Grill it!-restaurangerna bjuder på högklassiga grillrätter tillredda av de bästa ingredienserna. Smakerna och trenderna i matvärlden syns på den inspirerande menyn, som har kryddats med inslag från världens alla hörn. Den ombonade skandinaviska miljön och den unika musikvärlden tar gästen på en unik kulinarisk resa till vinets och matens värld.

Kundnöjdhet

4,0

Mat (4,0)
Betjäning (4,0)
Stämning (4,1)
Barn (3,6)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 22.09.2020 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Lista oli aika niukka. Ruoka oli ihan hyvää, ei mitään ihmeellistä. Tilasin pihvini meadiumina, mutta minusta se oli kypsä ja paikoin sitkeä. Kuitenkin kaikin puolin ihan kiva ravintola, jota voi suositella jos haluaa syödä hotellin lähellä.”
“Erittäin hyvä alkupala ja pääruoka. Suositeltu viini oli erittäin hyvää ja sopi pihvin kanssa mainiosti. Pihvin kypsyysaste oli se, mitä oli tilattu. Erittäin hyvä vaikutelma. Kiitokset kokeille ja tarjoilijoille.”
“Ravintolasta oli käytössä vain heti sisääntulon kohdalla olevat pöydät. Ravintola oli turhan täynnä joten jotdn asiakkaat istuivat pöydissään, ja pöydät olivat kovin lähekkäin.. to 3.9. illalla”
“Koronatilannetta ei mielestäni ole huomioitu tarpeeksi, ravintolassa aivan liikaa väkeä. Ruokaa odotimme lähes tunnin, joka tietysti osaltaan johtui väen paljoudesta. Jotenkin vain tässä tilanteessa tuli ravintolavierailustamme ahdistava kokemus.”
“Varaus oli klo 16 (4.9.20). Tulin poikani kanssa jo 15 jälkeen, koska tulin junalta ja ajateltiin, että päästäisiin jo istumaan. Mutta ravintola oli kiinni 15-16 (tämän kyllä tiesin, mutta ajattelin jos istumaan olisi päässyt). Tarjoilija ystävällisesti neuvoi Sky baariin, jonne voisi mennä odottamaan. Ja sinne mentiin. Huikea paikka. Oltiin ensimmäistä kertaa ja capuccinot juotiin. Tullaan ehdottomasti uudelleen kun vierailen Tampereella.”
“Ihan jees muttei mikään ihan pro ja kulinaarinen elämys. Pääruoka oli jäähtynyttä.”
“Ystävällinen ja rento henkilökunta piti meistä huolta (osalla oli erityistarpeita, jotka täytettiin hyvin). Hyvä ruoka ja esillepano. Rento ilmapiiri, vaikka on korona-aika ja ollaan ison hotellin alakerrassa (ei tullut sellaista 'hotellin pakollinen ravintola'-fiilistä). Kiitos!”
“Ravintola oli ihan ok,mutta ruokalaji, minkä perusteella etukäteen valitsimme sen netistä, ei ollutkaan listalla.”
“Miellyttävä ympäristö ja mukava asiakaspalvelu”
“Voisin suositella ravintolaa. Mukava henkilökunta ja perus maukkaat annokset. Jos satun olemaan taas Tampereen torni hotellissa niin käyn varmasti uudestaan ravintolassa.”
“Yksi piste lähti pois sen takia, kun netissä oli paljon laajempi menu kuin itse paikanpäällä. Tarjoilija totesi vain, että menu on supistunut, mutta sitä ei ole muokattu nettiin vielä..”
“Asiakaspalvelu oli tosi hyvä ja ruoka myös maistui”
“Ruoka oli hyvää ja sitä riittävästi.”
“Hyvää ruokaa ja asiallista palvelua. Ei mitenkään liian hienostunut mutta ei myöskään pikaruokala.”
“Ruoka oli hyvää ja sopivan hintaista. Ravintola oli viihtyisä.”
“Ruoka oli niin maittavaa että jäi harmittamaan lyhyt vierailu hotellissa. Olisin mielelläni maistellut lisää.”
