Grill it!-restaurangerna bjuder på högklassiga grillrätter tillredda av de bästa ingredienserna. Smakerna och trenderna i matvärlden syns på den inspirerande menyn, som har kryddats med inslag från världens alla hörn. Den ombonade skandinaviska miljön och den unika musikvärlden tar gästen på en unik kulinarisk resa till vinets och matens värld.

Kundnöjdhet

4,4

Mat (4,3)
Betjäning (4,4)
Stämning (4,4)
Barn (4,1)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 13.01.2021 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Sujuvaa asiointi. Hyvä ruoka.”
“Ruoka oli hyvää ja palvelu ystävällistä. Laskua jouduimme hieman odottamaan”
“Ei sovi tuttapiirissäni kaikille”
“Hyvä tunnelma, henkilökunta osaavaa ja asiakas tuntee olevansa tärkeä. Hyvää läppää ja rentoa meininkiä! Pidän kovasti! Ammattitaito kaikilla!”
“Ruoka ja palvelu oli hyvää ja tila oli tähän aikaan sopivan väljä.”
“Hyvä ravintola”
“Todella hyvä pihvi ja oikein paistettu medium miinukseksi!”
“Ruoka oli hyvää ja palvelu pelasi”
“Ks. Yllä olevat vastaukset. Kaikki sujui hyvin. Seura oli erinomainen, olin tyttäreni kanssa syömässä. Hän suositteli ravintolaanne.”
“Henkilökunta osaavaa ja ystävällistä”
“Palvelu oli ystävällistä, ei hyökkäävää. Meidät huomioitiin ruokailun aikana, että kaikki on varmasti kunnossa. Tunnelma oli rauhallinen ja annokset suussasulavia, herkullista esillepanoa unohtamatta. Kiitos!”
“Palvelu ja ruoka oli hyvää.”
“Yövyimme hotellissa joka oli kokemuksena ihan ok... mutta kaiken kruunasi rukailu grill it:ssä ❤️”
“Palvelu oli miellyttävää ja henkilökuntaa riittävästi.”
“Mukava ja tilava ravintola. Ruoka ja tarjoilu hyvää”
“Olen jo suositellut työkavereille. Vaimon kanssa käyty parina vuonna joulun jälkeen ja aiomme tulevaisuudessakin tulla käymään ainakin sen kerran vuodessa. Ruoka ja juoma ollut maittavaa ja hyvä rauhallinen tunnelma.”
“.”
“Laadukas palvelu ja ruoka”
“Ruoka oli keskinkertaista. Tilatuista drinkeistä vain toinen oli oikein tehty. Ruokalistaa oli karsittu edellisen käynnin jälkeen. Pidän Torni-hotellista, jonka vuoksi voisin suositella. Henkilökunta koko rakennuksessa myös mukava aina.”
“Perus hyvä, ei ylittänyt kynnystä erityisesti suositella ravintolaa.”