Grill it!-restaurangerna bjuder på högklassiga grillrätter tillredda av de bästa ingredienserna. Smakerna och trenderna i matvärlden syns på den inspirerande menyn, som har kryddats med inslag från världens alla hörn. Den ombonade skandinaviska miljön och den unika musikvärlden tar gästen på en unik kulinarisk resa till vinets och matens värld.

Kundnöjdhet

4,2

Mat (4,2)
Betjäning (4,2)
Stämning (4,2)
Barn (4,2)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 07.04.2020 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Viihtyisä ympäristö ja mukavat ihmiset.”
“Tuija Hyvönen Camilla hieman hintava. Eräs nainen keittiön/grillin puolella käsitteli ranskalaisia tuoreet ja keitetyt paljain käsin. Olisi suotavaa että henkilökunta joka on ruuan kanssa tekemisissä käyttäisivät kertakäyttöhanskoja”
“Palvelu oli ystävällistä ja kaikki sujui moitteettomasti.”
“Ystävällinen ja osaava henkilökunta. Mielyttävä ja viihtyisä ilmapiiri.”
“Ruoka hyvää ja tunnelma mukava. Annokset olivat sopivan kokoisia.”
“Kaikki sujui erittäin hyvin”
“Ruoka oli todella herkullinen ja annoskoko on hyvä. Viini myös oli hyvä. Kiitos!”
“Hyvä ruoka, hyvä sijainti”
“Hyvä palvelu ja viihtyisä paikka. Ruoka oli maukasta.”
“Vaikka meillä ei ollut pöytävarausta ja oli la ilta, saimme hyvän pöydän kun olimme vain syömässä nopeasti. Iso kiitos ”hovimestarille” järjestelystä??”
“Tyylikäs ja laadukas paikka ja vaikka ihmisiä oli paljon, tunnelma oli rauhallinen.”
“Siis aivan mahtava ruoka”
“Ihana ravintola, todella hyvä ruoka ja henkilökunta todella ystävällistä sekä aikuisille että lapsille!”
“Hyvä ruoka, parempi mieli”
“Muuten kaikki meni todella hienosti mutta tarjoilijaa ei meinannut tavoittaa millään kun oli maksamisen aika”
“Palvelu oli ihanaa! Sain viinivinkkejä tarjoilijalta sekä tarjoilijat olivat muutenkin ihania ja iloisia. Ruoka oli hyvää ja se tuli nopeasti, vaikka ravintolassa oli paljon asiakkaita.”
“Laadukas paikka hyvällä paikalla”
“Asiakaspalvelu erinomainen meidän tarjoilijan osalta”
“Kokonaisuutena hyvä.”
“Ruoka oli todella maukasta. Palvelu oli ystävällistä, asiantuntevaa ja nopeaa. Vaimo suositteli työkaverilleen ravintolaa, ja todennäköisesti työkaveri perheineen tulee myös ruokailemaan Grill It! ravintolassa.”
“Ruoka on hyvää, samoin palvelu”
“Täyden kympin suoritus ravintolan henkilökunnalta!”
“Ruokalista oli monipuolinen, ruoka erittäin maukasta, ravintolasalissa ei ollut ahdasta niinkuin useissa paikoissa on, tämä oli tärkeää kun meillä oli 2 ja 4 vuotiaat lapset mukana.”
“Oma kanavarrasannokseni oli todella mauton. Lisäksi palvelu oli hidasta, vaikka mielestäni mitään ruuhkaa ei ollut - pöytävarauksenkin sai nopealla aikataululla. Klo 19 pöytävaraus ja klo 20 ruoat edessä.”
“Ympäristö miellyttävä, hyvä hintalaatusuhde”
“Nopea ja ystävällinen palvelu, sijainti oikein hyvä”
“Kaikki sujui hyvin, ruoka tuli suht nopeasti. Ravintolassa oli mukavan rauhallista ruokailun hetkellä. Henkilökunta oli reipasta ja ammattitaitoista. Hyvä ruokailukokemus.”
“Hyvä, keskeinen paikka ja siisti, viihtyisä ravintola.”