“En itse vaikuttanut paikan valintaan, enkä tunne ravintoloita Tampereella. Kun saavuin paikalle, seurue oli terassilla, ja tuli heti sellainen tunne, että joku on osannut valita meille sopivan paikan. Myöhemmin siirryimme sisälle syömään. Meillä oli yksi pitkä pöytä - en tiedä, oliko pöytävarausta. Palvelu sekä ruokien ja juomien valinta sujui mutkattomasti. Muistaakseni ruoka tuli aika nopeasti. Ruoka ja viini oli hyvää, tunnelma rento, palvelu sujuvaa; kaikki olivat tyytyväisiä. Pois lähtiessä meinasi olkalaukku uhontua. Henkilökunta huomasi asian ja laukku tuotiin minulle ennen kuin ehdimme poistua paikalta. Onhan tässä monta syytä olla tyytyväinen!”
“Ruokaa sai odottaa liian pitkään, se oli ainoa miinus.”
“Hyvä palvelu ja viihtyisä”
“Ravintola on yleisilmeeltään siisti, viihtyisä ja ruoka on hyvää. Arvostan myös sitä historiikkia, mikä näissä tiloissa on aiemmin ollut ja miten tämä tila on otettu uusiokäyttöön. Palvelussa hieman petrattavaa, se tuntui enemmänkin suorittamiselta ja näin ollen asiakkaana minulle jäi vähän viileä vaikutelma. Istuimme sellaisessa pöydässä, jonka kohdalla oli ruokalistat, aterimet, lasit...ja niitä noudettiin metrin päästä meistä koko ajan. Metallisten ruokailuvälineiden kolistelu, lasien kilinä ja ylipäätään ylimääräinen jatkuva liikehdintä vieressämme häiritsi todella pahasti ruokailuamme. Toivottavasti löydätte näille tavaroille jatkossa paremman paikan. Ravintolassanne oli runsaasti vapaita pöytiä, joten tähän istumapaikkaan ohjauskin tuntuu hieman oudolta...ehkä asiakkaan asemaan paremmin paneutuva tarjoilija olisi tämän pystynyt huomioimaankin. Olen asioinut ravintolassanne usein ja tulen asioimaan vielä jatkossakin!”
“Järkevän hintainen pihvipaikka. Ylivoimaisestu paras lähialueella. Ihan tuntui kuin olis ollu Lontoossa pihvillä. Jos korona jatkuu niin tänne.”
“Olimme juhlimassa hääpäivää. Meidät oli huomioitu ihanasti. Tarjoilija onnitteli useamman kerran ja oli todella ystävällinen. Ruoka oli myös erinomaista. Ehdottomasti tulisimme uudelleen.”
“Hyvä kokonaisuus mutta olut tarjoiltiin pienissä ” maitolaseissa” ja oli melko kallista.”
“Tuttu ja turvallinen”
“Palvelu ja ruoka oli hyvää.”
“Muuten olisin antanut paremmat pisteet, mutta vaikka pandemiasta johtuen asiakkaista oli todella vähän niin etenkin ravintolan ikkunat olivat todella likaiset ja auringon osuessa ravintolaan myös kaikki tasopinnat, mitä ei ole pyyhitty aikoihin niin korostuivat epämielyttävasti...”
“Ruuat oli hyviä ja henkilökunta mukava!”
“Melko suppea ja yllätyksetön ruokalista. Ruoka oli kyllä maukasta. Ja kiitokset ruokalistan selkeistä allergiamerkinnöistä.”
“Ravintola on hyvällä paikalla ja sisustus on tamperelainen. Nostalgisia ratapihan raiteita ei monesta ravintolasta löydy. Ruokalista on monipuolinen ja hyvä. Hinta hivenen kalliimpi mutta kannattaa silti tulla syömään.”
“Osaava henkilökunta, miellyttävä tunnelma, hyvä ruoka.”
“Kaikki toimi hyvin”
“Hyvä ruoka, sopiva hinta, s-ryhmä. Ainoa huono puoli että usein on vaikea päästä syömään etenkin viikonloppuina, on niin täynnä”
“Kotimaista Atrian lihaa, harmi kun ei tila osattu sanoa. Reipas pohjalainen tarjoilija, oli pelisilmää. Terveisiä!”
“Miellyttävä henkilökunta huomio mukavasti asiakkaat. Hyvä ruoka ja sujuva asiointi.”
“Ihan tasokas ravintola. Näkyvä hiiligrilli loi omaa tunnelmaa. Sisustus myös oli makuuni.”
