Grill it!-restaurangerna bjuder på högklassiga grillrätter tillredda av de bästa ingredienserna. Smakerna och trenderna i matvärlden syns på den inspirerande menyn, som har kryddats med inslag från världens alla hörn. Den ombonade skandinaviska miljön och den unika musikvärlden tar gästen på en unik kulinarisk resa till vinets och matens värld.

Kundnöjdhet

3,9

Mat (4,0)
Betjäning (3,8)
Stämning (4,0)
Barn (3,6)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 16.04.2019 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Hyvä ruoka sekä ainakin tällä kertaa palvelu oli nopeaa. Miellyttävä henkilökunta. Saimme myös pöytävaraukseni yhteydessä esittämäni toiveen mukaisen pöydän.”
“Ihana henkilökunta ja hyvä hintalaatu-suhde.”
“Vierailumme liittyi miehen syntymäpäivään. Keittiöhenkilökunta oli saanut asiasta vinkin, ja jälkiruoka tarjoiltiin keittiön yllätyksenä syntymäpäiväonnittelulla kirjaillulta lautaselta.”
“Hyvä ja maukas ruoka. Saimme erityisen hyvää asiakaspalvelua. Tarjoilijana ollut Kristian on asiantunteva ja asiakkaat huomioonottava.”
“Kiva lämminhenkinen paikka.”
“Erityisruokavalioon vaihtoehtoja sais olla enemmän.”
“Kiva iilmapiiri ja viihtyisä ravintola.”
“Ruoka vähän liian suolaista. Hinnat melko kalliit.”
“Jos ei pidä musiikista.”
“Hyvä ruoka, reilun kokoiset annokset”
“Meluisa, ruuhkaisa, lauantaina odotimme ruokaa liian kauan, sunnuntaina tarjoilij unohti alkupalan. Henkilökunnalla on liian kiire. Yrittävät kyllä parhaansa, eli saabat sympatiapisteet”
“Tasalaatuisuus”
“Mukava henkilökunta ja hyvä palvelu, hyvin suosittelivat tuotteita”
“Monipuolisuus”
“Asiakkaan kohtaaminen, ystävällisyys, tuotteiden esittely”
“Ei kysytty miltä ruoka maistuu missään vaiheessa”
“Hyvä palvelu, hyvä ruoka, hyvä hinta”
“Palvelu oli hidasta”
“Iloinen ja ammattinsa osaava henhilökunta.”
“Henkilökunta erittäin ystävällistä”
“Täydelliset annokset.”
“Ainoa asia mikä jäi harmittamaan oli se kun hovi ohjasi minut pöytään ja jätti vain siihen. Siinä sitten istuin kuin 'tikku paskassa' yksinäni ja oli vähän heitteille jätetty olo. Olisi ollut mukavaa jos hovi olisi edes antanut ruokalistan ja ottanut vaikka juomatilauksen minulta ettei olisi orpona siinä tarvinnut odotella. Tarjoilija joka sitten jatkoi palveluani kun siihen päästiin oli erittäin ystävällinen ja ammattitaitoinen. Vaikka olinkin vähän väsynyt yksinäinen äiti niin söin kolme ruokalajia juomineen ja käytin paljon rahaa. Kannattaa ihan jokainen asiakas kohdata sillä tavalla että tuntee olonsa arvokkaaksi ja tervetulleeksi. Tarjoilija kyllä seivasi hienosti ja ruoka oli 10+.”
“kokonaisuus, sijainti”
“-”
“Leppoisa, välitön tunnelma. Rento fiilis.”
“Hyvä tunnelma”
“Ammattitaitoinen henkilökunta ja ruoka oli laadultaan erinomaista.”
“Hyvä ruoka ja mukava rento tunnelma”
“Ravintolan yleisilme oli siisti,miellyttävä. Ruokapöytä oli siisti ja katettu kauniisti. Pöydässä oli kaunis kukka-asrtelma;yksi kukka ja yksi viheroksa. Kaunis. Ruoka oli hyvää.Eipä sitä muuta tarvittakaan.”