“Suosittelisin tuttavilleni, jotka haluaisivat samalla käydä Torni-hotellin sky-baarissa, mutta pelkästään ruokailun takia Tampereen tarjonnasta löytyy parempia vaihtoehtoja.”
“Muuten ihan hyvä kokemus, mutta vähän jäi fiilis että oltiin 'kaiken keskellä'. Ihmiset kulki vierestä sekä pois että toiseen baariin. Tyhjiä pöytiä oli reunemmassakin koko vierailun ajan, joten en ymmärrä miksi pitää istuttaa keskelle ravintolaa. Lisäksi en ymmärrä myöskään sitä että täytetään pöytiä juurikin viereisiin pöytiin. Meidänkin viereen istutettiin pariskunta jolla oli pieni lapsi syöttötuolissa. Hieman kaipaisin rauhallisempia pöytiä. Nyt tuntui että ei ollut järkeä tässä pöytähommassa.”
“??”
“Hintataso korkea, muuten erinomainen.”
“Hyvä paikka. Hyvä palvelu. Paras ruoka”
“Ruokalistasta jäi epäselvä tunne”
“Asiakasystävällinen palvelu, hyvä ruoka...”
“Erittäin ystävällinen palvelu!!!!”
“Kaksi kertaa kuukauden sisällä käyneenä ka molemmilla kerroilla palvelu tökki. Ensimmäiselle kerralla pääruoka nostettiin jo pöytään, kun alkupala oli vielä syömättä ja toisella käynnillä alkuruoka tuli täsmällisesti, mutta pääruokaa joutui odottamaan 1tunnin ja samoin jälkiruokaa 1tunnin. Lopulta laskun joutui pyytämään jälkiruoat tuodessa ettei seuraava pöytävaraus menisi päällekkäin. Tarjoilijat eiväy osanneet kertoa annoksista ja saman pöydän ruokien tuontiajoissa oli jopa 15min ero.”
“Henkilökunta oli miellyttäviä ja palvelu pelas, ruoka hyvää.”
“Kokonaisuus!!”
“Hyvä vastaanotto, miellyttävä henkilökunta, hyvä hinta-laatusuhde”
“Hyvä ravintola siisti tunelma kaikin puolin jäi hyvä maku.”
“Ruoka oli niin hyvää, suositeltu jo”
“Perus”
“Todella hyvä asiakaspalvelu(Ystävällinen, välittävä..) sekä erittäin maittava ruoka.”
“Rento, siisti, mukava palvelu, maistuva ruoka. Hyvä hotellin ravintola.”
“Huippu henkilökunta”
“Ravintola on viihtyisä ja ruoka ok ja on myös asiakas omistaja tarjouksia esim.edukkaat viinit.”
“Mukava paikka, helppo tulla, hyvää ruokaa, hintataso ok”
“Mahtava ravintola.”
“Kaikki sujui odotusten mukaisesti. Aikaisempi kokemus samasta ravintolasta Helsingistä.”
“Allergiat ja erityisruokavaliot otettiin hyvin huomioon”
“Kiva tunnelma. Mukavasti vaihtoehtoja ruokalistalla. Myös pikkuannoksia.”
“Hyvä 'perus' ravintola. 'tehdas' vaikutelma hyvä grilli, annoksiin kiinnitettävä kuitenkin huomiota :: todella hyvä pihvi, annoksen muut komponentit kuitenkin 'sinne päin' jopa niin että kokonaisuus olisi ollut parempi ilman joitakin komponentteja”
“Siisti yleisilme, ammattitaitoinen henkilökunta, nopea palvelu, hyvä ruoka”
“Aivan loustava vastaanotto, ystävällinen henkilökunta, tarjoilijan viinituntemus osui nappiin, kokoajan käytiin kysymässä onko kaikki hyvin Harvoin saa näin hyvää palvelua jäi hyvä fiilis ja tunsimme olevamme tärkeitä Ja ruoka oli hyvää ja annos oli riittävä”
“Nopea, näppärä, hyvä palvelu, maistuva ateria.”
“Harmittelu pöytävarauksen puuttumisesta tuntui hassulle koska tilaa oli runsaasti eikä pöytiä täytetty meidän ollessa paikalla. Lisäksi kongressipuolen vieraat kävelivät ruokasalin läpi joka häiritsi tunnelmaa.”
“Hyvä ruoka, hyvä palvelu, hyvät alennukset.”
“Hyvä palvelu, miellyttävä miljöö ja herkullinen ruoka!”