“Hieno ravintola, hyvällä paikalla, hyvät ruoat.”
“Ruoka oli hyvää ja tunnelma miellyttävä.”
“Vastasin kysymykseen 'ehdotettiinko teille juomaa' , että EI, koska tiesin heti itse mitä juon. Erittäin ammattitaitoinen ja osaava henkilökunta. Ruoka on laadukasta. Tunnelma rauhallinen, mutta tarpeeksi rento ja samalla säpinä näkyi myöteisessä mielessä. Kunnioitan myös sitä perinteistä tapaa, jolla asiakkaita palveltiin: pöytiin ohjaus ym.”
“Olin lomamatkalla kouluikäisen tyttäreni kanssa ja ravintolassa huomioitiin hyvin myös lapsi.”
“Hyvä ravintola, hyvä palvelu. Sijainti rautatien vieressä vähensi pisteen.”
“Hyvä palvelu ja mukava miljöö.”
“Alkuruoat erinomaiset.”
“Hyvä tunnelma maistuva ruoka, ystävällinen henkilökunta”
“Ruoka oli hyvää, ravintolassa oli kiva tunnelma, ruoka tuli nopeasti ja maksaminen oli sujuvaa!”
“Loistava palvelu ja ruoka. Valikoima saisi olla laajempi”
“Kokonaismenu pakettina oli aivan loistava ja hinta/laatusuhde kohdallaan. Ehdottomasti vierailemme ravintolassanne uudelleen!”
“Ruokalista oli tosi suppea”
“Ystävällinen ja rento ilmapiiri”
“Ravintola on hotellin yhteydessä, jossa on kätevä käydä pienten lasten kanssa jos yöpyy ko. hotellissa.”
“Palvelu tarjoilijalta oli oikein ystävällistä. Siitä suuri kiitos. Valitettavasti ruokiemme saapuminen kesti yli tunnin. Ymmärrämme kyllä, että ihmisiä oli syömässä runsaasti. Pitkään odotukseen olisi voinut tuoda vaikka alkupalojen ( etanoiden) lisukkeeksi enemmän, kuin kaksi pientä palaa leipää.”
“Käynnistä jäi hyvä mieli.”
“Hyvä kokemus nyt ja aiemmilla kerroilla”
“Hyvä fliis. Kaiketi tän corona tauon jälkeen vähän täpästivät jossain tilauksissa.,kun syönnin jälkeen tul seurailtua ja huomattua. Mut meille tarjoilu pelas hienosti :)”
“kaikki pelasi oikein hyvin,ja tarjoilija oli erittäin miellyttävä(nuori mies).Ruoka tuli nopeasti-”
“Ravintola on hyvä, mutta ei herättänyt suuremmin tunteita puoleen tai toiseen. Ruoka illallisella oli hyvää, mutta makua olisi saanut olla enemmän vartaissa. Nyt on mainittava myös aamupalasta, että oli aika suppea ja surkea.”
“Palvelu oli hyvää”
“Hyvä ruoka ja tunnelma”
“Miellyttävä ympäristö ja palveleva henkilökunta. Syntymäpäivien kunniaksi sain kynttilän jälkiruokaani. Hyvää ruokaa, muutkin porukastamme kehui. Tulen varmasti uudestaan.”
“Hyvä palvelu ja ruoka!”
“Ruokailun jälkeen mahdollisuus siirtyä jatkoille baarin puolelle”
“Pöytää ja sen ympäristöä ei oltu siivottu kunnolla edellisten ruokailijoiden jäljiltä. Ilmeiseti paikalla oli ollut lapsiperhe pienen lapsen kanssa kun lattialla oli niin paljon ruuantähteitä ja pöydän vieressä sotkuinen syöttötuoli.”
“Pelkkää priimaa!”
“Kiitoksia!”
“Ruoka oli hyvää, paikka viihtyisä ja palvelu pelasi. Hinta oli hieman korkeahko.”
“Varras kaipaisi enemmän annoksena makua ja mausteita”
“Näppärä, viihtyisä ravintola”
“Tyckte om maten och betjäningen”
“Ruoka oli hyvää ja palvelu pelasi pitkästä. Kokonaisuus oli pitkästä odotusajasta huolimatta hyvä.”