“Käytävällä oli Kalervo Kummola. T. Bettina”
“Se, että se lähti pois. Bettina taas.”
“Ystävällinen palvelu ja ruoka oli hyvää ja tuli nopeasti.??”
“Tilaamassani kuha-annoksessa oli ruotoja. Listalla liian vähän kala- ja kanavaihtoehtoja. Sairauden vuoksi en voi syödä punaista lihaa enkä mitään raakoja vihanneksia. Valikoima todella supppea.”
“Ennakkopöytävarsuksen yhteydessä palvelu oli ystävällistä ja ammattimaista.”
“Hyvä ruoka”
“Gluteeniton vegaaniannos oli todella maittava!!!”
“Ruoka oli hyvää ja myös kasvis/vege löytyi hienosti. Tarjoilijalla valtavan hyvä asenne, vaikka keittiössä unohdettiin erään seurueestamme ruoka tyystin, hoidettiin se ilmoittamalla koko pöytäseuruetta koskevasta alennuksesta. Toki - jos tarjoilija ei olisi ollut niin kovilla (eli lisää resursseja, kiitos), hän olisi ehkä huomannutkin että joku on ilman ruokaa.”
“No ne resurssit. Enkä tiedä mitä tarkalleen keittiössä tapahtui että annosta alettiin valmistaa, muttei sitten valmistettukaan. Liekö sielläkin liian vähän käsipareja?”
“Aito puuhiiligrilli - ei mitään sähköfuskua. Kun grillataan, homman pitää olla aitoa.”
“Miljöö on ainutlaatuinen ja palvelu rentoa ja ystävällistä”
“Ihmiset kävelivät jatkuvasti ravintolan läpi matkalaukkuineen kongressikeskuksesta hotellin respaan, mikä söi ravintolan tunnelmaa todella paljon. Tämä ei tietenkåän ole ravintolan vika, mutta vaikutti tunnelmaan.”
“Miellyttävä ympäristö, hyvä ruoka ja palvelu.”
“Ok ruoka, sijainti, palvelun sujuvuus”
“Yöllä hieman epäsiisti”
“Loistava sijainti hotellin yhteydessä. Ensin Moro Sky Bariin ja sitten alas syömään.”
“Bliniviikot on hyvä idea alkuvuoteen.”
“Tapaan yhteistyökumppania määrä aijoin päivällisen merkeissä, jolloin myös teemme samalla töitä. Olemme kiertäneet eri ravintoloita Tampereella. On pakko sanoa, että kokemukset muissa ovat olleet vaihtelevat. Miksi jatkossa tapaan asikastani Grill It:stä johtuu siitä: meinun erikoistarpeeni huomioidaan. Olen pyytänyt rauhallisen pöydän, jotta voin rauhass akeskustella asikkaani kanssa + toiveena on ollut, että ruokatarjoilu tulee tietyssä aikataulussa, koska teemme työtä välillä. Tämä huomioidaan ja kunnoitetaan meidän toivetta tienotunteisesti. Tarjoilijat ovat ystävällisiä ja osaavia. Ruoka on ollut joka kerta erittäin hyvää ja kauniisti aseteltuna tarjoiltuna. Tarjoilija suosittelee ja kertoo asiantuntevasti, mitä ja miksi suosittelee. Kysyy, mitkä on meidän erityistarpeet ja lähtee tekemään suositusta sen pohjalta. Loistavaa!”
“Jos nyt jotain, joutuu odottamaan pöytiin ohjausta melko pitkään vaikka pöytä on varattu ennakkoon Kuitenkaan tämä on pieni asia kokonaisuudessa. Ekä työntekijöille voisi sanoa, että huomioivat asiakkaat, jotka odottavat pöytiin ohjausta. Eivät kävelisi ohi sanomatta mitään. Tervehtisivät ja sanoisivat, että hetken kuluttua palvellaan- vaikka heidän tehtäviin ei kuuluisikaan pöytiin ohjaus. Vältytään siltä, että asiakas kokee, että onko häntä huomattu odottamassa.”
