka tarjoilijalle isohko tippi oli kohdillaan?? "”
“Hyvä ruoka ja palvelu. Jälkiruat olivat mielestäni hieman liian kalliita.”
“"Erityisesti mieleen jäi tamperelaisuuden korostaminen posiitivisella tavalla mm. rockbändien kautta. Vaikka ravintolan nimi on typerä, niin ravintolassa ei korostettu sitä suomalaisessa liikeelämässä ja ravintolamaailmassa tyypillistä englanninkielen esiintuomista. Esim. Morobaari nimi samassa talossa on loistava."”
“Ihana henkilökunta ja hyvä ruoka”
“"Annokset voisivat olla paremmin kasattu, ja jälkiruoka annos (jäätelö) olisin toivonut annokselta enemmän."”
“"Tarjoilija oli aivan mahtava. Olin kolmen alakouluikäisen lapsen kanssa, joista nuorin erityislapsi, rankan Särkänniemi päivän jälkeen syömässä. Tarjoilija kyky lukea tilanteita piti vilkkaan ja nälkäisen lapsiasiakkaan tyytyväisenä, vaikka ruoan odotusaikakin oli suht.pitkä arviolta 45 minuuttia. Terveisiä Janetelle, teit meidän ravintolareissusta hyvän kokemuksen, josta koko perhe sai onnistumisen tunteen. Myös ruoka oli varsin maistuvaa. "”
“Loistava asiakaspalvelu”
“"henkilökunta ammattimaisia, ruoka todella hyvää"”
“Lähes täydellinen ravintola.”
“Ruoka oli erityisen hyvää”
“Pieni valikoima mutta ainakin meidän valinta osui nappiin. Yksi parhaista annoksista.”
“Ei huonoa sanottavaa. Aamupalakin sujui samassa tilassa hyvin vaikka väkeä oli ihan älyttömästi samaan aikaan syömässä ja tila kovin sokkeloinen.”
“Ruoka oli maistuvaa ja henkilökunta mukavaa”
“Hienoa palvelua koko henkilökunnala erityiaesti perheen pienimmät otettiin huomioon;)”
“"Tampereella on monta hyvää ravintolaa, joten en välttämättä suosittelisi ainakaan pelkästään tätä. Varsinkin hotelli Tornissa yöpymisen yhteydessä suosittelisin ravintolaa."”
“Hyvä ruoka ja ammattitaitoinen henkilökunta”
“"Yleisilme siisti, mutta pöytä johon istuimme oli likainen ja osa tuoleista tahroissa, vaikka meidän lisäksi montaa asiakasta ei ollut. Ruoka tuli kuitenkin erittäin nopeasti, ja maistui kummalekkin hyvin."”
“"Palvelu sujuvaa ja ruoka hyvää, tuttuja ja turvallisia makuja. Lasten kanssa helppo asioida :)"”
“"Ravintolassa on hyvä asiakaspalvelu, mutta en yhden käyntikerran perusteella pysty sanomaan suosittelisinko ruuan perusteella vai en."”
“Olen jo suositellut ravintolan illallismenua ja S-etuviinivalikoimaa sekä lähettänyt annoksista kuvia sosiaaliseen mediaan??”
“Kaikki sujui!”
“Kaikin puolin miellyttävä kokemus.”
“Ei moitittavaa. Ellei hintaa lasketa :)”
“"Kätevö hotellin asukkaalle, syöminen huoneessa mahdollista, ruoka oli maukasta."”
“Hyvää kasvisruokaa.”
“Ruoka kesti liian pitkään. Melkein kaksi tuntia ja kaksi ruokaa. Alkuruoka tosi hyvä mutta pääruoka välttävä. Ei kovinkaan paljon vaihtoehtoja oluisiin tai siidereihin.”
“"Pöyristyin kuplaveden hinnasta, joka jätti huonon maun koko vierailusta. Varsinkin kun kysymys oli tavallista vai kuplavettä tilaamiemme alkoholijuomien lisäksi. En voinut edes kuvitella sellaista hintaa pienelle vesipullolle. Tämä jätti todella huonon kokemuksen kun tämä tuli yllätyksenä."”
“"Mukava viettää iltaa, loistavat tarjoilijat"”
“Kokonaisvaltaisesti positiivinen kokemus”
“"Käynnissä ei ollu mitään vikaa, ruoka maistui. Osa annoksista oli melko kalliita, mikä vaikutti ostopäätökseen. "”
“Kiva paikka ja hyvä ruoka”
“"Kiva tunnelma, siisti, helppo tulla"”
“"Hieno, tunnelmallinen ja mukava ravintola. Ruoka erittäin maistuvaa."”
“Asiakaspalvelu hyvää ja siistit tilat.”
“"Miellyttävä ravintolakokemus.Sujuvaa ,vaikka paljon ihmisiä liikkeellä. Meidät otettiin ystävällisesti vastaan."”
“"Rento paikka tavallisille ihmisille,mukava henkilökunta..."”
“"Asiantunteva, ystävällinen ja ammattitaitoinen henkilökunta ottaa asiakkaat kokonaisvaltaisesti huomioon. Ruuan taso oli erinomainen. Keittiö, jossa saa seurata avoimesti ruuan valmistusta ja esillelaittoa oli hyvä ja mielenkiintoinen. Ilo, seurata ammattilaisia työssään. "”
“Lista oli tällä hetkellä melko suppea”
“"Korona aika on tietysti poikkeusaikaa, tilaus tuli pöytään 10 minuutissa ja ruokajuomana vesi. Kello oli juuri yli 17.00. Olemme käyneet myös normaaliaikana ja silloinkin homma on toiminut hyvin."”
“"Ruoka oli maistuvaa, ehkä aavistuksen kallis paikka, mutta niinhän kaikki nykyään tuntuu, aivan hyvä paikka."”
“"Koronan vuoksi ravintola oli kiinni ja tilasimme kaksi ateriaa ja jälkiruokaa viereisen Villa-hotellin huoneeseen. Ruoka oli oikein hyvää. Kompastuskivi oli annoksen kuljetus ravintolasta toiseen rakennukseen. Tarjotin oli iso ja painava ja matkalla oli monta raskasta avattavaa ovea. Olin aivan varma, että ruuat leviää pihamaalle, mutta onnistuin viemään ne huoneeseen. Ateriat oli laitettu kauniisti esille, mutta aivan oleellinen kuljetuspalvelu puuttui. Ruoka oli onneksi hyvää. "”