“Hyvä palvelu, erittäin ystävällinen henkilökunta”
“hyvä palvelu”
“Palvelu oli todella ystävällistä. Ruokalista on monipuolinen myös kasvisruokien osalta ja annokset olivat kekseliäämpiä ja maistuvampia kuin monissa ravintoloissa, joissa grillataan pihvejä.”
“Henkilökunnan tietämys viineistä oli hieman puutteellinen, tai henkilökunta oletti, että asiakas ei tiedä viineistä. Mielestäni viinien kuvailu pelkästään täyteläisyyden punaisissa ja kuivuuden valkoisissa perusteella antaa hyvin suppean kuvan viinistä. Jälkiruokaviinistä sanottiin, että se on makea viini, vaikka kaikki jälkiruokaviinit sisältävät enemmän sokeria kuin tavalliset viinit. Parempi olisi kuvailla muita ominaisuuksia ja tärkeintä, että viini sopii ruokaan.”
“Hyvä sijainti,hotellin ja rautatieaseman läheisyydessä.Hyvä ruoka ja palvelu.”
“Paikkana kiva, viihtyisä”
“Jo ennalta varattuihin pöytiin ohjaamista joutui odottamaan melko kauan. Henkilökuntaa liian vähän, joutuivat miltei juoksemaan. Vastaanotto ravintolaan oli tämän takia hätäistä.”
“Hyvä ruoka. Blinit oli tosi hyviä??suosittelen”
“Ravintolan ulkonäkö mukavan rouhea ja vanha rakennus otettu hyvin huomioon.”
“Henkilökunta (pöytiintarjoilu ja tilausten vastaanotto) osin kovin kokematonta ja hiukan kömpelöä.Konemaista toimintaa, asiakkaita ei otettu kovin henkilökohtaisesti.”
“Todella siisti ravintola, iloisia palvelu alttiita nuoria tarjoilijoita, jotka kuitenkin olivat kuitenkin ammattitaitoista ja perehtyneet ruoka-annoksiin sekä viineihin. Rauhallinen tunnelma, viihtyisä.”
“Ruoka oli hyvää, samoin palvelu.”
“Suomirock sisustus lämmitti mieltä”
“sujuva, asiantunteva ja asiallinen palvelu”
“Hyvä ruoka ja miellyttävät kivat tarjoilijat!”
“Maukas ruoka. Hyvät talon viinit. Kiva kun oli shampanjalasilliset tarjouksessa, juhlisti juhlaa me mukavasti. Mukava juttuhetki hotellin johtajan kanssa , ja häneltä kutsu miehelleni ja apelleni lounaalle kertomaan talon aikaisemmasta historiasta.”
“Jälkiruokamme pöytään tulo kesti yli puolituntia ja lapset alkoivat käydä kärsimättömiksi.”
“Erittäin mauksa ateria ja viihtyisä ympäristö”
“Tarjoilijat tekivät olostamme mukavan ja huomioivat meidät hyvin.Ilman suosituksia ja vinkkejä ei olisi tullut syötyä niin monia lajeja.”
“Koko työporukka tykkäs, ruoka oli hyvää ja meillä oli hauskaa.”
“Annoksissa ei ole montaa vaihtoehtoa, josta itse pitäisin. Eli kanaa tai kasvisruokaa.”
“Ruoka oli todella hyvää.”
“Vegaaninen ja gluteeniton ruokavalio onnistui”
“Falafel-pihvi sama kuin ABC-huoltoasemilla”
“Ruoka tuli todella nopeasti. Ravintolan miljöö on ainutlaatuinen. Palvelussa hyvä pössis.”
“Nopea ja ystävällinen palvelu.”
“Ruoka (blinit) oli hieman kuivaa.”
“Palvelu.”
“Ruoka ei ollut ihan täydellistä ainoastaan kasin arvoista.”
“Hinta-laatu- suhde”
“Vastaanotto! Odottelimme kauan, ennen kuin kukaan huomioi meidät tiskillä. Kenties liian vähän henkilökuntaa”
“Ruoka oli oikein maittavaa”
“Tarjoilija kertoi olutvalikoimassa olevan Tender portteri ja Pajavasara tumma lager. Kumpikin pieleen. Tilasin Tenderin ja yllätykseksi se olikin bitteri. Lapsi tilasi listalta lohen ja perunamuusin. Sai ranskalaisilla. Tarjoilija totesi vain menussa olevan virheen. Emme juuri pahoitteluita saanut. Nämä pari epäkohtaa palvelussa jäivät kaivelemaa.”
“Henkilökunta <3”
“Jouduttiin odottamaan ruokaa lähes tunnin”
“Ystävällinen henkilökunta ja mahdollisuus seurata ruoan valmistusta.”
“Pöydät hieman liian lähellä toisia.”
“Ruoka oli herkullista!”
“Palvelu oli todella hidasta, ruoka oli osalla pöytäseurueestamme jo kylmää tarjoiltaessa, tarjoilijoita oli vaikea saada palvelemaan meitä.”
“Erityisruokavalioni otettiin hienosti huomioon.”
“Kiva tunnelma, mutta pimeää. Ruokalistan lukeminen ikänäköiselle hankalaa.”
“Vaikka tulimme aika myöhään, ei ollut poishätyyttelyn tunnelmaa. Palvelu oli reipasta ja iloista. Ruoka valtavan hyvää ja laadukasta.”
“Hyvä henkilökunta”
“Hieman, kallis. Esim.crem broulet jälkiruoka oli pieni ja maksoi 10€”
“Hyvin rauhaton kun ihmisiä kulkee jatkuvasti ravintolan läpi juhla/kokoustiloihin ja sieltä pois Huono valaistus vaikka isot ikkunat , ei lainkaan hyödynnetty. Kauneus?”
“Viihtyisä ja mukava ja tarpeet huomioiva henkilökunta.”
“Ruokalistalla saisi olla hieman enemmän valikoimaa.”
“Viihtyisä paikka”
“mukava ja leppoisa tunnelma”
“Mielestäni olisi hyvä jos henkilökunta huomaisi asiakkaansa heti, kun he tulevat odottamaan pöytiin pääsyä. Eli meillä kävi niin, että henkilökunta kulki ohi, vieden juomia ja aterioita asiakkaille. Siinä olisi hyvä, jos tervehtisivät odottavaa asiakasta. Sillä nyt tuntui siltä, että oltiin vain ilmaa. Tämä koski vain tätä odottamista pöytiin. Kiitos”
“Paikka oli viihtyisä ja valikoima aamiaisella mahtava sekä illallisella hyvät valikoimat meille kaikille erilaisista ruoista tykkääville. Annokset reilut myös, ei mitään pikku napostelua.”
“Hyvä ruoka ja palvelu”
“monipuolinen ruokalista, hyvä palvelu”
“Tunnelma, hyvä ruoka. Hyvä ruokalista!”
“Loistava palvelu”
“Molemmat annokset olivat aivan liian suolaisia. Ei enää nykyaikana suolaista ruokaa kiitos. Jokainen voi lisätä tarpeen vaatiessa suolaa lisää.”
“Henkilökunta, joka toisaalta laskutti jälkkäri kahvit kahteen kertaan, mutta toisaalta toimi ammattitaitoisesti.”
“Meidän pöydässä kävi monta eri tarjoilijaa, joten vähemmästäkin tulee sekaannuksia ja tuplahintoja. Dry aged pihvi annos oli muuten hyvä, mutta annos tulee kolmessa eri astiassa. Näyttää hölmöltä pöydässä ja on epäkäytännöllinen syödä. Eli lautasella pihvi, ja erikseen kaksi lisäkettä.”